PDA

Ogled polne verzije : L: Garmin GTM12 TMC sprejemnik - SAMO 50 €

bmwjas
17.1.2007, 22:37
Izklicna cena: 50 €
Najmanjsi dvig: 2 €
Licitacija traja do: 23.1.2007 do 23.00 ure.
Prevzem blaga: v Ljubljani oziroma po dogovoru po posti v roku 5 dni.

Kaj se prodaja:
Sprejemnik prometnih informacij FM TMC

GTM 12 FM TMC je majhen, prenosen sprejemnik prometnih informacij z novo, enostavno nastavljivo anteno. Preko USB povezave bo GTM 12 posredoval prometne informacije združljivim Garminovim napravam GPS. Garminovi GPS-i nato prikažejo zastoje - na zaslonu izrišejo simbol, nato pa predlagajo alternativne rute. GTM 12 je trenutno združljiv s StreetPilot-om® c340, c510, c530 in c550; StreetPilot-om 2720 in 2820; StreetPilot-om 7200/7500; ter nuvi™ 300, 310, 350 in 360.

V paketu dobite naročnino na osnovne prometne informacije za vso Z Evropo. Za Francijo in Veliko Britanijo lahko na Garminovi spletni strani naročite tudi dodatno podrobno naročnino. Trenutno so brezplačne prometne informacije na voljo v 14 državah: Nizozemska, Nemčija, Francija, Španija, Italija, Avstrija, Belgija, Češka, Danska, Finska, Norveška, Švedska in Švica.

Osnovni komplet:
GTM 12, navodila za uporabo

Redna cena je 130 €.
Sprejemnik je NOV in NERABLJEN z garancijo.Za več informacij,lahko tudi stopite v kontakt preko PM.

http://www.garmin.si/prodimg/GTM%2012.jpg

PS: ponovno se prodaja zaradi skrajne neresnosti nekaterih ki so licitirali!

Austin Powers
17.1.2007, 22:40
Dobrodošlo bi bilo, da poimensko napišeš katerih. Le tako se bodo morebitni bodoči prodajalci izognili t.i. timewasterjim.
LP
Austin

bmwjas
17.1.2007, 22:58
Dobrodošlo bi bilo, da poimensko napišeš katerih. Le tako se bodo morebitni bodoči prodajalci izognili t.i. timewasterjim.
LP
Austin

V prejsnji licitaciji sta licitirala Domzalcan in spyder , zadnji je bil spyder, kontaktirala sva preko PM-jev. se pa še do danes ni odločil ali bo kupil ali ne.Takrat je bilo pa konec ze 5.1.2007.
Meni se pa tudi ravno neda čakati 1 mesec da pade odločitev :napaka

Hochy
17.1.2007, 23:56
A ni logično, da če nekdo lecitira za neko stvar jo ima tudi namen kupiti? :napaka
Za takšne bi se morale uvest kakšna sankcije. Sorry za OT.

bmwjas
18.1.2007, 20:51
A ni logično, da če nekdo lecitira za neko stvar jo ima tudi namen kupiti? :napaka

Sej baje so...samo ocitno ne delujejo :confused

Austin Powers
18.1.2007, 21:31

Sankcije? Na forumu bolj težko. Lahko se mu omeji oglaševanje v parih podforumih, to je pa tudi vse. Tipam, ugibam...
Nismo na ebayu. Žal.
LP
Austin

bmwjas
19.1.2007, 12:07
Možne tudi menjave !!!

RALLIART
20.1.2007, 11:56

Sankcije? Na forumu bolj težko. Lahko se mu omeji oglaševanje v parih podforumih, to je pa tudi vse. Tipam, ugibam...
Nismo na ebayu. Žal.
LP
Austin

Kaksen ban bi mu lahko stisnu za kaksen mesec,pa v avatar mu das kaksen socen podpis,ker tak folk mi gre resnicno ves kam,v licitacijo se je spustu samo z nepremisljenim nagonom.

To bi morali delati tudi z oglasi brez cen,folk dobr ve da je treba cene napisat pa se jim tolk hebe za pravila da celo pesnijo take oglase da bi se 5 letn otrok vec napisal o izdelku k se prodaja.

Dejte admini res razmislit.
-V susu briste oglase k nimajo cene ali primeri (prodam BMW in nic drugega)
-Pa za licitacije se spomnte kazn,ker z licitacijo zahebejo vec potencialnih kupcev.

Ps sem poslal GLAVI foruma,pa bomo vidl kaj bo reku,enkrat je bil en predlog ze uspesen.

bmwjas
4.2.2007, 19:38
Se vedno naprodaj!! 50 EUR !!!

spyder
5.2.2007, 11:17
V prejsnji licitaciji sta licitirala Domzalcan in spyder , zadnji je bil spyder, kontaktirala sva preko PM-jev. se pa še do danes ni odločil ali bo kupil ali ne.Takrat je bilo pa konec ze 5.1.2007.
Meni se pa tudi ravno neda čakati 1 mesec da pade odločitev :napaka
Ker me je jebal bloototh nisem kupu.Napiši da sem pa kupu adriarouta zato:evil :evil :evil :evil :evil :evil :evil :evil

bmwjas
5.2.2007, 15:44
Dej ne me no... nic te ni bluetooth zajebaval oz sem ti lepo povedal kaj rabis.

Rekel si da rabis dodatni mikrofon ...sem ti povedal kje dobis.
Rekel si nato za zvocnik....tudi to sem ti nasel resitev.

Pa vseeno nisi vzel.
Za brezveze sem "skenslal" domzalcana in je on potem drugje kupil in to me jezi.

bmwjas
6.2.2007, 18:42
se Vedno Naprodaj

Mozne Menjave