PDA

Ogled polne verzije : P: E28 525i

BMW RALLY
9.9.2006, 18:40
Torej, upam, da mi moderatorji tokrat pogledajo skozi prste glede na to da se gre za sorazmerno redek avto. Zgodba je sledeča. Danes sva šla s sosedom na kolesarjenje in sem pred trgovino zagledal staro petico, ki je bila tam že 2, 3X le da se je danes po naključju tam znašel še lastnik :cool
Sedaj pa k avtomobilu.
Barve je takšne zlato-srebrne in je po njegovih besedah bil konzulatski avto v Beogradu. Letnik 85' in kar je tudi mamljivo reg. oz. po papirjih je 518 :ok2 pod havbo pa kraljuje M30 (ampak naj ne bi bil swapan kasneje - pomoje je sam kaj začaral s papirji)
Najpomembnejše pa je oprema :mljask Lepo po vrsti:
Centralno zaklepanje, servo, klima, 5 ročni menjalnik, el. šipe, ogledala - ogrevana, CC, Bordcomputer (kjer mi je ponosno pokazal porabo 8.7l), usnje (tisto pravo debelo nemško) bež barve in popolnoma celo le malo umazano z naslonom na zadnji klopi. Sedeži so ogrevani (menjal je stikalo v Avstriji in je iz stare sedmice) ogrevane šobe za pranje stekla, ogrevane ključavnice, zadnji senčni rolo, meglenke, volan je original 3krak športen,
platišča se mi zdi da so TRX, vsa original oprema od orodja, prve pomoči..itd. (ima baje še tudi ostalo dokumentacijo, navodila, spisek opreme...) Prerjaven ni nikjer, ima pa na parih mestih malo napihnjeno barvo ampak ni kritično. Možakar je imel že 14 BMW-jev, tega ima v lasti 7 let in ga prodaja ker v kratkem vzame malo novejšega Audija. Pomoje sem še kaj pozabil pri opremi, ampak je nekaj podobnega kot E30 325i od @Damjan Doc le da ta nima šibedaha (na žalost). V naslednjih dneh se boma poskusila še dogovoriti za slikanje. Glede cene je rekel da bi ga dal za 1500Eu, ni ga v nobenem oglasniku ker je tako brezveze glede na resnost pri nas. Cena se mi zdi fer, spomnem se tiste srebrne 520i ki jo je prodajal Jerry za 350k pa je bila v podobnem stanju kot ta in z manj opreme. Upam da je tukaj kdo ki ga kaj podobnega zanima, in ga ne misli samo preprodat :damn
Če je kakšen interesent (propeler in podobni) mi naj prosim javi po PS pa se bomo pogovarjali naprej :ok

Damjan-doc
9.9.2006, 19:11
:slin :slin

BMW RALLY
9.9.2006, 19:16
Lepo povzeto ja... :laugh
Zaenkrat sem največji inetresent jaz sam :grin :mljask :mljask :mljask :love
Če mi uspe doma prepričati, najti še eno garažo in nekaj $$ absolutno pade ker je :metalc
Hm, celo na mobile.de trenutno ni podobnega, in za ta denar

propeler
9.9.2006, 19:36
Pri meni doma 525i letnik 1982, ampak ponavadi je vse skupaj nakladanje in neresni kupci.Ce ta avto kupis nisi naredil nic pametnega ker je ze postemplan in kot starodobnik nima nobene vrednosti.

525i E28 ima original M30 motor z 150 konji.

BMW RALLY
9.9.2006, 19:40
Poštemplan :confused
Jap, tako je rekel 110kw motor :) Sam sem sprva sklepal da je M20 20ka, vem da so bili original M30, želel sem povedati samo da ni prišel iz tovarne kot 518 in da je najverjetneje sam vzel papirje od usutega ali pa kaj podobnega z vezami in kakšno "tiskarsko napako" (debato je nanesla na to ker je sosedu ki je bil zraven šla v nos reg. in pa poraba :hihi)
Želja vsekakor je, sploh ker ni čisto navaden.

propeler
9.9.2006, 19:47
Jaz jih imam 8, pa ni noben navaden, problem je v slovenski miselnosti.Sem bil z Hartge-jem v Avstriji in me je tip zacel nagovarjati nej ga prodam na vsak nacin, pri nas tega ne bos dozivel.

Zadnjo E28, ki sem jo ponudil na forum ni bilo nobenega interesenta.

Ce rabis pomoc pri podrobnem ogledu avta me poklici, saj E28 poznam do zadnjega vijaka.Poslji mi kako sliko da ti pomagam dolociti letnik vozila.

RobertH
9.9.2006, 19:52
Tole bi pa znalo biti zanimivo.

BMW RALLY
9.9.2006, 20:04
Propeler imaš PS :metalc
Zelo lepo da si pripravljen pomagati, če ne bo ta mi bo pa naslednjič uspelo najti nekaj :ok
Za slike pa kot sem rekel bom poklical jutri lastnika in če se dobima pošljem najprej slike tebi potem pridejo še javno na forum

RobertH
9.9.2006, 20:11
Če je dovoljen še kak interesent, bi vprašal, kje bi se dalo to videti??

propeler
9.9.2006, 20:17
Ko sem pa jaz prodajal pa ni bilo nobenega interesa, zgleda da se bodo avti morali prodajati pod drugimi uporabniki.

Nisem konkurenca, ker jih imam prevec in tega pustite najprej BMWRALLY-u.

GROŠ
9.9.2006, 20:31
lahko dobim kakšne podatke kje se da avto videti, kdaj in ... seveda na PS (pirc sindrom :laugh ) ker že dalj časa iščem enega starodobnika, in tale bi znal biti še bolj zanimiv ker je redek :mljask

RobertH
9.9.2006, 20:35
lahko dobim kakšne podatke kje se da avto videti, kdaj in ... seveda na PS (pirc sindrom :laugh ) ker že dalj časa iščem enega starodobnika, in tale bi znal biti še bolj zanimiv ker je redek :mljask

Vendar bo starodobnik šele čez 10 let.

kosec
9.9.2006, 20:43
Hm, 1985 + 25 = 2010, torej čez 4 leta? :confused

propeler
9.9.2006, 20:44
A zdaj pa vsi kupujete ali kaj?

BMW RALLY
9.9.2006, 20:52
Zdi se mi da bo na koncu vse ostalo pri :blabla
Propeler hvala za številko, te pokličem jutri pred kosilom :ok

GROŠ
9.9.2006, 21:48
ja pač bom 4 leta počakal, imam pa še 2 ogledana tako da nekaj bo če tako skrivate to petico

Damjan-doc
9.9.2006, 22:49
A zdaj pa vsi kupujete ali kaj?

Tebe ne marajo, ker prodajaš staro robo za ceno nove. :laugh :-D
Joke Friderik. :beer

_MiD_
9.9.2006, 22:57
Hm, 1985 + 25 = 2010, torej čez 4 leta? :confused

Nekaj se šušlja da bodo premaknili starost za odija iz 25 pa 30 let.

propeler
10.9.2006, 08:23
Da ne bom omenjal tvojih cen... :-D

-BOSS-
10.9.2006, 12:52

:lmao

kosec
10.9.2006, 14:11

Dobra :ok2

gorenc
10.9.2006, 15:03
Propeler, avto operi ga slikaj in postavi oglas kot se sika, ce imas doma take kerlce. Sam najprej preskocim oglase kjer ni slike, nato tiste kjer postavlja pogoje, recimo; na majle ne odgovarjam, klicite samo po 15h, klicite resni... :napaka

Pleha je vec kot dovolj in je treba svojo ponudbo kupcu priblizati. Dalec od tega, da je kupec kralj! Se pa za vsako prodajano stvar najde kupec..takole s pomilovanjem samega sebe ne bo slo.. verjamem, da si v svojem poslu car ampak prodajanje avtomobilov na tak nacin pa ni to..

Damjan-doc
10.9.2006, 19:52
:laugh :laugh

Propeler, avto operi ga slikaj in postavi oglas kot se sika, ce imas doma take kerlce. Sam najprej preskocim oglase kjer ni slike, nato tiste kjer postavlja pogoje, recimo; na majle ne odgovarjam, klicite samo po 15h, klicite resni... :napaka

Pleha je vec kot dovolj in je treba svojo ponudbo kupcu priblizati. Dalec od tega, da je kupec kralj! Se pa za vsako prodajano stvar najde kupec..takole s pomilovanjem samega sebe ne bo slo.. verjamem, da si v svojem poslu car ampak prodajanje avtomobilov na tak nacin pa ni to..

Jaz temu ne bi rekel samopomilovanje, ampak ponavadi je tako da, ko eno stvar ljudje iščejo jamrajo, potem, ko se pa prodaja pa ni vredu to ne ono, pa slikce.....

propeler
11.9.2006, 08:59
gorenc a imas ti kake komplekse?

BMW RALLY
19.9.2006, 18:53
Interesenti lahko pokličete lastnika:
Jože 041/916-823

eXtreme
28.10.2006, 00:12
Ce ga je kdo "ze" kupil bi prosil da se mi javi na PS, ker gospoda ne dobim na telefon in bi rad cimprej vedel ali je se naprodaj ali ne... Hvala :ok

matej_530d
28.10.2006, 11:53
:brezslik

eXtreme
1.11.2006, 11:48
Ce ga je kdo "ze" kupil bi prosil da se mi javi na PS, ker gospoda ne dobim na telefon in bi rad cimprej vedel ali je se naprodaj ali ne... Hvala :ok

:)

BMW RALLY
7.9.2007, 19:26
Po dolgem času me je gospod danes sam poklical.
Avto še ima, sedaj pa je definitivno naprodaj ker že ima ogledanega drugega (oldtimer)
Avto je še vedno v odličnem stanju, vsa oprema delujoča, vseh 5 platišč litih, nove Michelinke, nov izpuh (600€)...etc.

Prosi če ga pokliče samo ljubitelj 041916823, ima sicer več številk ampak je ta najbolj "aktivna":)
Mislim da nisem nič pozabil, cena pa ob ogledu!

eXtreme
30.9.2007, 17:54
Da malo obudim temo...
http://kristanc-matej.moj-album.com/slike/1259367/MZvIPd1NlFIVlZlt.v.jpg
http://kristanc-matej.moj-album.com/slike/1259367/q_edPiLZzcLwdov5.v.jpg
http://kristanc-matej.moj-album.com/slike/1259367/h2SARbFDUvQR_MWo.v.jpg
http://kristanc-matej.moj-album.com/slike/1259367/13Bp_eQ0T3HOBXla.v.jpg

Vsa oprema deluje:) Avto je 525i s papirji od E12 518 l.78. Kdor išče oldtimerja je ta pravi za pogledat:ok

Falco
30.9.2007, 17:58
še je cena zmeraj nastavljena na približnih 1500€ ali že kaj višja oz. nižja?

eXtreme
30.9.2007, 18:59
Boš zvedel tako kot vsi.

cena pa ob ogledu!

Namen moje objave slik je bil, da bi si lažje predstavljali kako avto zgleda in bi dobil novega lastnika, ki bi ga lepo porihtal.