Ogled polne verzije : Luka v vlogi AMG Mercedes Drift Taxi voznika na Hockenheimu
sportquattro matuszewski
26.10.2006, 16:39
Jutri zjutraj gremo spet v Hockenheim, že tretjič letos, kar je večkrat kot smo bili v letošnji sezoni na mobikrogu :) . Tokrat brez prikolice, brez naših projektov dirkalcev in brez skrbi, ali imamo vse s seboj, ali bodo avti zdržali ipd. Avti bodo čakali kar v Hockenheimu, saj je Luka prejel in sprejel ponudbo Mercedesovega športnega oddelka, da bo ta vikend, ko na omenjenem dirkališču poteka tudi finale DTM prvenstva, v vlogi AMG-jevega Drift Taxi voznika naokoli prevažal DTM goste. Seveda ne kar tako, ampak kot najbolje zna, se pravi počez:ok2 . Avtomobili, s katerimi bo to počel pa so Mercedesi C 55 AMG, E 63 AMG in CLS 63 AMG (517 konjev). Moči torej ne bo primanjkovalo :cool . Vožnje naj bi se odvijale v hockenheimškem kompleksu, v centru varne vožnje, nekajkrat pa naj bi se odpeljalo tudi »drift ovinek« na dirkališču – Sachskurve. Poleg driftanja so Luki zaupali še nekatere druge »discipline«, npr. Geartest s polnimi pospeševanji, zaviranji in obračanji AMG-jev. Nemci so stvar vzeli zelo resno, saj je bilo treba poslati vozniški (dirkaški) CV, obstaja pa tudi poseben protokol za celotni vikend, kamor meddrugim spada npr. »Dresscode« - »poslovne« črne hlače, čevlji in temen zgornji del – majico in jakne dobi od Mercedesa. Poleg Luke bo v driftu AMG-je preganjal še Gusenbauer, za discipline kot so Offroad ipd. pa so zadolženi predvsem inštruktorji ÖAMTC. Vikend bo torej zelo naporen, saj se vozi praktično nonstop 8 ur dnevno + pot tja in nazaj. Da bi imeli vsaj pot lahko, pa so poskrbeli pri našem medijskem pokrovitelju, reviji Avto Magazin, ki so nam priskrbeli Mercedes E 320 CDI s polnim tankom goriva :metalc . Zahvala Dušanu Lukiču, Nerotu in ostali redakciji :cool . Kaj pričakujemo? Predvsem naporen vikend. V voznika zaupamo, v AMG-jeve mehanike tudi, nenazadnje tudi v avte same :ok2 . Povabilo AMG-ja je čast in tudi znak, da smo na dobri poti ter da gre celotna podpora driftu v pravi smeri. Upam, da bomo tudi na pedantne Nemce naredili dober vtis, kar bi lahko bil pravšnji kredit za prihajajočo sezono. Več pa po povratku domov.
Lp, Mate
http://www.mobisux.com/album/data/500/32865malaDSC_1157-med.JPG
Alora ČESTITKE! :metalc :metalc :metalc
Poslanec
26.10.2006, 16:53
Svaka čast. :metalc Luka je care. :bow
Mercedes se je izkazal,svaka čast.
Luka tudi,sploh ne dvomim da mu bo uspelo impresionirati bajske iz mercedesa :)
Najbolj mi gre na k... da se BMW ne spomni kaj takega ponuditi,glede na to kakšne uspehe ima Luka z to znamko :crazy
MB :napaka
Skoda ker ni vsaka beseda namesto MB= BMW :ok , ampak zadnji pogon je zadnji pogon...
Čestitke in pokažite kaj znate :ok2
Lp,Rock
pernat_b
26.10.2006, 17:16
Mercedes se je izkazal,svaka čast.
Luka tudi,sploh ne dvomim da mu bo uspelo impresionirati bajske iz mercedesa :)
Najbolj mi gre na k... da se BMW ne spomni kaj takega ponuditi,glede na to kakšne uspehe ima Luka z to znamko :crazy
Se popolnoma strinjam! Čestitke Lukatu in upam ponovno kakšno reportažo... čim več slik filmčkov...
Luka je profi drifter in pri Mercedesu znajo cenit sposobne ljudi! :ok
Luka, pokaži jim kako se vozi :laugh !!!!!!! :metalc :metalc :metalc :ok
car_freak
26.10.2006, 17:33
Bravo, bravo. Očitno moramo Slovenčki pokazat kako se drifta :laugh
kapo dol :bow :bow :bow :bow
OffsummeR
26.10.2006, 17:58
Hehe... lepo lepo, da mamo slovenca na tko visoki ravni :metalc Čestitke :beer
Čestitam! :ok
x1 :metalc :ok
Zakon. Luka :ok .
Me pa zanima nekaj.
Kako je s sponzoriranjem drift tekmovanj v Evropi? Se premika to kam?
Ker kakor kaze, bi bil Luka lahko PRVI v vrsti, da dobi konkretnega sponzorja.
No, BMW bi mu lahka tanovega M3-ja senkal.press :mljask
LP,
PIC
Fabrizio
26.10.2006, 18:38
x2 :ok
Čestitke :metalc
Luka pokaži jim hudiča :laugh
V tujini vejo kako se tem rečem streže in znajo ceniti talent in znanje. Dobro da imamo v sloveniji vsaj Avtomagazin, ki je res veliko naredil za ta šport :ok
strojnik
26.10.2006, 18:45
Samo kapo dol!
Upejmo na čim več filmov in slik...
:avto
Kapo dol!! Luka ti si car!!!
Bavaria fan
26.10.2006, 19:12
Vsa čast :metalc Pokaži jim hudiča :3gears
P.S. Pričakujemo kakšen filmček :laugh
čestitam! sm veseu da imamo tazga drifterja v sloveniji :metalc
Se vse skupaj resno premika glede drifta v EU :metalc :-D Srece ne rabis, znanja tudi ne, zelim pa veliko uzitkov :ok
BMW RALLY
26.10.2006, 19:53
Se vse skupaj resno premika glede drifta v EU :metalc :-D Srece ne rabis, znanja tudi ne, zelim pa veliko uzitkov :ok
:metalc
FLAT_eric
26.10.2006, 20:05
x2 :ok
x3
LP :ok
Prtisni une osmake enkrat počez za nas :ok2
Čestitke :ok
kroskris
26.10.2006, 20:19
to je to!
zdaj bo Luka dobil vedno več ponudb, slava bo potenčno naraščala,.... in glej ga zlomka, ves napor in vložen denar se bo zdajle začel obrestovat.
Vsekakor RESPECT! :ok
Naš Lukec si počasi a vztrajno in predvsem zaslužno ustvarja rezime in dobro ime :ok
še malo, pa ga bomo samo še gledali na kakem 6-gearu, kakšne čudeže bo delal z avtomobili...kot že omenjeno CAR si!
lp
respect res :metalc :metalc
pokaž jim :ok :ok
Luka NE POPOŠČAJ :ok
Škoda ker ne morem zraven :blackeye.Bom pa za to drugje :mljask asvalt ven metal :crazy
Srečno potujte tja in nazaj, na pisti pa samo POVNE BOMBE :metalc
hehehe :ok
To je bilo pa super prebrati - Svabi so kar tapravi ko zavohajo kvaliteto
Cim vec posrek veselja ti zelim :metalc
Kdaj pade Japonska?
Vsekakor velik dosežek, kapo dol. :bow
Eagle_zzZ
26.10.2006, 22:31
Evo, končno, je bilo samo še vprašanje časa!!
CAR!!
Čestitke z moje strani. :laugh
Tudi izmoje steani čestitke. Upam da boš iz tega potegnil šim več in da te še večkeat povabijo :ok
Tudi jaz bi imel takega taxista :ok2
Schnitzer
26.10.2006, 22:58
:ok
Jaz bom nažalost ostal doma :blackeye , vendar bom vsaj sproti malo obveščal bmwslo.com o tekočem dogajanju v nemčiji. Lahko bi rekli, domači dopisnik :ok2
Drugače pa : Warrrr Kitt :metalc
maddriver
27.10.2006, 00:56
domaci dopisnik.....cim bolj pogosto se javljaj :comp
luka... :bow
Pa ne Mercedes, no. :jok
Đouk. Karkoli že je, sam da gre počez, LMG style. :ok2
PS: A obstaja varjanta da boš drugo leto kak sponzorski avto iz MB štale fasal?
fastfury
27.10.2006, 12:40
To je pa lepa čast, čestitke :clap
Bo treba mal še vodilne z BMWja dregnt, da ne boš šou na drugo stran :laugh
končno pravi odnos do našega prvaka :ok
ko bodo enkrat videli lukata v akciji z njihovimi avti, ga ne bodo kar tako spustili iz rok :metalc
čestitke!
Čestitam!
Upam, da te bo kmalu poklical še športni odelek BMW :ok2
Športni odelek BMW pa bo poklical mene :crazy Bom glavni za teste na diferencialih in menjalnikih
Mah, zate bi mogl iz titana naredit stvari da jih nebi polomu. :laugh
Opelpower
27.10.2006, 13:57
Športni odelek BMW pa bo poklical mene :crazy Bom glavni za teste na diferencialih in menjalnikih
he he....boš tko sprobavu k v Zastavi cilindre z tolerančnimi kalibri IDE - NE IDE ....oz. ZDRŽI - NE ZDRŽI
jah sej kukr sm jez čul jih je AC mal nasral, jih je degradiral v C 180 :-D z praznim tankom :mljask
sicr pa...me zanima poročanje o tistih ogromnih švaba kantah in automatik menjaču....pomoje ni tko simpl driftat z automaticom, ker zelo požre odzivnost motorja...tko da pumpanje in hitri odvezmi in dodajanja gasa...so bolj neefektivni :confused ...boma vidl :ok2
svaka čast :ok dej meci ornk po ventilih :-D
fastfury
27.10.2006, 14:21
svaka čast :ok dej meci ornk po ventilih :-D
Lahko pa tut kašn diff zlomiš, boš naredu dobro reklamo za BMW :laugh
Joke.
pomojem je lukca MercedesBenz poklical ker ne morjo videt da z M3-jem
prehiti vse na driftu....
in upajo da bo presedlal na MercedesBenz :laugh :laugh :laugh
V nemčijo so šli z Mercedesom B , ne pa z E-jem kot je bilo na začetku rečeno. Avto ima 115 konjev, ko se bodo vrnili pa najbrž 100 :ok2
homer simpson
27.10.2006, 18:19
čestitam :bow :bow :bow
Opelpower
27.10.2006, 18:37
V nemčijo so šli z Mercedesom B , ne pa z E-jem kot je bilo na začetku rečeno. Avto ima 115 konjev, ko se bodo vrnili pa najbrž 100 :ok2
ha ha ha ha.....ajej....B klasa......to vozjo samo babe manj premožnih švabskih privatnikov.......jezt se neb ke na parkplac prpelu z njim, raj ga kr na bahnu pustim in grem peš ke :ok2
Ima pa 18 col AMG feltne! Do Hokenhajma jim bo vse plombe ven pometalo. :blabla
Aja, pa Luka bo imel pod AMG jakno črno BMW majco!
Srečno naš Kekec Pošrekec!
Hočjo samo videti, če se da tudi z MB kaj podobnega dosešt.
Mal je bla že sramota za njih, sedaj naj bo pa še za BMW, ker ni niti enga tolk, da bi ponudil kaj podobnega enemu "navadnemu" SLOVENČKU!!!
P.S.: Ampak- po toči zvoniti je prepozno!!! :-D
Bravo, Luka!!! :ok Kapo dol! :bow
Ima pa 18 col AMG feltne! Do Hokenhajma jim bo vse plombe ven pometalo. :blabla
Aja, pa Luka bo imel pod AMG jakno črno BMW majco!
Srečno naš Kekec Pošrekec!
:rofl
Naša ekipa je prišla nekaj minut čez polnoč, po 12 urah vožnje :blackeye
Mate je rekel, da je ogromno število ljudi, kar je po svoje razumljivo saj je zadnja dirka DTM-ja letošnje sezone.
Zaenkrat toliko, ko izvem kaj več, poročam :ok
Mate mi piše, da mehaniki že šaraufajo kočijo, ker naj bi servo spustil dušo. Drugače kar zoprna proga. Zidovi so baje zelo blizu progi.
Luka pa drugače največ vozi C-ja 55 amg, pa E klaso, tudi amg seveda. Baje se zaradi dolgih vrst ljudi čaka na vožnjo z drift taxi-jem uro in več :eek
Lukec pravi da so Mercedezovske kante (AMG) brez špere :jok Kjera jajca :damn
Jaz cel čas trdim da je Mercedez za to da ti bajto sezida in za zemljo vozit :laugh
Schnitzer
28.10.2006, 23:19
Jaz cel čas trdim da je Mercedez za to da ti bajto sezida in za zemljo vozit :laugh
...no ja...vsaj za neki :laugh
...no ja...vsaj za neki :laugh
Prjatu moj je furu kurilno olje za ogrevanje.
Drugače pa samo :metalc :eek2
a ne me je...t??? brez osnovnega pripomočka ga dajo na pisto driftat....---toj tko k da greš sexat brez tiča :crazy :crazy
a ne me je...t??? brez osnovnega pripomočka ga dajo na pisto driftat....---toj tko k da greš sexat brez tiča :crazy :crazy
LOL!!!
Naša ekipa se vrača domov, verjetno pridejo okoli 3h zjutraj :blackeye
Se pravi da bo obsežen report z eventa, ko se mate spravi k sebi :ok2
Baje bodo na netu tudi filmčki driftanja iz notranjosti od e63 amg :eek2
Lp
Hehe...a si ti vedno tako fovsljiv ?
:confused Po čem pa to sklepaš :blackeye
Omenil sem samo da so mercedes zame navadna jajca :) Hvala bogu da so tudi taki ki jih zadovolji CLK
Če je pa to fušija pol sm pa jst :crazy
Čisto drug stil...vemo pa da so tud AMGji vsi avtomatiki :ok2 In z avtomatikom in še brez špere driftat morš bit res že doktor da pelješ.
Pač BMW prisega na ročni ali robotiziran menjalnik + špera pri ///M-ih AMG pa avtomatik brez špere.
Meni je všečno vozit oba...vsak je na svoj(čisto drugačen) način poseben.
Lahko pa rečemo da je tud BMW kanta in bi lahko tudi navadni modeli(novejši-oz. kakor za koga) imeli možnost nakupa špere. Ne pa da morm jst z mojim avtom skozi tornante na vršič dim izpod gum spuščat ker gre eno kolo v prazno :damn
Če je pa to fušija pol sm pa jst :crazy
Čisto drug stil...vemo pa da so tud AMGji vsi avtomatiki :ok2 In z avtomatikom in še brez špere driftat morš bit res že doktor da pelješ.
Pač BMW prisega na ročni ali robotiziran menjalnik + špera pri ///M-ih AMG pa avtomatik brez špere.
Meni je všečno vozit oba...vsak je na svoj(čisto drugačen) način poseben.
Lahko pa rečemo da je tud BMW kanta in bi lahko tudi navadni modeli(novejši-oz. kakor za koga) imeli možnost nakupa špere. Ne pa da morm jst z mojim avtom skozi tornante na vršič dim izpod gum spuščat ker gre eno kolo v prazno :damn
:ok V bistvu so tud ostali BMW-jci navadna jajca, sploh novejši.Mi pač ne potegne avtomatik in še brez špere povrhu.Menim da bi vsaj AMG moral imeti špero.M jo ima vsak :metalc
LOL!!!
pa nism tebe mislu tuki :laugh :laugh
:bow :bow Nestrpno čakamo reportažo :ok2
Jaz pa tuhtam, da so mu svabi z brezšpernim avtomatikom nardil kr medvedjo uslugo. Sicer ne bom nic trdil, dokler ne vidim, kako je Luka peljal te Mece, ampak ce se spomnim, kaj je pocel z Z3M :mljask .
In en laik gledalec na tribuni sigurno ni videl vsega, kar Luka zmore.
Za reklamo svojega profi znanja bi bilo vsekakor boljse kej druga mu dat za pelat :).
Ceprav, CL-ja sem vidu kr orenk it posrek..
Mnenje?
Sicer pa komaj cakam reportazo, slike, filme!
Lp,
PIC
sportquattro matuszewski
30.10.2006, 09:52
Evo nas nazaj. Prišli smo okrog 3.30. Bilo je super, najprej je treba izpolnit delovni dan, potem bom pa malo več napisal. Kar se pa tiče našega B 170 za na pot, se je odlično izkazal - črn, amg feltne, navi, športni sedeži, podvozje in menjalnik. Tršo je naračunal nakupno ceno 8.145.000 SIT :-D. Ful lep avto, z dosti prostora, pa še poraba je bila zmerna, pod 10 litri. Sicer pa bom dal kakšno sliko gor pa boste videli. Pa tank je bil čisto poln :). Hvala Avto Magazinu za avto!
Drugač pa Nemci zelo profesionalni, pedantni in strogi v vsem. Če bi avto kam butnil, adijo za podobno rekrutacijo pri Mercedesu še kdaj v prihodnosti ... Plus, koncentracija, nasmešek in vljudnost vseskozi. Luka (in drugi vozniki) je moral prepeljati ogromno ljudi, nekateri so v nedeljo čakali že pred osmo na vožnje, čeprav so se vožnje začele šele ob 9-ih. Kot voznik je moral ljudem razlagati tehnične podatke avtomobilov in način vožnje (drift in geartest), vseskozi z Mercedes majico in jakno :-D. Pa brez špere je šlo večinoma vseeno super počez. Več pa kasneje.
Malo fotk za začetek:
Naš B AMG v družbi drift AMG-jev:
http://www.mobisux.com/album/data/500/32865MalaDSC_0578-med.JPG
Kot piše zadaj, spoznajte AMG-je v vožnji z izšolanimi Mercedesovimi inštruktorji, eden izmed njih na sliki :):
http://www.mobisux.com/album/data/500/32865MalaDSC_0214-med.JPG
Luka v akciji:
http://www.mobisux.com/album/data/500/32865MalaDSC_1000-med.JPG
Gusenbauer v akciji:
http://www.mobisux.com/album/data/500/32865MalaDSC_0479-med.JPG
Luka med vožnjo E63 AMG, zraven Gusenbauer - vožnja po klancu navzdol, ravnanje avtomobila po levem ovinku, ograja desno je bila velikokrat le kakšnih 10 cm stran:
http://www.mobisux.com/album/data/500/32865MalaDSC_0513-med.JPG
Luka kot inštruktor t.i. Geartesta. Privezovanje sovoznikov, pospeševanje na polno, krožni ovinek, nazaj na polno in zaviranje na polno - C55 AMG, 6 batne čeljusti, veliki diski, rollbar, nove 265/30 -19 gume, školjkasti sedeži, štiritočkovni pasovi ... Nekateri sovozniki so se tega bali bolj kot drifta:
http://www.mobisux.com/album/data/500/32865MalaDSC_0696-med.JPG
Še pri pospeševanju:
http://www.mobisux.com/album/data/500/32865MalaDSC_0681-med.JPG
DTM tekma: šov, ogromno ljudi, glasni dirkalniki, borba za milimetre:
http://www.mobisux.com/album/data/500/32865MalaDSC_1067-med.JPG
Toliko za začetek,
Lp, Mate
jah sej kukr sm jez čul jih je AC mal nasral, jih je degradiral v C 180 :-D z praznim tankom :mljask
No C180 pa ravno ni bil. Dali so nam B170 mit AMG paket v vrednosti 8.2 mio sit. Zelo profi je izpadlo, ko smo parkirali v mercedezovem štabu na progi in so 18'' AMG feltne prav izstopale. Tank bencina je bil napoljnen do vrha!!
Schnitzer
30.10.2006, 10:08
No pa se je začela reportaža :ok ...začetek je že super :)
Dark Funeral
30.10.2006, 10:22
zgleda res super :metalc
Hmmm,Luka mi nekako ne paše v to "hladno" vozniško mesto Mečke...tem avtom,pa čeprav AMG powerd manjka po mojem mnjenju nekaj tiste strasti bavarske,ki jo vsakič znova doživim ko se peljem s kom ki ima M-powerd avto...
LUKA zdej boš mogu pa že en seminar nardit pa mal pokazat posnetke .....
najbolš kakšno nedeljo v monsu(bi blo zanimiv) :ok
Še enkrat čestitke, Luka! :bow
Se mi pa zdi, da si na slikah v BMWju bolj nasmejan kot si bil v Merđojih. :)
Čestitke za povabilo s strani MB in za drifte s težkimi kravami.
jakaracman
30.10.2006, 21:02
In z avtomatikom in še brez špere driftat morš bit res že doktor da pelješ.
http://www.mobisux.com/album/data/500/15921Resize_of_HK9H0205-med.JPG
http://www.mobisux.com/album/data/500/15921Resize_of_HK9H0225-med.JPG
Sej ni tko hudo ... Al sem pa jz doktor, heh ... 3.0, avtomatik, špere seveda ni ... Fotka (seveda) by Nero(logično, če je pa tko lepa).
LP
L.
Luka, čestitke za odlično opravljeno delo. Ni lahko bit profi, ne? :-D
Sicer pa bo kak slikca in text z vsega skupaj zašlo tudi v AM24 (23. november, če se ne motim) ...
Sicer se da ba CL63 lepo peljat počez :mljask , še posebej, kot ti avtomatiko preprogramirajo. AMpak tudi brez tega gre, samo pozabit je treba kolk koštajo gume in kolk avto :eek2 [/url]
Fotka (seveda) by Nero(logično, če je pa tko lepa).
Nč se prilizovat. Tole bo kar honorar padu za to objavo tukaj. :laugh
Austin Powers
30.10.2006, 21:11
Fotka (seveda) by Nero(logično, če je pa tko lepa).
Nč se prilizovat. Tole bo kar honorar padu za to objavo tukaj. :laugh
Ko sta že oba na kupu, vi2 se kar zmenita okoli honorarja, jaz bi se šel pa samo peljat s tem lepotcem na sliki... :laugh
In ne, ne mislim Jake... :laugh
LP
Austin
jakaracman
30.10.2006, 21:22
Sorry, je že nazaj na AA. Je pa malo aroganten, tale avtomatik. tudi v manual načinu kar po svoje prestavlja ... Potem je pa sredi ovinka :eek
Pride pa kmalu (kak teden še) 335i, upam da ročni menjalnik. Bo moral oddelat iste ovinke ... :mljask
@Nero: ni prblema za honorar, bom pri reviji tolk zmanjšal, da tole pokrijem ... :ok2
Sorry, je že nazaj na AA. Je pa malo aroganten, tale avtomatik. tudi v manual načinu kar po svoje prestavlja ... Potem je pa sredi ovinka :eek
Pride pa kmalu (kak teden še) 335i, upam da ročni menjalnik. Bo moral oddelat iste ovinke ... :mljask
@Nero: ni prblema za honorar, bom pri reviji tolk zmanjšal, da tole pokrijem ... :ok2
Sej ce bi prisu se kdo 335i zvijat po ovinkih, ne bi noben AA-ju povedal, ane :ok2 :ok2 ?
j/k
LP,
PIC
Buwahahahah :umruodsmeha
jakaracman
30.10.2006, 21:33
Buwahahahah :umruodsmeha
Vidva se kr smejta ... Jz se bom pa s 335 preganjal ... Kdor se zadnji smeje ... :laugh
sportquattro matuszewski
30.10.2006, 21:37
Sicer se da ba CL63 lepo peljat počez :mljask , še posebej, kot ti avtomatiko preprogramirajo. AMpak tudi brez tega gre, samo pozabit je treba kolk koštajo gume in kolk avto :eek2
Sej to sem Lukata skos opazarjal, ko je z E63 ciljal zid. Pa gledam desno, pa vsak krog pomislim, da bomo udarli, pa mi reče, sej še ni tok blizu, 10 cm mamo še do stene. Aja 10 cm, pol pa tko povej, jaz sem pa mislu, da mamo sam 5 cm :napaka. No, goste je baje peljal z večjo oddaljenostjo ...
Lp, Mate
jakaracman
30.10.2006, 21:42
No, goste je baje peljal z večjo oddaljenostjo ...
Veš kaj je edina hujša stavr, kot da v taki službi zbiješ avto? Da ti kakega VIPa zraven pobere od strahu ... Pameten fant, tale Luka ...
Sej to sem Lukata skos opazarjal, ko je z E63 ciljal zid. Pa gledam desno, pa vsak krog pomislim, da bomo udarli, pa mi reče, sej še ni tok blizu, 10 cm mamo še do stene. Aja 10 cm, pol pa tko povej, jaz sem pa mislu, da mamo sam 5 cm :napaka.
Lp, Mate
:rofl :rofl :rofl Luka CAR!!!
Agent 007
30.10.2006, 23:23
Čestitke tudi z moje strani. :ok
Če vidiš 335ci v arktični barvi, potem se lahko takoj začneš veselit ročnega menjalnika. :mljask :ok2
Čestitke za povabilo s strani MB in za drifte s težkimi kravami.
s težko kravo ni problem driftat, men je šlo v nedeljo čist OK, pa sploh nimam podvozje zrihtano
Bomo ga dal takrat vzporedno s še enim 3,0 turbo čez ovinke :ok
Sicer se da ba CL63 lepo peljat počez :mljask , še posebej, kot ti avtomatiko preprogramirajo. AMpak tudi brez tega gre, samo pozabit je treba kolk koštajo gume in kolk avto :eek2
Sej to sem Lukata skos opazarjal, ko je z E63 ciljal zid. Pa gledam desno, pa vsak krog pomislim, da bomo udarli, pa mi reče, sej še ni tok blizu, 10 cm mamo še do stene. Aja 10 cm, pol pa tko povej, jaz sem pa mislu, da mamo sam 5 cm :napaka. No, goste je baje peljal z večjo oddaljenostjo ...
Lp, Mate
hhahahaaa,Hudo,Luka flegmatik totaln :laugh :laugh
dojajc,sm se nasmeju tok da nam mogu it spat iz nočne :laugh
lukamarko
1.11.2006, 12:26
Hvala vsem za čestitke. Biti AMG voznik je res enkratna in nepozabna izkušnja, pa čeprav hkrati tudi izjemno zahtevna.
Po celodnevnih vožnjah na meji sem bil popolnoma izčrpan, koncentracija je bila "v podnu", vendar so mi v glavi vseeno odmevale besede glavnega organizatorja pri AMGju: "Ne sme se nič zgoditi!"
Zidovi pa so bili še vedno enako blizu kot prej :-D ,publika enako zahtevna, budno oko organizatorja pa je vseskozi opazovalo.
Vseeno se bom naslednjič spet z veseljem odzval njihovemu vabilu :ok
Še filmček "moje" zverine v akciji:
http://www.youtube.com/watch?v=TnaCHCBa-hM
Čestitke še z moje strani, res vsaka čast! :eek2
dobr si ga pelu (itak),
je pa zanimivo slišat tele mečke, ki samo brundajo ko driftaš,
medtem ko BMWji kričijo,
efekt pa enak.
bi mel enkrat
lp
cestitke res... brez besed :)
Hvala vsem za čestitke. Biti AMG voznik je res enkratna in nepozabna izkušnja, pa čeprav hkrati tudi izjemno zahtevna.
Po celodnevnih vožnjah na meji sem bil popolnoma izčrpan, koncentracija je bila "v podnu", vendar so mi v glavi vseeno odmevale besede glavnega organizatorja pri AMGju: "Ne sme se nič zgoditi!"
Zidovi pa so bili še vedno enako blizu kot prej :-D ,publika enako zahtevna, budno oko organizatorja pa je vseskozi opazovalo.
Vseeno se bom naslednjič spet z veseljem odzval njihovemu vabilu :ok
Še filmček "moje" zverine v akciji:
http://www.youtube.com/watch?v=TnaCHCBa-hM
Čestitke še enkrat, Luka! Drift god na celi črti! :bow
Men pa slike ne delajo. :damn
:ok cestitke !!!
tudi to je sport
čestitke lukcu in celi ekipi! cari ste res :bow
čestitke še z moje strani
kaj je to špera/zapora diferenciala? oz kaj to pomeni?
hvala, se šele učim
kian_alvane
9.11.2006, 22:22
da ko daš gas ti vrti obe gumi u prazno :-D če je seveda dovolj konjev... :ok2
:bow
A nisem jaz že po srečanju na mobikrogu napisal da je LukaMarko "taxi drifter" :-D
v AM imaste članek o lukcu. sicer večinoma fotografije ampak je lepo napisano.
"čisto običajna služba" :-D
TurboMan
29.11.2006, 23:23
http://www.youtube.com/watch?v=1PAEn2v8Et8&mode=related&search=
dirkdiggler
30.11.2006, 19:23
http://www.youtube.com/watch?v=PtdrCzuyzm4&mode=related&search=
:ok
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.