Ogled polne verzije : E39 525d touring
Prosim za čimveč informacij, kaj pazit pri nakupu tega avta, na kaj biti pozoren. Kupuje se 525d prva serija letnik 2001 in sicer touring.
kupuje se limuzina 525d touring? :-D
Drugace pa je o tem ze bilo ogromno zapisanega. Poskusi z iskalnikom. Previdnost je se vedno mati modrosti, to velja za nakup kateregakoli rabljenega vozila. :-D
E to sm pa zajebu, kr sem prekopiru pr obeh tisto limuzino. :laugh :ok2
Kolk pa mate kej izkušenj z prodajalcem ANABELLA MM AVTO D.O.O.?
Vem da se je o tej avtohiši, kot tudi o drugih ki uvažajo iz tujine veliko govorilo po forumih. Zdajle točno raje ne bom nič rekel, kot pa da so bile izkušnje slabe ali dobre. Na forumu avtoneta in avtomobilizma pa se je o tem pisalo, najboljš da kr tam pogledaš pa je. :ok2
Ma, cist odvisno je. Jaz sem pred tremi tedni kupil 525d 2001 letnik. Torej, prakticno enako, kar ti kupujes zdaj, le da je bila limuzina...
Jaz o avtih nimam kaj dosti pojma v smislu, da bi ne vem kaj preveril predno bi kupil. Sam smatram, da pri taksnem avtu nima kaj biti narobe, razen, ce je kaksna limona - ampak to zelo verjetno itak ne bos ugotovil, predno bos ga kupil, torej nc se sekirat...
Sam sem sel 2x pogledat, se malo peljal naokoli in ga potem kar vzel. Do sedaj ni bilo absolutno nobenih problemov, torej sem pocasi preprican, da mi niso podtaknali kaksen shit...
Ce bi jaz se enkrat kupoval, tudi ne bi kaj dosti drugace naredil, edino bi ti pa svetoval naslednje:
a) ce ti reklamirajo avto z kao veliko dodatne opreme (in posledicno visjo ceno), preveri ali ima avto res vse to noter. Ce nisi poznavalec, reci naj ti dajo stevilko avtomobila, idi na uraden servis in jih prosi, naj ti dajo izpisek opreme, ki jo je imel avto ob odhodu iz tovarne. To ti lahko pogledajo v 5. minutah. Ce potem nima vse opreme, kot so navajali, lahko potem to izkoristis pri pogajanju za ceno...
Primer: marsikdo napise v oglas, da ima alarmno napravo; pa ima potem v resnici samo blokado masine vezano na kljuc - kot jo imajo vsi BMW-ji. Nima pa dejanske alarmne naprave...
b) povprasi jih za kljuce. Morajo biti na voljo: 2x master kljuc; 1xrezervni kljuc; 1xdodatni kljuc. -> ce jih nimajo, zopet lahko to izkoristis pri pogajanju za ceno.
c) ce trdijo, da je bil servisiran v SLO pri pooblascenih serviserjih, zopet zahtevaj podatke o teh servisih (servisna knjiga) in potem preveri na servisu kako in kaj (poklices servis in jim poves stevilko sasije)
d) Svetujem ti pa se posebno, da iz interneta downloadas uporabniski prirocnik za ta avto (ce seveda prvic kupujes E39) in ga precitas. Bos dobil marsikatero idejo kaj in kje bos lahko preverjal stvari...
Drugace pa, jaz se za masino, kilometre ipd. ne bi kaj dosti sekiral. Pri taksnem avtu bi to ne smel biti problem.
OK, mogoce bi se kazalo preveriti pri kaksnem strokovnjaku, da pogleda, ce ni bil karamboliran. Samo jaz tega nisem naredil. Je ze na prvi pogled avto izgledal tako kool, da se nisem vec kaj dosti utrujal s tem.
lep pozdrav, Marko
Josip Broz - Tito
12.4.2004, 14:53
E to sm pa zajebu, kr sem prekopiru pr obeh tisto limuzino. :laugh :ok2
Kolk pa mate kej izkušenj z prodajalcem ANABELLA MM AVTO D.O.O.?
Jaz bi se Anabelli izognil, če se le da.
Medolino je lepo napisal. Mislim,da se splača držati tega(vsaj delno).
medolino ja podal zlata pravila nakupa avta! :ok :)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.