PDA

Ogled polne verzije : Nastavitev višine snopa žarometov

rok46
17.1.2007, 17:20
Zanima me če majo usi miniji nastavitev snopa žarometov,pa ne mislm to ročni,da si ga sam reguliraš,ampk to da ko avto prižgeš da se sami mal dvignejo pa potem spustijo...zanima me pa zato ker ma punca novega minija,06 letnik,kuplen v nemčiji pa naj bi bli ksenon žarometi not,samo sveti zelo rumeno,čudno mi pa je ker ko ga vžgeš lepo regulira višino (dvigne,spusti) luči...aia pa še to...če maš ksenon na miniju,imaš pranje žarometov ali nimaš?

BM3W
17.1.2007, 17:29
Če ni kaka aftermarket varianta bi morala imeti pranje luči če ima xenon.
Mislim pa da se tudi navadne luči spustijo in dvignejo ko jih prižgeš.
A ima levo od volana stikalo za nastavitev ali samo blendo?

rok46
17.1.2007, 17:36
Če ni kaka aftermarket varianta bi morala imeti pranje luči če ima xenon.
Mislim pa da se tudi navadne luči spustijo in dvignejo ko jih prižgeš.
A ima levo od volana stikalo za nastavitev ali samo blendo?

hm pismo,veš da tega pa ne vem...ampk mislm da ma sam normalno za blendo,pa pač gori je gumbek za potovalni računalnik pa tisto kar je pač normalno na stikalu...da bi mela še kej posebej se mi pa zdi da nima...zlo čudno mi je,ker je foter reku da ksenon more bit,oz da ga je naročil...zdj pa mi je čudno ne...seven oprema je al kako se ji reče,samo da ma še dodatne opreme notri nametane...

Wolf
17.1.2007, 17:39
Ksenon luči ločiš po tem, da imajo VSI zraven še pranje. To je majhen okrogel kroman pokrovček na kromani obrobi luči. Ko pereš stekla se ob enem perejo še luči, vendar iz ločene posode. Se pravi, da če odpreš pokrov motorja imaš na vsaki strani posodo za nalivanje pralne tekočine.
Regulacija nastavitve snopa pa je samodejna, zato nimaš levo spodaj ob volanu (u bistbu armaturki med volanom in vrati) gumba z oznako 0, 1.
Običajne luči pa se, ko daš kontakt dvignejo (sliši se motorček) in jih nastavljaš ročno.
LP

rok46
17.1.2007, 17:42
no sej js sm bil prepričan da more met pranje žarometov,da brez ne bo šlo...no dobr,pol je dokončno razčiščeno da nima ksenona :frown

Wolf
17.1.2007, 17:50
Kaj pa je zeen 7? ONE? Bencin/diesel?
LP

rok46
17.1.2007, 17:51
cooper je...bencinar,pač 1.6 16V...črni pa srebrna streha

Wolf
17.1.2007, 18:16
cooper je...bencinar,pač 1.6 16V...črni pa srebrna streha
Srebrna streha pri 7 ni bilo, smo pri Park Lane in Checkmate.
Lp

EDIT: je obstajala srebrna streha, se posipam s pepelom.

rok46
17.1.2007, 18:34
kak ne ? :-D evo tuki maš dokaz da je možno :) kupljen je bil v nečiji,nov seveda,mogoče to spremeni dejstvo da se ga je dalo dobit v tej kombinaciji :)

http://shrani.si/files/dsc07966mnrb4k.jpg
http://shrani.si/files/dsc07972kjrb4r.jpg

da je streha srebrna se vid,da je pa oprema 7 sm pa tud obkrožil...se opraičujem za slike ker so slabe,samo je blo slikano ponoči in brez fleša

Fisher
17.1.2007, 18:40
Luci niso xenon.

rok46
17.1.2007, 18:42
smo ugotovili da niso ja :)

Wolf
17.1.2007, 18:52
Oprosti, sm zabluzu. :blackeye
Sm že gor EDIT napisu. Sorry.Drugače pa hudo dobra oprema za 7! :ok
LP

Fisher
17.1.2007, 19:46
In v cem je fora te sedmice?

Se ga placa v visini najvisje sedmice na lotu v sloveniji? :laugh :crazy :-D

PS: Preden se kdo prevec pameten oglasi: Ne gre za nepremagljive jezikovne bariere ampak enostavno se mi za vsak kurcev model ne da brskat po netu. Ker me kot bodocega kupca boli k.... zanj. :)

Wolf
17.1.2007, 20:14
Opreme 7, Park Lane in Checkmate so ble namenjene poživitvi prodaja pred iztekom proizvodnje starega modela.
7 je bla bolj mišljena kot oprema za ONE, v njej si dobil: mal drugačno oblazinjenje, lahko tudi posebno barvo solar red, litke 15", srebrna vzvratna ogledala in streho pri cooperju, potovalca, velur tepihe, sov. sedež nastavljiv po višini, klimo, usnjen volan, paket luči, radio wave, bele žmigavce, spojler na strehi in asc+t. Neki tacga kt mal boljši pepper.
LP

BM3W
17.1.2007, 20:26
7 je bila možna v One in Cooper, Park Lane v vseh modelih, Checkmate pa v Cooper in Cooper S.

rok46
17.1.2007, 21:58
ja ta ma dobro opremo...16 litke,potem ogrevana prva sedeža,nastavitev je dvosptopenska,potem je potovalni računalnik,klima seveda (nažalost ni avtomatska :s),potem je tuki tempomat,bluetooth povezava za mobitel,radio cd mp3,potem multifunkcijski volan,mislim da ma tud malo bolj športno naravnano podvozje ker je trd ko prasica :-D asc je tudi ja,usnjen volan seveda,sedeža mislm da sta oba nastavljiva po višina,skatka ma zlo velik opreme...