Ogled polne verzije : P: E46 323iA - steptronic 98'
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1059289#
To je to :ok2
Avto ima popikano prednjo haubo od kamenčkov...pa ene dve praskici od ključa.
Cena je seveda dogovorljiva. Lahko tudi ponudbe na PS.
Pridem na testno vožnjo :ok2
tole bi blo zame, samo še športni sedeži manjkajo
Lep avto, sam steptronic mu ne sede! :ok
Veloce, daj si prosim že omisli avto z ročnim menjalnikom :ok2
Veloce, daj si prosim že omisli avto z ročnim menjalnikom :ok2
Sej mam 2! :damn :-D
Ok, potem pa prodaj še vse ostale avtomatike, ker ti grejo očitno hudo na živce :ok2
Ne bom več smetil teme. Avto je prelep! :ok
:wave2 Zbiram ponudbe glede cene. :ok
Poslanec
18.10.2006, 19:08
Twingo 2004 letnik od prve lastnice(črn,klima,......)50.000km bi se vzel v račun?
Poslanec žal menjave ne pridejo v poštev :)
//sicer pa ne razumem, še vsak ki je do sedaj klical bi nekaj menjaval, zakaj to?//
Zbiram pa predloge kolk bi kdo za njega dal. :-D Lahko da se še kaj zmenimo.
robberrt
19.10.2006, 15:27
Poslanec žal menjave ne pridejo v poštev :)
//sicer pa ne razumem, še vsak ki je do sedaj klical bi nekaj menjaval, zakaj to?//
Zbiram pa predloge kolk bi kdo za njega dal. :-D Lahko da se še kaj zmenimo.
se strinjam, tudi sam imam izkušnje da vsak bi dal nekaj v račun, pa minimalno doplačal itd itd...do tega je pa prišlo ker se noben avto ne proda več hitro, pa naj bo to twingo, clio, BMW, TDI golf....ok lahko imaš srečo ampak v 90% je prodaja avtomobila postal problem...
Refresh:
:thumbsdown Nova cena: 1900000sit :-D
Dobro a za ta avto se nebo nobeden dilal nitit "po arabsko" :confused :ok2
Tudi jaz se čudim. :confused Mene sicer ne zanima, ampak avto ne zgleda slab.
No ja, blesti pa tudi ne...
Predvsem zlizan volan, dovod zraka spredaj povit s selotejpom, al karkol je že,.. umazani zici etc..
lp
Spiderboy
10.11.2006, 14:33
Predvsem zlizan volan, dovod zraka spredaj povit s selotejpom, al karkol je že,.. umazani zici etc..
lp
A si si avto ogledal :confused
lp
A si si avto ogledal :confused
Ne nebi ga šel, ravno zaradi unga selotejpa spredaj, mi preveč pove...
Da nau kdo narobe zastopu, izrazil sem samo moj pogled. Lahk da je avto 1a, tist ki ga zanima ga bo že šel pogledat ;)
lp
fastfury
10.11.2006, 17:21
@Mihold, povabi me na en test drive pa bom napisu svoje mnenje o avtu, mogoče bo komu pomagalo, da se opogumi :ok2
lp
Potem bi moral ti moj avto videt ko sem ga kupil @plavi.
Po tvojem mišljenju ga potem jst mojega nikoli nebi kupil :ok2 Usnja na volanu sploh ni bilo več(ja dobro si prebral). Pa kadilski je bil. Si ga pa lahko prideš sedaj pogledat ;) ...za razliko od tebe pa poznam celotno zgodovino odkar je prišel iz salona :ok2
glede rdeče e46 pa. Volan ni "zlizan" je pa poškodovan od dolgih nohtov lastnice. Po želji kupca se lahko uredi tudi kemično čiščenje(da bodo sedeži potem kot novi) ki stane borih 10000sit. Avto je bil redno vzdrževan. Olje in sito v menjalniku menjani, vodna pumpa in hladilnik, vse 4 lambda sonde, svečke, visko, diski spredaj in zadaj,ščiščene šobe z vbrizg in se prodaja izključno zaradi nakupa e39 525d(ki je že kupljen).
Avto na zunaj ni top zustand. Sem že napisal da ima dve praski od ključa in popikano prednjo haubo, za picajzla bi bilo potrebno čiščenje notranjosti(punca ima psička ki ga prevaža s sabo) ampak tehnično je pa več kot 100% brezhiben. In cena je dogovorljiva. Menjave ne pridejo v poštev.
Resen interesent ga bo prišel pogledat in se bomo o ceni dogovorili. :ok
Cev je bila počena in je bil tisti trak zaslina rešitev. Naročena je bila nova, sicer pa nevem ali so jo že zamenjali ali ne ker so poletne počitnice šle mimo in nisem več tolko prisoten v delavnici kakor v poletju kjer se vsakemu BMWju karseda posvetim(tudi dolgo v noč včasih)
:ok
P.S.: Vsi deli razen lambda sond(bosch) ki so bili menjani so original BMW.
Glede usnjenih volanov jaz nevem kaj nekateri delajo z njim oziroma kakšne roke imajo. Sam sem kupil 323i z 160.000 realnimi kilometri in je usnjen volan kot nov. Enako velja tudi za sedeže (antracit siva notranjost) + velur tepihe. Sedeži niso ne mastni ne zapacani, izklučno na voznikovem se vidi, da se je nekdo vozil, zadnja sedežna klop je praktično nova (kar je edino pravilno, saj serija 3 zame ni družinski avto).
Se opravičujem za off topic :crazy Ampak ko gledam včasih slike na avtonetu me je kar groza, ko se že iz slike vidijo zgoraj omenjene stvari.
4 lambda sonde????
Seveda.
http://www.realoem.com/bmw/diagrams/f/a/30.png
Hm, zanimivo! Kako to? Sem mislu, da ima samo eno.
Hm, zanimivo! Kako to? Sem mislu, da ima samo eno.
Sej ni letnik 90 :-D
Refresh... :ok2(zanimivo da niti arabskega sindroma ni na obisk)
Hvala, sem glih kar kupu avtomatski menjalnik! :ok2
lp
"Zlizan" USNJEN volan ni vedno posledica veliko prevozenih kilomtrov! Odvisno je tudi kako mocno kislino imas v rokah! Jest mam na mojem " usnjenem volanu " slabih 7k kilometrou pa se ze posteno vid obraba! :ok
Hvala, sem glih kar kupu avtomatski menjalnik! :ok2
Prosim ni za kej...A ženi nikoli nič ne kupiš? :ok2
Jo že prepričujem, sam zgleda da zlepa noče dat Punta od hiše!
:)
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1224724
Ne morem verjet, da niti za to ceno ne gre, zame trenutno idelalna zadeva in po KW, steptronic, glede opreme pa itak nisem izbirčen :confused
Ah sej veš kako je s temi stvarmi krt...
Je pa žalostno da je avto brezhiben in res zavidljivo vzdrževan...pa ga noben niti pogledat ni pršu. Kličejo samo šverkoti za zadnjo ceno
:napaka
Avto je PRODAN.(drug tedn gre v Bolgarijo) :wave2
Tema se lahko zaklene.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.