PDA

Ogled polne verzije : E46 šibedah

Wheeler
9.10.2006, 10:43
Ali pozna kdo koga oz. ve kje popravljajo šibedahe (strešna okna) tu na štajerskem območju?
Noben mehanik ali avtoelektričar se noče ubadat s tem.

Hochy
9.10.2006, 15:44
Opiši težavo. Ti okno ne tesni ali je napaka v elektriki?

mbv7938
9.10.2006, 16:08

O. T. A tvoj podpis pa je od Perota prevzet ne? Samo on je mel napisano na koncu korejskih vozil. Japonci so doktorji za ostali svet. :ok

Wheeler
9.10.2006, 16:31

Strešno okno se ni zaprlo do konca oz, ko bi se moralo dvigniti je obstalo, pa sem steklo odvil, ker sem mislil, da bom sam kos temu problemu, pa je razvidno, da se levo vodilo sploh ne premika, desno pa normalno deluje, torej je težava v levem vodilu. Moralo se je nekje zatakniti ali pa je šou kje kakšen zob. Če bi mel čas bi sam snel tapicirngo(strop) dol s strehe pa ni časa.

mihakrapez
10.10.2006, 10:45
ali pa se je košček plastičnega spojlerčka odlomil in zagozdil pod vodilo :napaka To se je meni zgodilo. Čim manj ga matraj da ne poješ zobnika ali pa koleščka odlomiš.

Ni mi jasno zakaj so vsi te deli plastiščni. Če bi bili alu ali pa plehnati bi to delalo za vedno. Tako pa vsakem 2 avtu crkne po 3 letih. Na nobenih starih jajcih letnik manj kot 90 nisem videl pokvarjenega šibedaha.
Zmeri slabš je to vse skupi cena gre gor kvaliteta pa dol

robberrt
10.10.2006, 10:49
beja d.o.o. pri ljubljani nekaj rihta šibedahe....

www.beja.si

GROŠ
10.10.2006, 19:50
edini pravi mojstri ko sem imel problem so bili na AA pač boš plačal ampak popravljeno bo kot se zagre sem zgubil 1 mesec za te serviserje pa noben ni hotel popravljati, tam pa imajo posebnega majstra ki rihta samo to, vsaj tako je v AA trzin

lp

Wheeler
11.10.2006, 10:03
edini pravi mojstri ko sem imel problem so bili na AA pač boš plačal ampak popravljeno bo kot se zagre sem zgubil 1 mesec za te serviserje pa noben ni hotel popravljati, tam pa imajo posebnega majstra ki rihta samo to, vsaj tako je v AA trzin

lp

Kakšen strošek pa si mel s tem?