Ogled polne verzije : Tuning magazin
http://www.tuning-magazin.de/html/index.php
Priporocam. Imam nekaj izvodov BMW tuning-a pa moram rect da je zelo zanimivo kaj drugi vozijo po cestah!
kje se da dobit to revijo,mam sam avto tuning,sam hocem bmw tuning!!!Jst bi jo full narocu ma en kolega vw tuning...
ko bi vsaj znav kaj nemsko bi ze narocu ka se zihr da na tej strani!!!Pa se nekaj a bi se dalo dobit take pragove kot jih ima tom na svojem 318???Hvala Lp David
Hja, dobra revija, imam nekaj izvodov, ki sem jih kot mulc brez izpita kupil v Nemciji. Tudi sam veckrat razmisljam, da bi si jo narocil (ce je sploh mozno), ampak nekako odlasam - ti avtomobili so vse prevec predelani - za moj okus :confused
Za narocnino sem se tud jaz ze zanimal pa se mi zdi da jo prodajajo v A, D, CH, mogoce Belgija in Nizozemska. Po moje se ne da dokler nismo v EU.
Kake prage pa ma Tom na svojem BMWju?
Na tej strani ki jo je E30 objavil se lahko naroči 1 brzplačni izvod revije :metalc
Sem tako čist iz radovednosti pogledal in je slovenija na spisku tako , da bi se jo menda tudi dalo naročit :mljask
Jst ima doma 3 izvode revije Bimmer, ameriška zadeva, stane 5$, sem pa dobil 3 zastonj, kao za probo!
Vredu je to da je v angleščni, vsaj lahko kej prebereš, je pa ful reklam noter. Ima 120 strani, vse v barvah, kvaliteten papir!
Sijajno da mamo tud kaksnga k se mal na nemscino razume!
No tuki je pa se ena k vas bo verjetno tud zanimala
http://www.bmw-galerie.de/Portal/index.php
Martin ///M
27.2.2003, 00:26
a potem se da dobiti kaksno od teh revij tudi pri nas :confused
Ful dobra revija je tud BMW Scene. Je nemška, ampak jest to 95% razumem in mi ni panike. Se mi zdijo slike včasih bolj kvalitetne kot v BMW tuning, pa še bolj redno izhaja (vsak mesec).
hi!
A to revijo se da narocit?LP DAVID :metalc
V reviji piše, da je za Ausland cena 44€ + poštnina, plačaš lahko s kreditno kartico.
V vsaki reviji je en kupon, ki ga izpolneš in pošlješ. Smotan je, ker ta revija nima svoje spletne strani, lahko jih pa kontaktiraš na email: mps@vest-netz.de ali pa redakcijo na:red.bmw@vest-netz.de
Je pa ta založba imela par let nazaj revijo, ki jo je pri nas distributiral (v zelo omejenih količinah) Ditriest iz Sežane (pač una firma k ma čez vse tuje revije). In ko sem se jest na uno ta staro revijo hotu naročit, sam se zmenil v konzorciju in jo prek njih naročil, sam so jo takrat že nehal tiskat :damn
Mogoče ti bo najlažje, če greš v Konzorcij v LJ (arkade zraven Name) in tam povprašaš.
Lp!Kam to a to prav v namo,al v tisto trafiko zravn name,al v uno knjigarno tam kot trole vstavijo?Drugace sm jst prov klicav na to firmo distreist v sezano in ji vprasam ce bi se dalo narocit revijo BMWTUNNIG,in mi rece ene p.... da ta revija sploh ne obtaja,skratka...
Rad bi pa imel kaksno!!! :napaka
Drgač jih dobiš povsod v Avstriji.
Mislim v knjigarno kjer trole ustavljajo, greš not pa po štengah v prvo nadstropje, tam pol vpraš kje se naročnine dajo sklent, pa ti bodo že oni naprej pomagal.
Aja, založba, ki revijo izdaja ma tud revije Chrom&Flammen (piše o ameriških avtih), Flash (se mi zdi da Opli), po novem tud Porsche Scene, pa Ford Scene (če se ne motim). Založba se mi zdi da se imenuje Kroom Verlag, nisem pa prepričan, ker zdele govorim iz glave.
Aja, zdele sem na netu najdu, da revijo Chrom&Flammen dela firma MZV Moderner Zeitschriften Vertrieb GmbH & Co. KG
Mogoče bi to blo to, ne vem točno.
em, tist k nezna nemsko naj se naroci, pa mu bom jst prevedu(drgac sm 2 leti u minhnu ziveu), original bom pa sam obdrzu :ok2
ce nebi biu dobr ga nebi predlagu?!
Če ne bi biu dobr ZATE, seveda, kaj. :-D
BMW tuning revijo se dobi pri nas. Videl sem jo v City parku LJ v trafiki ali pa v knjigarni....dobi se kaksen izvod, ne wem sicer al so cist t zadnje stevilke, ampak tok stare pa spet ne morjo bit :)
Drgac pa stanejo ene 2 jurja komad....tko da ce kdo res isce....ta najde v city parku :blabla
lp!
Austin Powers
2.12.2003, 16:34
BMW tuning revijo se dobi pri nas. Videl sem jo v City parku LJ v trafiki ali pa v knjigarni....dobi se kaksen izvod, ne wem sicer al so cist t zadnje stevilke, ampak tok stare pa spet ne morjo bit :)
Drgac pa stanejo ene 2 jurja komad....tko da ce kdo res isce....ta najde v city parku :blabla
lp!
Boogie, da nisi zamenjal z BMW Total-om.
Super revija, sem naročen. :ok
Mislm da nism no, k so zravn tut od VW, ampak whatever :-D sej je polhn stvari na spletu :-D
lp, boogie
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.