PDA

Ogled polne verzije : Smeški

duhec
31.1.2007, 15:18
Amm.. ce mene prasate so v okencu za hitre smeskote dani napacni smeskoti. Najbrz je okno na desni zato tam da ce se imas za posmejat das to na hitrce notr, ce pa hoces recimo dat recimo kaksen poseben znak :google pa gres na povezavo "Vec".

Resitev: najbolje bi blo da se da okence da tiste smeske alla :) ;) metalc stupid2 blush laugh dead umruodsmeha blackeye rolleyes confused jezk blabla crazy... skratka take k se najvec uporablja

"neoriginal" recimo se ne uporablja lih dosti. SPLOH pa se zelo malo rabi :serviser ker nasi bimmerji pac delajo!! :P

Lp
duhec

edit: SAMO PET smeskotov na post?!?! vsaj deset no.. (frown)

fastfury
31.1.2007, 15:23
Se strinjam, nekam čudn izbor smeškotov:blackeye

Gartner
31.1.2007, 15:25
Jaz se tud strinjam s tem:ok2 .

Tomzl
31.1.2007, 15:26
Izbor sploh ni bil narejen, ob prenosu smeškov jih je forum avtomatično takole nametal. Bom dal proti vrhu tiste bolj pogoste.

duhec
2.2.2007, 05:41
Pa se neki glede smeskov: prej ko si kliknu katerikoli smesko je avtomatsko dodalo tudi presledek spredi in zadi.. pac, za lepse videt. Sej zdej jst ne vem al je to dobro al slabo da jih zdej ne dela sam.. prej je blo lepse.

Sej to je taka ful nepomembna rec, sam tko sm reku da morm povedat ;)

Pa se neki bom vprasu kar tuki: jst se v racunalnistvu dosti bolj znajdem z anglescino, ta forum je pa samo v slovenscini, right? Nikjer nism najdu opcije za spremenit jezik..:frown

Bavaria fan
2.2.2007, 16:49
No ker je že ravno odprta tema o smeških me zanima, če bi se dalo urediti, da bi bili tudi pri hitrih odgovorih smeški, ne pa da ko začneš pisat hiter odgovor in želiš dodati smeškota se ga neda.

Tomzl
2.2.2007, 17:30
No ker je že ravno odprta tema o smeških me zanima, če bi se dalo urediti, da bi bili tudi pri hitrih odgovorih smeški, ne pa da ko začneš pisat hiter odgovor in želiš dodati smeškota se ga neda.

Žal ne, namen hitrega odgovora je da na hitro napišeš odgovor, za vse funkcije greš pa na normalen odgovor. Lahko si pa zapomniš kode smeškov in jih vpišeš v tekst pa je.