Ogled polne verzije : BMW srečanja - Celjska regija
s prijatlom (bmw rally) razmisljava če bi se kakšen vikend dobili na :beer in šli na kakšno panoramsko vožnjo po sloveniji. mogoče se že kje srečujete, ampak mi tu za to ne vemo :ok2 z nekaj forumaši se ze tako poznamo, vabljeni ste pa seveda vsi! torej Celje,Žalec,Šentjur,Velenje,Mozirje... Javite se in predlagajte termin in lokacijo :cool :ok
p.s. zaželjeni so seveda :bmw :3gears
ja to bi blo pa itak fajn sam počakite da avto dobim :-D :-D
BMW RALLY
11.9.2006, 20:02
Ti si naš :metalc
Dobit bi se bilo treba seveda med vikendom, interesenti lahko pošljete tudi vprašanja, podatke...po PS :) Če se lahko zasavci zmenijo in v LJ, zakaj se ne bi še mi :ok
Jaz sem zraven.
Še nisem bil na kakem srečanju. Čas bi pa že bil.
Ja lahko bi se kje dobili, pa kako rekli :beer
Na kakšno :beer zvečer mi ni problema,za kakšno turo pa jaz ne,ker še nisem kupil BMW-ja :crazy
Jaz sem tudi za. :beer
Naj nekdo predlaga termin pa se dobimo.
BMW RALLY
18.9.2006, 17:51
Hm, to soboto zvečer nekje v CE :ok2
Planet mogoče, garaža Koloseja... :3gears
Lahko. Salsa v Sempetru? :)
LP,
PIC
BMW RALLY
18.9.2006, 18:08
Lahko. Salsa v Sempetru? :)
LP,
PIC
Zakaj pa ne, ampak ni ponavadi vse polno tam :laugh
OT - Je še imel odprto avtooptiko?
Hm... v Soboto popldan recimo v celju pred Kolosejem na parkirišču recimo? jaz sem za.... Pa gremo malo turo. :) :metalc :ok
Če je kdo brez Bemflna, bom jaz taksista igral. Zastonj prevoz. Resno. Da ne bo kdo imel izgovor da ne more pridet, ker nima avta :).
BMW RALLY
18.9.2006, 18:54
Vredu :ok2
Ura in število avtomobilov/oseb
jaz sem za :ok pridem sa klijotom :laugh
:beer super. kdaj? 5-7? povejte kako vam bolj paše :ok2
Torej dekleta, žene, mame dajte v avte pa lepo pred koloseja :metalc :)
Vreme bo pravo. Nato se lahko se zmenimo za nedeljo za sg.
Pridite v cim vecjem stevilu.
Tud js pridem sam tako da sem tudi jaz lahko taksist :ok
Nikar ne ostante doma.
lp
Robi
Vreme bo lepo tak sem prej gledal.
Mogoče pridem odvisno od časa, bo treba mal avto spucat pa zrihtat za nedeljo. :laugh
Hm kdaj se sedaj to dobite? Smo Zasavci tudi povabljeni? :laugh
BMW RALLY
19.9.2006, 17:58
Normalno, povabljeni ste vsi :metalc
Vam 17h vsem ustreza na parkiršču Koloseja? :)
BMW RALLY
19.9.2006, 18:20
To soboto 23.9
Če ura ni vredu pač predlagajte svojo (ura, dve gor dol)
Za nedeljo pa je tako zmenjeno: 24.9 ob 10h na Petrolu v Šempetru :ok
če bo vse tako kot mora biti pridem. :ok
Ja v soboto bi šlo sam da je po 14 uri, u nedeljo pa ne vem ker bi si mogu mal avto umit pa globinsko posesat. Kam bi pa šli???
BMW RALLY
19.9.2006, 19:42
V nedelo je pa odhod na drag, je Compact že pri hiši? :metalc
Za vožnjo pa predlogi, lahko pa se samo dobimo, kakšno rečemo, spoznamo tisti ki se še ne... :ok2
pomoje neb blo švoh mal čez krožne it pogledat :ok2
ZASAVCI SEVEDA WELCOME!
pomoje neb blo švoh mal čez krožne it pogledat :ok2
ZASAVCI SEVEDA WELCOME!
Pridemo! Za v Nedeljo pa velja ob 10 uri na petrolu v Šempetru! :ok2
baggio pojdi zraven... :ok2
sigurno imas manj smeti v avtu, kot pa js rje na avtu... tak da to je zadnji problem da neb sel zraven :-D :-D :beer
Se strinjam in to cimprej predn bo 10m snega :laugh
citrobooster
20.9.2006, 14:03
ql :ok se zelo zna naredit, da uletim(o) :) popoldanska ura nekje ob 17.00 ali 18.00 je čist kul :ok
super,se dobimo :metalc :metalc
TOREJ: SOBOTA,23.9.2006 OB 17. URI, PARKIRIŠČE PRED KOLOSEJEM V CELJU :ok
TOREJ: SOBOTA,23.9.2006 OB 17. URI, PARKIRIŠČE PRED KOLOSEJEM V CELJU :ok
:ok
Jast tudi zraven uletim. Vsekakor. Joj bo noro, ko bo folk gledu in jim ne bo nič jasn :). Bmw uberalles.
MMMM, koliko nas pa pride približno? Da nas potem ne bo sam pet?
chuckiBMW
22.9.2006, 18:14
Bi prsu pa ma punca tekmo ob 19h pa sm ji oblubo,da jo pridem pogledat. :blabla :blackeye
chuckiBMW
22.9.2006, 18:17
Mogoce pa uletim za kaksno urco! :ok2 Al imate namen se kam odpeljat? :confused
Kak krog nebi blo slabo naredit. Se bomo dobili in se pomenili.
Ce bo prišel kdo z zamudo me lahko poklice na 041 339 181.
Upam da nas bo cim vec in da se bomo dobro ogreli za nedeljo ko bomo odpluli v sg.
lp
robi :-D :-D :-D
citrobooster
23.9.2006, 13:48
tut jst pridem :ok2
:-D :-D JES TUDI :laugh :laugh
BMW RALLY
23.9.2006, 21:10
In, vtisi? :laugh
Roberto naloži slike, aparat sem imel skoz v avtu in nimam svojih.
Za prvič mislim da je uspelo, lahko bi nas sicer bilo več ampak bo že naslednjič. Drugač pa lepo da smo zadevo izpeljal, spoznal sem nekaj novih obrazov ter avtomobilov katerim pripadajo :ok
Upam da se naslednjič MG-ju in ostalim ne bo takoj mudilo domov :)
Super bilo je, družba super, bo treba še res kdaj kej takega nardit :ok :ok
BMW RALLY
23.9.2006, 21:18
Anytime :metalc
Robi, BOSS, Freek, Villeneuve in punci so še obsedeli v gostilni čez cesto, jst pa mam dost.
Najbolša je bila vožnja po krožnih, vsakič ko sem pogledal nazaj je pošrek letela ena E34 :cool
Se vidimo jutri na pumpi
lp
Hi!
Bilo mi je vas zanimivo spoznat, čeprav sma z MG-jem morala prej odit.
Upam, pa da se še vidimo, lahko bi pa vi prišli nas malo pogledat na mariborski konec.
lp
Nekaj slikc:
http://robybmw3.moj-album.com/album/5041848/
Bilo je zelo dobro :ok2 :ok2 :beer :beer :beer :beer :beer :beer :beer
Superca to ponovimo! :beer
Tale je pa že mal motna le zakaj :laugh :laugh :laugh
http://robybmw3.moj-album.com/slike/2393337/ELHHs9FQGiDbLqpi.v.jpg
He he tuki je blo že lušno! :laugh :drink :beer :beer
Vidim da je bilo vas kar neki, škoda da nisem mogel priti, sem imel preveč dela.
No saj se pa vidimo kdaj drugič kadar še bo kako tako srečanje v Celju.
super je bilo :metalc :metalc :drink :beer
Še fotoaparat je tak-tak vidu :ok2 :drink :beer
Villeneuve
24.9.2006, 08:01
:funnypost
Mene je pa tko želodec matral da sem v Trbovljah bruhal in nato celo noč doma (najedel sem se dima + pivo)!
Drugače pa družba ta prava,mormo ponovit! :metalc
NI DA NI! :blabla :blabla :-D :-D
JE DA JE :laugh :laugh :laugh :laugh :laugh
Mene je pa tko želodec matral da sem v Trbovljah bruhal in nato celo noč doma (najedel sem se dima + pivo)!
Bogi bogi :friends :laugh :laugh
Villeneuve
24.9.2006, 21:33
Ne delite se norce :damn :laugh
:drink :beer :drink :beer :beer :avto :burnout :3gears :barf
Villeneuve
24.9.2006, 21:37
:drink :beer :drink :beer :beer :avto :burnout :3gears :barf
Tegale si pozabu :cikpavza (sem se najedu tvojga cigaretnega dima :damn ,pušiš ko magarac) :laugh
how how how :drink :drunk :litrca :hipi :cikpavza :cikpavza :cikpavza :cikpavza :barf :grin
Villeneuve
24.9.2006, 21:50
Ta prav se oglaša ja,kolk cajta si spal :hihi
Mal me je matral :blackeye šraufal :-D :-D bol švoh.
Dons sm bil pa tak vesel da je voznja uspela da sem se ga v sg skor mal napil :napaka :pimp :shithappens :navijacica
citrobooster
24.9.2006, 22:07
ta vikend je bil pa fenomenaln. še pridemo v celje. fajn družba :ok2 :ok
pa današnja panoramska :metalc :metalc
enkrat morte pa tut iz savinjskiga konca v trb uletet :)
hvala. kontra...
ni pene, vi sam povejte :ok2
Zakon. Res je bilo fajn.
Super družba.
:beer
Se še kaj dobimo.
:metalc
Villeneuve
25.9.2006, 14:32
js sem za :ok2
Mi tudi! :ok2
Jaz tudi :metalc
clio 1.2 RN :laugh :laugh
Jaz pa ne :laugh :laugh :laugh
BMW RALLY
25.9.2006, 15:53
js sem za :ok2
X2 :ok
Že ta vikend, seveda če bo lepo vreme?
Bi bil kdo zainteresiran za karting ali kaj podobnega? :)
karting :mljask :mljask :mljask :mljask
maddriver
25.9.2006, 21:35
ej, skoda da nisem vedel za tole srecanje. Ce bo ta vikend, se pa vidimo. Tudi za karting je dobra ideja. Sem ZA !
Kar tukaj spremljajte to temo. Pa ce ma kdo kake ideje... Ne jih šparat v glavah, napište jih tu gor!!! Vse je dobrodošlo. :ok2
Lahka bi pa šli na burek na avtobusno :rofl :rofl :rofl .
Šalo na stran. Karting v štorah bi bil res dobra ideja, se zberemo tu kot v soboto, neki spijemo in skupaj :burnout v štore na :3gears
Villeneuve
25.9.2006, 22:16
Šalo na stran. Karting v štorah bi bil res dobra ideja, se zberemo tu kot v soboto, neki spijemo in skupaj :burnout v štore na :3gears
:mljask :laugh
Js bi pa res rajs kej jedu k pa tist sraje vozu.
EJ PA ZASAVCE MORMO IT MAL ENKRAT POGLEDAT...pssst. bomo mal presenetl. nč okol govort :woohoo
Villeneuve
25.9.2006, 22:45
Js bi pa res rajs kej jedu k pa tist sraje vozu.
EJ PA ZASAVCE MORMO IT MAL ENKRAT POGLEDAT...pssst. bomo mal presenetl. nč okol govort :woohoo
:wave2
kaj je robbie, a kej glava boli :confused :-D
fantje mormo se zment eno zadevco in sicer ciljna točka trojane
Zasavci, LJ, Ce skupaj meeting, krofi, prazna stara lokalna cesta, kaj pravte :ok2
Villeneuve
25.9.2006, 22:47
kaj je robbie, a kej glava boli :confused :-D
fantje mormo se zment eno zadevco in sicer ciljna točka trojane
Zasavci, LJ, Ce skupaj meeting, krofi, prazna stara lokalna cesta, kaj pravte :ok2
Mi smo ZA! :ok
gremo fantje ta vikend
se pravi 30.9.06 naredmo nekaj norega spet povabmo vse, nafilajmo parking, spraznmo krofe, popipjmo pijačo in se gremo mal zabavat :beer :blabla :ok2 :drink
citrobooster
26.9.2006, 07:48
mi smo vedno za :beer :ok2
Villeneuve
26.9.2006, 08:12
:dance
Jaz bi bil pa za varianto piknik na Šmartinskem jezeru. Njami.....
Kaj pa Bmw bar v Šempetru ali Žalcu? Ne vem ravno kje je? Tam bi zaključili :)
Upam, da bodo prišli vsi modeli ; 316. 318 plus S, 320, 323, 325 in M3 in ostali
Eh tist je bolj beznca nas nebi mel kam dat je premajhen :-D
No mene zadnč ni blo, ker nisem opral avta :). Zdaj pa če se konkretn dogovorimo, ga bom pa še napolnil z gorivom.
Js sem vedno ZA!! :metalc
BMW RALLY
26.9.2006, 19:37
Vreme mislim da bo lepo, je kaj interesentov za ponovno srečanje? :metalc
Če se nas nabere vsaj 8-10 bom vprašal za popust, pa se lahko imamo dobro in naredimo manjšo dirko v soboto popoldne :)
Tisti, ki bi bili za karting mi prosim pošljite PS
Zaenkrat bi vozili:
e60m5
Syus
misery
Ostale bom dopisoval sproti, prijave pobiram do petka zvečer :ok
P.S Vabljeni pa ste seveda VSI
Js sem ga mel doma, sm se ga najedu :barf ... bi pa sel mal cez zasavje pogledat :ok2
Kva zdej neki pizdis :laugh :laugh zram prideš pa vejica
V soboto bi pa verjetno tudi jaz lahko prišel, če bo lepo vreme sem jaz tudi za.
Čeprav bi bilo bolje naslednjo soboto.
neđo njehi :eek2 :laugh :laugh js sam povem svoje mnenje :ok2 bi sli mal citrota,vilneva,freeka pa bossa pozdravit? pa na trojanah so krofiiiii :mljask :mljask neki zate denis :blabla tomaz ti pa le pridi ce bos utegnil :ok2
mmmmm krofi, sej če s okol pasa umijem sm sam en krof :-D :-D. Ja no sej bi tud to lahka nardil bi mel mal daljšo turo
Njami, krofi. gremo na krofe pol pa še v Zasavje. Nas bo več.....
če mene vprašate bi lahko bilo takole nekako. Dobimo se pred kolosejem na parkingu v Celju in odpujsamo na trojane na krofe ( Njam, njam, mljask ), nato pa v Zasavje :). A nas ob pol 15 na kupu ?
Gremo na kraflce bi reku savinjčan :lmao :lmao
al pa na krafne bi reku bosanc
maddriver
27.9.2006, 09:52
ja, res bi se lahko mal zapelal okol pogledat... tam sem videl idejo za BMW pub v Zalcu-toplo ODSVETUJEM. kot je ze napisano je to neka beznca, pa 2x sem bil tam, pa je stregla gospa ( ne gospodicna), katere starosti in stasa raje ne bom omenjal. :)
Drugace pa, fantje in dekleta, upamo na lepo vreme in en lep BMW meeting, je tako?
:bmwfans
l.p.
citrobooster
27.9.2006, 10:43
pa dejte zavit kej v zasavje, no :) :beer
Jaz bom skor sigurno malo uletel zraven.
Vreme bo menda lepo ta vikend, tako sem prej gledal.
Zdaj pa naj en napiše kako bi naj vse skup potekalo, da malo vidimo, ker zdaj tukaj je že kar enih par varjant. Jaz sem zato da se dobimo pred Kolosejem, pol pa krenemo na en karting, pol pa še lahko na krofe. Sam pol bi bilo vredu da se dobimo naprimer okrog 14 ure, čene bo prej tema.
maddriver
27.9.2006, 11:14
ka pa ce bi naredl vsak teden nekaj? npr.; to soboto gremo na karting, naslednjo pa na krofe in zasavje...? al pa obratno.
ja res, ce mislimo vse na en dan nardit, pol bo treba kr kmal po juzni startat....
Ja bi blo bolje če bo ta vikend lepo vreme it na karting ker drug vikend je lahko dež in krofe lahko jemo tud pod steho, karta pa ne gre vozit po mokrem. No to je samo moje mišljenje. Najbolje bi blo da se v soboto okoli 15:00 dobimo pred merkatorjem in štartamo skupaj v štore da ujamemo še malo sonca. Zdej pa povejte ostali kako in kaj :ok
Jaz sem tudi takega mnenja, da se dobimo naprimer ob 15 uri pred Kolosejem, pol pa krenemo do Štor na en karting. Na krofe pa gremo kdaj drugič pa še takrat zraven kako turo vžgemo.
Mogoče še jaz pridem,nisem ziher,težka bo.
Villeneuve
27.9.2006, 17:48
Pol je že boljš da greste čez Trojane (spustite krofe) in se pripeljete v Trbovlje,nato pa skupaj odrinemo v KLEK na ene tri družinske pizze + kakšno LAŠKO pivo! :ok2
Pr nas so socialne cene - 2400sit (družinska pizza,je pa vlka ku sto mater) :ok
Kr neka hrana vam gre po glavi koda še nism dost debu :laugh :laugh
Villeneuve
27.9.2006, 19:57
Kr neka hrana vam gre po glavi koda še nism dost debu :laugh :laugh
Sej lahko sam gledaš ko bomo mi "čopal"! :hihi
ooooo to pa ne :jezik :ok2
Pol je že boljš da greste čez Trojane (spustite krofe) in se pripeljete v Trbovlje,nato pa skupaj odrinemo v KLEK na ene tri družinske pizze + kakšno LAŠKO pivo! :ok2
Pr nas so socialne cene - 2400sit (družinska pizza,je pa vlka ku sto mater) :ok
Dejmo it na pizze :). Jaz sem že lačn danes. Pa krofe bomo mimogrede kupili.
No, ali karting ali Klek na pizzo?
Jaz sem zato, da se dobimo ob 14:00, bo več od dneva ostalo.
maddriver
28.9.2006, 10:48
po moje je bolje izkoristit lep dan da se gre na gokarte, ker ne vem, do kdaj imajo oni sezono odprto...tura okoli zasavja se pahko naredi tudi v kaksnem bolj hladnem vremenu, ko ne bo za na gokarde (sorry zasavci, to je samo moj predlog, ceprav vabljeni tudi vi v CE da ne bo nesporazuma)
kot sem rekel, to je samo moj predlog, seveda pa se bom pridruzil mnenju vecine !
ni vazno KJE, vazno je KDO in KAKO !!!
l.p.
po moje je bolje izkoristit lep dan da se gre na gokarte, ker ne vem, do kdaj imajo oni sezono odprto...tura okoli zasavja se pahko naredi tudi v kaksnem bolj hladnem vremenu, ko ne bo za na gokarde (sorry zasavci, to je samo moj predlog, ceprav vabljeni tudi vi v CE da ne bo nesporazuma)
kot sem rekel, to je samo moj predlog, seveda pa se bom pridruzil mnenju vecine !
ni vazno KJE, vazno je KDO in KAKO !!!
l.p.
Jaz sem tudi tega mnenja. :ok
Villeneuve
28.9.2006, 14:42
Sej mi nismo nič jezni,Vi se samo odločite pa napišite kdo je za:
1.)KLEK (druženje + pizza + pijača)
2.)Celje (gokart + druženje + pijača)
:ok2
Jst glasujem za prvi predlog! :ok
Naj zmaga boljši :-D
Sedmi :laugh :laugh
Sej ne, drugi
Če zmaga PRVI sva z mojo tudi zraven! :ok2
Prov vlece me probat te zasavske pizze :ok2 :mljask
Jaz če bo druga varjanta zmagala pridem.
To prvo varjanto lahko naredimo tudi ob slabem oziroma mrzlem vremenu, druge varjante pa ne.
Js bi bil tud za prvo varianto :metalc
zgleda da bomo šli na pizzo :ok2
Villeneuve
28.9.2006, 20:42
Zaenkrat zgleda takole:
1.)Villeneuve
1.)-BOSS-
1.)robbie
1.)soulfly
2.)tomaz
1.)dBola
1.)Brt
2.)e60m5
1.)Citrobooster
1.)Freek
1.)Bojan121
Tukaj sem dopisal nekaj naših ki so za KLEK! :ok
Villeneuve
28.9.2006, 20:46
Glasovanje je odprto do jutri in sicer do 16h!Po 16h sporočim kako in kaj v soboto! :ok
Poskušali pa nam bomo urediti še parking in pa popust! :ok2
A pol se gre v klek? :cool Se bom jaz probal zmenit če bo kej popusta dal, sam more bit 100% da pridemo da se ne bom menil đabe!! :ok2 Upam da boso za!! :ok
:viking :telefon :viking :woohoo :woohoo :burnout :posvet :dama :kosilo :fotograf :driver :jezna
Zaenkrat zgleda takole:
1.)Villeneuve
1.)-BOSS-
1.)robbie
1.)soulfly
2.)tomaz
1.)dBola
1.)Brt
2.)e60m5
1.)Citrobooster
1.)Freek
1.)Bojan121
Tukaj sem dopisal nekaj naših ki so za KLEK! :ok
To pomeni okoli 20 ludekov da vemo malo omenit za plac! Do jutri 29. se pa še zmenite za uro da vemo prostor narediti (kje bi bili zunaj ali notri)???
če bo lepo vreme zuni če pa grdo pa not
če bo lepo vreme zuni če pa grdo pa not
hm kako pa bo?? :laugh Se bomo kar za zunaj zmenli, sam kaj za oblečti vzemte s seboj ker se zvečer kar shladi! :ok2
Tema se nadaljuje TUKAJ: http://forum.bmwslo.com/viewtopic.php?t=10885&postdays=0&postorder=asc&start=870
....da ne bomo pisali v Celjsko regijo! :ok2
Gremo ta vikend v klek, naslednji oz naslednje enkrat pa lahko gremo na karting. :ok2 Treba se je prej dobr podlozit da bomo lahko sukal volane :-D :-D Tomaž pojdi z nami. jaz sem iz savinjske,kot ti,in bi se lahko dobili kje pri šempetru pa skupaj šli do celja? Pol pa pred koloseja(tam ponavadi ni gužve), nato pa prek rimskih toplic in hrastnika v trbovlje. Poznam pot :ok2 Nazaj pa čez podmejo mimo prebolda in vsak na svoj konec :ok2
citrobooster
29.9.2006, 08:45
no no, sej bo neki iz tega. lepo bi blo, da bi se zmenil ja :metalc
bi blo fajn ,če nas je več, da bi se nek na enem parkingu v trbovljah dobil, pol pa šli vsi skup v klek :ok2
Gremo ta vikend v klek, naslednji oz naslednje enkrat pa lahko gremo na karting. :ok2 Treba se je prej dobr podlozit da bomo lahko sukal volane :-D :-D Tomaž pojdi z nami. jaz sem iz savinjske,kot ti,in bi se lahko dobili kje pri šempetru pa skupaj šli do celja? Pol pa pred koloseja(tam ponavadi ni gužve), nato pa prek rimskih toplic in hrastnika v trbovlje. Poznam pot :ok2 Nazaj pa čez podmejo mimo prebolda in vsak na svoj konec :ok2
Ja če bom šel se lahko zmenimo ja.
Meni se gre bolj za karting kot pa za pizzo, to lahko jaz jem kjerkoli, mam pizzerijo kilometer stran, res je da ni tako kot tukaj ko bo zraven druženje, sam to je lahko tudi na kartingu, ker bo to soboto lepo pa toplo vreme, pol pa nikoli ne veš ali še bo letos tako ali ne, pol pa še povrh tega drugi mesec ne bom mel noben vikend časa razen tega prvega naslednji teden. Zdaj pa tudi imam delo doma, zato pa če bo karting si bom sigurno vzel čas, čene bom pa verjetno kar delal.
No to je moje mnenje, naradite pa kakor hočete.
Ka je zdaj celjani in okolica kdaj se dobimo da skupaj štartamo proti zasavcem??
Na zelezniski postaji v trbovljah bi se dobili ob 19:30. tak da bi mi startali okrog 18:00? Pa čez savinjsko, trojane, zagorje. Z velenjcani bi se mogoce dobili v sempetru na pumpi? da ne bodo hodili v ce. dajte predloge da napisem v naslov teme :ok2
Na zelezniski postaji v trbovljah bi se dobili ob 19:30. tak da bi mi startali okrog 18:00? Pa čez savinjsko, trojane, zagorje. Z velenjcani bi se mogoce dobili v sempetru na pumpi? da ne bodo hodili v ce. dajte predloge da napisem v naslov teme :ok2
:metalc :metalc :metalc :metalc :metalc :beer
Če bote prej dol pa pokliči! :ok2
Meni je super, če se dobimo v Šempetru na pumpi. Kdaj?
18:15 bo v redu?
LP
seveda bo vredu. soulfly bos ti pripeljal bimmerje iz tvojega konca? :ok2
vceraj sem bil v trbovljah...zrak je čist,lokacija prava,družba zakon... :-D :ok
Lahk vprašam zakaj tok pozn? zakaj ne prej? ampak vseeno, kup bimerjev. Yessssss.. :metalc :metalc :metalc
Villeneuve
30.9.2006, 11:10
Pozno zato ker imajo nekateri žal službo! :frown
Pa sej ni pozn :ok2 , je pa res da se lahko zavleče mal v noč ( :kronca , :blabla2 )
Wrc, mg, jusch...se vidimo dones? :ok2
Ma jaz še delam :frown :jok :frown
Že kaj veste koliko vas pride? :)
Jaz ne ker sem prišel glih iz šihta pa mamo trgatev doma tak da žal....
Pismo, kolk folka ma ob sobotah službo?
Js pa prijatelj grema :ok2
Ja sem delal do pol sedmih, vsake tok časa sem si malo pavze vzel. Tako da nisem pol šel, ker sem bil malo zmatran, zdaj kot sem napisal če bi bili gokarti, pol bi sigurno prišel, tak sem pa raje neki stvari porihtal doma, ker je bilo lepo vreme.
maddriver
1.10.2006, 10:36
ej, fantje in dekleta......kje pa ste se zbrali vceraj???
ob 18.00 ni bilo nikogar pri koloseju oz. Mercatorju, ker sem naredil 3 kroge okoli in okoli pa nikjer nobenga bmw-ja....??? :confused
Danes je lep dan. Če je kdo iz celja in okolce za en mini event, gokart in pijača naj pove pa gremo.
BMW RALLY
1.10.2006, 15:23
Če je kdo danes popolodne čez kakšno urco za karting me naj pokliče na 031/404-896 in uletim s kolegom :ok
Za naslednji vikend če bo lepo vreme se zmenimo, če bi nas bilo več pol pridem tudi jaz, da vžgemo eno dirko. :ok
Potem se mormo samo zmeniti al boimo šli v soboto popoldan ali v nedeljo. Men je nedelja bolj kull.
maddriver
1.10.2006, 22:20
ce bo lepo vreme sma se 2 za gokarte :avto :3gears
maddriver
1.10.2006, 22:24
a ma kdo kaksne slikce iz Kleka, da vsaj malo vidimo kako ste se imeli ???
Slik iz kleka ni, ker noben ni mel digitalca zraven... :blackeye Za ta vikend bi se pa lahko zmenili za karting. Pogoj je lepo vreme... BMW RALLY bo zrihtal popust... meni bolj pase nedelja, vendar če bo večina za soboto, bo pač sobota... V soboto imajo nekateri še službo, v nedeljo so pa bolj kot ne fraj... :ok2
Jaz sem tud bolj za nedeljo ker v soboto delam
A maš v soboto trgatev? :laugh :laugh :laugh
Ne, delam :laugh trgatev je pa že bla in to zelo uspešna :drunk :laugh
glej da se bos do vikenda streznu :drink :laugh :laugh
Jaz sem za meni sicer bolj ustreza sobota, sam tudi če bo nedelja bo kar vredu.
Sam vreme zaenkrat kaže bolj slabo.
Uuuu, pa sej ni treba da je sonce :). naj bo dež :).
Men bi tud nedelja bolj ustrezala.
Za nedeljo je napovedano sončno vreme. Zjutraj sicer bolj sveže(6 stopinj) popoldne pa dokaj solidno(18 stopinj). Burje na celjskem ne bo.
by meteorolog robi :laugh :laugh
ps: res je napovedano tako vreme (vir: provreme)
vir www.wetter.de je za celje napovedano 8 stopinj zjutraj in 17 popoldan, regen risiko je 8%, vlažnost 59%, .... :blabla :blabla :blabla :ok
Prosim če potrdite prihode za nedeljo, da se ne bomo v soboto proti večeru noreli in iskali en drugega... Napišite še uro in od večine bo izbrana.
lp :ok2
Jaz pridem, pa verjetno še en zraven. Kar se tiče pa ure pa mi je vseeno sam da ni pred 14 uro.
BMW RALLY
3.10.2006, 19:22
Za karting potem velja, samo javite se mi prej tisti ki bi vozili pa bom poklical in se dogovoril. Samo PS in pa če bo še kdo koga zraven vzel da se ve približno število. Zdi se mi, da jih lahko naenkrat vozi 7
Vreme bo očitno :ok
http://www.karting-store.net/
Zaenkrat so:
Syus
Misery
Robbie
Tomaz (+1)
_Silvio_
in pa jaz
Ostale dodam sproti oz. na vsako naslednjo stran zaradi preglednosti.
tomaza si pozabu!!! :damn
BMW RALLY
3.10.2006, 19:36
Dodano, se opravičujem :)
Ostale pa prosim po PS, 100% jih preberem, varčujemo s prostorom pa še bolj pregledno bo kot pa če vsi povprek kracamo :laugh
Vabljeni seveda vsi, tudi z drugih koncev :ok
Jz bom pršu na kak drink pa mal pogledat vozu pa ne bom! :ok2 :beer
Seveda ni treba vozit. To je odlocitev vsakega posameznika...Vazno da se dobimo, kako recemo, spoznamo kaksnega ki ga do zdaj nismo uspeli...
maddriver
4.10.2006, 10:31
count me in ! :hello
citrobooster
4.10.2006, 11:57
se zna nardit, da uletimo na kak drink. :beer
BMW RALLY
4.10.2006, 18:17
Vozniki prosim PS, gre se samo za to da vem število. Bolj pregledno je, in organizirano :ok Hvala
http://www.karting-store.net/
Zaenkrat so:
Syus
Misery
Robbie
Tomaz (+1)
_Silvio_
e60m5
+jaz in prijatelj ki ni na forumu
Ostale dodam sproti oz. na vsako naslednjo stran zaradi preglednosti.
chuckiBMW
4.10.2006, 23:34
Mogoce pridem tudi jaz pa dam za kaksen sok ali :beer ker praznujem :ok2
Mogoce pridem tudi jaz. Sporocim!
LP,
PIC
BMW RALLY
6.10.2006, 19:57
Dajmo fantje, tistga jurja al pa dva pa ja lahko pogrešate za kakšno dirko :ok2
Dajmo fantje, tistga jurja al pa dva pa ja lahko pogrešate za kakšno dirko :ok2
Jaz sem brez :eur kupil e34! :metalc Zdaj moram pa še popraviti par stvari in bo :eek ! :laugh Pridem pa na pijačo! :ok
Villeneuve
6.10.2006, 21:33
Kdo ti je pa kriv da si brez šuškov!? :laugh
boss, pol jo pa le pripelji pokazat :ok2
boss, pol jo pa le pripelji pokazat :ok2
Ne vem če ni name zavarovan, mi je zaciry pustil zavarovanje do 16.10.06 da grem lahko k Bojanu na piknik in da mi ga ni treba zavarovati ker ga bom dal čez zimo v garažo! Mogoče :confused ! :)
Villeneuve
6.10.2006, 21:43
Itak da se zdaj lahko voziš do 16.10.2006,sej sta tko napisala v pogodbo! :napaka
Lahko se voziš. brez skrbi. sem mel tak primer z motorjem... :ok2
Itak da se zdaj lahko voziš do 16.10.2006,sej sta tko napisala v pogodbo! :napaka
aja sem čisto pozabil :metalc
Villeneuve
6.10.2006, 22:08
Je že avatar spremenil,da se nisi ti :love v ta avto! :laugh
Sej ti ga bom poslikal da boš meu svojga v avatarju! :ok
Je že avatar spremenil,da se nisi ti :love v ta avto! :laugh
Sej ti ga bom poslikal da boš meu svojga v avatarju! :ok
Jutri, ko gre v čiščenje! Pa čiščenje lopute itd,.... :)
Villeneuve
6.10.2006, 22:11
Opa,že rihta svojo ljubico,sam da ne bo Maja na koncu izvisela :hihi
Ja jaz pridem, upam da drugi tudi.
BMW RALLY
7.10.2006, 23:22
Bomo, bomo ob 15h pred Kolosejem :)
Upam da se jih čimveč opogumi za karte :laugh
Kdor bo hotel bo vozil, ostali se bomo pa smejali tistim ki se bodo zaletavali... :laugh :laugh
Nas verjetno ne bo ker morma s Freekom po en motor za v avto! Če boma prav čas pa priletima! :frown
maddriver
8.10.2006, 02:47
pozdrav
ne bi rad prevec tezil, samo kje tocno bi se naj zbrali? Pred KOlosejem ne bo slo, ker je dovoz z obeh strani zaprt ! Torej nam ostane parkirisce pred Mercatorjem ali pa pred dvorano Zlatorog (Playcafe). jaz predlagam to drugo varianto (playcafe) ker tu ponavadi ni guzve, pa se prav lep pogled bo iz gostilne na konjicke...
se vidimo ob 15.00
Prvi na forumu :woohoo noro je blo... ko sem se usedu v avto je blo pa tak mehko da sem komi pelu... :laugh :laugh
BMW RALLY
8.10.2006, 18:43
Carsko, prava družba, dobro vzdušje... :bow
Drugič pa Logatec :-D
Upam da bojo kmalu slike, pa čase lahko nekdo obes gor. Naslednjič bi blo dobr če smo 2 skupine po 7, tako pa je danes PIC moral voziti z drugimi :blackeye
Vidim da ste uživali! Upam da drugič skupaj ker danes ni bilo časa! :frown :)
Seveda je bilo fajn če je pa družba prava, le zasavci so manjkali da bi mal gokarte razteral :-D :-D . Drugič bi blo pa res bolje it v logatec. Sam vožnja domov me je pa mal jebala ker sem se navadu na direktn trd volan pri kartu. Fajn je pa blo ker sem bil najhitrejši :laugh :laugh .
maddriver
8.10.2006, 20:19
evo neki slikic iz danasnje "dirke"
casi bojo upam da jutri ko usposobim skener !
blo je super, vreme smo ujeli, pa apeliram na ponovitev !!!!!!!!
http://www.moj-album.com/album/5264585/?stran=1
l.p.
Bilo je odlično, večkrat bi se morali takole dobit. :ok
Drugače pa ko sem prijev za volan je bil mehak tako da sploh nisem vedel da ga sučem. :laugh
Maddriver dobre slike! Pohvala tebi in tvoji punci :ok :fotograf
maddriver
8.10.2006, 23:53
hvala, hvala
sem dodal se obe casovnici, sicer niso najboljse kvalitete (poceni skener, pac), ampak malce obrnite, povecajte, ........pa bo....
tako da lahko dodate svoje ime ali nick zraven st.gokarta, pa se malo pohvalite :driver
citrobooster
9.10.2006, 08:07
:ok super ste tole speljali :)
Sem dal tudi to temo pod Sticky, da bo vedno navrhu. :ok
Nixxon hvala. :ok Dobiš za pivo ko se srečamo :ok2
Fantje to velja za vas in za Zasavce! Da se enkrat zberemo in se skupaj odpeljemo do ljubljane kjer imajo ljubljančani zbor!! Zdaj je v nekem hotelu?! Sam edini problem je ko je nedelja in je zjutraj služba! :frown :)
Ja dobra ideja za naslednje vikende ko se ne bomo mel kam dati... :ok2 Sem ZA!
no. 46 thats me :ok :cool
BMW RALLY
12.10.2006, 20:34
Fantje kaj bomo pa ta vikend počel? :)
maddriver
21.10.2006, 16:38
....celjani pa ta vikend spijo..... :zzz
Bi se dobili kaj? :ok2 :ok
maddriver
21.10.2006, 17:30
res bi se lahko mal dobli da spet kako recemo...... :drink
Js sem za! Za čas mi je vseeno, ga mam vedno :ok2
Villeneuve
21.10.2006, 18:26
Js sem za! Za čas mi je vseeno, ga mam vedno :ok2
Robi,ti maš preveč časa! :laugh
maddriver
21.10.2006, 18:51
ja ne vem......
lahko bi se dobili jutri, ce bo kej interesentov......
nekega posebnega dogajanja ocitno ne bo, razen kaksne kavice .....(soka, piva, whiskey-a... :) )
ja ne vem......
lahko bi se dobili jutri, ce bo kej interesentov......
nekega posebnega dogajanja ocitno ne bo, razen kaksne kavice .....(soka, piva, whiskey-a... :) )
Če bo čas pridem, robbie ti pa unga dub pa še biznis zrihtamo!! :laugh
Mogoče pa tudi jaz pridem na kak drink. :drink
Povejte uro pa se dobimo :ok2 :ok
maddriver
22.10.2006, 12:44
evo, se bom pa js odlocil......15.30
lokacija Playcafe (dvorana zlatorog).
ce so drugacne ideje, z veseljem sprejmemo...
kulk vas pride ???
Fizikalac
22.10.2006, 14:29
jaz bom tam sigurno, da mal avtek an ogled prpelem, pa da ga full skritizirate :)
maddriver
22.10.2006, 14:42
koncno se je nekdo opogumil.....
misim da smo celo ze trije..... :-D
3 pridemo iz savinjske :ok2
Lepo vas je bilo vidit :ok2
Fizikalac
23.10.2006, 03:59
Dule je car itq. He he.
Robbie pa tud. oddahnil sem si, ker je ugotovil, da nima zjahanga avtomobila :-D :-D
Srečanje je blo kull. apeliram na kak piknik.
čim prej, ker sm že lačn :)
zahvaljujem se na brezplačni pijači... res.... carsko.
Dan je bil lep, lokacija prima, odlična. mogoče se gremo kdaj mal po mestu pelat in gužvo delat :)
maddriver
23.10.2006, 11:25
:rofl hvala hvala
kolikor je najprej zgledalo da nic ne bo, je v koncni fazi celo nekaj uspelo, he he
ja , blo je ql in hvala Ro|Po za pijaco...
naj vam (nam) to preide v navado :-D :beer
bi šel mogoče kdo jutri v trbovlje? :ok2
Fizikalac
27.10.2006, 18:06
Ja lahko bi šli. Sam ne samo midva dva :)
maddriver
5.11.2006, 12:10
ka je zdej celjani......zimsko spanje ???
ste za en mini turnir v biljardu ???
Fizikalac
5.11.2006, 12:39
Jaz sem vedno za :). Sam če ni kdo profi, pol pa nism :)
maddriver
5.11.2006, 13:18
evo....dobino se danes ob petih, na garazni hisi (zgoraj levo) !
odigramo kak biljard pa kej spijemo pa kako recemo!
maddriver
5.11.2006, 13:21
ups, sem pozabu omenit....Planet Tus... :-D
Fizikalac
6.11.2006, 00:36
jaz lahko rečem da je bilo odlično. Gospodične bolje igrajo biljard kot tipi. :)
Upam samo, da se bo še kdo kdaj pridružil.
Naslednjič bo pa kaj?
Točno tako kot si napisal, bo potrebno še neki treninga :ok
Joj prejoj na vse zamudim bo treba bol redno forum spremljat. :ok2
Fizikalac
9.11.2006, 02:08
Joj prejoj na vse zamudim bo treba bol redno forum spremljat. :ok2
ha. ha. ha. Nis nič zamudil. še vedno se lahko pridružiš. Iščemo še kakega bmw-ja ki ne bi bil zelene ali bele barve :) , da malo popestrimo dan :).
Tomažu hvala za :drink , Duletu tudi za :drink , sebi se zahvaljujem za biljard in Roby-u tudi :ok :metalc :metalc
v nedeljo pa gremo kaj? Pikado, ročni nogomet, bowlat, air hokej?
Vedno je lepo, če te spodbujajo gospodične :).
skupaj imamo več konjev kot ferrari :) = 537 BHP
kje kaj zakaj?? Jst sm takoj za:)) juter bom mogoč že fertik sestavu avto
aja pa predvsem kje pa kdaj pa kaj :)
Jz bi bil za air hokej. Kdaj bi se pa dobli, Ker jz u nedeljo delam tak da bi lahka šele po 4 uri.
Fizikalac
10.11.2006, 03:10
Za vse novince :). Sedaj se dobivamo na strehi garažne hiše
v planetu tuš :). Večinoma v nedeljo, ker se ne dela :), popoldan tam po 16:00 uri :).
Največ besede ima maddriver , ker je najjači :).
no prej se je potrebno dogovoriti.
dogovorimo pa se preko msn-ja :)
maddriver
10.11.2006, 13:34
he he, no nebi zdej pretiraval...
air hickey je dobra zadeva, samo problem je, ker nikjer naimjo vec kot 1 mizo, oz. max.2...
tako da ce nas je vec (8-10) potem 2 igrata ostali pa :jack :drink
treba je pogruntat neko varianto, ko jih lahko vec igra...
Za vse novince :). Sedaj se dobivamo na strehi garažne hiše
v planetu tuš :). Večinoma v nedeljo, ker se ne dela :), popoldan tam po 16:00 uri :).
Največ besede ima maddriver , ker je najjači :).
no prej se je potrebno dogovoriti.
dogovorimo pa se preko msn-ja :)
Redno se spremlja ta tema pa se ne more nic zamudit :ok
maddriver
11.11.2006, 10:56
ajde fantje in dekleta......zbiram predloge za jutrisnje srecanje... :beer
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.