PDA

Ogled polne verzije : zračni filter pri 523 A

kocman
7.3.2004, 18:20
Zanima me če ima kdo že predelan tračni filter vzmeti in izspuh in kako se stvar obnese.Hvala

M power
7.3.2004, 20:32
...tračni filter...

:obrvi :obrvi

Tako je, jaz ti lahko povem samo od izpuha... imam supersprint in je zvok hud, med saltanjem poka :obrvi ampak je trenutna konfiguracija => kolektor => dolga cev=> zadnji lonec :blackeye sledi iz tega, da je hrup neznosen v kabini :damn in prva stvar je ko spravim avto v dolino, da zrihtam to :ok2 Moj predlog je, da ostani na original in ce ti je grd, daj nasvasati nastavek pa je... verjemi, prej ali slej se navelicas đumbusa za ritjo :ok2 :ok2

punkfan
8.3.2004, 00:39
Jaz imam Sebringa, se ga kar fino slisi, predvsem zunaj, ampak je sound pravi, mogoce bi bil problem, ce bi delal kake 1000Km relacije ampak jih ne :ok2

Za filter pa tudi mene zanima, kako izgleda kak konusni in kak je efekt, poleg tega, da kak konj odskace...

Rock
8.3.2004, 08:08
Zanima me če ima kdo že predelan tračni filter vzmeti in izspuh in kako se stvar obnese.Hvala

Jah jest imam od K&N filter noter, je original za v box od originalnega filtra. Je vlozek, ampak ne opazim kake bistvene razlike, mogoce se ga mal bols slisi ampak za tako malenkost da se komaj opazi. Glede izpuha ti pa tud jest priporocam da ostani na originalnem oz si daj nasvasat kak nastavek pa je toto, namrec pri sportnih izpuhih se ponavadi zelo slisi bobnenje v kabini, jest bom imel kar original + lep nastavek =rezlutat je lep design :)

LP,Rock

kocman
8.3.2004, 13:06
Živjo. najprej hvala za odgovore ampak vseeno pa moram menjati izpuh ker katalizator sem že zdaj pami pri 3000 obratih nedležno brenči in ima nekakšen rezek zvok pa še duši mi motor vsaj tak imam občutek. nov izpuh stane 700.000 sit in zato mislim da bi bilo bolje imeti original kolektorje in krivino nato kmatalizator nato pacev in zadnji neki športni lonec ki ne bo preveč glasen in da ne bo moril motorja. Filter imam tudi jaz od K&N v škatli že pol leta pa je isto kot bi denar skoz okno vrgu.Zanimajo me tudi vzmeti kako se obnesejo ker jih moram kupit ker sem čez zimo nabavu feltne 17 col z gumami 235/45/17 in zadaj 255/40/17 pa so te vzmeti premehke in lahko zadaj podrgnem ob rob.Rad bi še vprašal ali ste vsi člani in kako je na zborih in kje se kaj zbirate v Ljubljani.Hvala