Ogled polne verzije : Original Aerokiti komplet lakirani - novi!
Našel sem ponudnika za original MINI Aerokit po zelo ugodni ceni. S transportom do SLO bi bila cena 700€. Aerokit se da dobiti v skoraj vseh barvah. Izvedba je za ameriški trg kar pomeni, da so v Aerokitu vgrajene stranske razsvetljave (oranžne kresničke, ki po želji lahko svetijo skupaj z lučmi). Aerokiti so seveda čisto novi, originalno zapakirani in komplet vse kar spada zraven. :ok2 Če pomislimo, da drugače stanejo samo stranski braniki Aerokita 550€ je cena res zelo zelo ugodna.
Kdo bi ga imel?
Lp,
Anže
none: Kaj ne bos dal unega, k si mi reku zadnjic?
Drugace (nekateri ne vedo) ta kit nima obrob, kot original mini, ampak je tisto crno barvano.
Tako da ce koga motijo USA odsevniki, se jih najbrz brez tezave zakita in prebarva s tisto "grobo" barvo spet cez.
Ce slucajno koga to od nakupa odvraca. Namrec jaz ze vem da jih nocem imet na avtu. :)
lp
none: Kaj ne bos dal unega, k si mi reku zadnjic?
Drugace (nekateri ne vedo) ta kit nima obrob, kot original mini, ampak je tisto crno barvano.
Tako da ce koga motijo USA odsevniki, se jih najbrz brez tezave zakita in prebarva s tisto "grobo" barvo spet cez.
Ce slucajno koga to od nakupa odvraca. Namrec jaz ze vem da jih nocem imet na avtu. :)
lp
Ja bi mel, samo oni je več ko enkrat dražji. Bom en čas tega fural, če bo mož Boss to izpelal, pa bom pol zamenjal. Če bom sploh avto dobo seveda :D
P.S.: Naj da kdo sliko tega aerokita gor.
Fisher
Črne obrobe niso barvane temveč so črne tako kot tudi pri navadni, evropski izvedbi Aerokita. Edina razlika je v tem kot že zgoraj napisano- v teh črnih obrobah so vgrajene kresničke, ki imajo vgrajeno tudi žarnico in se jih da priklopit na navadno luč in potem ponoči svetijo. Tako ma če se ne motim volvo tudi za evropski trg.
Lp,
BigBoSS
Pri meni so barvane pa je originalen, tak da zdaj pa ne vem.
Pa ti si imel tudi barvane na prejsnem miniju, tak da tudi ne vem. :confused :laugh
No pol so pa barvane na črno tako kot pri vseh Aeropaketih :ok2 Ta črna zgleda kot navadna plastika samo maš prov, je barvana na črno :ok
Lp
Fisher
Črne obrobe niso barvane temveč so črne tako kot tudi pri navadni, evropski izvedbi Aerokita.
Barvane so že. Ampak ne v barvo vozila ampak mat črno.
Obroba je iz crne plastike.
Rob pri aerokitu je pa barvan.
Original sicer v crno barvo, lahko pa ga po zelji tudi roza naredis.
In point je v tem, da ce je barvan zlahka pokitas in prebarvas nazaj v crno.
Original plastiko bos tezko naredil nazaj original, ce bos odsevnik kital.
Ce jih barvas v barvo vozila je pa tak al tak vseen, se da vse.
eh... :laugh :beer
No, zgleda, da iz te akcije ne bo nič. Imam pa jaz drugo možnost!
Kopija aerokit-a (nebarvan,poliester, z možnostjo predelave) za cca. 100.000 SIT. Meni se en taki kit že dela. Če je kdo zainteresiran naj čimprej pove, ker bi naj do sredine oktobra bil že fertig!
Res je da je bilo žal premalo interesa da bi bilo možno za spodobno ceno importirat aerokit iz holandije- je žal kar dolga pot.
Ta majstr ki bo naredil te kopije se mi je drugač zdel zelo ok tudi njegovi dosedanji izdelki in mislim, da bo zadeva kljub poliestru odlična.
Lp,
Anže
In koliko bi bil samo zadnji odbijac?
In koliko bi bil samo zadnji odbijac?
Okrog 180€ se mi zdi.
pomoje bo pa okoli 140€ če je cel kit 100.000sit. Unemu je itak vseeno koliko jih naredi oz. več naročil kot bo imel ceneje bodo posamezni paketi.
Lp,
Anže
Ta kopija bi zlahka nastopila na: Melodijah morja in sonca!
Garantiram, da prva nagrada ji ne uide. :crazy :crazy :crazy :laugh
Tolk, da veste v kaj se spuscate. :)
Bomo videli kako bo izgledalo na avtu....
Je pa res potrebno veliko truda, časa in popravljanja, da se body kit lahko končno barva.
Fisher, še enkrat hvala za tvojo pomoč!
No sej koncan cena je se vedno 1/2 originala. To je tudi res...sam dela je pa velik ja.
None škoda, da se ti je tako mudilo ker imam sedaj ponudbo s poštnino vred za original Aerokit lakiran v mini tovarni, vse komplet z mrežicami za 900€.
Če koga zanima z besedo na dan.
Lp,
Anže
Sploh ni panike - sedaj bom vsaj mel unikat ;)
None škoda, da se ti je tako mudilo ker imam sedaj ponudbo s poštnino vred za original Aerokit lakiran v mini tovarni, vse komplet z mrežicami za 900€.
Lp,
Anže
Ne me rajcat, k sm se že 2x zaklel, da ne tam niti evra več na avto.
(edino alu stopalke, če se jih bo BMW dal v ETK)
LP
Lp,
Anže
Tvoje ponudbe so vse mamljive,
skoda le, ker se redkokatera (?!?!) sploh realizira. :)
PS: Hoces reci da prodas odbijac? :) Ceprav za tisti denar dobim novega na ebayu, tak da bova mogla kaksno glede cene rect. :) Sploh ker mas tak ugodne pondube nove robe, ne bo problem starega dati cenej a? :ok2
Sploh ni panike - sedaj bom vsaj mel unikat ;)
Res je. :ok2
Mah - jest ga bom šu kar na AA kupit. Prvo pragove potem pa še ostalo. Ker ta folk ki prodaja po teh Ebayih, ..., niso nč kaj resni, pa še vsi prodajajo neoriginalne ( tudi v kakšni uradni nemški ali avstrijski avto hiši so mi jih tudi že ponujali ). Jest v te nakupe nč več ne verjamem. AA to je prava stvar.
Lp
Če iščeš bankrot, potem je res prava stvar ja.
Čeprav jaz sem jih tam vzel, to je tudi res. :-D
PS: Ta varianta ki jo ima none je ugodna. Sam mores tak rihtat da se ne mudi in da se res v nulo potlej zrihta.
Mah - jest ga bom šu kar na AA kupit. Prvo pragove potem pa še ostalo. Ker ta folk ki prodaja po teh Ebayih, ..., niso nč kaj resni, pa še vsi prodajajo neoriginalne ( tudi v kakšni uradni nemški ali avstrijski avto hiši so mi jih tudi že ponujali ). Jest v te nakupe nč več ne verjamem. AA to je prava stvar.
Lp
Mož, najboljše da počakaš do četrtka, ko te stvari zmontiramo in ti lahko povemo končno ceno + čas. Na AA lahko še vedno greš ;)
Moja ponudba je veljavna. Pa ne gre se tu za nakup Aerokita preko Ebay-a tako da brez panike- zadeva je originalna od MINIja od nemškega ponudnika, vendar je US izvedba s stranskimi kresničkami. Mirek ta tvoja izjava o ponaredkih je pa malček smešna- ponaredkov iz take plastike kot je original od MINIja ni- lahko dobiš le ponaredek iz poliestra- none-tov prednji odbijač ter braniki so uvoženi iz nemčije od nemške firme- jih ustile ni delal sam in je malček modificiran ponaredek originala :ok Razlike so pa več kot opazne že samo če probaš odbijač dvignit- poliesterski ponaredki so precej težji. Mirek če imaš denar valda da pojdi na AA vendar vse kar je dražje ni vedno boljše- na vsak način tam riskiraš, da bo nekvalitetno štrihano :ok2
Fisher
Svojega zadnjega odbijača ne bom prodajal, ker ne bom kupoval celotnega Aerokita samo zaradi zadnjega odbijača. Lahko pa zrihtam tebi celoten paket :ok
Lp,
Moja ponudba je veljavna. Pa ne gre se tu za nakup Aerokita preko Ebay-a tako da brez panike- zadeva je originalna od MINIja od nemškega ponudnika, vendar je US izvedba s stranskimi kresničkami. Mirek ta tvoja izjava o ponaredkih je pa malček smešna- ponaredkov iz take plastike kot je original od MINIja ni- lahko dobiš le ponaredek iz poliestra- none-tov prednji odbijač ter braniki so uvoženi iz nemčije od nemške firme- jih ustile ni delal sam in je malček modificiran ponaredek originala :ok Razlike so pa več kot opazne že samo če probaš odbijač dvignit- poliesterski ponaredki so precej težji. Mirek če imaš denar valda da pojdi na AA vendar vse kar je dražje ni vedno boljše- na vsak način tam riskiraš, da bo nekvalitetno štrihano :ok2
Fisher
Svojega zadnjega odbijača ne bom prodajal, ker ne bom kupoval celotnega Aerokita samo zaradi zadnjega odbijača. Lahko pa zrihtam tebi celoten paket :ok
Lp,
Ni prav nič smešna izjava, AERO KIT kupujem že celo leto in točno vem kaj folk prodaja.
Kakor zelis. A glede na to da stevilke vseh barv nisi sporocil, te jaz ne bom vec prosil.
Bodi preprican.
Jaz s to zadevo zdaj zakljucujem in to je to.
LP
Fisher
Lp,
Ni prav nič smešna izjava, AERO KIT kupujem že celo leto in točno vem kaj folk prodaja.
Saj ves da ima vedno prav.
Poskusaj pri njemu narociti za 900EUR cel kit. :)
Me prav zanima a ga bos dobil. :blabla
Kolk bi me pa pršla poštnina za AEROKIT za 900EUR? Tudi če je iz Nemčije, pride za te pakete zelo draga poštnina.
Fisher zdj pa nehaj tlele težit- do dons sem še vse dobavil kar ste pri meni ali prek mene naročili, so se pa našli celo taki ki so mi za hvala lepa še denar dolžni. Če bi zadnjič bili 3je naročniki bi dobili aerokit za 700€ ker bi jih šel iskat sam s kombijem v Holandijo- pri 2 naročilih je bilo nemogoče zadevo izpeljat tko da nehaj s tvojimi bednimi podcenjevalnimi izjavami če ne veš zakaj se gre.
Aerokitov je vedno manj barv na lagerju tako da če je kdo resno interesiran naj mi to sporoči in mu bom rade volje sporočil kaj je možno dobavit. Nekaj za brez veze pa definitivno ne bom klicaril v nemčijo ter si delal stroške telefona.
Fisher a je tisto z barvo name letelo?
Že 2krat sem ti poslal kodo liquid yellow, tista črna je pa posebni strukturni lak kar sem ti tudi že 2krat povedal in se ga dobi samo pri BMW-ju- sem dal nonetu točno številko ETK-ja in je to nonetova skrb in se zmeni z njim.
Lp
Zadnjič smo bili trije za aerokit, TI, NONE in jaz.
A mi prosim lahko poveš PTT stroške za aerokit? Ali mi pa na PM pošlji, če ne želiš tukaj razlagat.
Vedno se drug na drugega ljudje zgovarjajo.
Kar je v moji moci bom naredil, vec pa zal ne morem.
LP
Fisher
Če sem se tako z nonetom zmenil. Je rekel da bo poklical, itak pa njega tud sedaj poznajo na AA malo bolj kot mene in naj bi zadevo hitro dobavli ker se ga bojijo, ne? :ok Ga bom vprašal če je poklical.
Mirek dobiš PS. Drugače je blo takrat mišljeno minimalno 3 naročniki + moja malenkost.
Lp
Sm ti ze poslal mail.....
Ponudba za 900 velja. V Electric Blue je na lagerju samo še 1 kit.
Lp
Glede farbe 51910027551 mi jutri sporočijo na AA. Te takoj obvestim, ko izvem ceno!
Kaksna slikca bi prav prisla. :)
Update: na voljo je samo še par pragov v barvi British Racing Green.
Če koga zanima še kaj v zvezi z Aerokitom se bo mogoče dalo kaj zrihtat.
Cene so ugodne, več na ps ali mailu.
Lp,
Big
P.S: Mirek si že zmontiral? Me resno zanima kako izgledajo stranski markerji :mljask
A bi kdo imel MINI CHALLENGE dirkaške čevlje? Čevlji so od firme Green Flash (Dunlop) v velikostih 38-46. Cena je zelo ugodna tko da če je interes pošljite PS ali mail.
http://www.mini-club.org/slike/challengecevlji.jpe
Lp,
Big
Na srečanju ste me fantje zrajcal s temi vašimi Aerokiti, pa me zanima, če se še dajo kakšni lakirani kompleti dobiti in kakšna bi bila cena? Kolk je pa sloh MPC takega kompleta oziroma me zanima, če obstaja kakšen uraden JCW cenik...
Hvala!
Živjo Tilen
Na žalost so US aerokiti, ki so bili ugodne cene na voljo samo še v zeleni barvi,okvirno 900€, za točno se moram pozanimati. EU aerokiti se prodajajo v nemčiji če me spomin ne vara od ca. 1200€ naprej. V slo so cene kot vedno precej višje, bi me pa zanimale- bo treba poklicat na AA.
Lp
No, če se bo pokazala kje kakšna prilika teh iz Amerike (pa da ne bodo zeleni seveda :) ) te prosim za info. Sej veš, da se pri teh stvareh ne mudi ;) Hvala!
Če slučajno kdo išče omenjeni kit pa ima Indy Blue ali pa British Racing Green barvo je eno zelooooo ugodna varianta iz Nizozemske (500 EUR - vse original, meni žal ne pomaga nič zaradi barve :( ):
http://cgi.ebay.de/MINI-COOPER-AERO-kit-neu-OVP-cooper-S_W0QQitemZ140151745179QQihZ004QQcategoryZ40203QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
Sicer navaja oglas, da je potrebno prevzeti gor, po mojem mnenju pa se skoraj vedno da dogovoriti za pošiljanje. ;)
LP
Tilen
Tilen, tole je zelo stara zadeva, ki je bila pogreta že mnogokrat :ok - vsi US Aerokiti so bili od tega ponudnika iz Nizozemske (model je zakupil celotno skladišče US aerokitov BMW-ja, ki so ga spraznili)- žal ta ne pošilja- iz tega razloga sem zrihtal 3 aerokite od nemškega ponudnika, ki se je zapeljal na nizozemsko do njega s tovornjakom, zakupil precej teh kitov, jih pripeljal v Nemčijo in jih potem iz Nemčije pošiljal po Nemčji in meni do Avstrije. Cena je bila zaradi tega višja a kljub temu več kot ugodna v primerjavi z cenami na servisih.
Lp
Aha...nisem vedel. No, na voljo sta še dve omenjeni barvi po res smešni ceni. Tudi, če ne bi hotel poslati pa se verjetno splača vzeti s kakšnim zbirnikom, je v SI kar nekaj prevoznikov, ki so specializirani za Nizozemsko. ;)
Kdo ve kolk je kej cena za Aero kit za novega eSa? LP
Kdo ve kolk je kej cena za Aero kit za novega eSa? LP
AA poklicat če že majo stvar v compu...
LP
Lakiranega za R56 se da dobit za ca. 1200€
Lp
Mislim pa da obstaja aerokit (ogaben - prehod iz črnih blatnikov na barvane odbijače) pa works aerokit (precej lepši). Ne dam pa roke v ogenj.
LP
Kaj pol fantje? Se bo dal dobit še kakšen aerokit al so za ESE-R53 že vsi pobrani?
Tilen če boš našel kje kaj mi prosim sporoči, da skupaj naročiva.
tud jz se priporočam za naraočilo...:-D tk da če kdo kej zvoha nej PROSIM sporoči... če pa kdo že ve za kakšnega elektric blue:mljask:mljask:mljask...
lp
Kot že parkrat napisano US aerokita, ki so bili razmeroma poceni, v barvah electric blue in chili red na žalost ni več. Na voljo so samo še British racing green s parkdistancecontrol in Indy Blue brez PDC. V teh dveh barvah ga je možno dobit s poštnino do slo za ca. 800€ s tem da se ga prelakira v željeno barvo in je potem kljub temu še kar ugodno.
Evropsko izvedbo Aerokita bi se mislim da dalo zrihtat štrihano direkt iz tovarne za ca. 1200€.
Če koga resno zanima se rade volje pozanimam.
Lp
Če rabi kdo kakšen dodatek za MINIja bom ju3 naročil iz Nemčije nekaj stvari in je še prostor v paketu.
Lp
Pojavil se je še en set Aerodinamik pragov v barvi Cosmos Schwarz. Če koga zanima naj pošle PS:okKje ste sedaj nteresenti s črnimi MINIji :-D
Lp
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.