PDA

Ogled polne verzije : BMW serija 5 '93 daljinec

onehalf
31.3.2004, 21:48
Lep pozdrav!

Daljinec na kljucu avtomobila je prakticno nedelujoc. Leta pac ;). Zanima me ce ima kdo kak tak diljinec za prodati, oziroma mi da kaksnem pameten nasvet, kje kupiti drugega ali popraviti tega.

lp, Half

Veljo
31.3.2004, 22:06
a si predstavljaš da ima kdo istega, in da ti lahko odpre avto?

ne zastopim kaj želiš kupit. Lahl vprašam prijatlja ki je avtoelektrikar in montira avtoalarme, mogoče ima kak daljinec ki se da preprogramirat na frekvence tvojega avta... če je to tko k si jst predstavljam :laugh . Če želiš da vprašam frenda mi javi.
Drugač pa nov alarm sistem skupaj s centralnim zaklepanjem in dvema daljincema + montaža okol 30kSit.

onehalf
31.3.2004, 22:25
Ma vem... sam mi je vsec obstojec sistem :)

Drugace pa BMWjeve daljinci so univerzalni in jih sprogramirar na avtu. Vsaj tako v navodilih pise. Kljuc ima snemljivo glavo, kupis novo(pri avto-aktivu je 25k:\) in jo postavs na tocno doloceno mesto v avtu ter drzis gumb 15sec... mislm da... in dve minuti pol traja proces sinhronizacije. Vsaj tko v navodilih pise.

lp, Half

Jure24
31.3.2004, 22:55
Mislim da v tem primeru ni druge variante,kot nakup novega.... :frown :confused

onehalf
31.3.2004, 23:00
Se mi zdi ja :\ Sej bom probu tega popravt, sam upanje ni prevelko pomoje .... mal gledam ce bi mel kdo ksnga sesutga, pa se OK daljinc... al pa kej podobnga.

lp, Half