Ogled polne verzije : Kdo gre na Madžarsko 22.5.2004
Zanima me če ima kdo namen iti na srečanje na Blatnem jezeru?
Sam bi šel z tii-jem vendar raje v družbi par vozil...
lp tii
BMW M PWR je rekel da gre
Jst zelo razmišljam o obisku prireditve, če ne drugega bi bilo fino spoznati nekaj ljudi iz klubaEvropa za nadaljne kontakte z njimi. Sicer bom pa videl kako bo takrat s prostim časom
ponovno postavljam isto vprašanje.... :) sobota se bliža....
lp tii
Delam, delam, delam, delam kot... :ok2
Pa drugič :ok
Ni časa, mam koncert. :cool
Jst sm prehlajen tko kot zmerom :jok
Prav rad bi sel, ampak sem v nevoznem stanju :napaka Sorry... :frown
fantje zgleda da niste razumel uprašanja jest ne sprašujem, kdo ne more in ne gre, ampak kdo gre!!!
:crazy
torej še enkrat, kdo ima namen iti na Madžarsko?
lp tii
Slisim, da je tudi nek VW-treff na Blatnem Jezeru.
Isti datum? :confused
Pa menda je tudi v Avstriji mislim da na Vrbskem jezeru BMW srečanje.
Na vrbskem jezeru je od srede do nedelje Woerthersee GTI Treffen. Drugače rečeno VW, Audi & Co.
Čeprov je ponavad kr nekaj hudih BMWjev tam. Jest grem v četrtek na Woerthersee, jest gledam bl za kkšnimi BMWji, frend se pa za GTI-ji slin.
Saj jaz nisem bil siguren a je to BMW srečanje ali je od kakega drugega kluba, grem pa pogledati malo gor ker ni daleč.
Na vrbskem jezeru je od srede do nedelje Woerthersee GTI Treffen. Drugače rečeno VW, Audi & Co.
Čeprov je ponavad kr nekaj hudih BMWjev tam. Jest grem v četrtek na Woerthersee, jest gledam bl za kkšnimi BMWji, frend se pa za GTI-ji slin.
kdaj, pa s čim greš gor-jest tud razmišlam da bi šu gor s tiijem... tko da se loh kej namenmo...
lp tii
Saj jaz nisem bil siguren a je to BMW srečanje ali je od kakega drugega kluba, grem pa pogledati malo gor ker ni daleč.
kam greš to a na vrbsko al na madžarsko??? (oboje je bliz :) )
lp tii
Jaz grem na Vrbsko, meni je dost bliži kot pa na Madžarsko do Celovca mam dobrih 100KM, do Blatnega jezera je pa kar veliko več.
kdaj, pa s čim greš gor-jest tud razmišlam da bi šu gor s tiijem... tko da se loh kej namenmo...
lp tii
Gor grem z dvemi frendi, pa jasno da s svojim bimijem. Mi gremo ponavad okrog mal do Veldna in nato parkiramo nad Reifnitzem in gremo peš v Reifnitz ker drgač rabiš karto za vstop z avtom ki košta okrog 60€, pa itak se vsi tako po polžje premikajo da joj.
Gremo jutr okrog 8:30 iz LJ, pobereva še eno prjatlco v KR in nato letimo gor.
Tvoj tii bi pomoje ful zažgal, samo je pa skor ga škoda tm ob cesti pustit k je vse vrste folk gor.
HOJ
žou grem loh šele po dvanajsti tko da :crazy
če bo lep veme ga bom po kosilu gor piču, pa če se srečamo me ustav... :)
js sm mel itak namen da bi bil sam par urc gor...
lp tii
Kul, te ustavim! :ok
Mi si vedno vzamemo cel dan za to. Drgač je pa moj avto, če ga boš srečal, bordo rdeč z oranžnimi žmigavci vsenaokrog, pa vršnško tablco :laugh . Serijski pač. :)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.