PDA

Ogled polne verzije : par dobrih filmckov

echt-bmw
30.1.2003, 08:38
ne vem ce je blo to ze kdaj na forumu in ze videno ampak vseeno
na strani www.carvisions.de je nekaj prav dobrih filmckov iz zborov po nemciji kjer se ti kr malo sline pocedijo :-)
pa lep pozdrav vsem.

BMW M PWR
30.1.2003, 11:34
zelo dobri filmčki, sem si pogledal vse od BMW-jev pa unga sem dal tut dol od zbora GTI-jev! Priporočam, sploh tistim s hitrejšimi povezavami z internetom! :laugh

robberrt
31.1.2003, 15:45
men osebno ga ni cez BMW_Ameno to je tist modr 328. Dobr zrihtano musko in tud avto je tak kot je treba....
Sem pobral vse iz te strani in je zakon...
GTI Treffen je pa über alles, sem lansko leto bil in letos grem definitivno spet ampak obvezno za 2 dni petek, sobota, ker je pa zvecer taka festa da drug dan glava boli, od vsega....ko Jürgeni zacnejo navirat pa vrtet v prazno GTI-je in VR-e
NOro!!

matija
1.2.2003, 22:12
odlicni filmi!

BMW M PWR
2.2.2003, 00:37
...GTI Treffen je pa über alles, sem lansko leto bil in letos grem definitivno spet ampak obvezno za 2 dni petek, sobota, ...

Gremo skupaj :beer

E30
2.2.2003, 12:01
Se mi zdi da so ti filmi ze na enem CDju. Bo vprasov MMITO! :mljask

robberrt
17.2.2003, 08:32
...GTI Treffen je pa über alles, sem lansko leto bil in letos grem definitivno spet ampak obvezno za 2 dni petek, sobota, ...

Gremo skupaj :beer

s kamoto, se zmenmo pa lansko leto sem sel cez kranjsko goro pa pol iz te smeri do celovca, tko da vids se celotno dogajanje okoli jezera, pa se kaksno stvar kupis. Lansko leto sem kupil zadnje temen luci za passata, so ble kar dost ceneje kot pa drugace(vse je v casu treffna 20-50% znizano...tko da se kr splaca) :ok