PDA

Ogled polne verzije : Beli smerokazi

Vinym
21.1.2003, 20:08
Imam 316 letnik 1999 bele barve in me zanima,če bi lepo zgledal z belimi smerokazi??? Ima kdo že kje kake slike? Pa kje v SLO bi najceneje dobil bele smerokaze za moj model?!

LP
:ok

matija
21.1.2003, 21:14
sicer je cisto stvar okusa, ampak meni se zdijo oranzni lepsi.

Kje bi jih dobil? Na vseh pooblascenih servisih jih imajo... cene pa so, ce se ne motim okoli 70-80.000 SIT za zadnje luci in okoli 20.000 za sprednje.

Martin ///M
21.1.2003, 21:34
Meni pa se ravno obratno kot matiji zdijo oranzni estetsko neokusni, ker je avto tako lep, v tvojem primeru bel, pol pa iztopajo eni oranzni zmigovci!
jst bi jih zihr zamenu, ce bi mel finance seveda

Diablo
21.1.2003, 22:19
Tukaj si lahko pogledaš koliko stanejo in kako izgledajo beli smerokazi http://www.fmw-onlineshop.de
Lahko tudi pokličeš na INTEGRO

robberrt
21.1.2003, 23:54
jaz imam na belem avto; sicer ni BMW; bele smerokaze spredej in pri strani pa men full lepse zgleda kot pa oranzni. Ce rabis lahko prilepim sliko samo poiskat morm kaksno kjer se vidi...

BMW M PWR
22.1.2003, 09:26
Jst sem jih menjal, sem jih pa kupil pri A3M v Ljubljani in se mi zdijo čist Ok so pa od IN Pro (www.in-pro.de) cena je bila mislim da caa.12k sit, imajo pa noter vgrajeno tudi pozicijsko lučko!

http://freeweb.siol.net/griljc18/BMWBLESAVI026.jpg

Diablo
22.1.2003, 10:57
BMW M PWR iščem točno takšne prednje luči kot so tvoje za BMW-ja a poznaš koga, ki jih proda?

BMW M PWR
22.1.2003, 11:03
Kaj to misliš prov luči al žmigovce?
Ker luči bi lahko najbrž dobil na nankšnem avstijskem ali italjanskem odpadu dobil (pri nas ne!), drugače pa jih prodajajo v A3M-u točno take z že vgrajenimi Angel Eyes-si za 130k SIT/par! Samo, to je kr mal drago :blabla

Diablo
22.1.2003, 11:25
Prav luči take kot so tvoje z lečo :) bi pa raje rabljene, ker angel eyes lahko tud sam naredim. No če gre kdo v Italijo bi prosil če malce pogleda.

BMW M PWR
22.1.2003, 11:58
a imaš ti un ameriški model, ko sta bili obe luči navadni oz. brez leče!?!

Bimmer
22.1.2003, 13:05
Jst mam tudi brez leče, zakaj je sploh ta leča??
Sej če mi lahk Tomzl pripne sliko bom pokazu.

BMW M POWER: kako maš to pozicijsko lučko v žmigovcu?
A ti na rahlo gori žmigovc ko se peleš, tko kot ameriši bimmerji??

BMW M PWR
22.1.2003, 13:36
Ja nevem, vsi ki nimate te elče imate ameriški tip luči, ker v evrposke so že od začetka vgrajevali te z lečo! Ta leča ti nevem, kekako bolje razprši svetlobi kot pa navadna parabola! Pri E36 se upoprabljajo navadne H1 žarnice tako za kratko kot za dolgo luč! Je pa res, da ko sta prižgani obe hkrati, kratka sveti skoraj čisto belo, dolga pa rumeno!

Glede žmigovca: ne, žmigovc ne gori, noter sta dve žarnici, ena je žmigovc, druga je pa majhna pozicijka, ki jo zvežeš na original kablovje od pozicijske luči! Na tehničnem še nikoli nisem imel porblemov pa sem bil sedaj že 2x tam, odkar jih imam gor!
To lahko naredi vsak, če vzameš ven originalni žmigovc boš videl, da imaš pod luknjo, v katero pride žarnica od žmigovca nakazan en tak krogec. Tist samo povrtaš, v Conradu kupiš podnožje za žarnico, daš noter navadno pozicijsko žarnico indela! Najbolje je prej, preden zvrtaš podnožu zmeriti fi, tako da potem vzameš prav tak sveder, da gre lepo podrožje v luknjo! Če zrtaš malo preveč pa vzameš malo silikona in zaflikaš :laugh (sam ne preveč, ker če ti pregori, da jo lahko ven vzameš!)
Druga varianta je ta, da narediš tako, kot je opisal UDM za osvetljitev notranjosti z LED diodo! Kupiš ohišje, daš noter belo LEDICO in sveti! Samo če bo kdo delal z LED diodo, moraš dat pred LEDICO upor namanj 400-600ohmov!

Če koga še kaj zanima, pa vprašajte!

Diablo
22.1.2003, 13:39
Ja točno tako imam tist ameriški model :damn E36 compact obe navadni luči brez leče. Luč z lečo iščem zato, ker so lepše, dobiš močnejše žarnice in lahko namontiraš xenon :metalc

Tomzl
22.1.2003, 13:48
Bimmerjeva slika:
http://freeweb.siol.net/tomzl/bimmer.jpg

Bimmer
22.1.2003, 14:26
BMW M PWR: a maš kakšno sliko prižgane luči, da vidm kako to zgleda. Se prav da ti ta pozicijska v žmigovcu skos gori, če maš prižgane luči.

V lučeh z lečami so obe žarnici H1, jst mam pa navadno H7, dolgo pa H1.

BMW M PWR
22.1.2003, 14:57
ja Bimmer, te luči ki jih imaš ti so za ameriški trg!
slike prižganih luči namam, bom pa slikal mogoče še celo danes pa jo dam gor! ja gori skoz, ko prižgem pozicije sveti pozicijska in una v žmigovcu!

Bom poslikal zvečer, da se bo bol videl!

tomaz
22.1.2003, 19:42
Jaz imam tudi bel avto in sicer e36 pa imam original bele smerokaze, meni so lepši beli kot pa uranžni pa neglede kakšne barve je avto. :ok

Rado
22.1.2003, 21:06
Bimmer!
Se oproščam ker ni vezano za temo, ampak, ko sem pogledal kakšne luči imaš,( na sliki ) sem opazil da imava enake avte. Podatke za moj avto najdeš na "moj avto". Poglej in primerjaj! Opazil sem pa tudi, da imam na žalost tudi jaz luči brez leče :jok . Kaj jim je bilo treba dajati notri luči za ameriški trg , če pa smo v Evropi. :damn .
Lp

BMW M PWR
16.2.2003, 17:49
No takole, dolgo obljubljene slike, kako sveti pozicija v žmigavcu! Slike niso najbolje uspele, sem probal ene 10x in se mi zdi, da sta ti dve sliki še najboljši:

http://freeweb.siol.net/griljc18/DSC000016.jpg

http://freeweb.siol.net/griljc18/DSC000017.jpg

ipsilon
22.2.2003, 23:33
BMW M PWR, kako pa je s to tvojo pozicijo na tehničnem? A originalno pozicijsko luč si odklopil?

BMW M PWR
1.3.2003, 15:09
Na tehničnem ni problemov, sem bil že 3x, pa ni noben nc reku!

Original pozicija še vedno gori!

Diablo
13.3.2003, 23:59
Na Ebay sem dobil luči z lečo za 100€ na katere še čakam (že poslane) in me zanima kakšna je noter žarnica za dolgo luč?

ponco
14.3.2003, 17:22
Se ena zanimivost...vceri sm v Intersparu na avtooddelku kupil pozicijske luci (modre ledice) in moram rect da je fuuuul hudo :ok
cena je pa mal mn k jurja pa pou :laugh

lp,

Romci BMW
15.3.2003, 17:15
Kje v katerem Šparu si pa kupu? A lahko kako slikco rukneš gor, kako je to v praxi?

Aero26
28.3.2003, 12:36
mam črn avto pa imam spredaj in zadaj bele žmigavce........men osebno je dosti lepše kota pa oranžni ali pa da jih bi zatemnil..........