Ogled polne verzije : kako podret prednjo luč
Zanima me če se, da iz luči odstranit oranžna plastika za smerokaz? No bi pač na koncu bili prosojni smerokazi :-D samo še primerno žarnico in poceni predelava.
Nisi napisal za kater avto gre???
LP;Rock
Rock, ce ves odgovor na ta vprasanje, PROSIM se meni povej :)
Rock, ce ves odgovor na ta vprasanje, PROSIM se meni povej :)
Lej mislm da vem , pac vzames luc ven je samo na 4 sraufih..pol mas pa tam zaticke ki jih samo z izvijacem navres in das lahko spico stran, samo ne me cist za besedo drzat ker nisem se delal tega(sem rajs komplet luci zamenjal) hehe, bom jutri pogledal ko pridem domov pa vama tocno napisem prov...( ker imam se eno luc doma celo pa bom pogledal kako se podre)
LP,Rock
Jst se ravnokar zdele matram s tem, da bi dal rumeno steklo stran od zmigovca, pa nikakor ne morm do njega pridt... lahko pridem do predprostora, ampak notr pa ne pridem.kako ?
Diablo: ce si slucajn ze ugovotvu kako, dej me prosm poklič na 041 341 395, Vinko
Kako?
V tem primeru vse reši ena dobra macola!
PS: Ko boste polomili, se obrnite na mene za rezervno luč. Imam!
Aha, ce ne pomaga kladivo vzami vecjega! Ce pa se ta ne pomaga pa vzames macolo :crazy
Aha, ce ne pomaga kladivo vzami vecjega! Ce pa se ta ne pomaga pa vzames macolo :crazy
Nevem zakaj je potrebno pisat take komentarje oz. tako potem tema zaplava v druge vode...ce kdo ve naj napise, drugace se raje naredi TEMO BLODNJE pa se pise tja noter...
Cist tko se mi zdijo mal mim taki odgovori... :ok2
Lp,rock
prav imaš!
P.S.: a mate dons pol kej cajta, da se dobimo gorenci? :)
prav imaš!
Ja, a dons se boste dobival. Včerej bi se k sm bil v Kranju. :damn :damn :-D
Iz kje pa si ti?
Sj mi smo se ze skorej dobil, je bil Rock ze z nekom pri meni. Ampak mene ni blo doma, k sm sibal hitr nekej iskat v AA.
Iz kje pa si ti?
Ljubljana
prav imaš!
Ja, a dons se boste dobival. Včerej bi se k sm bil v Kranju. :damn :damn :-D
Jao, jao, pol bi pa poklical :ok
Ce ima kdo zeljo imet bele zmigovce, je tole pomoje najcenejsa varianta:
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2475291963&category=44285
Par pride 109 EUR :ok Ce ne drugega, je lahko izgovor, da jih nucate, ker ima E39 plasticno prednje steklo in scasoma postane motno in spraskano :ok2
Se slikica:
http://i17.ebayimg.com/03/i/00/99/ab/e3_1.JPG
Potem bi jaz raje dal še nekaj € zraven pa kupil Angel Eyes. :eek
:confused in kje dobis angel eyes luci za 100EUR?
Martin ///M
27.4.2004, 22:55
je pa poceni alternativa :ok
M power, slabo si prebal. :)
Napisal sem, da raje dam nekaj € zraven, pa potem imam Angel Eyes, ki jih na ebay-u brez večjih problemov najdeš tudi za 150€ - sem en takšen oglas videl prejšnji teden.
Aaa, rabljeno je pa druga pesem, verjetno res dobis facelift luci za razumno ceno :ok
M power, slabo si prebal. :)
Napisal sem, da raje dam nekaj € zraven, pa potem imam Angel Eyes, ki jih na ebay-u brez večjih problemov najdeš tudi za 150€ - sem en takšen oglas videl prejšnji teden.
Amm to je ze res da so po par sto EUR na ebay-u. samo prvic kar je to ni cena za katero jih dobis to je cena lecitiranja...koliko je cena moras kontaktirat osebo ki prodaja, drugic pa je problem pol dobit to sem v slo. tud jest sem gledal marsikej sam pol ko sem hotel dobit pa ni blo junaka da bi mi prnesu oz. da bi mi razlozu kaj vse morm narest da dobim to
Tko da ....rajs v trgovine po nove...sej je za HELLA uvoznik....
LP,Rock
Res je to cena licitiranja, ampak, ko je npr. 4 ali 5 ur do konca licitacije, se cena ne more narasti za 30€. :)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.