elson2k
21.1.2007, 16:15
Prodam BMW E38 740i l.1994/11 , 1.registracija 1995, orientblau metallic barva, motor M60B40, rocni 6-stopenjski menjalnik, prevozenih (po stevcu,o realnih kilometrih lahko ugibam) je 150.000km.
Oprema:
NOTRANJOST:
- leseni dodatki v notranjosti
- električno nastavljiva sedeža
PODVOZJE:
- zavorni sistem ABS
- lahka (ALU) platišča:16" z letnimi gumami Fulda Carat Progresso 235/60 R16 (prevozenih 7000km)
VARNOST:
- 2x Airbag (voznik+sovoznik)
- meglenke
- alarmna naprava
- blokada motorja
- kodno varovan vžig motorja
- ASC
UDOBJE:
- dvojna klimatska naprava (ni digitalna)
- tonirana stekla
- električni pomik prednjih in zadnjih stekel
- el. nastavljiva zunanja ogledala
- centralno zaklepanje z dalj. upravljanjem
- avtoradio:BMW Business (kasetar)
- potovalni računalnik
- nastavljiv volan po višini
- nastavljiv volan po globini
- servo volan
- volanski obroč oblečen v usnje
- multifunkcijski volan
- tempomat
- sredinski naslon za roko
- senčni rolo za zadnje steklo
- PDC
Za odpravit ima sledece napake/okvare:
- menjava termostata (ostal je odprt, strosek cca. 80€)
- odpravit napako na PDC-ju (menda je v okvari modul za PDC)
- praske na odbijacih (imam ves potreben material za popravilo, prilozim)
- zamenjava zadnjih luci; dam zraven nove, nerabljene, rdeco/bele (vrednost 200€)
- eno temeljito kemicno ciscenje usnja - jaz nisem nasel nikogar ki bi mi to naredil v doglednem roku
- v sovoznikovih vratih vztrajno ropota mehanizem za zapiranje vrat (jezicek) ko so vrata odklenjena
- najde se kaksna pika na barvi katero bi bilo treba sanirat (barvo in lahk prilozim)
- po besedah mehanika bi bilo potrebno zamenjat nosilce motorja, na avtu so se vedno originalni.
Na avtu je bilo narejeno sledece:
- menjava motornega olja
- menjava hladilne tekocine
- menjava olja v menjalniku
- menjava zavorne tekocine
- menjava vodne crpalke
- menjava potisnega lezaja
- menjava zadnjih rok
- menjava jermenov
- menjava spodnjega tesnila karterja (preventivno zaradi znane tezave z odvitimi vijaki na M60 motorjih)
- menjava pnevmatik z novimi Fulda Carat Progresso (W hitrostni razred)
- menjava konusov na izpuhu
- menjava gumic na vpetju zadnje preme (to je naredil ze prejsnji lastnik)
O skupnem strosku raje ne bi, je pa kar lep znesek.
Na avtu vse razen omenjenega PDC-ja dela BP (klima,tempomat,elektrika).
Avto je registriran do 10.7.2007, cestnino in tablice morebitnemu kupcu pustim.
Z avtom kaksnih konkretnih tezav razen kaksnega cricka ni, obcasno CheckControl javi napako za pregoreno zarnico (zavorna zarnica), vendar tezava ni v zarnicah ampak v sami luci (oksidacija kontaktov); zato sem tudi nabavil nove, katere je treba se montirat. Vsi pixli tako na armaturki kot na kontroli klime/radia delujejo (glede na stevilo prevozenih kilometrov po stevcu predvidevam da so bili ze menjani), potrebno pa je zamenjat eno zarnico v osvetlitvi konzole za klimo.
Kar se porabe tice sem sam dosegel ob umirjeni voznji po mestu povprecno porabo 14l, izven mesta gre ob umirjeni voznji z lahkoto pod 10l/100km. S tem ne mislim na 90km/h, ampak na "obicajnih" 120-130km/h. Kaksnih cudnih sumov ali pisev pri vecjih hitrostih ni, ravno tako avta ne zanasa ali kakorkoli rine iz smeri pri pospesevanju ali zaviranju. Rocna (ali nozna, kakor se vzame) zavora deluje dobro.
Rjavine na avtu ni videt, razen na desni pragi, kjer se je pojavila 14 dni nazaj po tistem ko mi je mehanik s svojo dvigalko spraskal barvo, ker je pac pozabil dvigalko na tleh in mi jo je porinil direktno v prago.
Razlog zakaj zelim avto prodat oz. zamenjat za kaj manjsega je predvsem ta da se mi je (v nasprotju s pricakovanjem) mesecna kilometrina drasticno znizala, tako da delam mesecno manj kot 500km. V sluzbo hodim pes (800m), zenska ima sedaj svoj avto, tako da glavnih razlogov da bi sploh imel kaksen avto ni vec. Ker se pa vcasih vseeno zgodi da bi pa avto potreboval sem pripravljen v racun vzet kaksen manjsi avto (no, manjsih od E38-ke je precej). Neumno se mi pac zdi placevat registracijo za 210kW kateri potem cepijo pred hiso. Pojem metanje denarja skozi okno mi je postal precej znan. :-D
Cena za omenjeni avto (in mislim da je glede na zgoraj nasteto kar postena) bi bila 4.600€, s tem da cena ni zabetonirana in je stvar dogovora. V racun bi pa vzel avto v vrednosti do nekih 1.500€, pod pogojem da ima klimo in da ni v najvisjem zavarovalnem razredu. Mogoce bi se najraje vzel kaksno E36-ko, zaradi mene je lahko tudi 316i, za obcasno voznjo bi bila krasna, optimalna bi pa bila kaksna 318-ka. Ohranjenost avta ne igra bistvene vloge, bolj mi je pomembno da je registriran se vsaj pol leta in da mi na cesti ne razpade :laugh
Kontakt je mozen preko PS, maila goran@traderobot.com ali GSM-ja 040 173 856, v popoldanskih ali vecernih urah.
Slik ta trenutek zal nimam, bodo pa narejene med tednom, ko bom dal avto oprat in pocistit.
LP
Oprema:
NOTRANJOST:
- leseni dodatki v notranjosti
- električno nastavljiva sedeža
PODVOZJE:
- zavorni sistem ABS
- lahka (ALU) platišča:16" z letnimi gumami Fulda Carat Progresso 235/60 R16 (prevozenih 7000km)
VARNOST:
- 2x Airbag (voznik+sovoznik)
- meglenke
- alarmna naprava
- blokada motorja
- kodno varovan vžig motorja
- ASC
UDOBJE:
- dvojna klimatska naprava (ni digitalna)
- tonirana stekla
- električni pomik prednjih in zadnjih stekel
- el. nastavljiva zunanja ogledala
- centralno zaklepanje z dalj. upravljanjem
- avtoradio:BMW Business (kasetar)
- potovalni računalnik
- nastavljiv volan po višini
- nastavljiv volan po globini
- servo volan
- volanski obroč oblečen v usnje
- multifunkcijski volan
- tempomat
- sredinski naslon za roko
- senčni rolo za zadnje steklo
- PDC
Za odpravit ima sledece napake/okvare:
- menjava termostata (ostal je odprt, strosek cca. 80€)
- odpravit napako na PDC-ju (menda je v okvari modul za PDC)
- praske na odbijacih (imam ves potreben material za popravilo, prilozim)
- zamenjava zadnjih luci; dam zraven nove, nerabljene, rdeco/bele (vrednost 200€)
- eno temeljito kemicno ciscenje usnja - jaz nisem nasel nikogar ki bi mi to naredil v doglednem roku
- v sovoznikovih vratih vztrajno ropota mehanizem za zapiranje vrat (jezicek) ko so vrata odklenjena
- najde se kaksna pika na barvi katero bi bilo treba sanirat (barvo in lahk prilozim)
- po besedah mehanika bi bilo potrebno zamenjat nosilce motorja, na avtu so se vedno originalni.
Na avtu je bilo narejeno sledece:
- menjava motornega olja
- menjava hladilne tekocine
- menjava olja v menjalniku
- menjava zavorne tekocine
- menjava vodne crpalke
- menjava potisnega lezaja
- menjava zadnjih rok
- menjava jermenov
- menjava spodnjega tesnila karterja (preventivno zaradi znane tezave z odvitimi vijaki na M60 motorjih)
- menjava pnevmatik z novimi Fulda Carat Progresso (W hitrostni razred)
- menjava konusov na izpuhu
- menjava gumic na vpetju zadnje preme (to je naredil ze prejsnji lastnik)
O skupnem strosku raje ne bi, je pa kar lep znesek.
Na avtu vse razen omenjenega PDC-ja dela BP (klima,tempomat,elektrika).
Avto je registriran do 10.7.2007, cestnino in tablice morebitnemu kupcu pustim.
Z avtom kaksnih konkretnih tezav razen kaksnega cricka ni, obcasno CheckControl javi napako za pregoreno zarnico (zavorna zarnica), vendar tezava ni v zarnicah ampak v sami luci (oksidacija kontaktov); zato sem tudi nabavil nove, katere je treba se montirat. Vsi pixli tako na armaturki kot na kontroli klime/radia delujejo (glede na stevilo prevozenih kilometrov po stevcu predvidevam da so bili ze menjani), potrebno pa je zamenjat eno zarnico v osvetlitvi konzole za klimo.
Kar se porabe tice sem sam dosegel ob umirjeni voznji po mestu povprecno porabo 14l, izven mesta gre ob umirjeni voznji z lahkoto pod 10l/100km. S tem ne mislim na 90km/h, ampak na "obicajnih" 120-130km/h. Kaksnih cudnih sumov ali pisev pri vecjih hitrostih ni, ravno tako avta ne zanasa ali kakorkoli rine iz smeri pri pospesevanju ali zaviranju. Rocna (ali nozna, kakor se vzame) zavora deluje dobro.
Rjavine na avtu ni videt, razen na desni pragi, kjer se je pojavila 14 dni nazaj po tistem ko mi je mehanik s svojo dvigalko spraskal barvo, ker je pac pozabil dvigalko na tleh in mi jo je porinil direktno v prago.
Razlog zakaj zelim avto prodat oz. zamenjat za kaj manjsega je predvsem ta da se mi je (v nasprotju s pricakovanjem) mesecna kilometrina drasticno znizala, tako da delam mesecno manj kot 500km. V sluzbo hodim pes (800m), zenska ima sedaj svoj avto, tako da glavnih razlogov da bi sploh imel kaksen avto ni vec. Ker se pa vcasih vseeno zgodi da bi pa avto potreboval sem pripravljen v racun vzet kaksen manjsi avto (no, manjsih od E38-ke je precej). Neumno se mi pac zdi placevat registracijo za 210kW kateri potem cepijo pred hiso. Pojem metanje denarja skozi okno mi je postal precej znan. :-D
Cena za omenjeni avto (in mislim da je glede na zgoraj nasteto kar postena) bi bila 4.600€, s tem da cena ni zabetonirana in je stvar dogovora. V racun bi pa vzel avto v vrednosti do nekih 1.500€, pod pogojem da ima klimo in da ni v najvisjem zavarovalnem razredu. Mogoce bi se najraje vzel kaksno E36-ko, zaradi mene je lahko tudi 316i, za obcasno voznjo bi bila krasna, optimalna bi pa bila kaksna 318-ka. Ohranjenost avta ne igra bistvene vloge, bolj mi je pomembno da je registriran se vsaj pol leta in da mi na cesti ne razpade :laugh
Kontakt je mozen preko PS, maila goran@traderobot.com ali GSM-ja 040 173 856, v popoldanskih ali vecernih urah.
Slik ta trenutek zal nimam, bodo pa narejene med tednom, ko bom dal avto oprat in pocistit.
LP