Ogled polne verzije : Kdo mi namontira differencial (s špero...juhu) v LJ
Pozdravljeni,
torej končno sem nabavil diff s špero in bi rabil enega mojstra, da mi ga zmontira. Zamenjal bi še olje v diffu, to pa je tudi vse.
vse garažne mojstre in poceni serviserje, ki jih jst poznam so iz okolice Celja, čez vikend pa nobeden ne dela. (čez teden delam v LJ in ne morem nikakor brez avta)
torej, zamenjal bi diff v celoti (torej nekaj vijakecev pa je :D ) in ne prestavljal špere iz diffa v diff!
ma kdo kaj časa in volje?
oz. če kdo pozna koga, ki bi to kvalitetno in poceni naredil v Ljubljani ali okolici?
hvala
lp :beer
HE HE, zzigon bo koncno lahko driftal zacel :laugh :laugh :ok .
LP,
PIC
To ti lahko naredi vsak mojster, vprašanje je le, če ima na lagerju olje za diff s špero (Castrol SAF-XJ), ker je špera precej redka stvar v avtih zadnja leta :)
Aja, na ceno olja za diff s špero si psihološko že pripravljen? :laugh
se tolažim, da gre samo dober liter notr
lp :-D
Ja, na AA, v 60 litrskem sodu :laugh V litrski flaši je cena bivših 6 jurjev :ok2
Ne ne, sem kupil v trgovini :-D ! To je polna cena, mene je prišlo 37,4€ za dva litra (dobil sem popust ne vem zakaj).
Tolmin, pred štirinajstimi dnevi. A sem ga prepoceni dobil :confused
Če je to tovarniško pakiranje v litrski flaši je vsekakor ugodno :ok
Jst res mocno priporocam dat tisto Castrol olje notr. Sm dal enim lokalnim mehanikom menjat olje v diffu (in zamenjat termostat) in sm jim 15x ponovil da je notr spera in da ne gre normalno olje notr ampak eno posebno.. pac nism vedu kako se klice itd. No skratka, so zamenjali, se vozim in po dezju opazam da hoce avto nekam samodejno driftat. Heh, kaj ne. Dali so navadno SAE 70W-90 in spera je primla za popizdit. :crazy Po 7 dneh sm sel seveda na nas uradni bmw servis in so dali notr tapravo, SAF-XJ olje, 1 tedn staro olje za navadn diferencial je pa romalo v kanto.
Najbolj sem se bal da sem kaj unicil, sam ocitno nism ker je spera popustila na normalno raven in zdej dela kot mora. Huh. Nikoli vec tja ;)
Pa sorry za offtopic. :frown
evo, sem že dobil eno pametno ponudbo in mislim, da bo to kr to, samo še termin si nekako rezerviram in olje nabavim, pa je :ok2
hvala :ok
lp
kian_alvane
20.1.2007, 09:58
vsake koliko časa je treba zamenjat olje v difu?
Zdravo!
tudi jaz iščem enega za premontirat diff v lj ali okolici čim prej:ok2
Kontaktirajte 041/54-40-40 Tomaž (TOM), tudi olje bo zamenjal, če je treba.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.