PDA

Ogled polne verzije : Prodaja Sedmice v primerjavi s konkurenco

BMW M
29.3.2004, 21:53
Na priloženem grafu se lepo da razbrati pretekla in trenutna prodaja Sedmice v primerjavi z najbližjo konkurenco!

http://www.7er.com/modelle/e65/zulassungen_04.jpg

Na tej (http://www.7er.com/modelle/e65/zulassungen.php) strani pa poglejte še natančnejše podatke o prodaji Sedmice in konkurence.

Žal se na vseh podatkih da tudi razbrati, da v prodajnem deležu vodi S-klasa! :jok :jok :jok :damn :damn :damn

punkfan
29.3.2004, 22:13
Pa kaj ste tako obremenjeni s stevilkami. Mene prav malo briga koliko jih prodajo, jih ne prodajam... niti ne delam... Pa ce jih je manj, lahko recemo, da so bolj ekskluzivni stroji. :-D

Zanimivo, nemski trojcek je se vedno najbolj prodajan. Za kateri trg pa gre? Nemski?

BM3W
29.3.2004, 22:23
Pa kaj ste tako obremenjeni s stevilkami. Mene prav malo briga koliko jih prodajo, jih ne prodajam... niti ne delam... Pa ce jih je manj, lahko recemo, da so bolj ekskluzivni stroji. :-D

Zanimivo, nemski trojcek je se vedno najbolj prodajan. Za kateri trg pa gre? Nemski?
Točno to. In manj kot jih prodajo, bolj se bojo potrudil pri naslednjem modelu.

veloce
29.3.2004, 22:43
Manj kot jih je, bolj so ekskluzivni.

BMW M
30.3.2004, 08:11

Se strinjam! :ok

bmw
30.3.2004, 14:59

Pr ns so vsi tile našteti ekskluzivni, ker je vseh malo :-D

dre
30.3.2004, 15:00
Mercedesi S klase se večinoma prodajajo v Rusio al pa Saudske države bolj zaradi prestiža kot pa kvalitete,za BMW pa moraš met bolj športno srce,kar poglejte večina BMW voznikov je uživačev v vožnji,če maš pa BMW te pa takoj povežejo z mafijo :-D

Če je sosed kupil novo laguno,bomo pa mi novi Audi,tako je razmišljanje bogatih zato pa kupujejejo po izreku:NI VAŽN ČE JE DOBER SAM DA JE DRAŽJE OD SOSEDA :crazy

Statistika pa ni vedno mirodajna :ok

bmw
30.3.2004, 15:03

Mirodajna(daje mir :) :blabla )
ali merodajna? (daje mero)

:ok2

veloce
30.3.2004, 18:06

Mirodajna(daje mir :) :blabla )
ali merodajna? (daje mero)