Ogled polne verzije : Avatarji - kam so izginili
Ker novi forum avatarje shranjuje lokalno na disku, jih boste morali uploadat na forum, saj prenos s starega ravno zaradi tega, ker so bili shranjeni na različnih naslovih ni bil smiseln.
Avatar si nastavite v Nadzorni plošča -> Uredi avatar
Mogoče sem res bolj noob, samo men noče in noče prejšne slikce za avatar zmanjšat na 15kb. Pa tudi če dam kvaliteto na 0. :jok
A bi lahko mal zvišal to mejo?
Ali ima kdo kakšno drugo idejo :)
Mogoče sem res bolj noob, samo men noče in noče prejšne slikce za avatar zmanjšat na 15kb. Pa tudi če dam kvaliteto na 0. :jok
A bi lahko mal zvišal to mejo?
Ali ima kdo kakšno drugo idejo :)
Jaz sem svoj avator shranil kot .gif (nisem nižal resolucije in iz 28,7 KB prišel na 12,4 KB).
Zvišal mejo na 19,5 kB. Pehtren, kakšno sliko pa imaš to, da pri 160x140 ne moreš zmanjšat na 15kB?
Moj prejšni avatar, samo sem jo zdaj že uničil. Bila pa je velikosti 160*105 pa kvaliteta na 0, velikost pa 27kb. :) Če je shraniš kot .gif res pomaga, tako da je to rešitev...
Tudi jaz sem se martral in zmanjševal na 5x5 pixlov pri kvaliteti 0, pa ni šlo pod 30k. Potem sem spremenil v gif in ni bilo težav.
Ue... potem ne morem imeti svojga mucka za avatar, ker je velik 36Kb... :frown
Dej ga gor pa ti ga bom zmanjšal na ustrezno velikost.
Polonca moja je pa ravno pravšnja za avatar:-D
Zakaj pa ni vidnih zadnjih 15 tem?
Dej ga gor pa ti ga bom zmanjšal na ustrezno velikost.
Hvala za ponudbo, kot vidis, je stvar ze resena... :beer
En uporabnik me je prosil, da mu zmanjšam gif animacijo za avator.
Animacije je velika 19 KB (19.020 bytes), vendar ko jo hočem uploadati na forum (iz serverja ali diska) napiše You may not upload animated images.
Gre pa za tole slikico http://shrani.si/files/zokiscpe.gif
probaš naložit sliko na kak strežnik (recimo shrani.si) in potem samo link kopirat, takrat se mi zdi, da ni omejitve v velikosti datoteke, ampak sam,o v resoluciji.
probaš naložit sliko na kak strežnik (recimo shrani.si) in potem samo link kopirat, takrat se mi zdi, da ni omejitve v velikosti datoteke, ampak sam,o v resoluciji.
Sem poskusil pa ne gre.
Slika je velika 18,5 KB (19.020 B), glede velikosti je OK.
En uporabnik me je prosil, da mu zmanjšam gif animacijo za avator.
Animacije je velika 19 KB (19.020 bytes), vendar ko jo hočem uploadati na forum (iz serverja ali diska) napiše You may not upload animated images.
Gre pa za tole slikico http://shrani.si/files/zokiscpe.gif
Nastavitev preprečevala, zdaj bo lahko uploadal sliko.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.