Ogled polne verzije : K: Merilec pretoka zraka za 525tds avtomatik
Pero-CMF
27.12.2006, 02:39
fantje nujno ampak res nujno rabm meriuc pretoka zraka za 525 tds avtomatik E-46 pa rabu bi tud nekoga ku bi mi za solidne dnarje prklopu auto na računalnik, avto je sicer že blokirau vožnjo, prižge se vendar kadi ko zmešan (tudi ropotanje v motorju), kolikor vem je razlog merilec pretoka zraka avto je obstal pred hišo in se ne upam nikamor z njim da se situacija nebi poslabšala, tko da če lahko kdo pomaga bi biu zelo veseu
avto je sicer že blokirau vožnjo, prižge se vendar kadi ko zmešan (tudi ropotanje v motorju),
To pa ne bo merilec. Če je okvarjen LMM je avto še zmeraj vozen. Lahko nemirno teče...ampak ropota pa ne. Ponavadi ne vleče dobro in malo bolj kadi. A na stopalko za plin se odziva normalno?
Mislim da bo to kar turbina, ker take simptome je imela moja e46 320d ko je crknila.
ja jast sm tudi dobu informacijo da nej bi bila turbina samo zanima me še če kej veste kolk ta zadeva stane pa kje bi se dalo to dobit (razen na servisu) drugače je pa avto kar nekaj časa po začetku okvare delal, samo vlekel ni ko bi mogu čez nekaj čadsa je pa čisto "ribnu" sicer še užge ampak ga ne vozim iz preventive
Ja stvar je taka jaz sem se prvo pozanimal na Avto valu v Grosupljem pa mi je rekel, da turbina stane okol 315k brez dela in DDV, ker mi je bilo absolutno predrago, mi je kolega svetoval da se obrnem na AC Kokalj, kjer mi je seveda takoj ponudil prvo novo, po pogovoru pa se da se da zrihtat rabljeno po ugodnejši ceni okoli 700eur +delo. Tako da sem se odločil kar pri njih zamenjat z rabljeno katera se zmeraj dela brez problem.:-D .
Avto pa sem seveda takoj ko sem ugotovil (pogovor z Rudijem) da je turbina pokvarjena avto parkiral, da nebi naredil se vec skode (lahko povleče lopatice turbine v motor) in odšlepal avto do AC Kokalj-a.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.