Ogled polne verzije : M6
http://members.roadfly.org/jason2/CAR-M6.jpg
:eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek
:cool :cool :cool :cool :cool :cool :cool :cool :cool :cool
:mljask :mljask :mljask :mljask :mljask :mljask :mljask :mljask
To bi jest mel :cool Zaradi 330Km/h in pod 5s do 100 pa si verjetno ne bi vec jemal `diplomatskih 5 miniut`. :-D
Feltne so zakon, ce pa bo tak odbijac serijski, bo imel pa Rok nekaj dela... :-D
pa si verjetno ne bi vec jemal `diplomatskih 5 miniut`. :-D
Rečmo rajš 15 minut. :-D
Rečmo rajš 15 minut. :-D
Ce se ze dela, naj se dela orenk! :ok2
550hp .. :crazy :crazy :eek2
tole more pa že orng ritat k pohodš , bi blo treba probat :-D :-D
Človečnjak z gorjačo
21.3.2004, 19:26
Ej, kaj pa tale naslov "cancel the m5" ? Mislite, da bi bilo možno, da je sploh ne bi bilo?
Ah ne, M5 bo in mora biti, saj ima nek kulten status... Ce pa gledam po sebi, zakaj bi kupoval limuzino, ce lahko kupeja? :ok2
morte vedt da ta dva avta nista konkurenca :ok2 pa tut sprednji odbijač mi je čist kul...ne bi se branu tazga avta....letet pa itk more k sneta skira :crazy
Ej, kaj pa tale naslov "cancel the m5" ? Mislite, da bi bilo možno, da je sploh ne bi bilo?
Naslov je mišljen šaljivo. Odpovejte naročilo M5, ker je prišlo nekaj boljšega oz nekaj v tem smislu.
Sodeč po primerjavi teže (545i vs 645Ci) bi moral M6 imeti ca 100kg manj kot M5 (pravijo, da bo imel približno enako težko kot 545i - ca. 1700 kg), poleg tega pa še 50 KM dodatka. Glede na to, da novi M5 po pospeških 0-200 km/h konkurira celo Brabusu E V12, bodo zmogljivosti M6 še toliko boljše. Gorje, da se odločijo še za M6 CSL. :mljask
Človečnjak z gorjačo
21.3.2004, 21:21
Jest bi se odloču kr za m6. Lepši in hitrejši. Cena zame ni problem. :ok
jst bi se pa težko odloču. M5 je večji in uporabnejši, M6 pa divjii, lepši...najbolš je met kr oba!
..., ce pa bo tak odbijac serijski, bo imel pa Rok nekaj dela... :-D
:ok
jst bi se pa težko odloču. M5 je večji in uporabnejši, M6 pa divjii, lepši...najbolš je met kr oba!
Tako je! Jaz bi se tudi tako odločil! :ok2 :ok :cool :mljask :eek :metalc :metalc
Noro. Podobno mislim tudi sam. M5 je kultna športa limuzina, M6 pa čistokrvni dirkalnik. Hm, kaj je pol M6 CSL ???? :ok2 :laugh :ok
raketa? :laugh pomoje to sploh ne bi blo uporabn na naših cestah...
Jaz bi osebno raje mel M5. Mi bolj paše očetovska limuzina. :ok
Moongoose
25.3.2004, 22:33
Poleg tega je 5er bolj sleepr avto :) Daje tak "nedolžen" videz družinske limuzine :-D Seveda dokler ne stopiš po gasu potem pa lahko vsi ostali samo :eek2
Poleg tega je 5er bolj sleepr avto :) Daje tak "nedolžen" videz družinske limuzine :-D Seveda dokler ne stopiš po gasu potem pa lahko vsi ostali samo :eek2
Se strinjam! :ok :mljask :eek :eek :eek :eek
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.