PDA

Ogled polne verzije : Merilec hitrosti

E30
30.4.2004, 13:40
Kje je pritrjen senzor za merjenje hitrosti (km/h)? Sem danes skoraj skup padu, ko sem sel v LJ. Na lepem je padel na nulo kazalec za hitrost, trenutna poraba je pa kar na neskoncno skocila. Pa gledam, celo dihat sem nehov, sel bi stavit da sem se pred sekundo peljal 100 km/h in je kazal 8l porabe.....ze hocem neki rect :damn pa skoci nazaj na 90 in poraba dela......WTF.....no pol se je to zgodilo se enkrat! Imam na sumu kak slab kontakt ali nekaj pa je slaba kaka ozemljitev, konektor,....

Puhek
30.4.2004, 13:42
Na mojem E30 je to skos delal. Potem sem pa raztavil kompletno enoto s števci. Pa vse narazen vzel, zbrusil kontakte, jih našprical s kontakt sprejem... in pol je tko delal ko nov (pomoje ;)) Dokler nisem dal not drugih merilcev, k so bli od 6cyl. pa mi je obratomer za 25% narobe kazou...hehe..

Nixxon
30.4.2004, 13:42
Stari, na našem Cliu se je isto zgodil :-D
Pr nas so pod garancijo računalnik menjal pa je zdej kul. :ok

Martin ///M
30.4.2004, 13:45
senzor imas zadej na diferencialu, jaz sem ga moral menjat, imam doma se enega ki baje dela, tako da ce ti je crknil ga imama jaz enega

puhek, tist pa vem kako je ja, ko je od 6valnika stevc notr, masina se vrti da je kej, pol pa obrate pogledas pa 4500:P

amapk pol samo zamenjas en plasticni kljucek zadej 3sekunde dela pa prov kaze, sam un kljucek mors met, jst mam enga se za 4 pa enga za 6cilindrov sam ne vem kjer je kjer :ok2

Puhek
30.4.2004, 13:49
Hehe, ZDEJ mi prou kaže :-D

E30
30.4.2004, 14:06
Se pravi, da je nabolje na stevcih pogledat kontakte, ce to ni to, pa konektor na zadnjem diferencialu!!

Fino! :ok