Ogled polne verzije : M3
Poglejte si to: http://www.avto.net/rabljena2002/oglasPodrobnosti.asp?id=65946
:mljask :mljask :mljask :mljask :mljask :mljask :mljask :mljask :mljask :mljask
Volan ma pa kva? Od zetorja?
Hec, volan se imenuje "M-technic airbag steering wheel" :ok2
Aja, a ni tale M3 na slikah iz zadnjega srecanja :confused
V čem je pa finta..... GT? (gran turismo)?
zdaj fantje lahko ustrelim eno neumnost ta avto mi je meni ful znan nisem siguren ma mislim da je taksne ga M3 imel rokometas ki igra za celje!!!!!!!!!!!in se nekaj ce je ta avto bil njegov po neuradnih novicah je zagorel pri nas na obali nisem siguren ma po besedah ki so se govorile na obali!!!!!!!!!je mozno!!! :-D
Ja,imel ga je Renato Vugrinec,zdaj pa ga ima nekdo iz žalca.Bil je na zadnjem srečanju v ljubljani.
Drugače pa je bilo o tem avtu že govora na forumu,iskanje dela čudeže. :ok2
V glavnem,najpomembnejša razlika proti navadnemu M3 je prihranek pri teži.+ nekaj ostalih malenkosti.
Izdelovali so ga samo leta 95 v british green barvi omejena serija...295ps :cool
Ja,imel ga je Renato Vugrinec,zdaj pa ga ima nekdo iz žalca.Bil je na zadnjem srečanju v ljubljani.
Tisti na srečanju je imel druge tablice.
Aa,ne bo držalo.Tole so žalske tablice:
http://www.levin.si/bmwslo/forum/slike/obcnizbor/IMG_2569w.jpg
Sem govoril s tem, ki je bil na srecanju, pa mi je povedal, da ima sosed, ki ima avtoprodajo, enakega. To je ta v oglasu. Kaj vec pa bo povedal lukamarko, ki je bil pred leti lastnik enega od teh dveh kosov :wave
A,pa res.No,spet nekaj novega vem,da sta v žalcu dva gt-ja.
Lahko pa smo ponosni,saj je to na svetu najbrž največja gostota m3 gt-jev na prebivalca kraja. :cool :blabla
Jure24, v originalu moje slike niso imele prekritih tablic. :-D Zato sem rekel, da je drug avto.
Če se ne motim tem obema GTjema manjka dodaten spojlerček spredaj pod odbijačem, t.i. spoilerschwert. Baje so ga vsi GTji mel.
Sam cena pa je tudi zverinska za ta letnik!!!!
Ce je avto dober, potem cena ni zverinska(je cisto odvisno kako ohranjen avto hoces kupiti...)
LP
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.