Ogled polne verzije : Gorenjsko druženje BMW voznikov in ljubiteljev
Strani :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
Austin Powers
26.11.2006, 20:45
Predlagam petek/soboto popoldne, datum torej 1 ali 2.december, lokacija škofjeloški grad.
Drink, debata, kako urico ali dve bomo komot zabili. :)
Kdo bi bil za? Roke gor.
LP
Austin
satosari
26.11.2006, 20:47
Jaz sem za! :ok
Austin teb sem pa tako za kakšno pivo dolžan :beer
eXtreme reporting to duty :pimp
Austin Powers
26.11.2006, 20:55
Rečemo kar fiksno uro in datum?
Recimo sobota, 18.00h?
Je pa res, da to pomeni temo.
Alternativni predlogi dobrodošli.
Moram pa povedat, da v petek pred 16 uro NE morem, v soboto pa načeloma CEL DAN lahko.
LP
Austin
satosari
26.11.2006, 21:01
Meni osebno bi sobota bolj ustrezala :ok
če bom najdu ta grad bi ob 18.00 šlo, prej pa težko
Sobota ob 18.00 plesne vaje za maturanca v Kranju :damn Sicer pa tako nisem še lasntik bmwja :blush
No majhen popravek, plesne imam že ob 16.45 :) Tako da bi zamudil samo kake pol ure. Razen če se prestavi na 18.30 :uh
No majhen popravek, plesne imam že ob 16.45 :) Tako da bi zamudil samo kake pol ure. Razen če se prestavi na 18.30 :uh
Ah, te plesne vaje... :laugh Jest sm prišel samo prvič in pa zadnjič, vmes se mi pa tut približno ni dal :ok2 Sej nič ne zamudiš, če kdaj spustiš ;)
Drugače pa mislim da bi bilo bolje, če bi se dobili malo prej, ker ob 18h je že totalna tema, tako, da bom bolj slabo videl vaše jeklene konjičke :frown
Zivjo,
men bolj ustreza petek, 1.12.2006....ob sestih mi je cist OK. Komej cakam, da vidim, kake Bavarce boste pripeljali na kup. ;-))))
Vau, se nikol nisem bil na srecanju bmw-ejasev. Casi se zgleda spreminjajo na bolje.
Cao!
Austin Powers
27.11.2006, 11:02
Da se ne kregamo. Anketa! :)
LP
Austin
P.S.: tisti, ki niti ne mislite priti, imate svojo opcijo. :laugh - Ne glasujte. :)
kroskris
27.11.2006, 11:04
opala, to so pa zdaj moji domači kraji, valda da bom kaj prleto mim :ok2
No sedaj ko je opcija tudi petek, 17.00, sem izbral to :ok Na plesnih mi je pa zelo všeč in jih nočem spuščat.. Mam svoje razloge :blush :laugh
car_freak
27.11.2006, 14:33
Žal mi noben termin ne ustreza, ampak za vnaprej sprašujem.
A se Domžale štejejo za Gorenjsko regijo? :-D
bom prišel, čeprav nimam v lasti bmw-ja, so mi pa zelo všeč tako da pridem pogledat, kaj vse se vozi po naših koncih :)
austin, v anketi popravi. Sobota je 2.12. če se bo pa le dalo vas pa pridem pogledat. :beer
jz v 5ek bi lahko, v soboto je pa sem pa klele:
RK CPL : SG Flensburg-Handewitt
:navijacica
Austin Powers
27.11.2006, 17:17
Žal mi noben termin ne ustreza, ampak za vnaprej sprašujem.
A se Domžale štejejo za Gorenjsko regijo? :-D
Ker imam v Domžalah kar nekaj prijateljev...ok, naj ti bo. Je še gorenjska. Zame. :laugh
LP
Austin
@Jemec: dokler ni razlog učitelj plesa je vse ok... :laugh
@SLP: hvala lepa, popravljeno. Upam da se vidimo. :)
LP
Austin
Imamo učiteljico, ampak ne, ni to razlog :-D Komaj čakam petek/soboto ob 17.00/18.00 :)
Ja kot vse kaže bo vrjetno petek ob 17h, takrat pa žal ne morm ker delam :blackeye
Pa v petek se odpre klub STOP na Bledu, tako da vsi vabljeni na eno žurkoooo!!! :metalc
Se pa mogoče tam srečamo, če vas bo pot ponesla do Bleda :beer
satosari
28.11.2006, 07:41
Jaz pa v petek popoldan ne morem ker delam :damn :jok
HomeJonny
28.11.2006, 08:17
Pridem za eno urco,če bo v Petek, pripeljem novinca!
A pol glede na anketo drzi v petek okrog petih - sestih? Mrbit kako minutko zamudim, ker moram prej se avto zglancat. ;-))))) Pridem pa ziher. Upam, da krst ne bo prehud. Hahaha
Austin Powers
28.11.2006, 14:35
Glede na glasovanje - PETEK ob 17 uri na parkingu pred gradom v Loki.
Upam, da bodo vrata že odklenjena. Lokal se pa po mojem šele ob šestih odpre. Bom preveril.
LP
Austin
A je na gradu kaksen lokal :confused Parkplac pa mislis tistega na klancu preden zavijes v polansko?
eno vprasanje oz. prosnja: a se da dobit kako telefonsko stevilko (npr. od predsednika ;-)), da se slisimo, ce se slucajn falimo?
DonAndrino
28.11.2006, 17:52
Raje bi videl soboto.. :) Petek me ni,soboto pa bi,če bi bilo ob 18.00 komaj še lahko upadel. :metalc
Austin Powers
28.11.2006, 17:58
A je na gradu kaksen lokal :confused Parkplac pa mislis tistega na klancu preden zavijes v polansko?
Ahem...bom raje kar napisal.
Iz smeri KR:
Na prvem semaforju zaviješ desno, mimo OMWja na desni, mimo Petrola na levi do semaforja, kjer zaviješ levo za Poljansko dolino. Po klancu dol, čez most, čez spodnji trg in na koncu desno v klanec. Na vrhu klanca levo, ter pos cca 200m ostro desno v ozko ulico (glej tablo Grad oz. Loški grad). Nadaljuješ med hišami po ozki cesti do vhoda na grajsko dvorišče. Zapelješ notri in na parkingu je prostora za cca 10-15 avtomobilov.
Iz smeri LJ:
Na prvem semaforju pred Šk.Loko greš naravnost, na drugem semaforju levo, naprej beri zgoraj od OMW na desni dalje.
Iz smeri Poljanske in Selške doline: SRAMOTA, kdor ne zna priti na grad. :damn
Pa še nekaj bi poprosil. Ko vozite po klancu proti gradu, vozite POČASI, brez cviljenja gum in brez DIVJANJA! Na cesti je precej otrok, pešcev in stanovalcev grajske poti, ki si zaslužijo svoj mir. Ja?
Se vidimo v petek ob 17 uri na gradu.
LP
Austin
Kakšen zemljevid bi tudi pomagal, vem pa da lahko tudi sami pogledamo na zemljevid. :ok
Na enostavno.
Na "lontrg", mim prajerce, desno gor (kjer je razturala Barbara Zrnec), parkiraš in peš v klanec (pot je osvetljena, pozor na blesave stopnice)
"Hga, se ne da z avtijem do vhoda v lokal" :laugh :laugh
Aaaaa zdej bom pa najdu. Sem sel samo 1x po temu klancu pa se to peš :-D
satosari
28.11.2006, 20:12
"Hga, se ne da z avtijem do vhoda v lokal" :laugh :laugh
Z avtom prideš čisto do lokala! :ok :drink :beer
Austin Powers
28.11.2006, 20:44
Na enostavno.
Na "lontrg", mim prajerce, desno gor (kjer je razturala Barbara Zrnec), parkiraš in peš v klanec (pot je osvetljena, pozor na blesave stopnice)
Vse drži, ampak inside info - ta parking pri občini je skoraj VEDNO poln, medtem ko je na gradu ob tej uri prostora kolikor hočeš (seveda če se nič ne dogaja), no, če se bo kdo odločil za sprehod od parkinga navzgor - pot je osvetljena, blesavih stopnic pa ni več. Je vse obnovljeno.
Prajerca pa ni baš neki orientir, morda bi bila boljši Kašča.
Prideš?
LP
Austin
Austin Powers
28.11.2006, 20:46
Kakšen zemljevid bi tudi pomagal, vem pa da lahko tudi sami pogledamo na zemljevid. :ok
Sori, nimam TISa doma, morda jutri v službi - če bo čas.
LP
Austin
http://shrani.si/files/untitledo4ot.png
Sledite rdeči črti :ok2 Vijolična predstavlja peš pot do gradu od parkirišča pred občino. No pa še kratek opis poti:
V primeru da prihajate iz kranjske/ljubljanske smeri - greste mimo OMWja na vaši desni ter nato mimo "novega" Petrola na vaši levi, proti Škofji Loki. Na križišču pred bivšim Petrolom (sedaj info točki) zavijete levo, smer Gorenja vas/Žiri... Greste po klancu dol, čez mosti, skozi Spodnji trg in na koncu tega desno po klancu gor proti občini. Že na desni strani klanca so parkirišča (prav tako se lahko parkira pred občino ampak mislim da je proti plačilu + pogosto popolnoma zasedeno). No pri občini nadaljujete v smeri Gorenja vas/Žiri (levo), nato pa po par sto metrih zavijete desno v hrib (je označeno Loški grad, mislim da je zelo opazna tudi tabla za neko slaščičarstvo ki je na Grajski cesti). Potem pa samo naravnost po cesti do gradu :) Upam da boste vsi našli. Mislim da bo najbolje da se gre z avtomobili gor, potem bomo pa videli kako je s prostorom za parking ;)
Ce bo kdo iz smeri AA (avto aktiv) oz. LJ bi prosil, da se mi javi na PS (rabim uslugo) :beer
satosari
29.11.2006, 17:09
Grem jutri v Lj tko da če kaj rabiš povej!
Boš peljal en krog z 523i ? :-D Komaj čakam ju3 :ok
mene po vsej verjetnosti ne bo :blackeye
Austin Powers
30.11.2006, 19:08
Rezultati:
Torej, kateri dan vam bolj ustreza?
Petek, 01.12.2006, ob 18 uri.
27% [ 5 ]
Petek, 01.12.2006, ob 17 uri.
16% [ 3 ]
Sobota, 02.12.2006, ob 18 uri.
11% [ 2 ]
Sobota, 02.12.2006, ob 17 uri.
11% [ 2 ]
Vseeno mi je, samo da se dobimo.
33% [ 6 ]
Skupaj glasov : 18
Večina je za petek. Predlagam da štartamo ob 17h, ob 18h se nam pridružijo pa še ostali.
Se vidimo.
LP
Austin
Če boste okol 19.00 še tm, se verjetno oglasim
Se bi dalo zgodit :-D
@Austin Powers: se strinjam :ok
Jutri (petek) ob 18h oz. tako kot si predlagal :)
Osama Bin BMW
1.12.2006, 17:06
mogoče pridem še jaz-če lahko,ampak nč ne oblubm k ne vem kako bo s časom.
lp blaž
Se vidmo.
Mogoče bom malo zamudil.
No nekaj se nas je zbralo, upam da se vas je kasneje se kaj vec, sem prisel samo pogledat in pozdravit, drugic (ko bo poletje) pa malo vec casa ostanem...
LP,Rock
P.S Samo lokacijo bo treba po mojem mnenju zamenjat, ker je premalo prostora tam.
Evo tudi mene nazaj. Bilo je super, zares me veseli da sem vas vse spoznal :ok2 Sem presenečen nad kar dobro udeležbo, upajmo da nas bo naslednjič še več. Glede lokacije pa: parkirišče rahlo premajhno (če bi še kakšen prišel, nebi več mogel kje parkirat), okolje idilično, ravno za BMWje (kot v pravljici, grad, dobri avtomobili, sem že mislil da sem kje v Monacu :-D ), bar pa tudi super. Skratka, odlično :ok Se veselim naslednjega meetinga :)
Aja pa če se kateremu od lastnikov e39tk, še posebaj 523i, da mene peljat kak krog z avtom, PS prosim :) Bi bil zelo hvaležen! :beer :ok
mjemec imaš prav :beer, bilo je super, upam da se dobimo čim večkrat, ker je bilo res zakon :)
Austin Powers
1.12.2006, 22:45
Odličen odziv za prvič. :ok
Če nam srebrna C/C zasedba ne bi že takoj pobegnila, bi na parkirišču našteli 12 bavarcev in Toyoto ljubitelja. :) Lahko pa da se motim in je bil še kak več...
Super družba, par uric je minilo mimogrede...
V upanju na nova srečanja vas vse prav lepo pozdravljam/va! :ok
LP
Austin
Tam ste se vsi predstavili z imeni tako da sedaj pod nicki nimam pojma kdo je kdo :-D Za 1. nas je bilo kar veliko :ok
Dobro jutro,
tudi meni je bilo vsec vceraj, edino, kar sem pogresal, je bilo mal vecje parkirisce, da bi lahk postavili 'linijo'. :)
Lepo se imejte cez vikend!
Lepo vas je blo vsaj bežno ene par spoznat, parkirišče je bilo res sanjsko pogledat, škoda da nismo mogli BMW-jev postavit kar na grajsko dvorišče, to bi pa res izpadlo :eek .
Upam, da še kdaj ponovimo, čeprov se jest švercam, ker nisem ravno z gorenjske :-D
Ja to bi blo idealno za kak fotoshooting :) Sicer pa @krt, nima veze če nisi iz Gorenjske. Več nas pride, lepš je :ok
Jih ni pomoje :) Vsaj tisti čas ko sem bil jaz tam, se nismo slikali (zamudil sem 15 minut pa bil do konca..). Bo treba še kakega fotografa pripeljat na naslednji zbor :-D
Več nas pride, lepš je :ok
Res je :ok , sicer se pa rad vozim
Ponoči slikat? Bomo naslednjič magari v soboto in podnevi :ok
Za slikanje bi bilo sigurno bolje sobota + dan... :ok
Mhm. Predlagam kakšno krajšo panoramsko vožnjo potem pa fotoshooting na eni lepi lokaciji in zaključek v eni dobri gostilni :-D
Mhm. Predlagam kakšno krajšo panoramsko vožnjo potem pa fotoshooting na eni lepi lokaciji in zaključek v eni dobri gostilni :-D
:ok
DonAndrino
4.12.2006, 13:19
....ali pa na bencinski črpalki (za nekatere) :ok2
Hehehe :laugh Morata se odžejat tako avto kot voznik, to je res :-D
No, Gorenjci in Gorenjke, se bomo pred prazniki še kaj dobili? :)
satosari
15.12.2006, 12:16
No, Gorenjci in Gorenjke, se bomo pred prazniki še kaj dobili? :)
zelo dobra ideja :beer
Sobota 23. zaseden drugace pa kamot :ok
Mogoče kakšno nedeljo popoldne? Da je še svetlo.. ;)
Naslednjo prosim, ker bojo ze dopusti in pocitnce na faksu...
Na božični večer (no.. popoldne :-D )?
Ni kakega navdušenja vidim :)
Kaj ne, samo zment se je treba... :-D
No kar na plano z idejami :) Jst imam za vikende skoraj vedno čas čez dan.. Tako da vi povejte kdaj bi ustrezalo ;)
mlamov82
19.12.2006, 11:46
Če bo v soboto tm okol enih, dveh pridem še jaz, pa čeprav sm iz Lj.
satosari
27.12.2006, 17:46
Očitno ne bo nič :confused
satosari
27.12.2006, 18:58
Lahko :ok
Mene ni doma :) Sicer pa upam da bo kaka udeležba. Kaže bolj slabo.. Zgleda bo mogu spet Austin Powers kako anketo dodat :-D
GORENJSKO BMW SREČANJE:
Ker ni nobenega pametnega predloga sem se odločil da podam sam predlog.
Dobili bi se v soboto 30.12.06 ob 14.00 pred Mercatorjem v Kranju-Primskovo. Od tam bi štartali na Jezersko, seveda počasi da ne bi bilo kakšnih traparij. Potem pa nazaj v Metropolo na druženje ob biljardu in chatu.
Vsi ki ste za potrdite svoj prihod.
Se vidimo :metalc
Potrjujem svoj prihod, se vidimo :ok
Dobrodošel moj bivši vajenec (Jure).
Ja res bi se lahko kje dobili pred 2007.
Predlogi za lokacijo so:
-
-
-
Ali je pred Mercatorjem na Primskovem kar OK in se potem zmenimo za naprej??
Razpišite se.
Tudi dan nebi bil napačen (sobota tudi meni najbolj diši)
Austin Powers
27.12.2006, 21:35
A Metropola je kak lokal?
Bolje ispasti glup nego iz drvečeg voza... :laugh
Za vožnjo še nič ne obljubim, afterparty se pa kar dobro sliši.
LP
Austin
Biljard in "snuker" + standard pijača in preste.
Zelo velik prostor v bivšem INTEX-u
Zraven tudi bivše Trenče.
Šubicev kompleks (Aston Martin, 645Ci......)
Austin Powers
27.12.2006, 21:51
Aston Martin je dober orientir. :laugh
Vse jasno, zna bit da sem zraven. :ok
LP
Austin
Dobimo se pri Mercatorju ja potem pa na kako "turco" in v metropool-a :ok
satosari
28.12.2006, 11:40
Če bo čas pridem 100% :beer
Pridem, če bo le možno, sej verjetno bo ;)
Pridem tudi jaz, ker je padu plan o 3 dnevnem silvestrovanju v vodo. Če bo kaj seveda.. :)
Definitivno bo srečanje kot napisano v soboto ob 2. pred Mercatorjem.
Tam se bomo zmenili kam in kako.
Vsak predlog dobrošel.
Se vidimo :ok
Zacetna in koncna postaja je znana... vmesno pot bo pa Roberth improviziral s 6ko pa bo :-D Jezersk je malo predalec...
nažalost me ne bo, ker ravno do dveh delam :jok
mogoče pa kasneje pridem na en bilijard, ko grem ravno v KG, če boste še tam :ok
sem tu, tako da pridem, če je srečanje to soboto...??
točno kdaj in kje gospodje?
GORENJSKO BMW SREČANJE:
Dobili bi se v soboto 30.12.06 ob 14.00 pred Mercatorjem v Kranju-Primskovo. Od tam bi štartali na Jezersko, seveda počasi da ne bi bilo kakšnih traparij. Potem pa nazaj v Metropolo na druženje ob biljardu in chatu.
aha... sem našel...pardon...
pridem !!
matej_530d
29.12.2006, 15:10
GORENJSKO BMW SREČANJE:
aha... sem našel...pardon...
pridem !!
težka bo da pridem
Sobota 30.12. ob 14h pred Mercator centrom na Primskovem v Kranju (glavni sosed v KR) :) Lahko se 1x potrdite svoj prihod...
Info: 040191505 eXtreme
041664854 Roberth
Od Jurkota pa nimam :ok2
BMWE39
MiranK
ROBERTH
Austin Powers
eXtreme
mjemec
aston
Se kdo?
Naprej HVALA Extremu za pomoč. :ok
Upam, da bo kdo prinesel s sabo kakšen fotoaparat, da bomo vse skupaj malo poslikali.
Kod dogovorjeno se vidimo jutri. :beer
Vsaka nova prijava dobrodošla :-D
Jaz verjetno pridem, upam da mi ga uspe še oprat do 14h ;)
Bomo "prtiskal" :fotograf
Ker je parkirišče pri Mercatorju popolnoma "zabezecano" se poizkušajmo spravit čimbližje rondoju.
Ostal brez avta - fotr mel nek sestanek :damn Res bo že treba avto kupit :napaka
Od sedajle naprej smo v Metropool-u.
:ok2
Evo,vsi ki smo se dobil,se bomo že našli na slikah :)
slike so na : http://www.moj-album.com/uredi/dreamer79/6238292/
pridni bodte še naprej pa nek vas obasja...
LP
Dreamer
Zahvalil bi se vsem fantom in dekletoma za udeležbo :ok
Slike so O.K :-D Dreamer je mož beseda ni kaj.
Bilo je prov prijetno druženje, upam da še kdaj ponovimo :ok
Morate! Da še jst pridem :-D Samo bom mogu avto rezervirat kak dan ali 2 prej, da ne bo potem spet izginil neznano kam :)
p.s. @dreamer: povezava do slik ne deluje.. :confused
Morate! Da še jst pridem :-D Samo bom mogu avto rezervirat kak dan ali 2 prej, da ne bo potem spet izginil neznano kam :)
p.s. @dreamer: povezava do slik ne deluje.. :confused
kliknil si oćitno ob nepravem trenutku!Slike so gor in delujejo oz. so dostopne
Aha, sedaj deluje :ok Super.
Je bilo kar zanimivo in dosti smeha, tako da se verjetno spet kdaj srečamo, upam v večjem številu. Dreamer ti si pa res direkt domov letel naložit slike, pohvalno :bow
Da,predno ste bili vi v kranju,so bile slikce že gor :)
Upam da se še kdaj dobimo,pa da nas bo mal več,pol pa spet poslikam zadeve :-D
Srečno vožnjo v letu 2007 :beer
Dreamer sem te pozabil vprašat katerga propelerja ti voziš? A je propeler al... :-D
Ja,trenutno nobenga propelerja ne,sm ga prodal,mel sm pa 535i l.91 še prej pa 325i l.86,zdej bo treba kako zverino vzet počas, črka M me mika :ok
Taka kot v avatarju a :-D
Ta definitivno :ok ni slaba
Dreamer sem te pozabil vprašat katerga propelerja ti voziš? A je propeler al... :-D
evo moje bivše propelerje :ok
http://www.moj-album.com/uredi/dreamer79/6250306/
zmaga pa za mene še vedno 325i E30 pred 535,k je pretežk,pa ni dost letel :-D
To je ta, ki je sel k Jerryju? Kje je sedaj ta 325ka?!
ta e30 je šel po delih,feltne so v kranju na eni 320ki,mašina je šla baje v eno petko,pragove je uzel Martin M se mi zdi,tko da jo na žalost ni več :frown
Čigava je pa bila tista sedmica s čudnimi tablicami?
Palma Republjik :-D
:laugh
Palma Republjik :-D
Od gospoda aston-a ;)
Ljepota od sedmic je ud Astona :cool
Super, da ste se zbrali, naslednjič grem z vami.
Sedmica je pa direkt po mojem okusu :mljask
Mogoce kaksen biljard danes? Dopoldan ali po kosilu v Metropoolu:jezk
na žalost imam jaz izpit jutri:frown
Za danes sem mislil ne za jutri:jezk
Kaj zdej Gorenjci? Se bomo kaj dobili? :) Nebi bilo slabo..
Kamot. Jutri imam šolo popoldan, v soboto imam šolo dopoldan... nedelja:)
car_freak
15.2.2007, 21:19
Jaz bi tudi šel, nazadnje ste odločili, da se Domžale štejejo za Gorenjsko :)
Nedelja? Kje pa?
Ni zaprto srecanje tako, da ce komu paše se lahko pridruži tudi iz KP, NM ali MS:ok
Upam, da bom ze s trojko:-D
Austin Powers
15.2.2007, 21:52
A bo treff v Metropoolu?
LP
Austin
Po smučanju, če bo še kaj življenja.
Potem je zmenjeno:ok2 ob 18h v nedeljo v Metropoolu:ok
Za v avto usest in prit na pivo ali 2 bo pa že no :laugh
Jaz še premišljujem, ker naenkrat noben nima časa, da bi šel z mano
Bom še premislil
Jaz se bom opravicil, ker imam pomembem projekt. Me ne bo 4h-10h. Se slismo:beer
Ccc slabo tole :) Bo kdo prišel? Da ne bom zastonj u Kranj hodil.
Austin Powers
18.2.2007, 17:47
Mene ne bo. Čakam obrtnika, pa še nos mi spušča. Žal.
LP
Austin
Ne bo življenja.
Sm hin.
Jaz pa ravnokar prisel domov:crazy
Še enkrat en lep pozdrav vsem GORENJSKIM ljubiteljem BMW-jev.
Čas je že, da organiziramo dobro srečanje zato na plan z predlogi:ok .
Upam, da sem že včeraj dal vedeti nakaterim na forumu naj sploh ne dajejo izjav na to temo. Tem kek..m pa se obenem opravičujem za žaljive besede, ki sem jih izrekel. Kar srce me boli :jok .
Vsi ostali pa :metalc
UPAM DA SE KMALU VIDIMO :beer
Upam, da se ne tako kmalu (cez 3 tedne), da se lahko pripeljem s svojim avtom:-D :beer
Saj lahko vašo prosiš, če ti ga posodi.
Sicer pa, kateri avto že čakamo.
Še enkrat en lep pozdrav vsem GORENJSKIM ljubiteljem BMW-jev.
Čas je že, da organiziramo dobro srečanje zato na plan z predlogi:ok .
Upam, da sem že včeraj dal vedeti nakaterim na forumu naj sploh ne dajejo izjav na to temo. Tem kek..m pa se obenem opravičujem za žaljive besede, ki sem jih izrekel. Kar srce me boli :jok .
Vsi ostali pa :metalc
UPAM DA SE KMALU VIDIMO :beer
Koliko si ti star? Vem da se me ne tiče ampak vseeno sprašujem.. Namreč tvoje obnašanje ni na neki ravni, res ne. Ker s krt-om nisva mogla prit na 1 meeting za katerega pobudnik si bil ti, se pa zdaj naj kar umakneva iz te teme? Kakšno razmišljanje je to.. :napaka Kje si bil pa ti ko smo se prvič sploh dobili Gorenjci? Na Loškem gradu je bil meeting. Pa nas je bilo kar veliko takrat.
Sem sprva mislil da bo en post dovolj, pa vidim da ne znaš odnehati. Če ne znaš normalno komunicirat (predvsem pa nekonfliktno), je bolje da sploh 0 ne napišeš.
Koliko si ti star? Vem da se me ne tiče ampak vseeno sprašujem.. Namreč tvoje obnašanje ni na neki ravni, res ne. Ker s krt-om nisva mogla prit na 1 meeting za katerega pobudnik si bil ti, se pa zdaj naj kar umakneva iz te teme? Kakšno razmišljanje je to.. :napaka Kje si bil pa ti ko smo se prvič sploh dobili Gorenjci? Na Loškem gradu je bil meeting. Pa nas je bilo kar veliko takrat.
Sem sprva mislil da bo en post dovolj, pa vidim da ne znaš odnehati. Če ne znaš normalno komunicirat (predvsem pa nekonfliktno), je bolje da sploh 0 ne napišeš.
:clap
Bosta na naslednjem srecanju:beer da ne bo spet kaksnih :gayfight
Ja js sm vedno za "tekočo" rešitev morebitnih sporov :-D
Če ga bo kdo organiziral.
Čeprav zaenkrat slabo kaže.
Še vedno ni predloga.
Jaz ga nimam, razen če kdo rad kosil.
31.3. sobota... upam, da bo lepo vreme, da se lahko se kam zapeljemo (npr. Jezersko, Bled...):) Datum dolocen, kraj bo s predlogi dolocen, prisotni pa prav tako:ok
Austin Powers
4.3.2007, 22:21
31.3. sobota... upam, da bo lepo vreme, da se lahko se kam zapeljemo (npr. Jezersko, Bled...):) Datum dolocen, kraj bo s predlogi dolocen, prisotni pa prav tako:ok
Mene žal ne bo, sejem...
Uživali boste pa sigurno! ;)
LP
Austin
Ne žali ostalih uporabnikov. Druženja pa so namenjena zabavi, prijetnim in zanimivim pogovorom, ne pa nekim imaginarnim obračunavanjem.
tko se dela, sem za Bled in eno kremšnito mogoče, datum je pa odličen zaenkrat, ker je že po zadnjem roku izpitov
Pa s svojim avtom moram prit, ker ce ne ne bo zabavno:3gears
Ne gre teb slovenština a:-D Mal morm bit skrivnosten drugace ne bo zanimivo:)
A Gorenjci pridete kaj v soboto na 1. srečanje pred kolosej?
Poskusna matura :damn Drugače bi prišel pogledat..
Jaz pridem... se zmenimo za skupni odhod iz KR?
Roberth
BMWE39
Krt
Saso24
Gajsa
Aston
Dreamer
MiranK
... cel maljon nas je:-D
Jaz sem za to, da gremo skupaj, bom pa verjetno hitro skliznil domov, ker imam izpite
Jaz sem za skupni odhod. Kje se zmenmo in kdaj?
Lepo bi blo, da bi imeli gorenjci svoje BMW majice.
A je kdo za????:ok
Mene zanima kaj pomeni rdeč kvadratek pri zgornjem uporabniku BMW E39, ker jaz imam zelenega???
Seveda se lahko gorenjci dobimo in gremo skupaj v Ljubljano. Potrebno je samo določiti čas in lokacijo, to je vse. Če kdo bere te strani in še ni prijavljen, pa je itak povabljen zraven.
Idejo o majicah pa tud podpiram.
Ti imaš sivega, kar pomeni da še nisi dobil ocene od drugih uporabnikov. Zelen imaš tisti krogec ki kaže trenutno prisotnost na forumu. Vsaj pri meni se tako vidi. Uporabnik BMWE39 pa ima rdeč kvadratek, ker je nekdo označil da ga ne odobrava.. ;)
Tisto je kot čebelce in pikapolonce v vrtcu (štampiljka):ok2 Majice bomo pa težko natisnil do sobote...
Rdeči kvadratek pomeni, da se ni lepo obnašal :-D
Pa res imam siv kvadratek sorry. Opazil sem samo rdečega, ker mi je padel v oči.
Zdaj naj se pa najde kakšen junak in pove kraj in uro kje se zberemo in se skupaj podamo na dolgo pot v Ljubljano :-D
9:30 izpred Metropoola (Mercator bo polno zaseden...)? Ob 10h je zbor pred Kolosejem:)
Mjemec :ok če nimaš prevoza te lohk poberem :-D
:fight :laugh Sem že napisal da imam poskusno maturo.. Kdaj drugič :)
black lady (http://forum.bmwslo.com/member.php?u=1312)
aljosa (http://forum.bmwslo.com/member.php?u=779)
BMWBewk (http://forum.bmwslo.com/member.php?u=1114)
Grega11 (http://forum.bmwslo.com/member.php?u=2796)
homer simpson (http://forum.bmwslo.com/member.php?u=1937)
mario BMW (http://forum.bmwslo.com/member.php?u=3653)
saso24 (http://forum.bmwslo.com/member.php?u=3034)
slatki (http://forum.bmwslo.com/member.php?u=2035)
strojnik (http://forum.bmwslo.com/member.php?u=1384)
studentka_ (http://forum.bmwslo.com/member.php?u=2221)
tom (http://forum.bmwslo.com/member.php?u=752)
Upgrade (http://forum.bmwslo.com/member.php?u=2676)
Se nekaj forumašev iz Kranja...
Austin Powers
8.3.2007, 21:03
Madonca z lonca...če bom na sejmu hitro opravil, se vam pridružim v BTCju...:)
LP
Austin
Js pa v primeru da hitro zaključimo v šoli s tisto pi*darijo, takoj proti Lj. Samo ko nevem do kdaj bo folk tam.. Da ne bom prišel na prazno parkirišče :)
9.30 izpred Metropola. Pa da se vije veriga zloščene pločevine proti BTC-ju :-D
A bi bilo možno, da bi se vam pridružil kje v Vodicah oz. kje na poti?
Kje imate pa sploh namen iti, kajti do BTC-ja je najhitreje kar skozi Mengeš in Trzin (preverjeno vsak dan). Ne najhitrejša, vendar pa izredno lepa cesta pa je tudi, če v Vodicah zavijemo proti Ljubljani in se peljemo nekako vzporedno z avtocesto po stari cesti, nato pa v Šmartnem zavijemo proti Črnučam in se peljemo še po eni lepi ovinkasti cesti prosti Črnučam in nato od tam na obvoznico...
Vaša mnenja?
Mah, k ne morem več urejat:damn
Predlagam pa, da gremo kar čez Mengeš in Trzin in se mimogrede ustavimo na eni kavi v Lagoji za 15-20min
Odhod 9:30 izpred Metropoola proti Krt-u kjer bo on naprej vodil kolono:ok2Simpl
Jaz grem. Evo, ravno sem ga opral.:ok2
Jaz pa feltne zmontiral:-D Vecinoma imamo telefonske pa se bomo ze slisal... torej od 9h-9:30 se dobimo pred Metropoolom potem pa odhod ob 9:30 do Krta in v LJ:ok
Jaz pa feltne zmontiral:-D Vecinoma imamo telefonske pa se bomo ze slisal... torej od 9h-9:30 se dobimo pred Metropoolom potem pa odhod ob 9:30 do Krta in v LJ:ok
:ok
Ob 9h bomo v Metropoolu na kofet :drink
Se dobimo v LJ ali gremo skupaj tja?
Na panoramsko? Se dobimo pri Rondoju na kofet:ok
Zakaj pa ne tam kot zadnjič in kdo sploh gre iz našega konca? No, še uro je treba določiti...
Lahko se dobimo tudi pri Metropoolu in gremo potem na kofe... Krt gre, Roberth in BMWE39 ne greta, Gajsa? Kaj je s Škofjeločani?
Velja, se dobimo v Metropoolu, spotoma pa spet poberemo Krta, le uro še določi :ok2
Lahko se dobimo tudi pri Metropoolu in gremo potem na kofe... Krt gre, Roberth in BMWE39 ne greta, Gajsa? Kaj je s Škofjeločani?
Kje bi se dobili in kdaj? Ravno v Kranj nebi hodil!
Velja, se dobimo v Metropoolu, spotoma pa spet poberemo Krta, le uro še določi :ok2
odlično, bom pripravljen, pa me extrem magar prosim prej pokliči:)
Satosari: Predlagaj kje bi se dobili, da vsaj v LJ pridemo skupaj...
V Ljubljani je zbor 11:30-12:00 tako da v kranju se dobimo ob 10:30 (odhod) potem pa po Krta in na kofe nekam kjer bi lahko sli skupaj s polanci:-D
Gajsa, Austin?
Meni je čisto vseno kje se dobimo, tako da kjer se zmenite, tja pridem.
Satosari: Predlagaj kje bi se dobili, da vsaj v LJ pridemo skupaj...
V Ljubljani je zbor 11:30-12:00 tako da v kranju se dobimo ob 10:30 (odhod) potem pa po Krta in na kofe nekam kjer bi lahko sli skupaj s polanci:-D
Gajsa, Austin?
Kaj pa če se dobimo V Škofji Loki? Ali pa se priključimo koloni na Jeprci?
Pa, če bo šel kdo iz Jesenic greste lahko mimo, da se pridruži.
:umruodsmeha
Lahko bi se dobili na Jeprci pa potem ne bomo sli mimo Krta... Dobimo se nekje v LJ:ok
Lahko bi se dobili na Jeprci pa potem ne bomo sli mimo Krta... Dobimo se nekje v LJ:ok
Se dobimo na Jeprci okoli 10. 45?
Jaz se žal nebom udeležil panoramske vožnje. Moj avto čist preveč kuri.
JOKE!:-D
Moram doma nekaj delat pa mi žal nebo zneslo. Lepo se mejte!
Fajn se mejte, mi imamo opracijo raztravljanja prostora po soncem.
(to je bilo planirano že več, kot en mesec nazaj)
Ja, a gremo potem na pijačo kar tja, kamor smo šli zadnjič?
Jauuuu to nic ne gre skupaj! Ce gremo na Jeprco potem ne gremo mimo Krta. Ce gremo mimo Krta ne gremo na jeprco. Kam gremo na kofe je pa meni vseeno. Preglejte karte in kje se dobimo... se zvecer "tipkamo":-D
Sej greste lahko čez Jeprco, se bomo pa pred Atlantisom dobil:ok
extreme daj če gremo skupaj, povej kdaj in kje se dobimo.
10:30 pred glavnim Mercatorjem, ker Škofjeločana prideta v Kranj... potem pa naprej do Krta...
Zmenjeno, se vidimo tam :avto
OK, potem velja tako kot zadnjič?
Jap. Bodi pripravljen ob cesti 10:40 pa naprej... Te poklicem ko gremo iz KR:ok
Jap. Bodi pripravljen ob cesti 10:40 pa naprej... Te poklicem ko gremo iz KR:ok
hvala:ok
Austin Powers
12.4.2007, 23:50
Sobota/nedelja popoldne na gradu v Loki?
Bi lahko domodrovali kako gorenjskok turco.
Vreme bo carsko kot kaže.
Mnenja?
LP
Austin
Za, če sprejmete enega BMW fanatika na žalost še s Toyoto medse :-D Sicer pa meni bolj paše nedelja.. V soboto je polno enih stvari.
Sem za nedeljo popoldan :ok
hm, mislim, da pridem malo pogledat:ok
Kamot... če bo popoldan raje nedeljo:ok
Austin Powers
13.4.2007, 22:10
Nedelja popoldan it is.
Rečemo ob petih, šestih?
LP
Austin
Može :) Kaka kratka tura tudi?
Rečemo ob 17h, da bo še kaj sončka. Tura? Mi jo bomo naredili Kranj-Škofja Loka :-D
Hehe :) Ja nevem.. Drugače pa ob 17h bi blo kar vredu ja.
Torej danes ob 17h na LJ gradu (popravek Škofjeloškem):-D Austin ti pa pripelji compacta pokazat:ok
Pridem tudi jaz in pa
Mpower.
Fajn:beer Upam, da ima tist lokal teraso zunaj drugače gremo drugam:-D
Bomo že nekaj :-D Grem počasi od doma ;)
Jaz sem nažalost komaj prišel domov, upam pa, da uživate (oz. ste)
Smo :) Ravno prišel domov. Verjetno prvi :-D Lepo je blo poklepetat ;)
mjemec a ti si iz centra loke? Se bomo še parkrat dobil:ok
Jst sem iz Podlubnika, to je tko 2 minutki vožnje iz Šk.Loke če voziš po predpisih oz. pol minutke če voziš normalno :-D Se bi pa res lahko večkrat dobili tkole za kakšno pjačo ali 2. Meni je prav fajn..
Vem sem tam uteži kupil:-D
Austin Powers
15.4.2007, 21:54
Luštno. :ok
Dajmo tole na mesečno bazo spravit. :) :ok
Po našem zasedanju sem prejel obisk z obale z eno najlepših E39 kar sem jih videl. Lepša, morda, je le LukaMarkova. Mater kakšen stroj. :mljask
LP
Austin
Še malo pa bo ena še lepša :-D I hope.. Drugače pa ja, mesečno se sploh ne sliši slabo! ;)
Komandant
27.4.2007, 19:44
Se pravi 5.5. na škofjeloškem gradu?
Jaz sem za:ok2 Satosari boš prišel?:beer
Bi blo kul... Austin mora pa itak zdej za pijaco dat...:laugh
Austin Powers
27.4.2007, 23:26
Bi blo kul... Austin mora pa itak zdej za pijaco dat...:laugh
Jasno. :-D
Pridem. :laugh
Spet s kolesom. :laugh
LP
Austin
Ehhh kakšno kolo :) Zadnji pogon je že, ampak konj pa enih 169 premalo :jezk Sicer bo pa ena runda moja, namreč tudi jaz sem se rodil, 19 let nazaj na 29.4. :-D
Jst bi tud pršu če nimate nič proti z e28 brt pa e21 de bota še dva oldtimerčka ne sam nove zlobne mašine hehe , sam upam de vam nebi blo čudn ker mam razfukan lonec. =)
Vidva kr prlet´ta:ok Mjemec 29.4., jaz in Satosari pa 7.5.:ok2:drinkAustin verjetno že ve zakaj pride s kolesom:laugh
Komandant
28.4.2007, 13:17
Kdaj prbližn se pa dobimo? Ob ene petih popoldne, al prej?
Pa men bo mal gadno, k ne poznam nobenga razn eXtreme-a na izi.
040191505 pa poklič k boš šu iz "rovt" se bomo u KR dobil pa gremo skup u "rovte":-D Okrog 5h se dobimo ja:) Moram še ostale gorenjce mal zbudit...
Če bo čas pridem:ok Ena runda je moja:beer:drink
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.