Ogled polne verzije : Tragedija v Kranju!!!
Predcasno smo izgubili prelepega lepotca v Kranju! Danes je koncal zmeckan pod tovornjakom!
BMW serija 6, 645Ci cabrio :jok :jok :jok
:damn :damn Kje je pa bilo to?
Baje da v Naklem, lih zdele mi je mat povedala!
:jok :damn :jok
Kako se je pa pod tovornjakom znašel? Upam, da je z voznikom vse v redu. Al ga je kakšen foušljivc enostavno povozu? :crazy
Aja, pa ne me s takimi naslovi strašit, k sm mislu, da je spet kdo umrl.
Ja ne vem kako mu je to lih ratal, ampak to sploh ni vazno! Loh pa da ga je voznik kamiona videl in rekel UAAAAAAAAA, dejmo ga! :-D joke
Ja jest tut upam da je bilo vsaj z voznikom vse ql, avto bo pa itak nov dobu!
Drgac smo imel a na Gorenjskem dons kr pestro, samo 2 sta umrla v nesreci pri Radovljici, ko sem sel pa v sluzbo je bilo pa polno avtomobilov "parkiranih" v grabnu!
Letne gume in komaj zadostni profil delajo svoje :crazy
:ok
Ja, podobno tudi v LJ. So zgleda ljudje že mal pozabl na sneg, pa zimskih gum tudi skor noben več nima. Mimogrede; 7erja tudi ni ravno veselje z letnimi gumami po snegu vozit.
Tocno tako! Nekateri na gume ne dajo nic, montirajo ze zelo slabe na avto z izgovorom "Sej mogoce za letos se bodo!" Plus tega pa so bili navajeni na zimske gume in so mislili da bo slo! Bi slo mogoce ja z zimskimi! Ne kateri pa pac tudi obcutka nimajo!
Jest s tem nimam problemom! Sem se vozil celo zimo z letnimi! :-D (No ja, ravno za pohvalit se ni)
Jest s tem nimam problemom! Sem se vozil celo zimo z letnimi! :-D (No ja, ravno za pohvalit se ni)
Now, that's the spirit. :-D
Zakon mama,da ve kaj je 645 cabrio.Moja bi rekla,ah,en črn bmw je bil,tak,velik. :-D
Kaj pa je blo pri Radovljici. A mogoče veš kaj bolj konkretnega. Bled je moj drugi dom in imam gor kar nekaj prijateljev in me včasih kar malce skrbi...
Sicar pa imam občutek da gorenci všasih ne poznajo zavore. Pa brez zamere.
LP
Ja ne vem kako mu je to lih ratal, ampak to sploh ni vazno! Loh pa da ga je voznik kamiona videl in rekel UAAAAAAAAA, dejmo ga! :-D joke
Pa še mercedesov kamion. :crazy Ne sej se hecam. Ne vem kak je bil :blabla
Upam sam da je z voznikom in morebitnimi potniki vse vredi.
Ja ja sej mati more vedt vse o BMW-jih ki ji s fotram skom najedava! Aja pa se koledar, ki sem ga zadelna forumu krasi steno v kuhinji, tko da si po en mesec ogleduje enega lepotca, da si ga lahko trdno zapomni! :-D
Zakon mama,da ve kaj je 645 cabrio.Moja bi rekla,ah,en črn bmw je bil,tak,velik. :-D
:laugh :laugh :laugh :laugh :laugh :laugh
Drugače pa žalostna zgodba. :damn :damn :damn :damn :damn :damn
Martin ///M
7.4.2004, 19:31
hehhe, enako jure :laugh
drugac pa ce je z voznikom vse ok bo ze druzga dubu...
Moja bi rekla: En tak k ga maš ti, kva maš ti že za enga?
Vedno je žalosten pogled na zmečkan avto, ne glede na znamko in starost... Ker vedno se je v avtu nekdo vozil.
Ne vem ali me občutek vara, a zdi se mi, da je v nesrečah soudeleženo nesorazmerno veliko BMW-jev. Imam občutek, da vozniki BMW-jev velikokrat pozabijo, da je to samo močan avto, ki ga je treba znati voziti normalno. Nikoli ne bom pozabil, eno 10 let nazaj je bilo 5 nesreč na TV. In v vseh petih so bili soudeleženi BMW-ji.
Agresivnost na cesti je skoraj neverjetna, rezultati pa so v krvavih statistikah. Res ne vem, kaj storiti, da vsi skupaj pridemo malo k sebi, da se z avti vozimo varno in ne divjamo nevarno. Enostavno žalosten sem, ko te dneve poslušam radijo, TV, berem časnike, forum.. in ne vem kam nas to pelje.
:beer
Predcasno smo izgubili prelepega lepotca v Kranju! Danes je koncal zmeckan pod tovornjakom!
BMW serija 6, 645Ci cabrio :jok :jok :jok
a je bil črn,hamann feltne?
Zivjo
Jah mislim da gorenjci res ne poznamo zavor. :ok2 Treba je sparat a ne? :laugh Joke!!! :ok
Mislim, da bi morali v Sloveniji nuditi vec treningov varne voznje, kjer bi lahko na raznih cestnih podlagah spoznali lastnosti lastnega vozila.
LP BigBoSS
Hja, močan avto, zadnji pogon, neizkušen japi za volanom, ki hoče na vsak način pokazat, kaj zna in rezultat maš pod kamijonom.
... in rezultat maš pod kamijonom.
Oziroma nimaš več. :ok2
... in rezultat maš pod kamijonom.
Oziroma nimaš več. :ok2
Uuu. Ta pa je kruta! :ok2 :ok :frown
Hja, močan avto, zadnji pogon, neizkušen japi za volanom, ki hoče na vsak način pokazat, kaj zna in rezultat maš pod kamijonom.
Ta model k je mel šestko je vse prej kot neizkušen japi.
Ta je mel že take stroje da se lohk sam za glavo držimo.
Se še spomnim ko je prišla ven ta prva e-39 si je tip takoj kupil 540 i
Ga po 14 dneh zličku pa popravu pa se vozu 2 mesca.
Tist razbit m 5 k se prodaja za 5 milijonov na netu je bil tud njegov.Ta ki ga je razbitega kupil ga za isti denar prodaja naprej.
V glavnem tip je loaded in se mu kratkomalo jebe.Šestico si je kupil zarad tega da bi jo imel prvi v ljubljani drgač pa njegovo srce bije za porsche. Še lani ga je imel.Neko cabrio zadevo je imel.
Tist razbit m 5 k se prodaja za 5 milijonov na netu je bil tud njegov.Ta ki ga je razbitega kupil ga za isti denar prodaja naprej.
V glavnem tip je loaded in se mu kratkomalo jebe.Šestico si je kupil zarad tega da bi jo imel prvi v ljubljani drgač pa njegovo srce bije za porsche. Še lani ga je imel.Neko cabrio zadevo je imel.
Oprosti, ampak po tem, kar si zdej napisu, sem se samo smeju. Vse je razbil. Pa kaj, če ma dnar! Zame še vedno ostaja neizkušen-OČITNO :crazy !
Jah tip je star 30 let in izpod 3.0 avta ni imel.
Lahko da je neizkušen sam zanimivo da pa poršeja še nobenga ni razbil.
Sam bmfle je zmer uniču.
Mogoče mu pa vožnja bmfle res ne gre od rok saj se razlikuje od vožnje z poršom.porš ma res nervozen zadek sam ima bmfla še bolj živčno tazadnjo.
Kaj češ eni vozmo bmfle zaradi užitka eni pa zarad dnarja in jim tak avto nič ne pomeni razen da se kaže okol.
Mr. personallity pač
Verjetno ve, da ce bi si s Porschejem ogledal kamion od blizu, bi od njega bolj malo ostalo - BMWjeve ladje so varnejse :ok2
Ima pa dobro idejo, kako vedno kupiti najnovejsi model: starega zavaruje kasko, se zapelje pod kamion, pa gre lahko kupit novega :crazy :cool
Prvo 6ko cabrio v Sloveniji je kupil nek lastnik racunovodskega servisa (vzel je kar tisto, ki jo je kolega na AA fully loaded narocil kot testno vozilo, baje da skoraj ni stvari, da je ne bi imela), govorilo se je o ceni okoli 29 mio.
A je to ta ?
Lp,
UM
Očitno mu je hobi, razbijat dobre avtomobile. Škoda :jok
Lp,
[/b]
Ja, v računovodstvu je dnar, da si mislt ne moreš! Sam to spet nič ne pomeni, kakšne avte je razbijal in kakšne ne. Zame ta tip nima pravega odnosa do avtomobila. Avto mu je še pač še eno prevozno sredstvo. Ni kot mi, ki skoraj živimo samo za svoje plehnate konjičke in tega ne prenašamo in logično ne razumemo. :napaka
V racunovodstvu je bolj malo denarja. Razen svetlih izjem vecinoma delajo z majhno pozitivno niclo. Na tem segmentu je zelo velika konkurenca, kajti racunovodja je "kao" lahko vsak, ki ima 100 jurjev za programe in PC.
Sicer pa imam razlago o voznikih BMW: BMW ti kljub vsem napakam nudi za volanom veliko uzitkov. OK, vozis pocasi, ampak prej ali sleje te premami in pritisnes na plin. In potem si divjak.
Sam se soocam z istimi problemi. Reces se, vozi pocasi. Pa pride situacija, ko naredis odklop in porabis vse konje....
Se nekaj: ce tip res tako razbija avtomobile, ima sigurno velike probleme avto sploh zavarovati. Za vsak avto mad 12M moras napisati prosnjo na zavarovalnici, ce ga sploh hocejo zavarovati. Ne mores iti enostavno na pult, odsteti dober miljon in gotovo...
Jaz sem imel za prvo sedmico kaj nekaj problemov, da so mi jo sploh zavarovali.
Jaz sem imel za prvo sedmico kaj nekaj problemov, da so mi jo sploh zavarovali.
Enako. :ok :frown
Martin ///M
10.4.2004, 11:30
aktiv consoulting or something like this je una racunovodska firma, je pa imel ze prej sestko, pol jo je pa zbil pa kupil uno prvo cabrio crno, ki sem jo sel se jaz registrirat prek leasinga, kako je blo pa z zavarovnjem pa ne vem, ker zavarovalno firma pri nas ze prej naredi, tako da tega ne vem, je bil pa racun za avto 28miljonov...
Ce ima tipo denar zakaj pa ne, vsekakor bols kot pa da bi mercedeze kupoval :ok
V računovodstvu je denar, mi lahko verjamete. Skupaj z davčnim in finančnim svetovanjem pa še več. No, ampak sej to zdej ni tako pomembno.
Če ma tip denar, naj ga veselo zapravlja. Od tega živi BMW, država, prodajalec, zaposleni,....pa še avtovleka. :ok2
Sicer sem racunalnicar in mojih strank je nekaj cez 100 racunovodkskih firm. In zato jih dobro poznam in vem, da v dobrem in kvalitetnem racunovodstvu ni denarja. Davcni svetovalci pa so drugo, recimo kakšen Špes in podobo, to pa je drug rang. Isto revizorji, samo to niso računovodstva.
Poznam ljudi, ki imajo racunodovski servis samo za okras, prave denarje pa delajo z obracanjem denarja, nalozbami in borzo. Tam se lahko obrnejo veliki denarji.
To je ta k ma računovodski servis ja.Samo da ni sam ampak ima še enega partnerja mislimda je celo njegov brat.Prostore imajo na Brnčičevi pa ne vem samo tu v ljubljani 20 zaposlenih v okolici pa ne vem.Imata mrežo po celi vesoljni SLO.
Potem je verjetno servis VIZIJA
Dol pri nas je kar nekaj močnih računovodskih servisov. Sami bogatuni seveda s stranskimi dejavnostmi v ekonomiji.
živjo vsem :)
naj vas "razveselim" ni bila šestica ampak X5-ka!!! :mad
to vem iz prve roke ker je moj sošolc skor sosed od tega človeka-Šxxxx se piše, res si je pa tip glih kšn tedn prej kupu 645 ci :)
ta X5ka je bla pa tolk huda tip je mel res napedenano, zaletu se je pa v šleparja na polici-če kdo pozna kranj-to je bilo glih tisti jutro ko je bil ta zadnji sneg, sj zato je vzel X5ko...ampak tipu ni problem k ma tud njegova žena še eno petko doma, tko da ni kj prav velika izguba zanj :) Človk ma dnar pa ve kam ga nj ulaga :) :metalc
pa njegov brat se z jaguarjam okol voz-sam nevem če ga ma še
no tolk da boste vedl da je šestka še kr varn u garaži :ok
by by
Če ma tip denar, naj ga veselo zapravlja. Od tega živi BMW, država, prodajalec, zaposleni,....pa še avtovleka. :ok2
Razen tistih, v katere tak"prepotenten tip" prleti z svojo makino.
Lp Rado
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.