Ogled polne verzije : olje za šper diferencial
postal sm lastnik šper diferemciala za mojga e30. vendar je iz diferenciala steklo olje. sedaj pa nevem kaj naj not nalijem??
Ker tista malenkost k sm jo vn zlil mi ne daje vtisa da je navadn gl-4 ali gl-5???
Takole olje dobis najlazje direkt na servisu, ej pa posebno sinteticno olje :)
Razlika je tudi, ce imas diferencial z navadno spero, ali ce imas visko. Visko so imeli samo 325iX modeli. Olje za navadne spere ima oznako SAF-XJ, visko pa oznako SAF-XO. Tole je povzeto po TIS, drugace pa direkt na servisu se pomoje da zmenit, da ti bojo prodali tisti liter olja :ok2 , je pa cca 5 Ksit po litru. :beer
Diferencial je od 325ix-a tko, da naj bi bil visko. Vendar me pa nekaj moti.
Če ima diferencial zaporo izvedeno z visko sklopko potem se obnasa enako kot navaden diferencial dokler ne pride do prevelike razlike v vrtenju koles, ko se visko segreje in uklopi??
Pri mojem diferencialu pa je isti občutek na kolesih kot pri e36 m3, ki ima če prav razumem mehansko zaporo??
Fora visko dif. je ta, da se moc na os prenasa spremenljivo, to se pravi, da je lahko razporeditev moci na osi od 0% do 50%. (se pravi razpored moci 50:50 na obe kolesi). Ce das avto na dvigalo in zavrtis eno kolo, se bo v isto smer zavrtelo se drugo, ceprav je sam upor sibek in bolj podoben kakemu znucanemu LSD-ju :ok2 (probas tako, da eno kolo nekdo drzi, da se ne bi zavrtelo, drugi pa drugo kolo zavrti). Tak diferencial je malce "pocasnejsi" od stalnega, ampak se zmeraj nudi precej uzitkov :laugh Aja, visko ne rabi nobenega segrevanja,ampak deluje takoj... pac deluje na principu trenja med oljem in lamelami, ki so v difu. => to je zelo poenostavljena razlaga... :) :beer
aha Vendar ko jest avto dvignem in zavrtim eno kolo se drugo vrti v isto smer. Če pa hočeš drugo kolo ustaciti rabiš kar precej moči, tho da nevem
hhhhhhhhhm
ja kako se pa na zunej vidi kjer diferencial maš?a visko al navaden.jest imam dva diferenciala in eden ma navadno špero,drugi pa ne vem kakšen je,k ga nisem šel podirat,vem samo d je ohišje diferenciala nekoliko večje?a bi to znal bit visko?
Najlazje identificiras dif. s spero tako, da pogledas stevilko na njem (lahko je direkt vtolcena na ohisje, ali pa ima ploscico s stevilko), ce se zacne s crko "S" potem ima spero. Kako locit med visko in navadnim, pa nebi vedu... :crazy Mislim, da je 325 imela vecji diferencial od ostalih E30... :)
Pomoje najlepš vidiš po razmerju ki je napisano na tablici, ki je pritrjena na enem od velikih vijakov na zadnjem pokrovu diffa.
Za E30 obstajata 2 ohišji za diferenciale. Malo ohišje in veliko. Malo imajo 316, 318 in 320, veliko pa 325i in 325iX.
Slike velikega ohišja: (na sliki je sicer 3,15 za M3 EVO, ampak je taveliko ohišje enako kot pri 325i)
http://i17.ebayimg.com/01/i/01/be/cd/d0_1.JPG
http://i12.ebayimg.com/01/i/01/bf/4d/e4_1.JPG
tamali diferencial je torej manjši in lažji, lepo se vidi tudi pri tistih dveh delih na katera prideta polosevini gor prišraufani, je pri obema (mali, veliki) enaka medsebojna razdalja, je pa pri velikem ohišje precej širše in ta dva dela precej manj ven štrlita.
Torej, kako v praksi ločit a je visco ali ne. Če je tamali diferencial, potem sigurno ni visco špera, ker visco obstaja samo za 325iX. Če pa ima diff veliko ohišje potem si lahko pomagaš z razmerjem ki ga diff ima. Odprti diff in tisti z lamelno špero za 325i so imeli po večini razmerje 3,64 ali 3,73. Tisti z visco v 325iX so pa po večini imeli 3,91. Tako da če je diff 3,91 je velika verjetnost da je visco.
hvala za tale odgovor eraserr :beer
Vceraj sem bil pa slučajno pri Podlesniku,in sem vprašal kako je s temi diferenciali,pa mi je povedal da nobeden BMW ni imel zadnjega diferenciala visko.
325ix je imel srednji diferencial visko-za pogon na zadnja in sprednja kolesa,zadnji pa nej bi bili lamelni! :ok2
Hm, ne bi pričakoval od Podlesnika takega odgovora. Je res da jaz še nisem bil pod nobenim iX-om, on pa verjetno že, ampak ne vem zakaj je v ETKju povsem drugače... Aj pa moj namen ni da odprem debato kjer se bomo prerekali kaj je kaj, ampak da razjasnimo kako v resnici je.
Aja par kaj je meni znano, iX sploh nima klasičnega vmesnega diferenciala, ampak ima mal drugač narjeno, zadnji je kljub vsemu pomoje visco, medtem ko sprednji je po etkju videti odprt.
Na spodnjih slikah sta cel diferencial od iXa, kjer lepo piše viscose, na spodnji je pa slika kako je sestavljena viscose glava. Nasploh je zanimivo da se da kupiti posamezne dele za glavo, ker za odprte diferenciale ne obstaja nič, samo cel diferencial, edino za lamelne špere pa lahko kupiš samo celo glavo. (po ETKju)
http://www.marn.biz/stuff/photos/forum/viscodiff.gif
http://www.marn.biz/stuff/photos/forum/viscoglava.gif
pa res je zanimiva tale reč!sej ne vem kater diferencial bi bil bolši za driftat?eraserr kaj pa ti misliš?ej a maš ti kataloške številke na cd-ju za vse bmwje?k to bi pa tud men mogoče kdaj prov pršlo :ok
Glede šper in driftanja je tko. Če ločimo tri glavne špere, visco, lamelna in torsen, je stvar taka, torsen je povsem mehanska stvar in vse stvari počnejo posebni zobniki, zato se stvar ne obrablja. Podobno pri visco šperi trpi samo olje, zato naj se tudi ta ne bi obrabljala. Drugače je pri lamelni. Tu lamele pač drsijo med seboj in se zato obrabljajo, kolikšna je ta obraba žal ne vem, naj bi pa bila ob zelo intenzivnem in pogostem driftanju s časom opazna. Toliko glede izrabe.
Druga pomembna stvar pa je hitrost s katero špera začne delovati. Najhitrejši je torsen, kjer je "preklop" pravzaprav skoraj trenuten. Lamelna špera je nekoliko počasnejša, visco pa naj bi bila najpočasnejša. Kaj je sedaj najboljše za driftanje težko rečem. Vsekakor se največ uporablja lamelne špere in tudi med drifterji so pomoje najbolj pogoste, kljub temu da se obrabljajo.
Razen lamelne nisem imel možnosti preizkusiti torsena in visco špere, tako da vse kar sem od tega napisal so ugotovitve drugih ljudi, ki pa naj bi bile pravilne. No ja, glede torsena mi je iz prve roke povedal kolega ki ga je imel...
Cimpo: glede tisith kataloških je pa tako, program se imenuje ETK in ga uporabljajo tudi na vseh BMW servisih kjer lahko naročaš dele. Poleg tega je zanimiv še TIS, ki pa je za razne podatke, kot so naprimer navori s katerimi moraš določene vijake zategnit in podobno...
Če te zanima ti lahko naredim kopiji in ti prinesem v nedeljo.
Aja imam pa verzijo ETKja 2002, ki je še na enem cdju in nima tanove petice, ampak mislim da je čez glavo kar rabiš.
Podlesnik mi je rekel, da se da dobiti kataloške številke lamel iz starih ETKjev. Nazadnje je probal pred leti in je dobil samo lamele (že takrat je bilo "no single parts available"). Sedaj pravi, da ne ve če bi se še dalo.
a tako:) v nedeljo reč odpade:(tko d bomo vse skupaj preložili na kdaj drugič
Žal odpade ja, pa pač drugič...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.