Ogled polne verzije : P: Električni mehanizem za stekla E30
Prodam električni mehanizem za stekla e30 limuzina (levi in desni) Mehanizem je na zajlo........(obstajala sta na škarje in na zajlo)
Cena je pa 15 000 ali po dogovoru.. :metalc
Sam da se neki biznisira :konj
popravek: sprednja vrata so obstajali na zobato letev (do 87) in potem na škarje (po 87), zadja vrata pa na letev (do 87) in potem na zajlo (po 87)
Prodam električni mehanizem za stekla e30 limuzina (levi in desni) Mehanizem je na zajlo........(obstajala sta na škarje in na zajlo)
Cena je pa 15 000 ali po dogovoru.. :metalc
Sam da se neki biznisira :konj
Stikala daš tudi zraven; mehanizem je samo motorček ki se prišraufa na zobato letev ali se prodaja s zobato letev?
Je to to (desni del slike)?
http://www.realoem.com/bmw/diagrams/u/q/5.png
To sta mahanizma voznikovih in sovoznikovih vrat
napiši telefonsko na katero se te da dobit. Kolega to išče :ok
Sem se zmotil. Rabi za E36 limo :napaka
ja škoda a ne. Tudi jst to rabim :)
zadeve se ševedno prodaja
Hay!
2 ali 4 vratni model?
lp
joda
Piše da je za 4-vratnega.
Piše da je za 4-vratnega.
Hay!
Kje? :-D
lp
joda
V prvem postu piše LIMUZINA :-D (predvidevam da gre za 4-vr.)
V prvem postu piše LIMUZINA :-D (predvidevam da gre za 4-vr.)
Hay!
Možno,ja.Čeprav jaz ne vem za nobeno drugačno E30-ko kot limuzino,poleg cabria in karavana.
lp
joda
Joda, ce rabis za dvovratni model, jih imam na zalogi jaz :)
Hay!
How much,to much :eur ?
lp
joda
Hay!
lp
joda
Lepa okrogla cifra: 100 eur :ok2
Hay!
lp
joda
Lepa okrogla cifra: 100 eur :ok2
Hay!
Tudi zgornjega je cena trenutno lepa okrogla cifra 10k Sit ali ali 41.55 :eur (kar je 58,45% ceneje)in ni zadnja,samo ne vem če je za 2 ali 4 vratni model,vendar vseeno hvala za ponudbo.
Če bo kdaj bolj prijazna cena se pa slišiva :ok2
lp
joda
samo tudi vi ste mal :napaka . je ze v nekaj drugih temah napisano da pri vratih ki imajo sistem na zobato letev (slikico sem prilepil na zacetku teme) da so motorcki z zobnikom povsod enaki.
primer: imas coupe sprednji motorcek z letvo. ga odsraufas in prisraufas na letev limo. isto velja pri sprednjih/zadnjih, limo/coupe vratih. tudi ce imas rocno dvigovanje, se preprosto povrtajo 2x zakovici ki drzijo gor rocni mehanizem, se ga odstrani in prisraufa el.motorcek od elektricnih. vse pase kot vlito (luknje, razdalje...). edina razlika je med levim in desnim mehanizmom.
ce pa ima kdo mehanizem na skarje pa vse to pade v vodo ker so mehanizmi v vsakih vratih razlicni (spredaj skarje zadaj zajla, pa razlika med rocnim in elektricnim --> treba zamenjat cel mehanizem z skarjami vred).
tako da joda kupi od scooterja njegovo robo, odsraufaj dol motorcek in ga prisraufaj na tvoj mehanizem - obvezno na novo podmazi (30min dela vse skupaj - preverjeno ker sem jaz tudi od coupeja montiral na limo :ok ). cena 10k pa je ok (tok racunajo za te stvari tudi po odpadih v ita)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.