Ogled polne verzije : BMW deli
De_Tomaso
12.3.2004, 01:41
Sicer nisem voznik BMW, ampak sem pristaš ene druge avtomobilske znamke, a ker tudi sam obnavljam starodobnike, mislim, da bi znal komu koristiti s tem nasvetom! Na bivšem Tehnounionu so začeli razprodajat dele od starih BMWjev, ki so jim vse od povojnih let ostajali v skladišču! Tako imajo delov za ene tri BMW 6 sestavit, pa dele od serij 2002,1802,1602..........
Sedaj je to Avtovizija na celovški cesti! Direktorja pa boste našli v MB na ptujski cesti v salonu Levin!
BTW: Če ne bi vozil, kar vozim, bi vozil BMWje tako kot moj ded, ki je imel vse od 2002 do 520(1995)! :) :)
a vam je ostal kakšen od serije 2002?
Kaksen telefon, da se prej vprasa?
sm že bil tam pa ne morejo dost pomagati za serijo 02 ker nimajo "historische ETK" ... in ne vejo kaj majo in kaj ne ....
če pa jim daš kataloško številko dela pa lahko preverijo...
je pa tud tko da so verjetno bolše dele pobrali kar fantje iz tehnouniona ko je še delal...
lp tii
Sicer nisem voznik BMW, ampak sem pristaš ene druge avtomobilske znamke, a ker tudi sam obnavljam starodobnike, mislim, da bi znal komu koristiti s tem nasvetom!
kakšne starodobnike pa obnavljaš?
lp tii
De_Tomaso
14.3.2004, 12:27
Ostalo je delov, ki imajo knjigovodsko vrednost preko 300 mio SIT, torej sigurno tudi kaj od serije 2002, če že ne skoraj vse! Za poklicat je najbolje, da pokličete na Avtovizijo v LJ pa vam bodo dali št. od direktorja v MB ali pa vam bodo kar sami pomagali pri iskanju pravih delov! Drugače pa pokličite na Levin v MB in povejte, da želite govoriti s Dr. Šauperlom!
BTW: Obnavljam stare alfe!
Kakšno vrednost imajo alfe alfetta 1600 l.79(pet vrat...takšna kot je ena taxi v Lj. bela)
CSL a misliš uno k je večino časa parkirana nasproti OŠ miška kranjca v Dravlah?
Sem bil tam, ko so se oglasevali, da imajo razprodajo in sem se sekiral, ker je oglas izsel 2 dni prej... sem tudi mislil, kaj vse imajo, pa da so nalboljse dele odnesli delavci Tehnouniona. Skladisce sem podrobno precesal (ker po racunalniku lahko le preverijo, ce imajo del, ki si ga zelis, tako da sem na 15 vprasanj dobil 15x "nimamo") :crazy . Skladisce je res ogromno, vendar so v njem le deli, ki so jih ljudje narocali v Tehnounionu, pa jih niso prisli iskat... 95% so to deli za avtomobile po letu 90, za 2002 nimajo nic, mogoce kaksna malenkost za E21. Od litih platisc imajo samo po EN komad :crazy :crazy , nobenih avtoradijev ali cesa podobnega. V glavnem vse mogoce plastike in najbolj nemogoci deli nemogocih modelov :crazy :crazy :crazy Pa vse zapakirano v skatlah, da ne mores nic videti. Rabil bi 2 tedna, da bi vse pregledal :napaka Najvecji stos je pa v tem, da je v oglasu pisalo RAZPRODAJA, potem sem pa zvedel, da mislijo s tem 20% :confused :puzzled :stupid :blah popusta na normalne cene, npr. pri AA. Se pravi, placas polno ceno, razen DDV. Da niso malo pretiravali z velikodusnostjo?! Hvala lepa :thumbsdown :flipa No ja, ce bodo drzali take cene, bodo cez 30 let res imeli ogromno delov za oldtimerje :ok2 :laugh
CSL: Alfetta ima v SLO priblizno vrednost od 50.000 do 300.000 sit, odvisno od ohranjenosti
300 milijonov SIT ni vredna niti cela bajta z vsemi zaposlenimi vred :laugh Zadeva me malo spominja na afero SIB :-D , kjer je na koncu od vseh milijonov ostalo za pest drobiza :hihi
De_Tomaso
14.3.2004, 20:22
Ko bi vedel koliko so vredna zemljišča od Tehnouniona bi se ugriznil v jezik! Drugače pa je aktiva vse skupaj prodala za kar pošteno zasoljeno ceno, kaj pa zdaj tam delajo pa je pač stvar lastnika, gre za njegovo lastnino in če jo hoče zagonit je to še vedno njegova stvar! Kako imajo dele, sem si tako mislil, pač bi si človek moral vzeti čas, cene pa mislim, da so že začeli spuščati!
Glede alfette, pa cena je kar točna, samo če že gledaš alfe potem glej tiste, ki se jih splača, seveda ne mislim tistih iz pred 1. in 2. vojne, ki se prodajajo za milione evrov, ampak kakšne iz 50.-70. let! Sedaj se ravno prodaja en GT Junior za 3000€, ki je vsekakor vreden nakupa! Če pa že ravno mora biti Alfetta, potem naj bo GT, GTV, Turbodelta ali GTV6, te se že tudi začnejo pri 250000Sit!
BTW: Imate lep forum!
Glede bajte je blo misljeno bolj za :laugh , ne dobesedno. Knjigovodska vrednost je lahko tud 3000000000000000000000 milijonov SIT, papir vse prenese :crazy . Za koliko jih bodo prodali, je pa drugo vprasanje :ok2 . Sicer pa hvala za dober namen, da si objavil informacijo o razprodaji, mogoce bo komu res kaj prav prislo :ok .
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.