Ogled polne verzije : Prednovoletno srečanje NMD KLUBA 22.12.2006 20:00 LJ
Dragi MINIjaši, drage MINIjašinje
V petek, 22. decembra bo potekalo že drugo prednovoletno srecanje NMDK. Dobimo se ob 8h zvecer v lokalu nad gostilno Guliver, kjer imamo rezerviran prostor. Parkirišče je veliko, tako da ne bo problema s parkiranjem. Druženje bo potekalo ob prijetni debati, ko se bomo naveličali posedanja se bomo žurerji odpravili še naprej v center Ljubljane in preživeli zabavno noč v MINI stilu. Vsi ste prav prisrčno vabljeni na zadnje MINI druženje leta 2006.
Udeleženci:
BigBoSS
BM3W
Fisher
flocky
Joey
marcipan
minicoo
Mirek
MihaM
none
pikec
želvak
Wolf
Sašo
Lp,
Anže
A ste pol za kakšno prednovoletno srečanje, al raj nardimo kej bl neformalnega? Sej lahk še kdo kej predlaga...
LP
Formalno, neformalno, kakšna je pa razlika. Pač določimo en datum, se zberemo in to je to.
Razlika za formalno obliko je ta, da vsem članom pošljem obvestilo- zanimanje je veliko- če še ne veste imamo v klubu precej novih članov tako da je treba zadevo izpeljat z obvestili, potrebno bo določit nek lokal kjer se bo dalo rezervirat parkirišče ter mize. V decembru je povsod zasedeno tako da moramo čim prej nekaj rezervirat.
Napišite svoje predloge. Meni zelo diši bowling v K300 samo je kot rečeno potrebna rezervacija in upam da nismo že prepozni.
Lp
V tem primeru pač izberi datum in rezerviraj stezo. Ker tako na forumu se ne bomo nikoli uskladili. Ti določi in pošlji vabila. Kdor bo hotel priti bo že prišel.
Kot predsednik imaš odločilno besedo ti.
Ja seveda imam odločilno besedo in s tem tudi krijem morebitne stroške če nikogar ne bo. Bowlinga kar tako brez vaše potrditve udeležbe ne morem rezervirat.
Pozna kdo kak lokal v LJ kjer je dovolj veliko parkirišče ter prijeten ambient z veliko mizo?
Lp
Brez datuma tudi potrditve ne more biti. Pa če je tak naval, da je treba že sedaj rezervirat ne bo noben problem, če se zaradi premajhnega števila udeležencev kak dan ali dva prej odpove.
Sicer pa ni nujno, da se dobimo v LJ.
lp
Idealno je da se dobimo v LJ ker so ljudje od vsepovsod. Prednovoletno srečanje naj bi bla taka bolj umirjena večerna varjanta, če se strinjate- tko kot lani.
Toni poznaš kakšn dobr place?
Lp
Jaz sem za bilokako srečanje....samo da se družimo ;)
Prednovoletno večerno srečanje bo v petek, 22.12 nekje v Ljubljani tako da si rezervirajte čas. :beer Natančni podatki sledijo tekom tega tedna.
Lp,
Anže
Ja no ja, vsak se rad kaj zajebava, dobr bi blo da se rezervira v K300, majo dobro musko, rezerviramo 2 al pa 3 steze, mal bovlamo, pijemo, zajebavamo, pol pa itak lahko letimo kam v center.
Je tako BigBoss?
Jaz sigurno prletim, sicer sem tle nov na forumu, sam poznaš me pa zihr ;) hehe :metalc
AlliRi ti kr ulet da boš vidu kva so avti :ok2
Lp
300 je OK za take zadeve,... parkirišče tudi - samo mogoče ne v petek :-)
Če bi se dalo rezervirat ? Parkirišče mislim,...
LP : Miha
K300 žal odpade- vse zasedeno :damn
Kak drug predlog?
Lp
Vodafone arena?
Pa probamo parkirat na strehi parkirne hiše od City parka?
LP
Ta zamisel se tudi meni plete po glavi. Bom ju3 poklical- držite pesti da je še kaj prosto.
Lp,
Anže
Zadeva je sledeča: sem malo razmislil o možnostih glede lokacije in sem prišel do 3 opcij:
1. Bowling (vodafon arena)- bom ju3 poklical če je še kaj prosto vendar slabo kaže
2. Lokal nad gostilno Guliver- imamo veliko parkirišče in cel lokal samo za nas, dodatna prednost poceni pijača in skoraj v centru
3. Lokal v Monsu tam kjer se dobivajo bmw-jaši vsako nedeljo- tudi veliko parkirišče (predlagal Wolf)
Kdor se namerava udeležiti srečanja naj prosim napiše v tej temi ali sporoči po mailu, da vem približno za koliko oseb naj rezerviram (bowling), mize, stole.
Lp,
Anže
P.S: če imate kak boljši predlog z besedo na dan
Če se že dela srečanje, pri katerem je v večji meri namen :drunk, bi bilo najbrž smiselno, da bi se organiziralo nekje, kjer lahko akterji prespijo.
Lj je sicer super za nekatere, za druge pač ne. Torej bi lahko kje rezervirali kaksno kočo ali pa kaj podobnega.
Drugače pač bodo trezni hitro odšli al pa jih sploh ne bo. :)
Nekateri pač pijani ne vozimo. "Žal".......
LP
Meni je vseeno kje smo, jaz pridem.
@Fisher: Namen tega srečanja ni v nobenem primeru pitje velikih količin alkohola. Namen je, da se srečano zadnjič v letu 2006, vzbudimo misli na doživetja preteklega leta, spijemo pivo ali 2 in se mamo fajn. Kdor bo želel bo srečanje lahko nadaljeval v centru lj in se malo pozabaval v MINI družbi :ok Fisher če ti je pa problem spanje ti bomo že nekaj zrihtali- Wolf ima udoben kavč, v mojem stanovanju se pa tudi kaj najde :ok2 Dvomim da je velik interes da se organizira koča kjer se bomo vsipovprek na polno napili :ok Med drugim bodo na tem srečanju tudi novi člani, ki jih je zadnje čase precej.
Lp,
Anže
Udeleženci:
BigBoSS
BM3W
Fisher
marcipan
minicoo
Mirek
MihaM
none
želvak
Wolf
Dal sem samo predlog, da ne bo "spet" kaj narobe.
Ce je slab, se ga pac izpusti. Not big deal. :) ne jemli si k srcu
Glede wolfovega kavca ti dam pa kar prav :laugh
Kaj je slab da se izpusti? Srečanje? Res ne vem kaj zdaj delate KMT-jevci take razlike med vami in ostalimi. To opažajo tudi drugi. Lani smo imeli celo zimo mesečna petkova srečanja, začeli smo s prednovoletnim srečanjem. Tako naj bi bilo tudi letos.
No kaj zaj Fischer boš pripeljal svojo KMT čredico MINIjašev na prednovoletno srečanje al ne?
Lp
Govora je o mojem predlogu.
Ta je ocitno slab, zato ga pac izpusti in si ne jemli k srcu. Morem res dvakrat napisat? :)
Drugace pa ne vem o kateri credici govoris....mi se pac dobivamo, ce ostalih ni zraven jaz ne morem pomagat. Nekateri z JCW nalepkami se bojijo da bodo pocasnejsi, drugi nimajo casa, tretjim se ne da, cetrtim ne ugaja nasa druzba...pac vsak ima svoje interese. Mi imamo enake in se zato druzimo. Zazeljeni so vedno vsi....sam ce vas ni pac vas ni.
nasi avti so prirejeni za uzitek. Ce manjka JCW jem navora in moci za dinamicno voznjo v klance nisem jaz kriv...naj se na servisu pomenijo kaj je narobe da avto nikamor ne gre.
Nam se pac samo na pivo ne da hoditi (meni) zato pac ne hodim, kadar je tako organizirano.
V cem je problem?
Sej jaz te tudi ne silim da pojdi z nami v 15% klanec tiscat in JCW je na drag, da potem ne spijo. Pac omenim, ce jih ni jih pac ni. Jih popolnoma razumem. Tudi mene bi bolelo. :crazy :laugh :-D
Hehe, saj se na tem srečanju ne gre samo za tisto pivo, v tem je fora. Pa rade volje bi šel takrat z vami tiščat v 15% klanec samo sem mel žal druge pomembnejše opravke. Glede vaših piv pa žurk pa nihče ne povabi :ok
Lp
Hehehehe samo s tem KMT-jem pa si JCW-jem pokazal hudiča :-D
Sem tudi na lastni koži občutil kako KMT gre in moram rečt, da sem bil prijetno presenečen, če ne celo prestrašen :laugh
Fisher, ti si norc glede vožnje :crazy
marcipan1
29.11.2006, 18:12
predvidoma pridem na čaj z limono :-D
Jaz ce bo avto zrihtan in ce bom imel felge in gume pridem. :laugh :laugh :laugh
Na caj seveda....oz 10 kav + 15 cocacol :crazy :crazy :crazy :laugh
Hehehehe samo s tem KMT-jem pa si JCW-jem pokazal hudiča :-D
Sem tudi na lastni koži občutil kako KMT gre in moram rečt, da sem bil prijetno presenečen, če ne celo prestrašen :laugh
Fisher, ti si norc glede vožnje :crazy
No ne pretiravaj prosim. :laugh :-D :laugh :beer
no men je Mons čist kul, ker se lahko dam tut zlijem al pa skotalim, drugač me pa žena pelje, če bo kje drugje :drink :ok2
Jaz ce bo avto zrihtan in ce bom imel felge in gume pridem. :laugh :laugh :laugh
Na caj seveda....oz 10 kav + 15 cocacol :crazy :crazy :crazy :laugh
Kaj pa narobe z avtom? Oz si edini k ma tri pare felfn pa neki komplicira :ok2
Ja srečanje je mišljno bolj kot en družabni dogodek, da se spet mal vidmo, kakšno rečemo....
LP
P.S.: Če ma še kdo kakšen predlog glede lokacije nej pove. Jest sm se spomnu Monsa, ki se ga lahko najde, ma parkplac, je pa odprt le do 22h.
Predlagam lokal nad gostilno Guliver, ki je odprt dokler bomo, kjer se da lahko mize skupaj, kjer imamo tudi veliko parkirišče, ki je za goste lokala. Poznajo me tudi že precej tako da lahko rezerviram cel lokal za nas.
Če ima kdo kak predlog z besedo na dan, da bo čim bolje.
Lp
Se vidimo :)
Meni se oboje, Mons ali Guliver slisi kul.
Big mogoce bi lahko dal anketo na prvo stran pa se
bo videlo kaj je bolj interesantno.
Lp
bom tekom dneva naredil anketo. Čeprav Mons nekako odpade če ga res ob 22:00 zapirajo, ne?
Lp
Kva je z Areno wodafone, bi šli malo boulat? Drugače pa je guliver čist primerna lokacija, bolj kot Mons. LP
Arena je zasedena- je klical včer Joey ki pozna šefa in je žal gužva.
Lp
Jest sem tud za Guliverja, ker mons je tud fajn samo ga hitro zaprejo.
Guliver je rezerviran za 20-30 ljudi. Da ne bo pomote lokal nad gostilno Guliver. Začetek druženja 20:00.
Lp
Pa nas bo 20-30? :confused
Upam, da bom mel do takrat avto porihtan :damn
Proklete srne majkejim :damn
Ah ne bomo na forumu o tem. Bližnje srečanje s srno, izogibanje, bližnje srečanje levega prednjega kolesa s skalo :damn
Si jo dal v zmrzovalnik, da bomo na srecanju imeli golaz? :-D
Sploh je nisem zadel- srni sem rešil lajf, miniju zvil levo roko in feltno :jok Jebat ga, nekateri mamo res smolo.
22.12 se pa vidimo na vsak način :ok
Se spomnim ko smo s frendom z yugom nagazili srno...
Medtem ko je obracal, nam jo je en ze spizdil.... :)
Pi........... :crazy :laugh
marcipan1
3.12.2006, 22:14
Jest sem jo prtisnu z bolhco......in ji ni blo nič.....
Srni :-D
marcipan1
18.12.2006, 21:26
A v petek vela ?
Itak!!!
Upam, da se zberemo v čim večjem številu. Anže je rezerviral prostor tko da bi blo lepo, da se nas čim več zbere. :beer
Če pa kdo ne more ga pa tut ne bomo tepl... :ok2
LP
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.