Ogled polne verzije : Prodaja Sedmice v primerjavi s konkurenco
Na priloženem grafu se lepo da razbrati pretekla in trenutna prodaja Sedmice v primerjavi z najbližjo konkurenco!
http://www.7er.com/modelle/e65/zulassungen_04.jpg
Na tej (http://www.7er.com/modelle/e65/zulassungen.php) strani pa poglejte še natančnejše podatke o prodaji Sedmice in konkurence.
Žal se na vseh podatkih da tudi razbrati, da v prodajnem deležu vodi S-klasa! :jok :jok :jok :damn :damn :damn
Pa kaj ste tako obremenjeni s stevilkami. Mene prav malo briga koliko jih prodajo, jih ne prodajam... niti ne delam... Pa ce jih je manj, lahko recemo, da so bolj ekskluzivni stroji. :-D
Zanimivo, nemski trojcek je se vedno najbolj prodajan. Za kateri trg pa gre? Nemski?
Pa kaj ste tako obremenjeni s stevilkami. Mene prav malo briga koliko jih prodajo, jih ne prodajam... niti ne delam... Pa ce jih je manj, lahko recemo, da so bolj ekskluzivni stroji. :-D
Zanimivo, nemski trojcek je se vedno najbolj prodajan. Za kateri trg pa gre? Nemski?
Točno to. In manj kot jih prodajo, bolj se bojo potrudil pri naslednjem modelu.
Manj kot jih je, bolj so ekskluzivni.
Se strinjam! :ok
Pr ns so vsi tile našteti ekskluzivni, ker je vseh malo :-D
Mercedesi S klase se večinoma prodajajo v Rusio al pa Saudske države bolj zaradi prestiža kot pa kvalitete,za BMW pa moraš met bolj športno srce,kar poglejte večina BMW voznikov je uživačev v vožnji,če maš pa BMW te pa takoj povežejo z mafijo :-D
Če je sosed kupil novo laguno,bomo pa mi novi Audi,tako je razmišljanje bogatih zato pa kupujejejo po izreku:NI VAŽN ČE JE DOBER SAM DA JE DRAŽJE OD SOSEDA :crazy
Statistika pa ni vedno mirodajna :ok
Mirodajna(daje mir :) :blabla )
ali merodajna? (daje mero)
:ok2
Mirodajna(daje mir :) :blabla )
ali merodajna? (daje mero)
:ok2
Pol pa zameri, če maš meter. :-D :laugh
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.