PDA

Ogled polne verzije : Kdo gre na Madžarsko 22.5.2004

tii
2.5.2004, 23:51
Zanima me če ima kdo namen iti na srečanje na Blatnem jezeru?
Sam bi šel z tii-jem vendar raje v družbi par vozil...

lp tii

Nixxon
3.5.2004, 08:16
BMW M PWR je rekel da gre

BMW M PWR
3.5.2004, 18:38
Jst zelo razmišljam o obisku prireditve, če ne drugega bi bilo fino spoznati nekaj ljudi iz klubaEvropa za nadaljne kontakte z njimi. Sicer bom pa videl kako bo takrat s prostim časom

tii
16.5.2004, 17:39
ponovno postavljam isto vprašanje.... :) sobota se bliža....

lp tii

ipsilon
17.5.2004, 02:16
Delam, delam, delam, delam kot... :ok2

Pa drugič :ok

Nixxon
17.5.2004, 09:11
Ni časa, mam koncert. :cool

Jerry
17.5.2004, 18:10
Jst sm prehlajen tko kot zmerom :jok

Prav rad bi sel, ampak sem v nevoznem stanju :napaka Sorry... :frown

tii
17.5.2004, 20:05
fantje zgleda da niste razumel uprašanja jest ne sprašujem, kdo ne more in ne gre, ampak kdo gre!!!
:crazy
torej še enkrat, kdo ima namen iti na Madžarsko?

lp tii

gerchy
17.5.2004, 21:33
Slisim, da je tudi nek VW-treff na Blatnem Jezeru.
Isti datum? :confused

tomaz
17.5.2004, 21:39
Pa menda je tudi v Avstriji mislim da na Vrbskem jezeru BMW srečanje.

Nixxon
18.5.2004, 08:01
Na vrbskem jezeru je od srede do nedelje Woerthersee GTI Treffen. Drugače rečeno VW, Audi & Co.

Čeprov je ponavad kr nekaj hudih BMWjev tam. Jest grem v četrtek na Woerthersee, jest gledam bl za kkšnimi BMWji, frend se pa za GTI-ji slin.

tomaz
18.5.2004, 12:14
Saj jaz nisem bil siguren a je to BMW srečanje ali je od kakega drugega kluba, grem pa pogledati malo gor ker ni daleč.

tii
18.5.2004, 13:03
Na vrbskem jezeru je od srede do nedelje Woerthersee GTI Treffen. Drugače rečeno VW, Audi & Co.

Čeprov je ponavad kr nekaj hudih BMWjev tam. Jest grem v četrtek na Woerthersee, jest gledam bl za kkšnimi BMWji, frend se pa za GTI-ji slin.
kdaj, pa s čim greš gor-jest tud razmišlam da bi šu gor s tiijem... tko da se loh kej namenmo...

lp tii

tii
18.5.2004, 13:05
Saj jaz nisem bil siguren a je to BMW srečanje ali je od kakega drugega kluba, grem pa pogledati malo gor ker ni daleč.
kam greš to a na vrbsko al na madžarsko??? (oboje je bliz :) )

lp tii

tomaz
18.5.2004, 14:43
Jaz grem na Vrbsko, meni je dost bliži kot pa na Madžarsko do Celovca mam dobrih 100KM, do Blatnega jezera je pa kar veliko več.

Nixxon
19.5.2004, 12:16

kdaj, pa s čim greš gor-jest tud razmišlam da bi šu gor s tiijem... tko da se loh kej namenmo...

lp tii

Gor grem z dvemi frendi, pa jasno da s svojim bimijem. Mi gremo ponavad okrog mal do Veldna in nato parkiramo nad Reifnitzem in gremo peš v Reifnitz ker drgač rabiš karto za vstop z avtom ki košta okrog 60€, pa itak se vsi tako po polžje premikajo da joj.

Gremo jutr okrog 8:30 iz LJ, pobereva še eno prjatlco v KR in nato letimo gor.

Tvoj tii bi pomoje ful zažgal, samo je pa skor ga škoda tm ob cesti pustit k je vse vrste folk gor.

tii
19.5.2004, 12:58
HOJ
žou grem loh šele po dvanajsti tko da :crazy
če bo lep veme ga bom po kosilu gor piču, pa če se srečamo me ustav... :)
js sm mel itak namen da bi bil sam par urc gor...

lp tii

Nixxon
19.5.2004, 13:40
Kul, te ustavim! :ok

Mi si vedno vzamemo cel dan za to. Drgač je pa moj avto, če ga boš srečal, bordo rdeč z oranžnimi žmigavci vsenaokrog, pa vršnško tablco :laugh . Serijski pač. :)