Ogled polne verzije : BMW z novim prodajnim salonom v Mariboru
BMW se od konca preteklega tedna v Mariboru ponaša z novim, še modernejšim prodajno-servisnim salonom.
BMW-jev salon, ki odslej deluje pod taktirko slovenskega uvoznika (podjetje Avto Aktiv), bo v omenjenem salonu ponujalo vozila iz programov BMW in Mini, podprti pa bodo tudi z motocikli BMW. Osnovne dejavnosti pooblaščenega prodajalca so prodaja novih vozil, podaja nadomestnih delov in dodatne opreme ter popolna servisna storitev. Prav tako nudijo prodajo staro za novo in prodajo rabljenih vozil. Novi center se razteza na 3.000 m2 površine. Vrednost investicije v objekt bo v končni fazi dosegla okoli 2,5 milijona evrov, v letošnjem letu pa prodajalec načrtuje znatno povečanje prodaje v primerjavi z letom 2003, ko je prodaja vozil na tem področju znašala 89 avtomobilov. V letu 2005 pa naj bi prodaja znašala več kot 200 vozil in 40 motornih koles.
:eek :eek :eek :eek :eek :eek
A ve kdo kaj o tem!?
Je že videl!?
Kje je to?!
Bil sem na otvoritvi. Lokacija je na Zagrebški 40 (bivši Seat salon, vizavi Avtocentra Šerbinek). Salon je lepo obnovljen, v prtljicju bo prodaja novih avtomobilov, v 1. nadstropju pa rabljenih "premium klasse" (trentno so to MB S serije, E serije, BMW 5-ica, Z8 in nek americar.) Servisna delavnica je vec ali manj ze dokocno opremljena, po besedah vodje serisa pa manjka se par lepotnih detajlov in bo "zalaufala". V samem servisu bodo baje zaposleni novi ljudje, v zacetni fazi podprti s strani mehanikov iz Trzina. V prodaji pa sta dva, ki sta presla iz Integre.
Aha, potem pa le je nekaj na tem! :ok
P.S. Kako pa prideš do tja!?
Jaz namreč ne poznam ravno Maribora! :napaka
Iz smeri MS ....
- po obvoznici ga pičiš skoz Maribor (skozi bob stezo, skoz tunel) do izvoza Zagreb (Ptujska cesta)
- po izvozu zaviješ levo na Ptujsko cesto. Po menda dveh ali treh semaforjih (tik pred Mercedes servisom) zaviješ desno... pol pa samo ravno direkt do BMW :ok
V bistvu je na istem koncu kot Integra... tako, da ce ves kje je le-ta, ti tud novega salona ne bo tezko najt.
hmm ja, no, hmm, zame je najbolj zanimiv del AA bila simpatična spretnojezična črna miška za pultom, kjer si se dogovoril za testno vožnjo. Brez težav naju je z Artistom prepričala, da sva šla vozit HeizOlMaseratija, mimogrede pa še naročila 8 plastenk koncentrata za intenzivno pranje žarometov :laugh
Bo res treba ob prvi priliki še enkrat tja in se poskušat dogovorit z njo za "testno vožnjo" :blush
PS: če bolje pomislim, se mi zdi, da na Artistovem avtu sploh nisem videl šob za intenzivno pranje žarometov, pa je vseeno naročil koncentrat :rofl :rofl
:) Kolekcija mišk - spretnojzičnih, molčečih, črnih in manjčrnih je bila pa kar precej večja kot je bila ponudba pločevinastih lepotic. :-D
hmm ja, no, hmm, zame je najbolj zanimiv del AA bila simpatična spretnojezična črna miška za pultom, kjer si se dogovoril za testno vožnjo. Brez težav naju je z Artistom prepričala, da sva šla vozit HeizOlMaseratija, mimogrede pa še naročila 8 plastenk koncentrata za intenzivno pranje žarometov :laugh
Bo res treba ob prvi priliki še enkrat tja in se poskušat dogovorit z njo za "testno vožnjo" :blush
PS: če bolje pomislim, se mi zdi, da na Artistovem avtu sploh nisem videl šob za intenzivno pranje žarometov, pa je vseeno naročil koncentrat :rofl :rofl
Aja, pozabil sem ti povedati, dam žaromete čistil z zato posebej kupljeno zobno ščetko. Tam pa ne paše Vitrex... :blabla :blabla
:beer
Hmm to je pa nas slaon.. sem sam zaposlen pri njih.Aja BTW on crna miska.. ime ji je Saska in le sanjajte fantki da bi jo dobli :ok
Hmm to je pa nas slaon.. sem sam zaposlen pri njih.Aja BTW on crna miska.. ime ji je Saska in le sanjajte fantki da bi jo dobli :ok
Zakaj? :confused A je tvoja (in treniras :boks ) ali je lezbijka? :ok2 :laugh
NI moja,pa tut boksa ne treniram.pac povedal folku,da ni samska :blabla
a je biu to kdaj problem? :obrvi
hej, VIA, pa saj vidiš smeškote :-D
Ne jemlji vsega preveč resno, itak je že življenje samo dovolj zaguljeno, dajmo si vsaj nekje duška :laugh
Jaz (zraven dveh otrok in že 10. let redne spremljevalke) sam zase ne upam trdit, da me nobena ne more dobit :laugh :laugh :laugh, kaj šele, da bi to trdil za koga drugega :laugh
Martin ///M
6.12.2004, 00:13
hej, VIA, pa saj vidiš smeškote :-D
Ne jemlji vsega preveč resno, itak je že življenje samo dovolj zaguljeno, dajmo si vsaj nekje duška :laugh
Jaz (zraven dveh otrok in že 10. let redne spremljevalke) sam zase ne upam trdit, da me nobena ne more dobit :laugh :laugh :laugh, kaj šele, da bi to trdil za koga drugega :laugh
hehe udm :) taki smo :ok2
Jest pa mrzlično računam miljone eurou v tisto bajto, stroške obratovanja, reklame, plače zaposlenih, dajatve, provizije, ...in delim s številom prodanih avtov na pet let (pol bo bajta itak za prenovit) in dobim tako cifro, de me use mine. :damn
Lepo pa zgleda, ni kaj! :beer
(Raj bi aute prodajal u Šodr jami en študent za pol cene in bi bili vsi bolj veseli.) :ok2
Pooblaščeni servisi služijo samo s servisiranjem. Vse ostalo je bolj ko ne izguba.
Ja, pol pa naj dvignejo plače delaucem iz jurja na uro, na dva, dva je za kancliste in dauke in naj nam računajo uro po štiri prešerne in ne navijajo v višave. :crazy
(Raj bi aute prodajal u Šodr jami en študent za pol cene in bi bili vsi bolj veseli.) :ok2
Hmm... :cool
Se sam ne ves, kako prav imas :-D
Jest pa mrzlično računam miljone eurou v tisto bajto, stroške obratovanja, reklame, plače zaposlenih, dajatve, provizije, ...in delim s številom prodanih avtov na pet let (pol bo bajta itak za prenovit) in dobim tako cifro, de me use mine. :damn
Lepo pa zgleda, ni kaj! :beer
(Raj bi aute prodajal u Šodr jami en študent za pol cene in bi bili vsi bolj veseli.) :ok2Ampak smo pa vsaj za mnoge pojme boljsi od nasega mariborskega konkurenta Integre!Ze nevem kolk avtov od njih k nam raje prislo.Al ne znajo cesa popravit,ali so neprijazni itd.itd.!Zato folk-pustite Integro in njihovega K., AVTO-AKTIV rula v MB!
P.S.: pa se to:opazam da nase stranke ne vejo najbolj kje imamo rabljene BMWje.Vsi pogledajo le tisto malenkost odzunaj in grejo..!Zato folk- AVTO-AKTIV ima rabljena vozila (trenutno tudi Z4, Z8, 3 Cabrio itd.) v salonu v I.nadstropju!
Še mal drugače:
Avto aktiv je sedaj tudi v Kopru.
Jih moram pohvaliti. Zelo! prijazni, komunikativni in ustrežljivi. Pravijo, da bodo začeli z manjšimi servisnimi deli in da se bodo kmalu širili.
Dober, prijazen, hiter in kvaliteten servis nam ne bo škodil. :ok2
PS: Upam pa, da ne bodo sinonim za oderuške cene kakor sosedje v stekleni palači z napisom Porsche (in še kar spada zraven). :damn
P.S.: pa se to:opazam da nase stranke ne vejo najbolj kje imamo rabljene BMWje.Vsi pogledajo le tisto malenkost odzunaj in grejo..!Zato folk- AVTO-AKTIV ima rabljena vozila (trenutno tudi Z4, Z8, 3 Cabrio itd.) v salonu v I.nadstropju!
Hej, a mislis, da je to napaka kupcev? :) Bo treba rabljene kar pred vrata postavit ali pa vsaj eno tablo reda velikosti 2 X 10 metrov, da so avtomobili " na podstresju" :ok2 Zavohal jih ne bo najbrz nobeden... :nono
Tole je tipicen primer trgovske neizkusenosti, ce uporabim milo besedo :blackeye Pravilen polozaj prodajnih artiklov je za trgovino KLJUCNEGA POMENA :student Si se kdaj recimo vprasal, zakaj je v novejsih Merkator centrih kruh in meso na koncu trgovine, na zacetku pa igrace? :wink Zato, ker je hrana za cloveka nujno potreben prodajni artikel in jo bo kupil, tudi ce mora za to prehodit celo trgovino, vmes bo pa seveda videl in pobasal se precej nepotrebne sare :ok2 In ce imas s seboj otroka, bo ta takoj na zacetku videl igraco (ki mu je seveda ne bos hotel kupiti) in ti bo jokal CELO POT po trgovini, da ga bos nazadnje imel dovolj in mu bos ustregel... :laugh
Dragi moji, ce vem to jaz (podobnost s tistim STUDENTOM in GRAMOZNICO je zgolj NAKLJUCNA :hihi ), se boste morali se veliko nauciti... :cool Morebitno pomanjkanje prostora je bolj slab izgovor -pri prodaji ni sale :wink
Ni panike,jaz se zavedam vsega tega-ampak zato imamo sefe.Zakaj bi mi sefom pamet solili-ce pa oni dobijo za to placo!Za to kar sem jaz placan delam dobro in zanesljivo,ostalo pa naj sefi poskrbijo (table ipd.)!
Ampak rezervni deli so pa na Integri cenejsi. Pa pri Selmarju tudi. :ok
Al ne znajo cesa popravit,ali so neprijazni itd.itd.!!
No no, pri vas še tudi nismo naleteli na kompetentnost. :confused
Tema je namenjena komentarjem o pooblaščenem servisu, zato sem jo počistil. Prosim, da debato o miškah itd. nadaljujete v kateri od tem v splošnih razpravah.
Hvala
Milan_48
31.12.2004, 11:26
Al ne znajo cesa popravit,ali so neprijazni itd.itd.!!
No no, pri vas še tudi nismo naleteli na kompetentnost. :confused
To ti malo popravi, ker zgleda kakor, da sem jaz to napisal in ne VIA. In potem kupčkaš dalje in nekaj nakladaš, kar ni lepo od tebe. Ne rečem pa, da nimaš prav!
Edit by Tomzl: urejeno
Ohladi se malo. To ni mobisux za zakompleksane pubertetnike.
Nakladaš predvsem ti, s svojimi hvalospevi o AA, kar je pa svetlobna leta od resnice.
Žal.
Ali, ali nisi nekaj zamešal? Ali prebereš vse kot treba? :confused
Mnogo lepega v 2005 in manj zaletavanja. :ok2
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.