Ogled polne verzije : Elektrika na armaturi!
Pozdravljeni
Sem lastnik 520 L91 in se mi je danes začelo pojavljati da mi ugaša elektronika oz. obratomer , števec hitrosti in ostale kontrolne lučke na armaturi so začele utripati nato pa se je vse naenkrat ugasnilo obratomer , števec hitrosti sta padla na nulo ostale lučke pa so ugasnile- mrtva armatura. NAto pa se je čez nekaj cajta spet vse prižgalo; potem spet ugasnilo itd...
Zanima me kaj bi bilo to narobe, in koliko bi me stalo popravilo tega.
Avto pa ima 220 kKm.
Če kdo ve naj mi prosim pomaga. Hvala.
Lp Lovk
A to se je zgodilo med vožnjo al pri zagonu?
A to se je zgodilo med vožnjo al pri zagonu?
Med vožnjo!
Preglej konektorje na armaturko, verjetno ti je kak kabel dol padel.
lp
Borut
Mogoče se je snel kak konektor,lahko da se je kje pojavil "hladen lot",lahko da so se razlile baterije za servisni interval.....Je treba ven vzet števec in podrobno pregledat.
Drugače imaš tudi tu kar dosti o elektriki opisano:
http://www.e34.de/tips_tricks/fehlersuche.htm
vse, kar so že ostali napisali + to, kar je na spodnjem linku
http://www.bmwe34.net/e34main/maintenance/electrical/capacitors.htm
Zanima me kam bi lahko dal popravit števc , ker me vedno bolj zafrkava.
In koliko me bo stalo popravilo. Ker sam nebi razstavljal armature kaj šele števca, razen če mi kdo od vas lahko pomaga.
Hvala.
Lp Lovro
Vrjetno je potem najbolje da se do Erjavca v Podutik - LJ zapeljes!
Vrjetno je potem najbolje da se do Erjavca v Podutik - LJ zapeljes!
Kje točen pa je to v podutiku , ali pa če ima kdo njegovo tel. št. da bi se zmenila kdaj lahko pridem. Hvala.
Lp lk
Poklici na 01 5181 251, cifra od Erjavca.
Sodec po dosedanjih izkusnjah zelo kul in sposoben mozakar.
LP
Meni se je isto dogajalo na E36, potem sm ugotovil da je prekinjala ena izmed mas (-). Bila pa je na sovoznikovi strani pod tepihom, čisto pod armaturo.
Lp,
Hvala velik ste mi pomagal , se bom kr na Erjavca obrnu sam upam da me ne bo oskubil :-D
Lp Lovro
Martin ///M
25.4.2004, 13:39
lih poceni ni, ampak se splaca, ker do zdej je se vse kar je zrihtal pol tud delalo!
lih poceni ni, ampak se splaca, ker do zdej je se vse kar je zrihtal pol tud delalo!
Kolk cajta je pa delal :laugh se hecam, kolk pa stane splošni servis pri njem.
Martin ///M
25.4.2004, 14:02
sezmeri dela, no edino centralno mi neki zajbava, ampak ga bom spet mal tja zapelu pa bo pod "garancijo" urihtu :blabla
cene pa nocem na pamet guvort ker ne vem na pamet, ni drag, poceni pa tud ni :)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.