Ogled polne verzije : Nekaj vprašanj o E30
Kolega je kupil 316 l.87 (M10 1.8 brez i), doma pa ima razbitega 316i l.88 (1.6 M40), na katerem ima M podvozje. Zdaj ga zanima, če lahko zamenja kompletne vzmeti in amortizerje. Ali bi bilo potrebno menjati tudi stabilizator? Ali ima zadaj stabilizator? Ali odbijači in zadnje luči pašejo iz enega na drugega?
Upam, da kdo ve.
Mislim da bi vzmeti in amortizeri morali pasat. Glede na to da imata oba avta enojne diske lahko kar komplet prestavi. Samo zgoraj 3 matice odvije, pa spodaj končnik od roke, ter volanski končnik, pa seveda čeljust od zavor moraš še proč vzet. Stabilizator lahko da je pri M podvozju debelejši, tako da ga je tudi priporočljivo prestavit. Zadaj tudi ni posebne problematike, zamenjaš vzmeti in amortizerje, ter po možnosti daš tudi stabilizator, če seveda je, samo pri m podvozju bi skoraj moral bit.
Tudi odbijači in zadnje luči bi morale pasat, predvidevam sicer da ima 87 letnik še krom odbijače, 88 letnik pa že plastične. V tem primeru je mogoče za prestavit še kakšno vodilo in nosilec, ampak v splošnem bi moralo pasat.
Eraserr, hvala za odgovor.
Ali kdo ve mogoče, kake komplikacije bi se pojavile, če bi hotel motorja zgoraj omenjenih avtomobilov zamenjati med sabo?
Jaz sem menjal 2.0 za 2.5 pa sem mel problem z okroglim konektorjem ki povezuje motorno elektriko z ostalo elektriko od avtomobila.
Glede na to da ma oba avta kompletna, mislim da ne bi blo tolk težav, ker je najboljš da prestavi kar cel motor na nosilcih z menjalnikom in seveda vso električno inštalacijo ter računalnikom. Hardi zglob mislim da imata oba tamalega, zato bi moral kardan pasat na oba menjalnika. Po želji lahko zamenja tudi diferencial, če iamta različno razmerje in mu eden bolj ustreza. Zalomi se lahko pomoje le pri že omenjenem okroglem konektorju. Tu moraš v najslabšem primeru prepustit stvar Erjavcu ali podobnemu človeku z izkušnjami in !načrti!
Lahko pa da imaš tudi srečo. Recimo kolega je dal v 316 tko 2.0 motor pa se mu pri tem konektorju samo 1 kabel ni ujemal. Je en + na maso prišel. Je samo ta kabel odščipnil in mu vse dela. Ne vem sicer kako je to možno, ampak mislim da mi ni nakladal ker ni tak tip.
Kar dosti dela. On se še ni čisto odločil, če bo menjal, ker še ne ve, kak je M10. Če bo dober, mu bom odsvetoval.
Ja jst pa menim da zadnje luči ne pašejo ker ima88l širše luči od l87, raze če ima l87izdelan po septembru, ker je BMW takrat delal ta lifting na E30. Drgač so pa stare luč čist :ok . Ostale stvari bi pa mogle res pasat.
A da stare zadnje luči ne pašejo? to pa nisem vedu... sorry
M10 je pred liftingom, M40 po njem, za to niti ni problema, upam, da se nisi zmotil glede vzmetenja :laugh
Hehe, glede vzmetenja moram met prav :laugh
sploh če prestaviš spredaj kar sestavljen komplet, more vse pasat
zadaj majo pa tud teli letniki vsi enake mostove in roke, edino res stari majo mal krajše roke, da pride guma mal bolj not...
tko da tud zadaj če prestaviš vzmeti pa amortizer ne bo nobenih problemov...
Ne vem ce je kaj razlike v podvozjih! Sem menjal na 318i zadnji most od novejsega 325i in pase BP in ni razlike v kolotekih!! Tudi stabilizatorja ni bilo, 2.5 pa ga ima in je mojster Podlesnik vse postimal!! Res je edino to, da zadnje luci ne pasejo, ker ima face lift-ani model drugacno celo zadnjo vezno in prednje luci tudi ne grejo, je treba kompletne nosilce menjat, za odbijace je pa ze na zunja jasno da so cito nekaj drugega!!
Hay!
Da iskoristim temo.
Ali se splača dajat na E30 zadnji stabilizator in ali je med njimi kakšna razlika ali lahko eden paše na vse modele.
lp
joda
Carpenter
29.12.2007, 18:01
Seveda se splača, lega se malo izboljša. Stabilizatorjev je več, od 12-14,5mm za iX, touring in M podvozje. Mislim da vsi pašejo na vse...seveda ima vsak svoje končnike in "gumice".
Hay!
Mislil sem na to če dam lahko od 318 is na 320i ali mora biti prav "posebej" za 320i.
lp
joda
318iS ima podvozje od 325i. Če ima pa M podvozje je pa tako ali tako debelejši stabilizator.
Ali se splača dajat na E30 zadnji stabilizator...
...ne bo ti jasno kako si se sploh lahko vozil brez. ;)
Azael: Povej kaj več o tvoji vgradnji M stabilizatorjev, gotovo bi še koga zanimalo :beer
Si dal v avto najdebelejše stabilizatorje? Imaš drugače navadno, ne M podvozje in vse paše? Koliko je bilo dela z vgradnjo?
Se je udobnost vožnje kaj poslabšala (npr. po luknjah)?
Če prav razumem, ima E34 serijsko samo zadaj stabilizator, spredaj pa ne?
Se splača vgrajevati v avto rabljen stabilizator ali je edino koristno dati novega? Oziroma, se leta kaj poznajo na utrujenosti materiala?
Azael: Povej kaj več o tvoji vgradnji M stabilizatorjev, gotovo bi še koga zanimalo :beer
Si dal v avto najdebelejše stabilizatorje? Imaš drugače navadno, ne M podvozje in vse paše? Koliko je bilo dela z vgradnjo?
Se je udobnost vožnje kaj poslabšala (npr. po luknjah)?
Če prav razumem, ima E34 serijsko samo zadaj stabilizator, spredaj pa ne?
Se splača vgrajevati v avto rabljen stabilizator ali je edino koristno dati novega? Oziroma, se leta kaj poznajo na utrujenosti materiala?
Na žalost nisem še montiral, ni bilo časa te dni :blackeye tako da bo treba še počakati na poročilo...
Kupil sem nove M-technik, zraven še ves drobni material, gumice, nosilce, matice, vijake... paše pa itak :ok rabljenih nisem niti iskal, verjetno so prav tako dobri??
Kako ni spredaj stabilizatorja :laugh
Serijsko je tako spredaj kot zadaj? :confused :izbuljeneoci
@kosec: http://forum.bmwslo.com/showthread.php?t=20338 :fight kam pa obesiš t.i. stabilizer link?
Hay!
318iS ima podvozje od 325i. Če ima pa M podvozje je pa tako ali tako debelejši stabilizator.
...čaki,a ima potem R4 tudi amortizerje in M fedre od R6:confused
lp
joda
Amortizerji so prav tako 51mm (oz. ležišče), vzmeti pa možno da so od R4.
Hay!
Amortizerji so prav tako 51mm (oz. ležišče), vzmeti pa možno da so od R4.
Thanks:ok,sem malo gledal podatke in bi morale tudi vzmeti pasat na R6 saj je R4 težji od 320-tice.
lp
joda
No, če ni bilo razumljivo - jaz sem dal na 316 zadnji stabilizator (menda je bil od 325i? Ne vem), in razlika je da ne moreš verjeti :) v ovinkih jasno.
ali kdo ima od E30 316 l1985 kiler za prodat rabim nujno!!! piste na PV!!!
Hwalaa!!!!
Na žalost nisem še montiral, ni bilo časa te dni :blackeye tako da bo treba še počakati na poročilo...
Kupil sem nove M-technik, zraven še ves drobni material, gumice, nosilce, matice, vijake... paše pa itak :ok rabljenih nisem niti iskal, verjetno so prav tako dobri??
Kje pa si to kupil? Original iz BMW-ja, al kje drugje?
Mogoče lahko ceno zaupaš.
To je za E34 :blush malo smo zašli.
Je vse original, ja, kupljeno na servisu, stane pa (če odštejem nekaj vijakov in matic, ki jih je bilo preveč in jih bom vrnil) cca. 330€. Za E30 je sigurno precej manj. :ok
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.