Ogled polne verzije : P: E46 328i
Po končnem pogovoru z očetom,je prišla odločitev da prodamo njegov 328i. :jok .Pokazala se je potreba po enoprostorcu,ker pač leta naredijo svoje.
Pa začnimo:
E46 328i srebrne barve,Kupljen je bil na Tehnounionu.
Letnik je 1999,ker pa je bil avto verjetno v salonu je prva reg.bila 06/2000.Oče je drugi lastnik že dve leti,ko ga je kupil je avto imel cca.58000 km,zdaj jih ima cca.83000km.
Avto je res vrhunsko ohranjen,nekaramboliran,garažiran :) ,pa par pikic spredaj od kamenčkov-hiba vseh Bmw-jev.
Servis je bil opravljen 20.7.2006,na 79.400 km,prav tako imam kompletno dokumentacijo o servisih-servisna knjiga potrjena.
Poleg so seveda vsi štirje ključi,navodila za uporabo,radio,original račun iz Tehnouniona
Prevzeto iz računa,od dodatne opreme.
-Športni multifunkijski volan
-Alu platišča Sternspeiche 43
-Alarmna naprava
-Obloga v orehovem lesu
-Pregibna zadnja klop in vreča za smuči
-Radio Business
-Priprava za CD menjalnik
-Beli smerokazi
CENA VOZILA: 2.850.000,00 SIT
Dosegljiv sem na 041 649 301,Bojan
Slike pridejo jutri.
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1176598
Spiderboy
8.12.2006, 20:49
A nena ti vedno kritiziras cen rabljenih BMW-jov, kake visoke cene postavljajo, itd
Drugace pa
... z takole ceno se boš pa poročil z njim. :ok2
:ok2
A nena ti vedno kritiziras cen rabljenih BMW-jov, kake visoke cene postavljajo, itd
Drugace pa
Pošteno povedano...
Drugace pa
sem pripravlje tudi na take provokacije. :napaka
Cena je postavljena malo višje,ni pa tudi končna.Če nekateri ne dajo svoje 323i pod 2,6-2,7 mio z več kilometri,pa letnik 1999,zakaj bi pa potem moral dati nižjo ceno?
Naj omenim da je avto v originalnem stanju,pa mi ti potem najdi tak avto,s toliko kilometri pa kupljen v SLO,pa z vso dokumentacijo.
Če si pa hotel primerjati to z tistim 530d,pa cena ni postavljena 1 mio več kot pa ostali na avto netu.
Po lastnih izkušnjah pa veliko pomeni a je avto kupljen v slo ali je iz tujine,pa pelje se ga tudi lahko na bilokateri servis.
Enim pa nič ne uide :laugh :laugh :laugh
Spiderboy
8.12.2006, 21:23
323i ima verjetno najboljse razmerje cena registracije/zmogljivost, zato tui cene malo visje, drugace pa za avto vec kot 11k :eur ne bos dobil :nana
Kako že pravjo moji bratje: Sve se vrača sve se plača :laugh
Spiderboy :ok
Drugače pa, je kolega (je na forumu) par dni nazaj prodal srebrno 320i (novejši motor 2.2 - 170 PS) L.2001, z usnjem, belimi smerokazi, CD wechsler 17col feltne, M podvozje... uglavnem veliko opreme, nekaj malega čez 100.000km, odlično ohranjen za 2.7 M.
Ti pa hočeš za 2 leti starejšega 3M :-D
Še enkrat za pismene,cena ni zadnja,če bi pa dobro bral,je avto sicer 99,ampak reg.je 2000.Treba se je zavedati,da so tudi bmw-jem padle cene,po masovnem uvozu vozil,in nategovanju kupcev.
Tisti ki bo dal tistih 300000 sit več,pa saj ne bo kupil mačka v žaklju.
Da se razumemo,tudi sam bi kupil avto iz uvoza,samo da mi pri 3mio.,ne more garantirati kilometrov,nima servisne knjige,vseh ključev... hvala.
Samo se ti brani, ampak si se ze pokazu v najboljsi luci :-D
Samo se ti brani, ampak si se ze pokazu v najboljsi luci :-D
S čem že?
Tak avto kot je zdaj na voljo,pač ne najdeš vsak dan,ampak sem vedel da bo do tega prišlo,ker ljudje smo itak kronično nezadovoljni,in bi imeli vse naj naj čimbolj poceni. :crazy
Priznam sem se tudi sam obregnil na kakšen avto,samo sem vedno bil realen.Ko bom pa dal slike gor,bo pa itak vidno da je bil cel sesut,pa volan zlizan,pa kilometri zvrteni.... :napaka
Če smem vprašati... zakaj ga ne zase vzameš (ker pač vidim da nimaš BMW-ja)? Točno veš v kakšnem stanju je in to.
Če smem vprašati... zakaj ga ne zase vzameš (ker pač vidim da nimaš BMW-ja)? Točno veš v kakšnem stanju je in to.
Bi vzel samo ni :eur ,bom pa :jok za njim,s tem da imam še mejhnega mulčka :metalc ,ki tudi košta mesečno kar lepe denarce.
Slike so dodane na avto net oglasu.
lp
lep avto:)samo ena stvar me moti lahko bi vsaj tepih ocistu! :ok2
lep avto:)samo ena stvar me moti lahko bi vsaj tepih ocistu! :ok2
Avto je vzdrževan,tudi kar se tiče čiščenja in pranja.Danes pač pada dež,in sem poslikal avto na hitro.
Lep avto, ko bo cena padla na realna tla, bo to kvaliteten nakup.
Lep avto, ko bo cena padla na realna tla, bo to kvaliteten nakup.
In koliko je realna cena?
Avto je letnik 99, ter najbolj nehvaležen za prodajo, ker ima glih mal čez 130 kw in glih mal čez 2500 ccm. Problem jz vidm le v tem ker bo ta avto npr. čez dve leti (leta 2008) na trgu vreden dober miljon oz. cirka 4500 eur. Tako pač je.
Jaz mislem da je realna cena 9000 eur.
Avto je letnik 99, ter najbolj nehvaležen za prodajo, ker ima glih mal čez 130 kw in glih mal čez 2500 ccm. Problem jz vidm le v tem ker bo ta avto npr. čez dve leti (leta 2008) na trgu vreden dober miljon oz. cirka 4500 eur. Tako pač je.
Jaz mislem da je realna cena 9000 eur.
Pravi poznavalec bmw-jev. :napaka
Avto bo tudi čez dve leti,seveda če ostane tak kot je vreden sigurno 1,5 mio,ker bo tudi večini dosegljiv,in ko bo že veliko kant pr e46.
Še danes nekateri prodajo za dober miljon e36,kaj pa šele e46.
Bo čas pokazal svoje,za šenk sigurno ne bo šu od hiše.
Realna cena je toliko kolikor pokaže eurotax :ok2 + 1000€ za ohranjenost. In to bi zneslo koliko?Ti ki si v tem poslu...
Doma smo lani od prodajalca kupli njegov lastni avto e39 530d letnik 99 z 98000km za 9000€, top zustand, prva barva :ok
3mio :eek Jst 323i 98 letnik za 7500€ ne upem prodat :crazy
Sicer pa če misliš prodajat in ne prodat oz. iskat srečo pa te tudi podpiram.
Vemo da bi vsak rad dobil čimveč za avto. Sej vsaketolko se tud najde nekdo tak. Ga pa preko foruma ne boš prodal...kakšno staro e34 ali e30 ali e36 že...kaj drugega pa ne ;) Sej sam veš....
Najbolj pa mi je smešno od vsega da si pri drugih avtomobilih vedno ti tisti ki si najbolj glasen okrog cene :ok2 :-D
Eurotax je in merodajen za avtomobile,pri nekaterih pa celo pokaže preveč kot je tržna vrednost,spet pri drugih manj.
Mihold,mislim da me pa ti vseeno prekašaš,kar se tiče cen in avtomobilov.
Cena je bila vedno problem,spet odvisno kaj bi rad imel.Zavedam se in tudi vem da se ne bo prodal za 3 mio,za pravega kupca bo tudi pravi popust. :ok2
Ko dobim stranko ki pripelje avto res tip top,mu z veseljem dam kakšen tolar več,ker se zavedam da tak avto lahko hitro prodaš.
Vseeno so pa ljudje,ki cenijo takšno stanje avta,in kot sem že rekel jim ne bo žal dati kakšen tolar več.
Drug scenarij: Ker je avto 1999,reg. pa leta 2000,bi se lahko zgubila servisna,na prometni bi pisalo datum prve reg.06/2000 in bi bil potem letnik 2000.Ampak igramo pošteno,in potem koliko je tak avto v takem stanju vreden več od povprečnega,ali slabega 328?
Po mišljenju nekaterih nič.
avto osebno poznam in je res kot nov :ok2 tako da nevem kaj vam gre tok v nos :napaka realno je vredn 2.7 mio :ok2
kdor kupuje to zato da ga bo imel je ta avto super nakup :ok
a tisti ki bi meli tak avto za 2mio ga kupte na tržnici zraven dobite še krompir pa zelje :napaka
Avto je verjetno res odličen. Jaz ti želim in ti privoščim da ga prodaš čimbolje, čeprav vedi da bo težka.
Verjetno res 323i prodaš boljše in hitrejše zaradi nekoliko ugodnejše cestnine in zavarovanja.
BMW-M-POWER
9.12.2006, 16:01
Drugace pa
Pošteno povedano...S tako opremo ni vredeb vec kot 2,5 miljona in kaj naj bi tvoje pomenil da je vazno da je avto iz slo??? nevidim nobene pomembnosti v slo ti jest vse prekrijem servisno, km, in tako dalje in tako dalje, pa se za info slo avtomobili so skopuski z opremo tko da temu kar veliko manjka za moje pojme!
za nekatere kupce je pa važno da je avto slovenski in da je tu servisiran :ok
avto osebno poznam in je res kot nov :ok2 tako da nevem kaj vam gre tok v nos :napaka realno je vredn 2.7 mio :ok2
a tisti ki bi meli tak avto za 2mio ga kupte na tržnici zraven dobite še krompir pa zelje :napaka
Fant si je zaslužil vse komentarje sam (si je pač privoščil prehude komentaje na račun tujih avtomobilov).
Avto bo tudi čez dve leti,seveda če ostane tak kot je vreden sigurno 1,5 mio,ker bo tudi večini dosegljiv...
Danes je vreden 3 mio, čez leti bo pa samo 1.5 mio? Zanimivo, da do danes cena ni padala tko hitro kakor bo v naslednjih 2 letih :laugh
Mal za "primerjavo" - pa zihr teli nimajo zabetonirane cene.
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1139295
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1169391
Težko je prodat avto, na katerega te vežejo emocije in si ga imel kot družinskega člana. Avto bo star 8 let čez par tednov in ker ne govorimo o superšportniku, ki bi ga kupil za nedeljsko vožnjo, takega avta za tako ceno pač ne bo kupil noben. Tudi če bi imel 20.000 km.
Vseeno veliko sreče pri prodaji (za pravo ceno) :ok
Fant si je zaslužil vse komentarje sam (si je pač privoščil prehude komentaje na račun tujih avtomobilov).
ni mi glih jasno kaj si mislu povedat :ok
Če te res močno zanima si lahko pregledaš njegove komentarje
http://forum.bmwslo.com/search.php?search_author=yamasaki
Avto bo tudi čez dve leti,seveda če ostane tak kot je vreden sigurno 1,5 mio,ker bo tudi večini dosegljiv...
Danes je vreden 3 mio, čez leti bo pa samo 1.5 mio? Zanimivo, da do danes cena ni padala tko hitro kakor bo v naslednjih 2 letih :laugh
Mal za "primerjavo" - pa zihr teli nimajo zabetonirane cene.
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1139295
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1169391
Težko je prodat avto, na katerega te vežejo emocije in si ga imel kot družinskega člana. Avto bo star 8 let čez par tednov in ker ne govorimo o superšportniku, ki bi ga kupil za nedeljsko vožnjo, takega avta za tako ceno pač ne bo kupil noben. Tudi če bi imel 20.000 km.
Vseeno veliko sreče pri prodaji (za pravo ceno) :ok
To so letniki 2002 ta pa je 1999 oz. 2000.
Letnik 2002 lahko še vseeno gre nekaj čez 3M SIT, na koncu se proda malo čez 3M SIT.
3M je res preveč z to opremo. NI mi jasno zakaj je nakup v SLO taka prednost? Večina uvoženih avtov je boljše ohranjenih, švabe majo boljše ceste manj poškodb od kamenčkov itd....
Noben ti ne garantira da v SLO kupljena vozila nimajo prevrtenih km. :blackeye
Če te res močno zanima si lahko pregledaš njegove komentarje
http://forum.bmwslo.com/search.php?search_author=yamasaki
jah pač vsak ma svoje poglede na to :ok a se ti zdi da skoz pametuje :confused
Spiderboy
9.12.2006, 19:40
Glede cen BMW-jov skoz pametuje :ok2
Glede cen BMW-jov skoz pametuje :ok2
In ti spiderboy si kaj boljši?
A sem mogoče edini ki pove svoje,o določenem avtomobilu.
Je že bilo dosti govora tukaj o teh stvareh,kako se obrekujejo vsi oglasi,in večino avtov se takoj popljuva.
A je kdo od vas ponudil kakšno ponudbo za avto?
Zgleda tako kot da sem zabetoniral ceno,in se avto mora izključno prodati za 3 mio.
Ja je pa res da tistih 500000-600000 sit,igra veliko vlogo pri nakupu,pri primerjavi z določenimi modeli.
In kakorkoli sem obrekoval,in pisal na forumu,je najmanj 50% avtov imelo sumljivo zgodovino.Pa ne delam se nekega poštenjaka,in nočem dvigovati v nebesa 328i. :ok
Če bi bila pa cena 2,4 mio, se pa verjetno nebi nihče obregnil na moje izjave,samo bi bil avto kmalu prodan. :napaka
kaj so vse govoril za mojega 330ci :crazy pa je bil avto res ok :ok2 dejansko je tko če je pocen je sumljivo če je pa mal višja cena pa ni tok vredn :crazy vedno je blo tako
kaj so vse govoril za mojega 330ci :crazy pa je bil avto res ok :ok2 dejansko je tko če je pocen je sumljivo če je pa mal višja cena pa ni tok vredn :crazy vedno je blo tako
Nikoli ni prav! :ok
ja sam je dejansko tako :ok2 raj ga dej na kako tujo stran :ok bo več odziva
Sem gledal na mobile.de.Zanimivo taki modeli se začnejo nekje od 7500eur,pa do vrtoglavih 20000 eur.
V glavnem je vse odvisno od trga...tuji trg je malo drugačen.
pri nas pač vse kar je nad 125 kw nikomur ne diši...razen posameznikov, moraš biti ob pravem času na pravem mestu. :)
pri nas pač vse kar je nad 125 kw nikomur ne diši...razen posameznikov, moraš biti ob pravem času na pravem mestu. :)
vse to je res, sam kdor hoče motor nad 130kw ve v kaj se spušča in zakaj
Sem gledal na mobile.de.Zanimivo taki modeli se začnejo nekje od 7500eur,pa do vrtoglavih 20000 eur.
A mislis svoj 328Ii?
Še bolj zanimivo je kam spadaš. V območje 20k EUR mora spadati nekaj "ekstra" :)
Ali nekaj kar se ne bo prodalo za ta denar.
vse to je res, sam kdor hoče motor nad 130kw ve v kaj se spušča in zakaj
Tako je. Kot pravim posamezniki se najdejo, samo niso tako pogosti kot kupci 316i :laugh
A mislis svoj 328Ii?
Še bolj zanimivo je kam spadaš. V območje 20k EUR mora spadati nekaj "ekstra" :)
Ali nekaj kar se ne bo prodalo za ta denar.
Vse je to res,ampak cene so take,verjamem pa da bi v nemčiji iztržil kakšen evro več kot pa pri nas.
Seveda lahko probaš tudi v tujini...nedvomno so boljše razmere kot pri nas, seveda če pri nas prej kakega kupca ne najdeš... :ok
DAnes je pač težko prodat avto. Še posebej, če je bencinar je v najvišjem razredzu zavarovanja in registracije. Cena, ki jo boš iztržil se ti bo zdela prenizka, kupcu pa se bo zdelo, da je dal preveč. Nočem biti pameten, ampak če boš avto prodal za 2,4 mio si lahko vseh 10 prstov oblizneš. Lahko pa ostaneš na 3 mio in ga prodajaš v nedogled.
Jaz bi nastavil ceno in tedensko zniževal za 100 jurjev. Dal vsak teden oglas in napisal na forum. Kdor prej pride, prej melje..resen kupec bi se
že podvizal...
Jaz bi nastavil ceno in tedensko zniževal za 100 jurjev.
Ja doma pa denar na cesti pobiramo. :ok2
Vsak ki kupuje tak avto,ima tudi veliko možnost da se nategne,ker popravila tudi glih niso poceni.
Praksa v sloveniji pa je že pokazala,da se avti vrtijo nazaj že pod vsakim kozolcem.
Potem se lahko tudi tedensko daje 100 jurjev za popravila. :ok
jah pol ga raj mej kot da ga daš za 2.4mio :ok2 pomoje se bo najdu kupec za več
želim ti dobro prodajo :ok
BMW-M-POWER
10.12.2006, 00:33
za nekatere kupce je pa važno da je avto slovenski in da je tu servisiran :okZa kretene ja, to pomeni raje vozis slovensko scavnico, kot pa kaj drugega boljsega, ze sam zarad tega k pa je ta iz slovenije drugi pa ne!! Dej nebod smesen!! Pa noob dones ti vsak moj prjatu servisno nardi postemplja za par tisoc tolarjev dej lepo te prosim zadrzi svoje nemne komentarje zase, skozi celo temo te gledam!!! (berem)
Forum ratuje poden od podna!!
BMW-M-POWER tudi ti ravno ne zvišuješ ravni foruma :skrbast
yamasaki
10.12.2006, 08:40
za nekatere kupce je pa važno da je avto slovenski in da je tu servisiran :okZa kretene ja, to pomeni raje vozis slovensko scavnico, kot pa kaj drugega boljsega, ze sam zarad tega k pa je ta iz slovenije drugi pa ne!! Dej nebod smesen!! Pa noob dones ti vsak moj prjatu servisno nardi postemplja za par tisoc tolarjev dej lepo te prosim zadrzi svoje nemne komentarje zase, skozi celo temo te gledam!!! (berem)
Malo se motiš.Lahko je servisno poštemplat,če pa laik kupuje avto,pri x dilerju,kjer ima avto iz nemčije z x kilometri,brez servisne.
A bo klical hansa v njemačku,da mu pove kilometre?
Še vsak ki je šel sebi v nemčijo po avto,ga je dražje prišel kot pa pri nas.
A delaš z avtomobili,da veš da ljudje ne cenijo če je avto kupljen pri nas,in ima servisno?
Mi imamo občasno kakega uvoženčka,pa se več kot pol ljudi obrne stran in gre zaradi tega.
Pa ja bmw kupljen v sloveniji je 4.klasa,a ne. :napaka
Tema ima 4 strani brezveznih komentarjev... kaj ce se vse komentarje izbrise in vsak, ki ga avto zanima poklice na telefonsko navedeno v oglasu? :cool
yamasaki
10.12.2006, 09:31
Tema ima 4 strani brezveznih komentarjev... kaj ce se vse komentarje izbrise in vsak, ki ga avto zanima poklice na telefonsko navedeno v oglasu? :cool
:ok
Naj to velja za vse teme :ok2
Zelo lep avto! Manjka le še gretje zicev in bi bil top!
ja lej prvo kot prvo nisem pisu da je zame pomembno da je slo avto :crazy drugo kot drugo sem mel sam vse avte iz uvoza pa vem kok je folk kritiziru to :napaka drugo je pa to da nisem smešn če dovoliš
Bavaria fan
10.12.2006, 20:04
Samo ste pa eni res ko otroci :crazy Če je Bojan dal tako ceno, je dal tako. Najlažje je samo :blabla Kdor je resen pokliče ali pa pride na ogled avtomobila in tam se začne barantat pri ceni, ne pa tuki na forumu nabijat poste u 3 pm, ker vam je dolgčas! Me zanima koliko od vas ko ste se bunili zaradi cene kupuje tak avto? Verjetno noben! In potem pride do verižnega kreganja, se folk gleda grdo, poleg tega pa še forumu pada in pada nivo. Mislim halooo, še otroci so boljši :blackeye
Mi imamo doma oba BMW-ja iz uvoza, katera sta v primerjavi z slo opremljena na max. kar se pa tiče km je pa že v prejšnjih postih lepo napisano, da ni več nikomur za verjeti. Servisno ni problem dobit, km zmanjšat pa še manjši :ok2 strošek okoli 20K.
Samo za primer - moj oče je prodal pred 6 meseci BMW E46 letnik 99 1,9 motor s solidno opremo 42.000 km za 2,850,000, kupil pa ga je eden od fantov na AA za svojo ženo - fotra poznajo od pamtiveka vozi BMW že 30 let in vedo kako dela z avtom. Če se ne motim je že dobil aro za tega novega.
A zakaj ga jaz nisem kupil ??? Zato ker nisem blesav, da dam toliko za avto :ok2
Skratka, vsaka reč najde svojega kupca - kad tad pravijo naši J sosedje :laugh
yamasaki
10.12.2006, 20:24
Osebno nikomur ne zamerim nič,vem da je tak avto teško prodat in je treba najti res pravega kupca ki bo to cenil.
Bavaria fan :beer :ok
Nočem razpravljati o končni ceni,a tisti ki bo resen se mu ne bo spustilo 50.000,00 sit.
Točno vem za koliko se da tak avto prodat,ampak se spomnim ko sva z očetom iskala avto zanj.
V igri je bil seveda 323i,toda ker je takrat trenutno bilo malo teh,in tudi 320i ni bilo veliko-kilometri od cca.100000 km pa naprej,sva zagledala tega.
Odtehtali so kilometri,ohranjenost,slo avto....Tudi dražji je bil malo od večine,pa nam vseeno ni bilo žal.
tako je pa avto je lep :ok2
yamasaki
11.12.2006, 13:31
Evo nižja cena,za resne kupce. :ok2
Poštena cena za pošten avto.
NAVALI NARODE! :cool
pa mislim da se da še kej spustit :ok2 tako da bo fer
Samo sporočite za kakšno ceno je bil prodan, ker me res zanima za koliko se da takšen avto spravit na trg.
to bo loterija :laugh sam kdor ga bo hotu bo dal tok kokr je vredn
Žalostno je potem, da se en 330ix proda za več kot 3 milijone. Zakaj en 328i enakega letnika ne bi mel podobne cene! No, mislim,bolje za nas! :ok2
yamasaki
13.12.2006, 14:34
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1182908
Evo novi optimisti,poleg mene. :ok2
LOL! :crazy Kje je pa opremo zgubil? :) Kako lahko tako obrano e46 prodajajo za tak denar?! No, prodali je skoraj sigurno ne bojo.. Pa tudi če je 323i.
Vidim da moram jaz spet malo mojega na avto.net dat za "ugodnih" 2.400.000 sit ;) :-D
yamasaki
13.12.2006, 16:09
Opreme dejansko nima nič,razen serijske,pa še pokrovi so od facelifta.
Ena žalostna resnica (najbrž mi bo itak žal da tole sploh pišem) - jaz sem prodal 528i, s precej več opreme, z realnimi 113 kkm, zelo lepo ohranjenega, 11/99, model in prva registracija april 2000 za... 2.0 mio. Tako da - srečno. Verjetnost da se takle avto danes proda za skoraj 3 mio je cca. toliko kot zadeti na lotu.
Pa ne - ne objokujem mojega, pa res ni bilo nič narobe z njim, ampak tako je. Za 3-4 mio se dobi danes hudo dober avto. Prodaja se sicer dražje, proda pa ne. Če še niste opazili, pleha je kar ga hočeš, denarja pa precej manj. BMW gor ali dol.
MMG, za 5.5 mio se dobi dobro opremljen e60 letnih 2004/2005 z malo km. Koliko je potem vreden e46 5 let starejši?
yamasaki
13.12.2006, 18:17
Dejstvo je da danes v teh časih,poleg celotne globalizacije,kriz,zmanjševanja stroškov avti nad 2500ccm,niso iskana roba.Lep primer lahko vidimo v USA kjer domača proizvodnja avtomobilov stagnira in dela miljardne izgube.
Dejstvo je, da je letnik pač letnik, lahko se na glavo postaviš, ni vreden več kot 2-2.2 milijona. Za tak denar pa ti ga jaz takoj odkupim. tako, da če te kaj takega trkne, mi takoj sporoči!
Na letnik in prevozene kilometre gledajo tisti, ki avta nimajo zase ampak za preprodajo oz. kratko obdobje :) Avto se oceni po ogledu in testni voznji ne pa po kilometrini in letniku (samo moje mnenje).
Spet se bo tema razvlekla na 10 strani o avtu pa nic novega :)
Na letnik in prevozene kilometre gledajo tisti, ki avta nimajo zase ampak za preprodajo oz. kratko obdobje :) Avto se oceni po ogledu in testni voznji ne pa po kilometrini in letniku (samo moje mnenje).
Spet se bo tema razvlekla na 10 strani o avtu pa nic novega :)
Nič hudega, če dam ponudbo, a ne?!? tak dnar plačam takoj! Keš!
Kljub Velocejivi ponudbi - če bo šel avto na koncu za 2.2 mio, bom kar prijetno presenečen. Ti želim seveda čim boljšega kupca, ki bo pripravljen dat za dober avto nekaj več, sem pa glede na trg in izkušnje skeptičen.
Če ti ni odveč - sporoči za kakšen denar bo avto šel.
LP
yamasaki
13.12.2006, 23:43
Bom sporočil.Za 2,2 mio pa imaš ponudbo letnikov 1998,z 200000km,in več. :ok2
No, kakorkoli. Jaz ti toliko ponujam. Če se odločiš, mi sporoči, ker nekaj takega bi kupil za ženo. Ampak bodimo realni, avto ima skoraj desetletje. Letniki 98 pa tako ali tako na koncu ne grejo nad 2 milijona, ampak še precej ceneje, čeprav so cene nastavljene višje. Jaz sem mojega 320d letnik 99 z opremo, kot je tvoj prodal lani za 2 milijona. Avto je bil zrihtan in lep.
Saj v tem je poanta. Prodajajo se že za toliko. Prodajo se pa mogoče za 1.5 mio.
yamasaki
14.12.2006, 10:57
Saj v tem je poanta. Prodajajo se že za toliko. Prodajo se pa mogoče za 1.5 mio.
Dejstvo je da če se ne prodal za neko sprejemljivo ceno,bo kar verjetno ostal pri hiši.Pa mislim da za tak denar kot imam v mislih da bi moral se prodati,je čisto realna cena.
Nočem nič smetit cene, ampak ceno nastaviš po odzivu trga. Grem skoraj stavit, da ni še nihče poklical, mogoče eden.
Lp
Jaz osebno bi si za ta denar raje omislil M3 E 36 polna bojna oprema, registracija pa enaka :ok2
Rdeč 2,5mio
rumen 2,4mio :ok2
Bojan, ja kakšen prodajalec pa si, da ga še nisi prodal???? :laugh :laugh
A si Laguno že popravil??? Pozdravi Simi-ja :ok
Jaz pa mislim, da je avto za ta denar super, saj so ti motorji odlični in pri takem vzrževanju in kilometrih, lahko dobiš avto, ki zna biti precej športen in obenem izredno hvaležen ob vsakdanji normalni uporabi, sam bi dal zanj 2,5 mio
No, vidiš, konec koncev bi tudi ti dal manj! :ok2
Prodan bo (če ga boš hotel prodati) za okrog 10.000 EUR.Za kaj več moraš prodajati coupeja :laugh
No, bodite pridni in še naprej zbijajte ceno, daga bom lahko kupil! :laugh
yamasaki
14.12.2006, 21:17
No, bodite pridni in še naprej zbijajte ceno, daga bom lahko kupil! :laugh
Sam si se zakuru za 328i :obrvi
Bojan, mene pa zanima ako je mogoca menjava za polo diesel, kot nov :-D :-D :-D
Pobje,
ustavite malo konje in nehajte analizirati, kot kaki teoretičarji!
Fant prodaja avto in zanj je postavil ceno, kakršno pač je. To je dejstvo!
In če nimate kaj drugega početi kot kritizirati in kolovratiti okoli njegove cene, se rajši tudi le tega vzdržite. Njemu nihče ne določa kakšno ceno mora postaviti in zanj je avto lahko vreden tudi 5 mio. Vprašanje je le, če se bo našel kupec za toliko denarja. Vam pa tudi nihče ne visi za vratom, da morate kupiti ravno ta avto in ravno za toliko denarja. Prosim vas no!
Res vas ne razumem zakaj je treba toliko prepiranja?! Ste mu nemara nevoščljivi, ker bo pač nekaj pokasiral? Ali jezni, ker bi imeli ta avto pa nimate denarja?
Sigurno pa se bo našel nekdo, ki išče takšen avto , ima denar in mu tistih 300 000SIT ne pomeni bankrota. Po podatkih, ki ste jih pisali, pa bo za ta denar dobil soliden avto!
Dej, da se ne bom smejal! Padajo pač ponudbe. Če jih bo sprejel, je pa njegova stvar. Če bo avto hotel prodati za vsako ceno, bo ponudbe sprejel, če ne naj ga obdrži. Sej ga nihče ne sili, da ga mora dat za manj. To se bo sam odločil.
Kdo se prepira?
Če bo avto hotel prodati za vsako ceno, bo ponudbe sprejel, če ne naj ga obdrži. Sej ga nihče ne sili, da ga mora dat za manj. To se bo sam odločil.
Točno tako!
fastfury
15.12.2006, 11:06
Pobje,
In če nimate kaj drugega početi kot kritizirati in kolovratiti okoli njegove cene, se rajši tudi le tega vzdržite. Njemu nihče ne določa kakšno ceno mora postaviti in zanj je avto lahko vreden tudi 5 mio. Vprašanje je le, če se bo našel kupec za toliko denarja. Vam pa tudi nihče ne visi za vratom, da morate kupiti ravno ta avto in ravno za toliko denarja. Prosim vas no!
Res vas ne razumem zakaj je treba toliko prepiranja?! Ste mu nemara nevoščljivi, ker bo pač nekaj pokasiral? Ali jezni, ker bi imeli ta avto pa nimate denarja?
Sigurno pa se bo našel nekdo, ki išče takšen avto , ima denar in mu tistih 300 000SIT ne pomeni bankrota. Po podatkih, ki ste jih pisali, pa bo za ta denar dobil soliden avto!
sej če bi pozorno prebral celotno temo bi vidu, da ga folk malo k.... tudi zaradi tega, ker je on(yamasaki) v podobnih temah vedno k..... ceno, ki jo je drug folk postavlju za svoj avto :ok
yamasaki
15.12.2006, 11:18
Pobje,
sej če bi pozorno prebral celotno temo bi vidu, da ga folk malo k.... tudi zaradi tega, ker je on(yamasaki) v podobnih temah vedno k..... ceno, ki jo je drug folk postavlju za svoj avto :ok
Če bi pa ti prebral vse moje odgovore,bi videl kaj sem napisal in mislil s tem.Cena je višja od ostalih,če pa nekdo navije ceno za avto ki je starejši,nima servisne,kilometri so magični,avto iz uvoza-no to je pa nekaj drugega.
fastfury
15.12.2006, 11:53
Pobje,
Če bi pa ti prebral vse moje odgovore,bi videl kaj sem napisal in mislil s tem.Cena je višja od ostalih,če pa nekdo navije ceno za avto ki je starejši,nima servisne,kilometri so magični,avto iz uvoza-no to je pa nekaj drugega.
Jst ceno tvojga avta nism nč komentiral. Meni je čisto v redu. Tut jz če bom kdaj mojega prodajal bo cena taka, da jo bo sku.... 99,99% uporabnikov pa me sploh ne briga.
Stvar je taka kot so že ostali ugotovili, če se kupec najde prodaš, če ga ni, je treba ceno nižat dokler se ne najde eden - koliko časa boš nižal pa je odvisno od tega kolko se ti mudi s prodajo. To je vsa umetnost :ok2
Sm pa še vedno prepričan, da je bolj dati več dnarja za dober primerek kot pa neki prišparat, seveda samo v startu in kupit šrot od avta :ok
Tiho otroci, dejmo naprej ceno zbijat! :laugh
fastfury
15.12.2006, 12:06
Tiho otroci, dejmo naprej ceno zbijat! :laugh
Sej če bi imel 10.000 :eur v žepu bi se ti takoj pridružil zbijanju cene :hihi
2.2mio sem mu že jest ponudu tako da bomo vidl kaj bo :ok2
yamasaki
15.12.2006, 12:32
Veloce res te moram razočarati,ampak mislim da pa za malo več bo pa res šel.Je pa pošteno,ker si edini ponudil neko ceno za katero bi ga bil pripravljen vzeti. :)
Drugače pa zdaj gre pa zares: Nova cena,ki bi mogla biti neko izhodišče za nakup je 2.690.000,00 sit in bo ostala fiksna dokler se ne prikaže kupec pred vrati. :-D
Toliko od mene,da ne bo nepotrebnega smetenja ter ugibanja o ceni,in za koliko bi se moral prodati.
lp
no, sej počasi gre dol..nč bat, boš prodal...slej ko prej.. :ok
Veloce res te moram razočarati,ampak mislim da pa za malo več bo pa res šel.Je pa pošteno,ker si edini ponudil neko ceno za katero bi ga bil pripravljen vzeti. :)
Drugače pa zdaj gre pa zares: Nova cena,ki bi mogla biti neko izhodišče za nakup je 2.690.000,00 sit in bo ostala fiksna dokler se ne prikaže kupec pred vrati. :-D
Toliko od mene,da ne bo nepotrebnega smetenja ter ugibanja o ceni,in za koliko bi se moral prodati.
lp
Glej, če si že tolk zbil, zbij še do ponujene cene in bo! Avta se boš končno rešil. Vsaj v poštene roke bo šel.
Pobje,
Kaj a zdej če je pa avto iz uvoza je pa slabši pa manj vreden al kaj?
LP
Avtomobili iz uvoza so ponavadi precej bolje opremljeni in vzdrževani, kot naše "karjole".
Ta ima pa še osnovno opremo. Niti radija s CD-jem in če zamenjaš radio z MP3 so tipke na volanu neuporabne. 2 milijona, nič več, če sploh. Pa brez zamere.
Damjan-doc
15.12.2006, 15:57
Veloce daj počakaj da spusti ceno na 2.2mio :-D potem boš nižal naprej :-D
Uspešno prodajo. :ok
tmlakar3
15.12.2006, 15:58
yamasaki , ti kar vstrajaj pri svojem, tak kot sem jaz in sem dobil svoje. Če je avto taki ko pišeš, kupljen v SLO, realni km, potem ga pod 2.5mil ne spusti. Meni so se tudi lani vsi smejali ko sem prodajal E46 318i, letnik 1998 za 2.4mil, pa z dosti manj opreme. Prodajal se je nekje 1mesec se pa je prodal in je stranka full zadovoljna, ker ni bil razbit in sem dokazal da ima realne kilometre.
Kak pa je avto en krat iz tujine, pa za mene ni vreden nič, ker zgodovina ni znana :crazy , pa če se vi menite da so nevam kako zjahani SLO. Tuji avti so pač zgurani- zvoženi in malo manj zjahani (po vaše).
Fora pa je samo v tem, da se slovenci ne znamo cenit in so nam vsi ostali več vredni. Dajte si to dopovedat, da Nemci in ostala EU ne da avta zastinj vstran za nizko ceno, ker so preveč škrt. Oni pač dajo več v opremo, logično da se avto lahko bolše proda, ker ne vem kdo bi kupil golega z 300.000km!
Veloce ti pa ne vem zakaj ga gnjaviš za ta avto, idi v tujino, boš dobilj bolšega (majn zjahanega), z manj km in še CENEJE :ok :ok :ok
Damjan-doc
15.12.2006, 16:14
Saj v temu je stvar, Slovencelj bo raje preplačal avto kupljen v slo. z prevrtenimi kilometri in nič opreme, kot pa avto iz tujine z 300K + kilometri-realnimi in polno opreme.
Pa še to, kilometre v tujini kupljenih avtov zbijajo Slovenclji in jih potem prodajajo brez servisne......itd. Zato nimajo zgodovine.
In še to en švaba poln keša ne bo šparal na servisih, kot tipični Slovencelj.
Drugo dejstvo pa je, da je za yamasakija cena realna, kot je zame 900K za e30ko, kar moramo spoštovati.
yamasaki
15.12.2006, 16:34
Ker vas večina ne dela v avtobranži,vam lahko povem sledeče:
Videl sem sve i svašta,pa ne mi pametovat da so avti iz uvoza lepi.
Fantje zapomnite si za vse večne čase: najmanj 70% uvoženih avtov je ŠROT, ker so po večini od renta car,ali od lizing hiš.
Naši cigani vrtijo kilometre nazaj,in se ni za čudit da imajo po dve leti stari avti cca.200000 km.
Ne mi potem govoriti o opremljenosti,ker vsak tip top avto v nemčiji je dražji kot pri nas.Saj je par forumovcev,ki so sami kupovali v tujini,pa ni nihče dobil poceni dober avto.
tmlakar3
15.12.2006, 16:41
Tistega švaba, ki ima polno keša, tistega se je treba bat, ker tisti verjetno spoh ne gre na servis, ker je tam vse predrago za njega! Več imaš denarja bol si škt, če tega ne veste :ok2
yamasaki
15.12.2006, 17:15
Veloce ti pa ne vem zakaj ga gnjaviš za ta avto, idi v tujino, boš dobilj bolšega (majn zjahanega), z manj km in še CENEJE
Ker bo potem ko bo prodajal argumentiral: kupljen v sloveniji,servisna knjiga,realni kilometri. :ok2
Smešni ste :laugh
Nevem zakaj se takih oglasov ne zaklepa. oz. vsaj nepotrebnih postov briše.
Jst bi vsakega ki komentira ceno ZBRISAL!!!
Če je kaj koristnega o nekem avtu da nekdo ve(npr. je bil karamboliran, barvana desna vrata, zakuhal motor itd.) se npr. take poste pusti. Vse drugo brisat.
Sej nismo arabci dijobono.
Saj neveste kaj govorite. Tistega, ki pravi da se v tujini za pameten denar ne dobi nič, povabim k sebi, da si ogleda moj avto.
Dejstvo pa je, da sem ga šel jaz iskat sam in tudi sam sem ga našel na mobile.de. Uvoženi avti so na slabem glasu izključno zaradi SLOVENCEV preprodajalcev, ki se ukvarjajo z avtomobilsko branžo in uvažajo avte. Ti pa po večini res so od leasing avto hiš, rent a carjev, itd....
Samo jaz ljudi ne razumem zakaj od takih sploh kupujejo avte??? Razumem da vsak ne govori nemško ali nima časa da bi si avto šel sam iskat v Nemčijo, ampak saj sigurno koga pozna, ki se s tem ukvarja in za eno zmerno provizijo to tudi naredi.
Tam po Štajerskem te avto hiše z rabljenimi avti rastejo kot gobe po dežju, vsakič ko pregleduješ avto.net opaziš kakšno novo ime, na dvorišče nabije tablo ala "Janez Novak Avtomobili, s.p." in že se gre "Gebrauchtwagen Handel". Človek pa zapečen v faco do konca, pa 4 razrede osnovne šole,.... Pa daj fantje, saj so ljudje sami neumni in naivni da upajo kupit rabljen avto od tazga človeka, mene že ta prva dejstva, ki sem jih omenil odvrnejo...
Skratka sem mnenja, da avto iz tujine ni povsem nič manj vreden kot slovenski (prej obratno). Kot so že ostali rekli, nemški avto ima v povprečju več opreme kot slovenski, v Nemčiji se avti servesiraju pri fušarjih bistveno manj kot v Sloveniji, pa tudi mislim, da se pravi Nemec (ne Turki, Jugosi in Arabci, ki delajo gor) ne upa jit raznih igric z vrtenjem kilometrov, ponarejanjem servisne, zavajanjem da avto ni zbit, itd... Tisti, ki je že kdaj kupoval avto v Nemčiji in to od pravega Nemca, po možnosti od privat osebe to dobro ve.
yamasaki , ti kar vstrajaj pri svojem, tak kot sem jaz in sem dobil svoje. Če je avto taki ko pišeš, kupljen v SLO, realni km, potem ga pod 2.5mil ne spusti. Meni so se tudi lani vsi smejali ko sem prodajal E46 318i, letnik 1998 za 2.4mil, pa z dosti manj opreme. Prodajal se je nekje 1mesec se pa je prodal in je stranka full zadovoljna, ker ni bil razbit in sem dokazal da ima realne kilometre.
Kak pa je avto en krat iz tujine, pa za mene ni vreden nič, ker zgodovina ni znana :crazy , pa če se vi menite da so nevam kako zjahani SLO. Tuji avti so pač zgurani- zvoženi in malo manj zjahani (po vaše).
Fora pa je samo v tem, da se slovenci ne znamo cenit in so nam vsi ostali več vredni. Dajte si to dopovedat, da Nemci in ostala EU ne da avta zastinj vstran za nizko ceno, ker so preveč škrt. Oni pač dajo več v opremo, logično da se avto lahko bolše proda, ker ne vem kdo bi kupil golega z 300.000km!
Veloce ti pa ne vem zakaj ga gnjaviš za ta avto, idi v tujino, boš dobilj bolšega (majn zjahanega), z manj km in še CENEJE :ok :ok :ok
Čakaj malo, očitno še nisi spoznal nobenega tipičnega nemca (z nemškim avtom) in njegovega avta...večinoma so čisti tako od zunaj kot od znotraj, da bi lahko jedel z njega se pravi, da je zunanja ohranjenost odlična. Nemcu je tudi avto pomeni malo več kot samo prevozno sredstvo.
Zgodovina mene kaj malo briga oz. sprejmem določeno tveganje, kupiš pač tak avto, ki gre lepo in z malo kvarov pri 100k kot pri 200k kilometrih...(R6).
Tistega švaba, ki ima polno keša, tistega se je treba bat, ker tisti verjetno spoh ne gre na servis, ker je tam vse predrago za njega! Več imaš denarja bol si škt, če tega ne veste :ok2
Nemčija je marsikej več kot asimilirani gastarbajterji in lovci iz švarcwalda.
To kar je za naš standard luksut in trganje od ust, je za povprečnega nemca stvar izbire ko kupuje nov avto. In ja, eni kupijo Audi a6 z vso opremo kar se da dobiti in motorjem 2.0 TDI u 140 konji za 45K EUR. Na 16 colskih feltnah ofkors. Pr nas je drgač, mora bit audi za 2 mio na 19 colah, pa magari na nakang gumah, sam da zgleda da ima (lizing) lastnik standrad. In kdo pol neservisira avtov?! kdo ima/nima sredstev za to?
Žena fura fiata in pride servis 25.000 jurjev na let. Uau keri dnarji res... da dol padeš. Za naš standard nč posbnega. In da bi šparal pri temu, da se kasnej pol očitam, da sm šparu tm k je najmanj treba?! :crazy Švabci in ostali pa imajo dnar za servisirat tud (naj)dražje avte.
Fama glede jajc iz uvoza pa nastaja samo in le zato, ker za polno ceno rabljenega avta prodajajo precej bolj iztrošeni avti, kot bi človek pri taki ceni pričakoval. Pri 30%-40% nižjih cenah nebi noben več spraševal o kilomterih in servisni, ker bi vsi videl in vedel kaj tak avto dejansko je.
Eni ste res naivni...
p.s. kolk ljudi iz foruma sti je šlo pa ta avto pogledat v živo? Veloce? Luciano? Pa vsi mate dnar prpravlen kao...
Nemčija je marsikej več kot asimilirani gastarbajterji in lovci iz švarcwalda.
To kar je za naš standard luksut in trganje od ust, je za povprečnega nemca stvar izbire ko kupuje nov avto. In ja, eni kupijo Audi a6 z vso opremo kar se da dobiti in motorjem 2.0 TDI u 140 konji za 45K EUR. Na 16 colskih feltnah ofkors. Pr nas je drgač, mora bit audi za 2 mio na 19 colah, pa magari na nakang gumah, sam da zgleda da ima (lizing) lastnik standrad. In kdo pol neservisira avtov?! kdo ima/nima sredstev za to?
Žena fura fiata in pride servis 25.000 jurjev na let. Uau keri dnarji res... da dol padeš. Za naš standard nč posbnega. In da bi šparal pri temu, da se kasnej pol očitam, da sm šparu tm k je najmanj treba?! :crazy Švabci in ostali pa imajo dnar za servisirat tud (naj)dražje avte.
Fama glede jajc iz uvoza pa nastaja samo in le zato, ker za polno ceno rabljenega avta prodajajo precej bolj iztrošeni avti, kot bi človek pri taki ceni pričakoval. Pri 30%-40% nižjih cenah nebi noben več spraševal o kilomterih in servisni, ker bi vsi videl in vedel kaj tak avto dejansko je.
Eni ste res naivni...
p.s. kolk ljudi iz foruma sti je šlo pa ta avto pogledat v živo? Veloce? Luciano? Pa vsi mate dnar prpravlen kao...
Tako je !
(kolikor sem uspel dešifrirat iz lepega ljubljanskega narečja)
:beer
yamasaki
15.12.2006, 20:05
Mene osebno ne bo nihče prepričal,da dobiš dober avto poceni v nemčiji,italiji pa še manj-saj po mojih kriterijih ne.
Pred kratkim je šel sodelavec v Nemčijo-Hamburg,pogledat par Chervolet Chevy-ev,stari kombiji iz 90 let.Sicer je zadeva luksuzna,ampak kaj ko je toliko staro.V glavnem zabil je brezveze tistih 500 EUR,ker vse kar je bilo "kao" dobro ohranjeno je bil totalen šrot.
Se pravi,če povzamem: Tak avto kot ga prodajam,recimo podobna oprema,kilometri,ohranjenost bi moral v nemčiji dobiti za max.8000 EUR-po moje samo pobožna želja.
Seveda treba še dodati,DMV,DDV,ekološko takso,homologacijo,tehnični,stroške transporta...
yamasaki
15.12.2006, 20:22
http://www.mobile.de/SID0ySCTSFZ3IePewLP0AgoSQ-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11LsearchPublicJ1166213714A2LsearchPublicD1100CCarW-t-vctpLtt~BmPA1A1B20A9%81q-t-vCaMiMkPRQuRDSeUnVb_X_Y_x_ydcprrdsO~BSRA6A1B14D3500H90000000BGND2001CPKWA0HinPublicA2A0B40A0A4H50000000D1999A0/cgi-bin/da.pl?bereich=pkw&sprache=2&sr_qual=GN&top=2&id=11111111236682710&
http://www.mobile.de/SID0ySCTSFZ3IePewLP0AgoSQ-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11LsearchPublicJ1166213714A2LsearchPublicD1100CCarW-t-vctpLtt~BmPA1A1B20A9%81q-t-vCaMiMkPRQuRDSeUnVb_X_Y_x_ydcprrdsO~BSRA6A1B14D3500H90000000BGND2001CPKWA0HinPublicA2A0B40A0A4H50000000D1999A0/cgi-bin/da.pl?bereich=pkw&sprache=2&sr_qual=GN&top=6&id=11111111227360397&
Ko sem vpisal kriterije za 328i, mi je vrglo celih 9 avtov.No dva za primerjavo.
yamasaki
15.12.2006, 21:14
Malo off topic.
A se ni tale prodajal na avto.netu v celem stanju sem skor 100%.
Mogoče ve kdo koliko je bila cena?
Po slikah sodeč je tale cena kar visoka?
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1187254#
Malo off topic.
A se ni tale prodajal na avto.netu,sem skor 100%.
Mogoče ve kdo koliko je bila cena?
Po slikah sodeč je tale cena kar visoka?
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1187254#
Pred dvema urama je bila 800.000 SIT. :ok2
Cena hitro pada, se splača čakat do jutra. :laugh
PS: cena pa je sigurno previsoka, saj je avto praktično fuč.
razmere oz. trenutno stanje je v nemčiji ter pri nas precej drugačno
nad 125 kW...
No, če smo že spet pri uvozu:
neumni se mi zdijo tisti, ki trdijo, da je nemogoče dobit v redu avto za manj denarja iz Nemčije, sploh če se nekdo malo spozna na avte, nemški jezik i.t.d. . Če ga kupiš od švercerja moraš imet pač srečo (odvisno koliko je človk pokvarjen).
Ko sem kupil avto, so mi na enem od pooblaščenih prodajalcev in serviserjev, ko so me sami vprašali koliko sem dal zanj (dal sem pa 1,5mio sit manj kot je imel ceno njihov na dvorišču), s kislim ksihtom zabrusili, da je njihov slovenski!!!!! :crazy No, potem so ga prodajali še par mesecev, spuščali ceno, nato ga je pač nekdo vlekel. Mimogrede, enak, zelo podobna oprema, enaki km prevoženi, cena pa daleč najvišja na avto-netu... . Zato, ker je SLO in je bil tam servisiran? Daj, nehaj no!
Se pravi, nekateri bi radi povedali: čeprav je cenejši, z boljšo opremo, servisiran na pooblaščenem servisu v D (kar se da preverit, če imaš telefon... :confused ), bi kupili samo avto kupljen v SLO? Ker oprema ni pomembna? Potem pa iščete xenon, PDC, roko naslone, CD in vse kar pač ta SLO BMW ne premore? Crkne vam pa tud nikoli nič ne, ker je "DOMAČE". Ha,HA...pa ja....
Kak tolar več se splača dat samo za avto znanega lastnika (nekega soseda, sorodnika...), da pač točno veš kako je z njim delal, za vse ostale avt. me pa samo zanima ohranjenost, servisi, cena...(ne pa to, a je na sedež prdel Janez ali Hans).
V redu, vsak lahko prodaja neko stvar za koliko hoče, tudi uspe komu nekaj precenjeno prodat, trg je pa le trg... . Če je cena enga ohranjenega avtomobila od.....do...., potem pa gre en čez, pa se dere: "Moj je kupljen v SLO, vse ostalo je pa shit ....".
Mimogrede, do sedaj še nisem imel nobene okvare, ne bo večno tako, a za pri nas kupljen par let star avto bom imel pa garancijo?
Če ima nekdo fiksno idejo, da mora bit rabljen avto kupljen pri nas, OK, kupi, samo ni mi jasno kaj naj bi bilo tu boljš? :confused
lp
jao preveč je to zame :crazy jest sam vem da sem gotov dam uletu :beer :beer a isto bi pršu z 328 al 318 haha :ok2 jebeš bmw alko je zakon :ironija sam da gre po šreh drift je zakon :ok
jao preveč je to zame :crazy jest sam vem da sem gotov dam uletu :beer :beer a isto bi pršu z 328 al 318 haha :ok2 jebeš bmw alko je zakon :ironija sam da gre po šreh drift je zakon :ok
A si mislu taxi? :crazy To bi blo primerno ja. Vse drugo če maš kaj pameti pa niti ne.
Fantje zapomnite si za vse večne čase: najmanj 70% uvoženih avtov je ŠROT, ker so po večini od renta car,ali od lizing hiš.
Naši cigani vrtijo kilometre nazaj,in se ni za čudit da imajo po dve leti stari avti cca.200000 km.
Ne mi potem govoriti o opremljenosti,ker vsak tip top avto v nemčiji je dražji kot pri nas.Saj je par forumovcev,ki so sami kupovali v tujini,pa ni nihče dobil poceni dober avto.
Dej ne pametuj tok no...bedarije govoriš, da je 70% avtov šrot.mogoče 70% uvoženih iz Italije, iz Nemčije pa nikakor ne...
Dej ne pametuj tok no...bedarije govoriš, da je 70% avtov šrot.mogoče 70% uvoženih iz Italije, iz Nemčije pa nikakor ne...
dobro, saj privleče se veliko šrota k nam (poceni kupi-drago prodaj je za dilerje najboljš, a ne?), zase najdeš pač enga od onih 30 %, pa je vse v redu... .
Ja verjetn ne bodo prodajalci rabljenih vozil delal po sistemu drago kupi-poceni prodaj ampak obratno ane...
LP
tmlakar3
16.12.2006, 16:13
Do sedaj, vse kar sma hodla z kolegom gor gledat je bilo uničeno, če pa hočeš kupit kaj pametnega pa bolše da greš prinas kar novo kupit, z manj opreme! Govorim o AUDIU A3 (6-12mesecev star) in bmw 3 (6-12mesecev star).
Pa na Integri sem vprašal, zakaj nič malo rabljenih E90 ne pripeljete dol. Odgovor je bil, ker se nena splača in bi bila prinas potem previsoka cene, tak da bi si vsi raje kupili novo :ok2
http://www.mobile.de/SID0ySCTSFZ3IePewLP0AgoSQ-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11LsearchPublicJ1166213714A2LsearchPublicD1100CCarW-t-vctpLtt~BmPA1A1B20A9%81q-t-vCaMiMkPRQuRDSeUnVb_X_Y_x_ydcprrdsO~BSRA6A1B14D3500H90000000BGND2001CPKWA0HinPublicA2A0B40A0A4H50000000D1999A0/cgi-bin/da.pl?bereich=pkw&sprache=2&sr_qual=GN&top=2&id=11111111236682710&
http://www.mobile.de/SID0ySCTSFZ3IePewLP0AgoSQ-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11LsearchPublicJ1166213714A2LsearchPublicD1100CCarW-t-vctpLtt~BmPA1A1B20A9%81q-t-vCaMiMkPRQuRDSeUnVb_X_Y_x_ydcprrdsO~BSRA6A1B14D3500H90000000BGND2001CPKWA0HinPublicA2A0B40A0A4H50000000D1999A0/cgi-bin/da.pl?bereich=pkw&sprache=2&sr_qual=GN&top=6&id=11111111227360397&
Ko sem vpisal kriterije za 328i, mi je vrglo celih 9 avtov.No dva za primerjavo.
In oba bolje opremljena od vašega.
yamasaki
16.12.2006, 18:04
Ter starejša in z več kilometri. :ok2
Hotel sem povedati,da tak avto pride na koncu toliko oz.še več kot pa pri nas.
Do sedaj, vse kar sma hodla z kolegom gor gledat je bilo uničeno, če pa hočeš kupit kaj pametnega pa bolše da greš prinas kar novo kupit, z manj opreme! Govorim o AUDIU A3 (6-12mesecev star) in bmw 3 (6-12mesecev star).
Pa na Integri sem vprašal, zakaj nič malo rabljenih E90 ne pripeljete dol. Odgovor je bil, ker se nena splača in bi bila prinas potem previsoka cene, tak da bi si vsi raje kupili novo :ok2
Ja kolk se pa pri nas v slo prodaja pametnega????
Pa koliko si ti star :confused , da verjameš tem bučam :crazy - rabljenih avtov ne vozijo dol, ker potem nebi prodali nobenga več svojega :ok2
tmlakar3
17.12.2006, 13:01
Glej, ko sem šel kupovat novo E90 sem še na AA in so tam imeli polno Premium vozil. Reko sem naj mi zrihtajo enega po mojem okusu, pa naj mi povejo izvor (ali je bil testn, iz kot je bil pripelan ali ni bil štrihan). Povedal mi je, da tega pa niti oni ne vedo, ne da bi lahko jaz. Vedeli so samo za enega, ki so ga oni imeli za testnega. Pa še to je reko, da skoraj vsakega doleti ličenje in dobro čiščenje, ker ga noben ne pazi!
Osebno so mi vsi priporočali, da če imam denar naj vzamem novega.
Jaz sem preveč občutljiv za avto, da bi dal 8mil ali več, da bi bil zjeban. Raje grem k VW in kupim novega GOLFA in se pač morem sprijaznit da ni :bmw
Razlika je v tem, da pri naši hiši prodajamo avte zaradi letnika oz. starega modela, ne pa zato ker so uničeni ali imajo čez 200.000km.
Če bi bili vsi taki, bi jaz tudi kupil rabljenega, ne pa da vsi zbijajo km!
Pa nismo ljudje,da bi vsako leto menjavali avte in z tem služil, tak kot je velika večina ali pa imajo izgovore in rečejo da se avta prehitro naveličajo :metalc
No se malo pa bo spet maratonska tema. :crazy
Mislim,da tukaj yamasaki prodaja avto,ne pa,da se komentira vse drugo zraven kar ni potrebno.
:kava
Zato smo pa na parih ostalih forumih onemogocili podajanje komentarjev pod malimi oglasi. In se odlicno obnese :ok2
Zato smo pa na parih ostalih forumih onemogocili podajanje komentarjev pod malimi oglasi. In se odlicno obnese :ok2
Za prodajalce se mogoče res dobro obnese, za kupce pa ne. Dodatne info zmeraj prav pridejo. sploh pri avtih. Že tko te vsak hoče na hitr :sex
Zato pa obstaja druga rubrika - oglasi z interneta. Ne rabita se 2 foruma za qrcat avte :ok
Pa tukaj ni blo kaj slabega povedanega o avtu, edino to, da je cena previsoka. Jupihej...
Za prodajalce se mogoče res dobro obnese, za kupce pa ne. Dodatne info zmeraj prav pridejo. sploh pri avtih. Že tko te vsak hoče na hitr :sex
Imas popolnoma prav samo,da bi se vsaj komentiralo v zvezi z avtom ne pa vse drugo.Tukaj nastane tezava. :ok
Glej, ko sem šel kupovat novo E90 sem še na AA in so tam imeli polno Premium vozil. Reko sem naj mi zrihtajo enega po mojem okusu, pa naj mi povejo izvor (ali je bil testn, iz kot je bil pripelan ali ni bil štrihan). Povedal mi je, da tega pa niti oni ne vedo, ne da bi lahko jaz. Vedeli so samo za enega, ki so ga oni imeli za testnega. Pa še to je reko, da skoraj vsakega doleti ličenje in dobro čiščenje, ker ga noben ne pazi!
Osebno so mi vsi priporočali, da če imam denar naj vzamem novega.
Jaz sem preveč občutljiv za avto, da bi dal 8mil ali več, da bi bil zjeban. Raje grem k VW in kupim novega GOLFA in se pač morem sprijaznit da ni :bmw
Razlika je v tem, da pri naši hiši prodajamo avte zaradi letnika oz. starega modela, ne pa zato ker so uničeni ali imajo čez 200.000km.
Če bi bili vsi taki, bi jaz tudi kupil rabljenega, ne pa da vsi zbijajo km!
Pa nismo ljudje,da bi vsako leto menjavali avte in z tem služil, tak kot je velika večina ali pa imajo izgovore in rečejo da se avta prehitro naveličajo :metalc
Kako veš da vsi zbijajo kilometre?Ne govor bedarij če nisi prepričan...
LP
robberrt
18.12.2006, 09:20
in tema ima 10 strani
In se 10 jih bo,ce nebo kljucavnice!!!!!!!!!!!!
meni je kr jasno zakaj jih ima 10 strani. Tip igra na karto slovenskega porekla, malo km in redno servisiran. Prej kot slej bo šel za ta denar, 100%, jaz bi vztrajal pri tej ceni.
10 strani pa ima zato, ker ima 90% udeležencev te teme bmw e46, letnik 99, uvožen iz nemčije, uradno 180.000 km, neuradno nekje blizu pol miljona in ni potem logično da pluvajo po tej ceni in pametujejo kako je ultra boljše kupit zgoraj opisan avto od rentacara, lizing hiš,..., lepo zavitega v celofan z zbitimi kilometri?
Pa da še jaz dodam svoje o uvoženih avtih: cene v nemčiji so IDENTIČNE našim. Dober, ohranjen, lep avto se bo prodajal za iste pare kot se bi v slo. Kaj pa dela nemčijo privlačno je pa nenormalno velika izbira, ne pa nizka cena. Vsak ki se je sam ukvarjal z uvozom bo vedel: splača se uvozit zaradi izbire, nikakor pa zaradi cene (mogoče nekaj % manj, ampak ne dosti manj).
Poceni pa so zgoraj opisani primerki, ki ijh naši šverceri kupujejo z pol miljona kilometrov in jim zbijajo km. O ja, na teh pa se da zaslužit in to pošteno.
vztrajaj na ceni, ker boš ga prej kot slej prodal. jasno pa je da se 328 ne proda tako hitro kot clio :)
tmlakar3
18.12.2006, 14:04
Bojler podpis :ok
Sam tisti ki so ga uvozili, se pač slepijo in verjamejo. No pa če hočeš bit zadovoljen tak moreš verjet!
meni je kr jasno zakaj jih ima 10 strani. Tip igra na karto slovenskega porekla, malo km in redno servisiran. Prej kot slej bo šel za ta denar, 100%, jaz bi vztrajal pri tej ceni.
10 strani pa ima zato, ker ima 90% udeležencev te teme bmw e46, letnik 99, uvožen iz nemčije, uradno 180.000 km, neuradno nekje blizu pol miljona in ni potem logično da pluvajo po tej ceni in pametujejo kako je ultra boljše kupit zgoraj opisan avto od rentacara, lizing hiš,..., lepo zavitega v celofan z zbitimi kilometri?
Pa da še jaz dodam svoje o uvoženih avtih: cene v nemčiji so IDENTIČNE našim. Dober, ohranjen, lep avto se bo prodajal za iste pare kot se bi v slo. Kaj pa dela nemčijo privlačno je pa nenormalno velika izbira, ne pa nizka cena. Vsak ki se je sam ukvarjal z uvozom bo vedel: splača se uvozit zaradi izbire, nikakor pa zaradi cene (mogoče nekaj % manj, ampak ne dosti manj).
Poceni pa so zgoraj opisani primerki, ki ijh naši šverceri kupujejo z pol miljona kilometrov in jim zbijajo km. O ja, na teh pa se da zaslužit in to pošteno.
vztrajaj na ceni, ker boš ga prej kot slej prodal. jasno pa je da se 328 ne proda tako hitro kot clio :)
Glede tvojega :blabla bo pa še pet :ok2
bojan naredi eno akcijo do konca tedna :ok2 nastavi 2.5mio pa je :ok drugač bo res tuki še 10 dodatnih strani
Bavaria fan
18.12.2006, 19:01
bojan naredi eno akcijo do konca tedna :ok2 nastavi 2.5mio pa je :ok drugač bo res tuki še 10 dodatnih strani
Lovi tebe in tvojih 33 strani :laugh :laugh Btw kaj pa ti sedaj voziš?
Lovi tebe in tvojih 33 strani :laugh :laugh Btw kaj pa ti sedaj voziš?
haha točno bojan a me boš ujel :ok2 jest trenutno mam alfo 156 2.4jtd,320d touring 2002 to je to :napaka
zgleda da se po tema končala :ok ni več zanimiva
zgleda da se po tema končala :ok ni več zanimiva
Ali pa cena! :ok2
yamasaki
21.12.2006, 20:31
Polako se žaba dere. :laugh
Očitno cena pada proti realni vrednosti mal še pa bo .
bojan poglej tole :ok2 pa ma več opreme od tvojega pa še dizel je
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1197341
yamasaki
23.12.2006, 14:09
Evo prebožični popust. :ok2
yamasaki
23.12.2006, 14:10
Seveda z 250000 km. :ok2
Seveda z 250000 km. :ok2
res je
A te kej kličejo? Čisto tako iz radovednosti me zanima, ker premišlujem da bi malo mojega dal na avto.net.
jest bi ga bojan dal za 2.5mio :ok2 pa je
yamasaki
23.12.2006, 15:11
Bomo videli,rabim junake ki jih avto zanima,potem bomo pa barantali o zadnji ceni.
Kar se tiče klicev,je pa klical eden,pač ni najboljši čas za prodajo avta.
stari tebe je eden :ok2 mene ko sem prodaju coupeja ni noben 2 mesca :crazy to je dobr začetek :ok samo tako naprej
yamasaki
23.12.2006, 15:30
A te kej kličejo? Čisto tako iz radovednosti me zanima, ker premišlujem da bi malo mojega dal na avto.net.
aja,po kaki ceni pa :laugh
Bomo videli,rabim junake ki jih avto zanima,potem bomo pa barantali o zadnji ceni.
Kar se tiče klicev,je pa klical eden,pač ni najboljši čas za prodajo avta.
dobro ceno moraš dat pa lahko imaš do 30 klicev na uro to je moj osebni rekord prodajal sem pa bmw 320 d karamboliran seveda LP pripeljan zvečer ob 18 00 prodan naslednji dan ob 9 zjutraj da ne omenjam da so me klicali tja do 1 ure zjutraj.
yamasaki
23.12.2006, 15:53
Gajo
Meni je vse popolnoma jasno,ampak eno je če delaš z avti,pa ga dobiš po smešni ceni.Na takem avtu lahko postaviš ugodno ceno pa ga hitro prodaš.
Spet je pomembno kakšen je avto,ampak v mojem primeru je zadeva malo bolj kompleksna.
Jest sem tudi prodal nov avto za 5mio., v petih minutah. :laugh
Gajo
Meni je vse popolnoma jasno,ampak eno je če delaš z avti,pa ga dobiš po smešni ceni.Na takem avtu lahko postaviš ugodno ceno pa ga hitro prodaš.
Spet je pomembno kakšen je avto,ampak v mojem primeru je zadeva malo bolj kompleksna.
Jest sem tudi prodal nov avto za 5mio., v petih minutah. :laugh
ja vem kako je to sam imam mercedesa e klaso 270 cdi pa jo prodajam za smešno nisko ceno pa imam ogromno povpraševanja same menjave ali pa hočejo lizing pa nimajo zaposlitve ter imam dva res resna kupca pa nemorejo prodat svojih avtov za tak ceno ki jo imam nastavljeno pa nevzamem kaj v račun.
Avto sem pa kupil samo zaradi dopusta in ga dajam po taki ceni kot sem ga js plačal spomladi pa ne gre evo link http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1193938
evo to je pa link od enga mojga kupca da nebo kdo reko da si izmišljujem pa tip nemore prodat avta sej bi mu ga vzel v račun če ne bil avtomatski menjalnik http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1176738
yamasaki
23.12.2006, 16:09
Passat je po moje predrag,pa še avtomatik je,žal to se pri nas ne ceni preveč.Pa še 100ks-prešvoh.
Passat je po moje predrag,pa še avtomatik je,žal to se pri nas ne ceni preveč.
ja sej men ga da v račun za 2 mil pa mu ga nevzamem kaj mi bi bil, tako pa imam mercedesa ki je res dober avto pa se vozim z njim pa je.
aja,po kaki ceni pa :laugh
cca 2.450.000
avto je res lep danes sem ga gledal v živo :ok2 prava stvar tako da če kdo to kupuje naj da 1000eurov več ker je res :ok
@Gajsa je kaj odziva na oglas? :-D
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1198640#
nič :confused
Sej je šele dva dni na netu. Čeprav imam občutek da nebo pretiranega interesa :-D Ampak se tudi ne sekiram ;)
Slovenčki bi radi tak maksimalno ohranjen avto z odlično opremo, z 60k km plus nevem kaj še za 1.8 mio. :crazy
1.8M je premala cena,2.2 pa bi ti dal.Posteno? :ok2
ja sam je lep 323 :ok2 pa lepa opremca je :ok
srečno prodajo
Malo bo treba še primakniti ;)
... je to tovarniški podatek, da je 323i optimalni motor v E46? :crazy :-D
100% nepoškodovan? Merilec laka pokaže tudi enako vrednost tovarniški, ako je karoserijski del bil zamenjan. Torej so lahko recimo zamenjani (in na novo pobarvani) vsi deli, razen strehe, merilec pa bo pokazal vrednosti enake tovarniškemu nanosu.
Napisal sem kar sem napisal, saj nikogar ne silim da vzame moj avto. Če je kateri karoserijski del zamenjan z novim pa je to nepoškodovan del avta (ni kitan).
Glede motorja pa to seveda ni tovarniški podatek, da je 2.5 170 KM optimalen motor, lahko pa naredimo anketo na forumu, kateri motor ima najboljše razmerje med zmogljivostmi in stroški, pa bomo videli kakšni
bodo odgovori. Sicer pa, Gerchy, na to vprašanje si sam sebi odgovorjaš na svoji spletni strani, glede 523i? A ni tako?
Skoz bolj opažam, da je en kup forumašev pametnih ko svinja, ko gre za druge avte, zanima me še imate pred svojim pragom vse pomedeno in če ste tako pametni tudi ko gre za vaše avte.
Veliko je optimalnih motorjev.
Vse je odvisno od oči, skozi katera se gleda.
Zame osebno je optimalen 2.8 v E46 in E39.
... je to tovarniški podatek, da je 323i optimalni motor v E46? :crazy :-D
100% nepoškodovan? Merilec laka pokaže tudi enako vrednost tovarniški, ako je karoserijski del bil zamenjan. Torej so lahko recimo zamenjani (in na novo pobarvani) vsi deli, razen strehe, merilec pa bo pokazal vrednosti enake tovarniškemu nanosu.
No, nekdo, ki rad mene kritizira je sam kritiziral dober avto! :ok2
Če je kateri karoserijski del zamenjan z novim pa je to nepoškodovan del avta (ni kitan).
Zamenjan je verjetno z razlogom, torej, denimo da imaš bližnje srečanje z motoristom in v kolikor je poškodba prevelika za popravilo, se deli zamenjajo z novimi in tester pokaže "normalno" vrednost. Avto pa je vseeno karamboliran. Čeprav seveda za mnoge karambol, ki ni vsaj totalka, še vedno pomeni, da je avto nekaramboliran.
Glede motorja pa to seveda ni tovarniški podatek, da je 2.5 170 KM optimalen motor, lahko pa naredimo anketo na forumu, kateri motor ima najboljše razmerje med zmogljivostmi in stroški, pa bomo videli kakšni bodo odgovori. Sicer pa, Gerchy, na to vprašanje si sam sebi odgovorjaš na svoji spletni strani, glede 523i? A ni tako?)
Kot je povedal Roberth. Optimalnost je relativna. Nekaterim je nek motor optimalen zaradi registracije, drugim zaradi porabe, tretjim zaradi moči, četrtim zaradi navora ... itd.
... na to vprašanje si sam sebi odgovorjaš na svoji spletni strani, glede 523i? A ni tako?)
Nikjer ne piše, da je to optimalen motor, piše, da je bilo slišati, da je 523i idealna izbira, saj nudi idealen kompromis med ponujenimi zmogljivostmi ter nabavno vrednostjo, upoštevajoč tudi sorazmerno nizke stroške vzdrževanja za ta avtomobilski segment. Spodaj je tudi pripisano, da gre za govorice.
... Skoz bolj opažam, da je en kup forumašev pametnih ko svinja, ko gre za druge avte, zanima me še imate pred svojim pragom vse pomedeno in če ste tako pametni tudi ko gre za vaše avte.
Jaz pa opažam, da jih veliko bere površno, zanimivo pa je tudi, kako široki pojmi so ohranjenost, poraba, vzdrževanje ... Se pa strinjam, veliko jih ustreza tvojemu opisu, predvsem "so na udaru" novopečeni lastniki in člani.
Govorim seveda na splošno, naključno sem se pač spotaknil ob tvoj post in nisem namigoval, da je karkoli narobe s tvojim vozilom. Ampak raje napišem pojasnilo, ker bi bil verjetno kmalu obtožen klevetanja.
...
No, nekdo, ki rad mene kritizira je sam kritiziral dober avto!
Ne kritiziram avta, ker ga nisem videl. Obregnil sem se v napisan tekst. :)
Za začetek vsem srečno in predvsem zdravo novo leto :beer .
Ker je zadeva še aktualna če koga zanima mu lahko za omenjeni avto uredim ugodno financiranje.http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1176598
Zdej me boste :damn ,ampak možna je menjava za Picassoja,letnik 2004,2005,obvezno slo-bencinar ali dizel.
Pogojno bi se dalo mogoče zamenjati za kakšen cenejši avto.
Punto JTD črn 90 konjev, samo 45.000 realnih kilometrov, letnik 2003 + 500 jurjev ti dam!
Punto gre ko raketa in pije ko ozdravljen alkoholik. :ok2
Kakšne cene :napaka .
Za 1 mio. manj dobiš pa e39 isti letnik, ni logično.
Žal mi je, da sem pred novim letom zgrešil 318i e46, 1. lastnik, 85.000 km, letnik 98, nikoli karamboliran, servisna knjiga...cena za katero se je avto prodal, je bila še takratnih 1.350.000,00 SIT, za zamenjat bi bil zadnji lonec, ter airbag mreža v sopotnikovem sedežu. Še sedaj mi je žal. :jok
Za tako ceno in tak avto ti je pa res lahko zal :ok2
Punto JTD črn 90 konjev, samo 45.000 realnih kilometrov, letnik 2003 + 500 jurjev ti dam!
Po tvoje je to 2.050 mio,ali pa še celo manj.Njet :laugh
Pa čipirat si ga tudi mogel. :-D
Pa ti si tudi najdražji od vseh.Veloce,Veloce :nono
Z VELOCE sem imel en posel pa nikoli več ker ni mož beseda! Tak se ima za poštenega pa je daleč od tega!!!!!!!!!!!! Skuso na lastni koži::::: :mljask :mljask :mljask
Sej je šele dva dni na netu. Čeprav imam občutek da nebo pretiranega interesa :-D Ampak se tudi ne sekiram ;)
Slovenčki bi radi tak maksimalno ohranjen avto z odlično opremo, z 60k km plus nevem kaj še za 1.8 mio. :crazy
Nisi si izbral pravega letnega časa za prodajo avta.... spomladi, ga bi sigurno takoj prodal za 10k ;)
lp
Nisi si izbral pravega letnega časa za prodajo avta.... spomladi, ga bi sigurno takoj prodal za 10k ;)
lp
Za prodajo je zmerom pravi čas. Dobra cena vse proda :-D
Mislim da ga ni človeka, Nemca, Francoza, Američana, Japonca,..., ki bi se branil ugodnega nakupa. Tako da te "žaljivke" slovenček lahko kar spustiš, ja?
Ali bi bil ti "večji" in avto iz principa ne bi kupil ceneje? :crazy
A je kdo že kdaj pomislil, da bi se pri oglasih ukinilo repliciranje?...
A je kdo že kdaj pomislil, da bi se pri oglasih ukinilo repliciranje?...
ja,ti....
Pa smo spet tam... :ok2 13 strani in od tega uporabna samo prva objava oz. oglas :)
Po tvoje je to 2.050 mio,ali pa še celo manj.Njet :laugh
Pa čipirat si ga tudi mogel. :-D
Pa ti si tudi najdražji od vseh.Veloce,Veloce :nono
Čipan ni in ne bo! Avto sem kupil od prvega lastnika. Je bil vedno v garaži, ker je tip šofer in ga ni vozil veliko. Zdej ima 45.000km realnih in dokazljivih! Ima pa vso opremo.
Pa nič!
Veloce dej bodi realen.To je tko kot da bi ti jest reku da je tvoj punto vreden 1.2 mio,in bi mi mogel doplačati še 1,3 mio.
Drugače sem pa to leto prodal kolegu punto 1.2 letnik 2004,z nekaj opreme 20000 km, za 1.2 mio.
Ti pa hočeš 1,55 mio za leto starejšega dizla.Ni fino ko si v koži prodajalca a ne ?
Glej, pri meni ni nujno, da ga prodam, še bolje da ostane, ampak tako ali tako v vsakem primeru od zdej naprej odstopam od nakupa! Najdu sem boljšo varianto!
Vso srečo pri nadaljni prodaji! :ok
pa kako to da se ne proda res je lep avto :ok2
Avto se zaenkrat umika iz prodaje,bom pa videl če se bo sploh še prodajal,ker kot sem povedal ga šenkali ne bomo.
Cena ki je bila nazadnje postavljena,se mi je zdela normalna 10.690 EUR,in bi v primeru resnega kupca se še nekaj spustila.
lp
Enih 12 strani nazaj sem ti dobronamerno povedal, za koliko se danes avti prodajo, ne prodajajo (kljub raznim ponudbam za nakup).
Jaz nimam nič od tegale, pa tud zafrkavam ne, samo tole je dejstvo:
- če ga mislite PRODATI, bodi srečen če dobiš 9 k€
- če vam to ni ok, vozite avto dokler ne pade skupaj
Lahko pa počakate še dobre pol leta. Potem bo cena 8k€. Itd.
Srečno!
Enih 12 strani nazaj sem ti dobronamerno povedal, za koliko se danes avti prodajo, ne prodajajo (kljub raznim ponudbam za nakup).
Jaz nimam nič od tegale, pa tud zafrkavam ne, samo tole je dejstvo:
- če ga mislite PRODATI, bodi srečen če dobiš 9 k€
- če vam to ni ok, vozite avto dokler ne pade skupaj
Lahko pa počakate še dobre pol leta. Potem bo cena 8k€. Itd.
Srečno!
Meni je to kristalno jasno,bolj kot pa večini.Dejstvo je da potem nima smisla tak avto prodati,ker za tak denar je bolj malo izbire,sploh če kupuješ avto od letnika 2002 in naprej.
Imel sem sicer stranko,ki ima identičen avto,samo ga je razbil,tako da bo videl oz.ga avto zanima.
Če mi zdele en zrihta 50% bonifikacijo (imam sicer 20%) bi zelo zelo resno razmislu o nakupu. :ok
Če mi zdele en zrihta 50% bonifikacijo (imam sicer 20%) bi zelo zelo resno razmislu o nakupu. :ok
Jah takih nas je verjetno kar precej. Jaz ravno iz tega razloga sploh nisem gledal 328i, čeprav bi jo drugače z veseljem imel. :confused
300€ :-D
Bavaria fan
15.1.2007, 18:09
Ko smo že glih pri bonifikaciji. A če nabiraš bonifikacijo na skuterju jo lahko preneseš na avto? Kolega mi je trdil da ne, pa se mi čudno zdi :zmeden
Spiderboy
15.1.2007, 20:06
Kolkor js vem ne mores :)
Js mam na avtu zdaj 10% na skuterju pa 25 al pa 30
Dark Funeral
15.1.2007, 20:13
jst mam bonifikacijo 50% stem da mam avto name napisan le 3 leta in sem začel z 50% takoj na začetku, je pa res da sem dodatno zavarovan al neki podobnega se ne spolnem pravilnega izraza :ok2
LP
:wave
A je tole že prodano? (Za koliko, če ja?)
:wave
A je tole že prodano? (Za koliko, če ja?)
Ni še prodano,te zanima?
Ponovno v oglasu :ok http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1285325#
Vsakič, ko ga vidim me bolj mika.
Za to ceno bi pa že moral jit. Veliko uspeha.
Za tako ceno se bo prodaja še nadaljnih 6 mesecev , sorry in se na koncu ne bo prodal.
P.S.: Kolega je prodal svojega 328i z vso opremo (bež leder , navi.... 110tkm) za 7250 EUR . Na žalost skoraj ni več junaka da bi kupil 328i
Jaz bi še nekaj časa nazaj, sam če tip misli, da prodaja zlato,.....ah, kaj čem.
Jaz bi še nekaj časa nazaj, sam če tip misli, da prodaja zlato,.....ah, kaj čem.
No veloce,ne bi jest preveč pametoval na tvojem mestu,ker si sam prodajal 530dA pred časom l.99 z ne vem 300000 km,za 3.000.000,00 sit.:crazy
Povej če bi bla možna menjava za tole: http://forum.bmwslo.com/showthread.php?t=21793
Povej če bi bla možna menjava za tole: http://forum.bmwslo.com/showthread.php?t=21793
Žal ne ker je avto na leasing,in je možen ali prevzem ali pa nakup.
lp
No veloce,ne bi jest preveč pametoval na tvojem mestu,ker si sam prodajal 530dA pred časom l.99 z ne vem 300000 km,za 3.000.000,00 sit.:crazy
Ampak za 3 milijone z novim menjalnikom, garancijo, obnovljenim podvozjem in veliko veliko opreme.
No, kakorkoli,.....
Ampak za 3 milijone z novim menjalnikom, garancijo, obnovljenim podvozjem in veliko veliko opreme.
No, kakorkoli,.....
Ja in na koncu ga vseeno nisi prodal.
Le zakaj?
Mogoče zaradi cene?
Tak avto je vreden max.2mio.,menjalnik gor al pa dol,in podvozje.
No, potem sam vidiš, kolk je ura glede cene in da tvoj ni vreden več kot 2 milijona s tako skopo opremo.
Jaz pa sem raje mojga obdržal in mi zdej zelo lepo služi. :ok
simonchelli
15.2.2007, 17:11
Lepo ohranjen avto, edino moti me les v notranjosti, blago na sedežih, nima cd predvajalnika, pa še pade v višji razred pri registraciji-na žalost nimam še 50% bonusa.. Drugače pa sigurno avto vreden nakupa, za tistega ki ve, kaj ga čaka..in je pripravljen za registracijo odšteti 3 povprečne plače..
In se vedno se samo debatira... o ceni seveda. Sami eurotax strokovnjaki:fight:-D
Lepo ohranjen avto, edino moti me les v notranjosti, blago na sedežih, nima cd predvajalnika, pa še pade v višji razred pri registraciji-na žalost nimam še 50% bonusa.. Drugače pa sigurno avto vreden nakupa, za tistega ki ve, kaj ga čaka..in je pripravljen za registracijo odšteti 3 povprečne plače..
Registracija (osnova z 0% bonusa) je slabih 300k SIT oz 1240 EUR. Kje pa živiš, da je povprečna plača 100 jurjev? Eni imajo mesečno plačo tolk pa jim je registracija še vedno predraga :obrvi
AC SCHNITZER
17.2.2007, 05:25
Živi v Logatcu :-D
Nekateri imajo povprečno plačo 100k sit .. spet drugi pa 500-600k sit
Al si bogat ko ku*ac .. al pa reven ko pi*ka :crazy
Živi v Logatcu :-D
Nekateri imajo povprečno plačo 100k sit .. spet drugi pa 500-600k sit
Al si bogat ko ku*ac .. al pa reven ko pi*ka :crazy
Ti v Logatcu z svojim 535 spadaš verjetno med ku*ce:evillaugh
simonchelli
17.2.2007, 12:31
No dejstvo je, da tisti ki ima plačo 100.000sit sploh ne bo posegal po takem avtu, ker točno ve, da je to preveč zanj.. Hotel sem povedati, da jaz osebno ciljam na avtomobile do 130kw, ker so dosti bolj ugodni (kar se tiče registracije) kot tisti nad to mejo.. In tudi če je ta avto, ki je omenjen v tej temi še ne vem kako ohranjen, najbrž marsikateremu kupcu povzroča preglavice ravno to, da se stroški povečajo že pri registraciji. Sam spadam nekje v sredino med takozvane pi*ke in ku*ce, mi je pa pomembno v življenju še kaj drugega, kot je npr. izredni študij in opremljanje stanovanja, kot pa le slovenski statusni simobol-avto "močnejši in dražji ko je, večji frajer si"-japajade!!!:)
Dej napiš koliko pride na mesec za plačevat leasing in koliko pologa ti je treba dat.
Dej napiš koliko pride na mesec za plačevat leasing in koliko pologa ti je treba dat.
Mesečni obrok pride 253,13€ in je nekje še 22 obrokov za plačat.
Polog bi bil cca.okoli 4.500€.
Avto je 99% prodan.Tema se lahko zaklene.
Nam zaupaš končno ceno (99% da se boš zlagal)
hec :laugh
Verjel ali ne avto bo šel za 9600€,je pa res da ga bom prodal od bivšega sodelavca-ki pa avto dobro pozna,kolegu.
lp
Verjel ali ne avto bo šel za 9600€,je pa res da ga bom prodal od bivšega sodelavca-ki pa avto dobro pozna,kolegu.
lp
Čestitke :beer
Wooooooohaaaaa:-D tema ne bo dosegla 214 strani:laugh Čestitke za prodajo:beer
kaj pol se je prodal stroj al ne
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.