PDA

Ogled polne verzije : Izpuh za 320i, E36

7er
23.1.2003, 14:00
Zanima me, če kdo ve kje se splača kupit KOMPLET izpušni sistem za
BMW 320i, letnik 93.

Najraje bi dal gor original izpuh, ker mi gre že rahlo na k.. to hrumenje sedaj, ko imam nek športni izpuh. Pa tudi zjeban je že malo

Če ima kdo kakšne izkušnje bi prosil za nasvet.

ipsilon
23.1.2003, 23:41
Kaj zate pomeni kompleten izpuh? Od motorja naprej? Ali te zanima le zadnji lonec?

Če zamenjaš zadnji športni lonec za original navadnega, bo avto precej tišji. Ampak original je drag. Sam sem poleti dal za kopijo originala od Lauša 27 jurjev (original cca. 80 jurjev). Pa sem zadovoljen - avto je lepo tih. Mislim, da ti pri Laušu zrihtajo tudi ostale dele izpušnega sistema, če hočeš.

Seveda pa obstajajo tudi ekstremi - ti ga Akrapovič naredi po meri :ok2

7er
24.1.2003, 07:26
Zamenjat bi mogu vsaj zadnji in srednji lonec, ker je tud že dost v k..

Kje pa je ta Lauš?

ipsilon
25.1.2003, 23:36
Lauš ima prodajalno nekje v LJ (ne vem točno), delavnico in skladišče pa ima v neki majhni vasi še par kilometrov naprej od Višnje Gore oz. Ivančne Gorice (Breg ali nekaj takega se imenuje, cca. 30 km od LJ) - preveri naslov v telefonskem imeniku! Mogoče ga ve tudi BMW M PWR, sam se natančno ne spomnim, čeprav sem bil 2x tam :crazy

Verjetno imajo tako kopije zadnjega kot tudi srednjega lonca. Prej preveri telefonsko, da se ne boš vozil brez veze.

BMW M PWR
26.1.2003, 12:10
Jst sem ga dobil v nihovi franšizi v škofji loki oz. mislim da nekje v zg. bitnjah (cesta ki gre tja proti Šk. loki!

robberrt
31.1.2003, 15:39
vprašaš lahko tudi pri AC Gantar Naklo pri Kranju, telefonsko poglej v imeniku, jaz sem še za vse avte tam dobil lonce. Za 316 Compacta je imel pa za passata ma tud vse, tko da 320 mislm da en bi smel biti problem