Ogled polne verzije : K: Športne vzmeti (H&R, Eibach,...) za e36
Kupujem zgoraj omenjene vzmeti. Če kdo ve, da nekdo prodaja, če kdo prodaja, karkoli... :beer
Jaz bom narocal eibach fedre v kratkem ... vec kompletov tko da ce te znima bodo cene zelo ugodne cca. 220€ za komplet .
Vec info. na PS !
220 EUR v bistvu nisem mislu zapravt, v mislih sem imel tam do 150 EUR. Veš za kake rabljene?
Za okol 140 eur ti jest zrihtam Vogtland če te zanima. za točno ceno bi ti
lahko jutri povedal.
220 EUR v bistvu nisem mislu zapravt, v mislih sem imel tam do 150 EUR. Veš za kake rabljene?
Jah za 220€ mas nove pa si brez skrbi . Ja lej jaz bom narocal tako da lahko dobim le nove ...
Te vogtland tudi niso slabe :ok
Kupujem zgoraj omenjene vzmeti. Če kdo ve, da nekdo prodaja, če kdo prodaja, karkoli... :beer
uporabnik brane330ci :)
lukamarko
15.1.2007, 20:02
Cimpo ima rabljene Eibach za E36 s 6zyl motorji.
Jaz bom narocal eibach fedre v kratkem ... vec kompletov tko da ce te znima bodo cene zelo ugodne cca. 220€ za komplet .
Vec info. na PS !ž
Mmm, mikavno. :) A ves za kolko spustijo dol avto (E36)? Ker mam ze zdej M fedre k so 2 cm nizji tko da..
Za 100 EUR imam jaz Apexe, samo so baje za M3 in ne vem ce pasejo na druge modele... :confused
Vec info. na PS !ž
Mmm, mikavno. :) A ves za kolko spustijo dol avto (E36)? Ker mam ze zdej M fedre k so 2 cm nizji tko da..
Spredaj 3-4cm in zadaj 3cm . To je pac ta pro-kit . Meni najbolj ustreza ker nocem prenizkega avta :ok
lahko jutri povedal.
Kako pa se kej obnesejo? V mislih sem imel H&R, ker sem slišal samo dobre stvari, o teh pa nič. Ma kdo izkušnje?
Za 100 EUR imam jaz Apexe, samo so baje za M3 in ne vem ce pasejo na druge modele... :confused
Apexe raje ne bi, dosti ljudi mi jih je odsvetovalo, tako, da raje tam malo več pa sem sigurn. :)
V čem pa je fora, če je za 4 al pa 6 cilindrov? Eni ne pašejo na druge al kako?
V čem pa je fora, če je za 4 al pa 6 cilindrov? Eni ne pašejo na druge al kako?
V tezi na sprednji in zadnji osi . 6cyl motor je tezji - zato morajo bit tudi vzmeti primerno prilagojene :ok
lahko jutri povedal.
Kako pa se kej obnesejo? V mislih sem imel H&R, ker sem slišal samo dobre stvari, o teh pa nič. Ma kdo izkušnje?
Jest sem jih imel na audiju a4 in sem bil ful zadovoljen,tut ostali jih pohvalijo.
Za kolk pa znižajo Vogtland vmzeti?
Za kolk pa znižajo Vogtland vmzeti?
Mislim da je več variant.Daj poklič kolega ki jih uvaža pa ti bo vse pojasnil.041704520,Marko.
lp
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.