Ogled polne verzije : P: Peugeot 306S16
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1124570
Cena je 500.000sit
Zraven dam feltne OZ Chrono bele barve z gumami 205/45r16, panele na vratih za zvocnike in avtoakusticni pokrov v prtljazniku v barvi vozila (Na sliki v oglasu) brez zvocnikov in ojacevalcev.
Tel: 041/316-814
Email: Gagi84@gmail.com
Ali PM.
Grega.
Damjan-doc
28.11.2006, 19:36
:mljask :slin
Ali naj ne bi imel ta motor 165KM, koliko je zadnja cena??
Motor je 152 konjski sam mam motorni racunalnik z cipom pa bi mogu it zmert kok jih ma realno, gre pa kr dobr bl k navadn S16 (Preverjeno) Cena je pa zadnja ker sm ga ze tko spustu za 100k, mogoce se za kakih 10k ce si resen :ok2
Malo offtopic ampak tole je meni še vedno najlepši med malimi serijami peugeotov :ok
mislim, da si malo zgrešil temo :ok2, drugače je pa s16 hud stroj, a je skrivnost kje si jo ti kupil?
Felge kupim :eek :eek .....čeprav so kok razmak? 4x108?
Malo offtopic ampak tole je meni še vedno najlepši med malimi serijami peugeotov :ok
Najlepsi med Peugeoti samo notranjost je plasticna :frown
Najlepsi med Peugeoti samo notranjost je plasticna :frown
:ok Podpis!
Ni cist plasticna, je mal mehka, skripa nc. Avto je biv pa kupljen na lavrici.
Ce je kaksen interesant se o ceni lahko se mal dogovarjamo.
Imel P306 sw (čisto zadnji model pred 307) in je bil to eden najboljših avtomobilov kar jih je bilo kdaj pri hiši. Edino čez armaturko imam pripombe, ker deluje precej plastično in ceneno (kljub usnjenemu volanu).
S16 je pa sploh :mljask
Sori da smetim temo, samo avtek mi je res všeč (čeprav nisem interesent za nakup). :metalc
Nevem no glede armature niti ne zgleda tok plasticno, pa se oblikovno je lepa.
Prodano :beer
Tema se lahko brise.
Prodano :beer
Tema se lahko brise.
dons se je avto že veselo podil po Lj :)
Pa ne moj :-D Moj (Bivsi :ok2 ) je se pr men doma do petka ko ga pride iskat.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.