Ogled polne verzije : Namen tega podforuma
V tem podforumu lahko objavite morebitne napake v delovanju, napačne/nepopolne prevode itd. Prosim, odprite za vsako napako oz. "bug" novo temo, ker bo tako lažje z zaklepanjem imeti pregled katere težave so bile že rešene.
Prav tako lahko ta prostor izkoristite za vprašanja v zvezi z delovanjem foruma. Iz teh vprašanj bomo nato naredili vodič za vse uporabnike, ki bodo potrebovali pomoč.
Js bi pohvalu to, da je ta smiley :neoriginal pri koritu!:laugh
Haha...kdo se oglaša(hint:sedeži):grin :flipa :hihi :skrbast
Haha...kdo se oglaša(hint:sedeži):grin :flipa :hihi :skrbast
Kaj pa woofer :P
Grem takoj sprobat funkcijo DELETE ...:grin
Grem takoj sprobat funkcijo DELETE ...:grin
A ne dela al kaj?:laugh (francosko poreklo majbe?):rofl
BRAVO !
Na prvi pogled mi je všeč,malo se bo treba navadi ,pa bo!
:pchi
BRAVO !
Na prvi pogled mi je všeč,malo se bo treba navadi ,pa bo!
Se strinjam! Se bomo že navadilI! :batine:laugh
Bavaria fan
2.2.2007, 16:47
@gerchy kakšna pa je "Douspušena hijena" :confused
Dark Funeral
5.2.2007, 20:55
meni občasno se forum zaštopa med skakanjem iz ene teme v drugo: npr: v serji 3 grem v e36 in skočim potem spet na serjo 3 in ko skočim v e46 se mi pokaže prazna stran in potem refresh in je ampak se to zgodi večkrat....pa sem najprej čakal čakal in ni bilo nič
LP
Bavaria fan
6.2.2007, 13:52
meni občasno se forum zaštopa med skakanjem iz ene teme v drugo: npr: v serji 3 grem v e36 in skočim potem spet na serjo 3 in ko skočim v e46 se mi pokaže prazna stran in potem refresh in je ampak se to zgodi večkrat....pa sem najprej čakal čakal in ni bilo nič
LP
Enako se dogaja pri meni.
P.S. Čisto si falil temo:laugh
Dark Funeral
6.2.2007, 20:37
ja vem da sem falil amapak po pravici nisem vedu kam pisat :crazy
LP
@gerchy kakšna pa je "Douspušena hijena" :confused
http://home19.inet.tele.dk/hyena/SpottedDennisdelaHarpe10.jpg
Je možno, da mi izbriše objavo, ko jo objavim in grem nazaj na forum s puščico in ne kliknem "nazaj na forum"? Uporabljam lisičko, ki je na prejšnem forumu normalno delala:) Sem zasledil, da mi nekajkrat ni objavilo P.S.-a zato sprašujem.
Pri nekaterih uporabnikih sem porajtal, da se citiran tekst s sumniki zamika, oz. stresica je kot svoj znak eno mesto naprej.
Primer => ogled citiranega teksta:
http://forum.bmwslo.com/showthread.php?p=395346#post395346
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.