Ogled polne verzije : Poraba
mam 320d e46 let.03 na bc mi kaže porabo po mestu 5,8-6,0l a je m ožno ili mi laže neglede ali laže ali ne sem zadovoljen z porabo
poraba je tudi odvisna od tvoje vožnje, samo pri tebi je res nizka :drink
ekstra počasi tud ne vozim sem pa zmiraj resetiro ko sem tanko ko smo pa šli na morje (največja hitrost 150 km/h mi je kazalo porabo 4.5l,ko sem se pa dol malo vozo jo je dvignolo le na 5,0l
Jah, enkrat nalij do vrha, se vozi xy km, nazaj nalij do vrha in izračunaj, pa boš vedel ali laže in koliko. :ok2
Agent 007
16.9.2006, 23:17
Men kaže po BC-ju 4.9l.
Morš pa vedet, da BC kaže smo takrat ko se vozilo premika, tak da je dejanska poraba okol šest litrov na sto.
Mislim da maš isti motor kot jaz, stem da jaz vozim bol umirjeno kot pa
divje. :ok2
Men kaže po BC-ju 4.9l.
Morš pa vedet, da BC kaže smo takrat ko se vozilo premika, tak da je dejanska poraba okol šest litrov na sto.
Res da ne kaže trenutne porabe ko stojiš, ampak prišteva pa jo vseeno k povprečni, tak da je povprečna točna, vsaj pri meni.
Glede porabe: tudi jaz na mojem 318d lahko dosegam takšno porabo, samo to ni vožnja :crazy
mam 320d e46 let.03 na bc mi kaže porabo po mestu 5,8-6,0l a je m ožno ili mi laže neglede ali laže ali ne sem zadovoljen z porabo
Ja ja bo kr prav, meni tudi kaže po mestu okoli 6l/100km, pa ac pa od 5-5,5l/100km voznja tam do 150km/h
Agent 007
16.9.2006, 23:33
To je povprečna poraba, sj pravim da večinoma vozim v minimalnih obratih ali pa na tempomat.
Ko je pa treba kakemu wv pokazat da ni edini na cesti je pa druga pesem.
Itak pa če si se odloču za dizla pa veš, da ga ne morš skoz bulat :ok
ja pol pa smo tk vsi približno na istem paše nekaj prej sm mel golfa tdi 115 km pa verjamete al pa ne da mi bemfa pije skor 1leter manj
ja pol pa smo tk vsi približno na istem paše nekaj prej sm mel golfa tdi 115 km pa verjamete al pa ne da mi bemfa pije skor 1leter manj
verjamem.
BC naceloma laze za 0.1 do max 0.2, tako daj e to kar tocen izracun!
BC naceloma laze za 0.1 do max 0.2, tako daj e to kar tocen izracun!
Eh, BC lahko laže tudi za liter ali več!
Dejansko - moj naprimer mi je dolgo časa kazal skoraj točno oziroma max. 0,1l preveč (ponavadi kažejo premalo)!!!
Po menjavi oziroma popravilu BOSCH pumpe pa mi laže za 0,5l (tokrat kaže premalo seveda).
Men kaže po BC-ju 4.9l.
BC računa in prišteva porabo tudi na mestu, samo kazalec je na 0 do določene hitrosti :ok
Agent 007
17.9.2006, 14:20
Ja če ti avto natankaš polno, BC resetiraš pa se peleš brez da se ustaviš, ti more kazat prav pri nasledjem tankanu. :ok2
Jst mam tut na svojem (320d, l.03) porabo 6.2 po računalniku, pa se vozim normalno, čez teden po mestu, vikend po AC, ponavad tam okol 150, včasih tut več...Včasih se tut prtisne za kako prehitevanje,..Me je pa resbičbo presenetila poraba glede na zmogljivosti tega avta...
Agent 007
17.9.2006, 14:35
Ja vsakem primeru je na tem avtu poraba glede zmoglivost v samem vrhu :metalc
Konkurence ni za met!
Ma daj nehaj,kupil si bmw d,pol pa se sprasujes o porabi.
Avto z konji moras tut mau nafutrat :crazy ,
ce bi pa rad avto z porabo 5l,pol pa kupi citroena ax diesel :crazy
Jest tko pravim,BMW je moj podpis :metalc
To je res, da ce mas avto, k ma velik konjev, pa se enega tapravega za volanom, pol ves da treba kar fajn futrat avto. Jaz sem pa tko dost prevozim po mestu in po avtocesti! Pa sem meril samo po avtoceti pa je bila poraba pri moji 318d turing cca 5,5l tam pri 130 km/h Sem pa meril ce bi vozil 90 km/h pa je poraba se za liter nizja! Seveda pa moram povedat, da pa mestna voznja pa gre kar lepo tam proti 7 in cez ni pa mi prisla odkar imam avto cez 7,5 No razen ce ga dam na nulo pa ga pol zgem po avtocesti cel cas 200 km/h pol je tam 12l
Nič ni narobe, če človek sprašuje o porabi! Poraba je normalna. Na mojem bivšem 320d je bila poraba od min. 5 litrov relacije do-max. 7 litrov po mestu.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.