PDA

Ogled polne verzije : Vzmeti apex na 523

kocman
8.3.2004, 18:19
A ima kdo to že zmontirano-komentar

Mitja
9.3.2004, 20:09
Za Apex vs boljše je bilo že kar nekaj debat na drugih forumih. Baje se posedejo ipd. Jaz sem jih dal na 320 E36 in je po 3 letih vse enako. Če bi še enkrat kupoval bi dal kaj boljšega, ne najcenejše. Jaz bi gledal KW, Bilstein, Eibach... Splača se ti tudi vzeti v kompletih z amortizerji.

E30
12.3.2004, 13:53
Ja, samo ne Apex! Jaz sem jih hotel dat na e30, pa je na koncu zgledal kot traktor....

kocman
12.3.2004, 13:57
Žal sem jih ravno včeraj kupu upam da bo vredu. Zakaj pa je zgledal tako čudno?

E30
12.3.2004, 14:11
Ker so mi zatrdili da so 6cm nizji od originala, so pa bili samo spredaj, zadaj pa nic nizji...

kocman
12.3.2004, 14:14
Jaz sem vzel te ki so nižji samo 3-4 cm in naj bi bili progresivni potem pa nevem ker montiral mi jih bodo naslednji teden.

E30
12.3.2004, 15:34
Kaksne bos dal pa amortizerej? Menda ne bos pustil originalnih.... :confused

Veljo
12.3.2004, 17:03
Jst mam na svojem E36 Apex fedre, 40mm spredaj, 40mm zadaj.... po dveh letih se ni avto niti malo sesedel (tko so mi določeni prej govorili - da se bo). Moje izkušnje so :ok . Kako je pa pri drugih pa nevem. :ok2

kocman
13.3.2004, 09:11
Kaksne bos dal pa amortizerej? Menda ne bos pustil originalnih.... :confused
Saj so dobri kaj jim pa manjka jaz bi rad samo izgled in da mi avto ne plava po cesti ker če dam še druge amortizrje bom iz limuzine naredu gokart. a imaš kake inf. da to ni dobro?

gerchy
13.3.2004, 10:55
Sej apex fedre so znane po tem, da niso pretrde, zato obstaja tudi moznost, da se povesijo. Tudi na legi ne pridobis bistveno (vsaj ne s serijskimi amortizerji). Je pa tudi vprasanje, ce je avto res nizji za tiste 3-4cm, kolikor obljublja tovarna. Malo denarja - malo muzike, pac ... :ok2

kocman
13.3.2004, 11:41
Če nebodo take kot je treba jih bom nesu nazaj.Mislim da če bi bilo ful problemov se nebi upal tako zatrjevat na je 100% vse uredu, v nasprotnem primeru bom zahteval denar za fedre in premontažo....

Veljo
13.3.2004, 12:03
Sej apex fedre so znane po tem, da niso pretrde, zato obstaja tudi moznost, da se povesijo. Tudi na legi ne pridobis bistveno (vsaj ne s serijskimi amortizerji). Je pa tudi vprasanje, ce je avto res nizji za tiste 3-4cm, kolikor obljublja tovarna. Malo denarja - malo muzike, pac ... :ok2

moj je 100% tolk nižji... sem zmeril prej in kasnej :-) Če je zraven kakšen ki ni spuščen, zgleda oni drugi visok kot traktor. :laugh

BMW M
13.3.2004, 16:15
To je pa res!

Takoj opaziš, če ima avto npr. M podvozje ali normalno! :cool

kocman
13.3.2004, 16:35

moj je 100% tolk nižji... sem zmeril prej in kasnej :-) Če je zraven kakšen ki ni spuščen, zgleda oni drugi visok kot traktor. :laugh
Se pravi da je vse OK.

dre
13.3.2004, 20:51
Mislim da si firma kot je Apex nebi upala prodajati ŠROT bi meli preveč reklamacij,poznam enega jih ima na meganu nima nobenih problemov in pa enega jih ma na bmw :) sam ta ki jih ma na bmwju bi ga moral še bolj znižat :metalc

PRIČAKUJEM OD BMW VOZNIKA ČIMPREJŠNI ODGOVOR :ok2

kocman
14.3.2004, 13:24
Mislim da si firma kot je Apex nebi upala prodajati ŠROT bi meli preveč reklamacij,poznam enega jih ima na meganu nima nobenih problemov in pa enega jih ma na bmw :) sam ta ki jih ma na bmwju bi ga moral še bolj znižat :metalc

Kolk pa je spustu BMW-ja?

Veljo
14.3.2004, 13:32

:laugh
Ma to mene zafrkava. :laugh Moj brat. :flipa . Nej si raje enega BMWja ubode (zdej lih avto išče) pa bo . :nana :burnout

Aero26
15.3.2004, 14:18
jaz imam tud apex vzmeti...

mislim da glih te 3-4cm nizje
imam pa se druge amortizerje monroe sesnsatrack

avto je cist ok...edino mal nizek je, kar se vidi na kaksnih strmih spustih do kaksne garaze...ali pa na kaki makadamski cesti, ki ima na sredini travo... :damn
za asfalt pa je :ok

kocman
30.4.2004, 15:13
Dolžan sem vam povedati da sem apexove fedre namontiral in sedaj po dveh mesecih je vse ok. in sem prav zadovoljen ker sem dobil tisto kar sem plačal.vseeno hvala za komentarje!!

E30
30.4.2004, 15:23
Odlicno!!

dre
2.5.2004, 00:21
Saj logično da firma kot je Apex ,se nebo upala dovoliti raznih posedanj avtomobila,ker bojo z reklamacijami sami sebi v skledo pljuvali,želim ti še veliko varnih in hitrih kilometrov ,pomožnosti ga še malo spusti da bodo iskrice letele :ok

gerchy
2.5.2004, 00:32
Poznam kar nekaj primerov (apex), ko je prislo do posedanja. Ponavadi pri tezjih vozilih (karavani), sploh, ce je pogosto obtezen. Tudi H&R. Dobro vidis, ko ti po pol leta zacne plasticna zascita udarjati ob tla, ali pa kolo naseda ob notranje blatnike.
Nekaj lastnikov, predvsem manjsih vozil (polo ...) pa se je pritozevalo, da avto ni nizji za obljubljen podatek. :confused

Sam sem imel eibache 3 leta, enkrat tedensko je bil avto povsem napolnjen (4 ali 5 lacnih studentov :-D ), nisem imel nikakrsnih tezav s posedanjem ali prenizko lego (grbine, robniki). Razen tega, da sem vedno vzvratno parkiral, mi ni bilo potrebno paziti na nic drugega. Niti na tehnicni pregled ... :laugh. Lega je bila (ob originalnih platiscih) fenomenalna, sploh za podvozje, ki je (po udobju in legi) spominjalo na kocije iz casov Robina Hooda (mcpherson + most zadaj). :cool Mocno je seveda trpelo udobje, tudi na racun komaj 8,5 cm debele gume ... :napaka

Sicer pa, kot si omenil, garancijo so ti potrdili, imas moznost reklamiranja. Ponavadi je garancijska doba 5 let. Eibach menda navaja zanesljivo delovanje milijon kilometrov.