PDA

Ogled polne verzije : Prenova notranjosti

Dani
31.3.2004, 23:29
Prej
http://www.mobisux.com/album/data/500/24100notranjost_prej-med.jpg

Trenutno
http://www.mobisux.com/album/data/500/24100notranjost1-med.jpg

Zvečer
http://www.mobisux.com/album/data/500/24100notranjostve_erm-med.jpg

Ponoči
http://www.mobisux.com/album/data/500/24100notranjostve_er2m-med.jpg

To še ni dokončano!

veloce
1.4.2004, 00:32
Ojej, oprosti, ampak zdej s tisto modro plastiko zgleda tolk poceni. Prej je mel vsaj mal finga gušta z lesom, kar se za V12 spodobi. Pa pedala iz BTC-ja-vsaj tako zgledajo. Ojej, ojej!!! :jok :jok :jok

Upam, da mi ne boš zameril, sam meni ga je tolk škoda.

Nixxon
1.4.2004, 09:31
Dej mal več povej o tem, katere stvari si uporabil in vgradil, kaj delajo dodatna stikala ob prestavni ročici, a so pedala osvetljena al se mi tako zdi.

Volan je ful lepši kt un prej, mi ni bil preveč všeč.

Kje pa take stvari nabaviš?

dre
1.4.2004, 14:49
Meni osebno je bil pred predelavo lepši,sam v živo je verjetno drugace :ok

E30
1.4.2004, 15:26
Moder avto, modra kombinacija noter...to mora dobro izast! Ampak res povej kaksno funkcijo imajo stikala od F-18!

BMW M
1.4.2004, 16:25
Ne izgleda slabo, čeprav original izgleda zelo elegantno.

A Dani si je zaželel športen videz notranjosti! Pravilno! :ok :cool

bmw
1.4.2004, 16:38
Sam še bmwznak na volan prlimi, pa bo taprav

BMW M
1.4.2004, 21:44
bmw, maš prav!
Sem vedel, da nekaj manjka! :ok2 :ok

Dani
1.4.2004, 22:41
Lesen volan sem menjal zaradi videza. Volan ni bil slab, vendar ni bilo nič drugega v avtu lesa tako, da ne paše not. To kar je sedaj plavo je bilo prej sivo in ni bilo original Od prijemanja je šlo že na umazano oz. temne fleke. Zato sem se odloči barvat in ta barva ni navadna modra ampak metalna z bleščicami. Kot sem rekel, še ni dokončano. Noter še pridejo alu tepihi, še en mala neonka nad pedali. Na oni strani je že, samo se na sliki ne vidi. Pedali so tudi na lučke edino za gas ne gre gor (premajhen)in tu bom verjetno naredil iz alu kakor bodo tepihi. Stikala pri menjalniku: vsa so poezana tudi na diodo, da veš kaj imaš prižgano. Sedaj sta zasedeni dve stikali - za pedale in neonko na sopotnikovi strani. Ostala pa bosta za drugo neonko in policijsko luč, ki bo verjetno v prtljažniku ali pa ..?, mogoče pa bodo kdaj tudi neonke zunaj, skrite. Tudi na ročici za ročno zavoro je dodatek. Zaenkrat toliko.
Menjal pa sem tudi sireno in pa tudi vse diske katerim je premer 320mm od firme Brembo - high carbon ter seveda nove ploščice.

veloce
2.4.2004, 00:33
Si čist v Fast and Furious padu. Ma ja, sej, če se ti dopade in si zadovoljen je tudi prav. Pol pa še kakšne števčke na strešne stebričke, pa bo popoln.

Mitja
2.4.2004, 18:40
Volan je meni bolj všeč. Modre osvetlitve števcev ti ni/ne bo ratalo narediti? Mogoče še modro usnje (tisto dlakavo, brušeno ali kaj je že) za ročico od menjalnika in polirano alu obrobo okrog tega. Drugače pa lepo napreduje. Saj prideš v Grosuplje?

Malo off topic. Ali slučajno veš, kako napreduje Frideriku 550. Mislim, da si enkrat rekel, da se poznata.

pero
2.4.2004, 19:43
Mislim da se je Dani mal pozabaval z photoshop-om.
Tale modra mi ne deluje avtentično in mislim da tudi volana ne bi nikoli zamenjal tole je prvoaprilska šala 100%.
Zna z računalnikom in uspelo mu je narediti debato iz tega.
Mogoče se pa motim .

M power
2.4.2004, 19:49
Tale modra mi ne deluje avtentično in mislim da tudi volana ne bi nikoli zamenjal tole je prvoaprilska šala 100%.
Mogoče se pa motim .

:-D mislim, da je cajt, da menjas monitor, al pa ze malo slabse vidis...

BMW M
2.4.2004, 22:31
pero, po mojem mnenju to ne drži, ker niso vse slike slikane iz popolnoma enakega zornega kota.

No, bomo pa videli, kaj bo rekel na to Dani! :ok

pero
3.4.2004, 09:46
Mogoče se pa motim .

Zna bit ja.Itak me že emšo daje. 4 maja bom 34( dinozaver) :laugh :beer

elson2k
3.4.2004, 13:25
Mogoče se pa motim .

Zna bit ja.Itak me že emšo daje. 4 maja bom 34( dinozaver) :laugh :beer

mladič :laugh :laugh :laugh

da pa ne bom cisto offtopic; meni osebno je bila original lepsa. Ta nov izgled notranjosti mi sicer niti najmanj ni slab, a mi je original vseeno lepsi. Nasplosno pa: Nice job :ok

LP

Icegatto
4.4.2004, 10:38
Lepo!! Samo ne pretiravaj z neonkami, ki boš lahko vse pokvaril... :ok

Dani
4.4.2004, 11:37
To je realnost in niti nimam tega program.
V Grusuplje pridem, če ne bom v službi ali pa na BMW srečanju v Avstriji. Lani je bilo na isti dan. Zvedo, da je bilo nekje 700 BMW-jev, to je že kar dobro srečanje ene znamke. Bil sem pa že na več BMW srečanjih v tujini samo lani na šestih. Udeležba srečanj od 350 pa do 1500 BMW.

mustang
16.4.2004, 22:56
Dani ima svoj okus, pač spoštujem njegovo stvaritev.
Vandar sam menim da vse skupaj izgleda malo ceneno. Pedala, volan, stikala, modra barva.... :jok
Menjalna ročka pa je taka čefurska...
Dani brez zamere prosim, vendar tale predelava meni niti najmanj ni všeč.

Ampak kakor pravijo: Vsake oči imajo svojega malarja!

veloce
16.4.2004, 23:23
Ne paše v tak fini avto višje klase, ki se lahko primerja s Ferrarijem 456 ali Aston Martinom DB 7, al pa še kaj hujšga. Tak avto se pusti originalen in se kvečjemu zamenja samo feltne. Sam, če je okus tak in lastnik zato srečen, pol pa tudi prav. :ok

Martin ///M
18.4.2004, 14:50
se eno slikco iz mitinga sm najdu kjer je lepsa slika, tukaj zgleda lepo, nasploh pa je avto zakon, sm gledu slikce iz mitinga v mozirjah :ok

http://www.poljub.com/albums/albus66/aas.sized.jpg

Nixxon
18.4.2004, 14:52
Tle pa mi ful lepš zgleda.

BTW: Martin si bil v Mozirju? Sem razmišljal da bi šel, pa ne poznam nobenga. :confused

Martin ///M
18.4.2004, 15:03
Tle pa mi ful lepš zgleda.

BTW: Martin si bil v Mozirju? Sem razmišljal da bi šel, pa ne poznam nobenga. :confused

ne nisem sel, ker je bil odhod ob 1ih iz lj, jst sm mel pa ob 1ih izpit :crazy . no pol sm su pa k roku bmwja sraufat :laugh tele slike sm pa na avtomobilizmu nekje staknu, mi je mal zal da nisem sel, ampak vse pa tud ne gre :ok2