Ogled polne verzije : Poceni in dober BMW servis?
Kateri je dober in dokaj poceni servis za BMW? Zanimajo me vaše izkušnje. Kaj pa Molk na Vrhniki? Namreč, pred nakupom bi rad vedel, kje ne bom zapravljal celga premoženja za servise.
Jest sicer nimam veliko izkušenj s katerimkoli, bil sem do sedaj 2x pri Molku. Včeraj, sem prišel po uradnih urah, da bi kupil une čepke za tapete, pa mi je Molkov sin vseeno ful dobr razložil, kako moram popraviti visečo tapeto na vratih (niso krivi čepki), drugače majo pa pomoje kr standardne cene, glede na to, da so pooblaščeni servis.
Za kakšne cenejše probaj pri kakšnih "lokalnih" mehanikih.
LP, N
Jurčak,Škofja Vas pri Celju.
Seveda pa je odvisno,od kod si... :cool
Jurčak,Škofja Vas pri Celju.
Seveda pa je odvisno,od kod si... :cool
Se strinjam :ok
Malo off-topic, ampak vseeno:
Nixxon, pri vratnih tapetah je problem v tistih sponkah, ki držijo tapeto na vrhu (tik pod šipo). Sponke so kovinske in se s časom povesijo. Tapeto snameš, jih zakriviš navzgor, potem pa dela :ok
Čeprav smo na Integri zadnjič gledali po računalniku, da je BMW izdelal nek "repair-kit" za te tapete. Ampak zaenkrat mi zakrivljene sponke držijo. Ko niso držale, je bil problem, da se je tapeta povešala, premikala, in zaradi tega je odpadala rozeta kljuke.
Malo off-topic, ampak vseeno:
Nixxon, pri vratnih tapetah je problem v tistih sponkah, ki držijo tapeto na vrhu (tik pod šipo). Sponke so kovinske in se s časom povesijo. Tapeto snameš, jih zakriviš navzgor, potem pa dela :ok
Čeprav smo na Integri zadnjič gledali po računalniku, da je BMW izdelal nek "repair-kit" za te tapete. Ampak zaenkrat mi zakrivljene sponke držijo. Ko niso držale, je bil problem, da se je tapeta povešala, premikala, in zaradi tega je odpadala rozeta kljuke.
Še malo off topic: Men je Molk reku, da se je nek del odlepil in ga je najbolš zalepit nazaj. Sem probal vrata razdret, samo mi tista plastika okrog kljuke nikakor ni šla dol. Sem jo porival v levo in naj bi pol dol šla, pa je malenkost šla, samo ne vem pol a ven potegnt al kako. Uglavnem nism nič naredu.
Rozeto moras porint naprej (proti armaturi) in to cca. 2cm, se pravi kar precej, potem zadeva sama odpade, pa ne pozabi na vijaka pri rocaju za zapirat :)
M Power tnx, zdej mi je ratal.
Pa še eno vprašanje: kako odstranim vinte za šipe, na žalost niso električne, pa nikjer ne najdem navodil kako jih odstranit, TIS mi pa tud glede tega nič ne pove.
LP, N
PS: Sori k to temo zlorabljam, upam da je to tazadnje vprašanje.
Torej, ce dobro pogledas vinto, bos videl pri vrtiscu vinte tak polkrozen pokrovcek, tega spajsaj dol in spodaj je TORX vijak, tega odvijes in odstranis vinto :ok2
Ko sem imel problem z svojim 528i letnik 1998,sem taval ,kar po nekaj servisih,tako uradnih kot neuradnih (priporočenih od znancev)pa sem pritaval do Celovške ,in tam je že nekaj časa prodaja in servis različnih vozil,bili bi presenečeni,kar se pa tiče znanja je g. Matej na BMW_ju zakon, vsaj nekaj tistega ,kar sem pogrešal drugje (prijaznost,dejstva znanja),in ne na koncu čuden ropot pri mrzlem motorju jr izginil ,in to za 2500 sit,prejšnji teden pa reden servis pri 220000 km (OLJE,FILTRI,ZGLOBA,VILICE2X,AMORTIZERJI (obnova),optika+ delo)povsod drugje med 180-220 tisoč sit,tu je bilo 160.000,00 v treh dneh,plus opran in čist avtomobil.
SVETUJEM VSEM,KI JIM AVTO KAJ POMENI!!!!
Podjetje CARMAX d.o.o. - Celovška 258 bivši tehnounion,spredaj salon Peugeota - v istih prostorih tudi servis,sicer za več znamk,jaz vedno k njim,tudi kolegi sedaj vozijo tja,še ni slabe novice...sicer pa sami odločajte,samo moj predlog......Pozdrav
Martin ///M
13.3.2005, 16:23
pa zelo dobre tajnice so u carmaxu :eek :-D
Trudimo se, da bi bila stranka kar se da zadovolna. Smo pa veseli kaksnega koli komentarja na delo, cene in odnos z strankami.
LP,
Zm3-D3n
zm3-d3n a ti delaš tam? A imate mogoče še kaj delov za E30 na zalogi?
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.