Ogled polne verzije : Vsakič prijava
Nekako sem prešaltal na firefoxa in zmeraj ko pridem na forum, se moram ponovno prijavit, ne glede na to, da izberem opcijo, da mi username in password shrani?
Kje lahko nastavim zadevo? Res me moti, ko se moram vsakič ponovno vpisovati.
LP
Da nimaš slučajno odkljukane kake opcije, da ti vedno, ko zapreš brskalnik, pobriše vse piškotke.
Drugače si pa nastavi geslo za v FF.
Da nimaš slučajno odkljukane kake opcije, da ti vedno, ko zapreš brskalnik, pobriše vse piškotke.
Drugače si pa nastavi geslo za v FF.
Bi si upal trdit, da je to krivo.
to je meni tudi velikokrat delalo
zdaj ko pa nimam več routerja se mi pa še ni zgodilo
maš router? :laugh
p.s. sej tomzl se verjetn spomne k sm mu js tud težil glede iste težave in sem ga spraševal če je kaj z forumom narobe :crazy
Tudi meni se to veliko dogaja zadnje dni :)
Opcija, da mi izbriše kukije :-D NI obkljukana, je pa izbrana nastavitev, da se kukije izbriše šele, ko potečejo...
Vprašanje je torej, kako dolgo so nastavljeni piškotki za geslo, preden potečejo? :) Predlagam ene 180 dni :ok2
Meni se tudi dogaja enak problem :blackeye
Imate vsi probleme samo v FF?
Nisem spreminjal nastavitev, tako da ne vem, zakaj bi se ravno zdaj pojavile težave.
Imate vsi probleme samo v FF?
Nisem spreminjal nastavitev, tako da ne vem, zakaj bi se ravno zdaj pojavile težave.
Meni se to dogaja že od kar sem na forumu (uporabljam FF), pa sem se že navadu. :)
po le ni router kriv... :hihi
in so verjetno res krive nastavitve za življensko dobo keksov :laugh
Bom nekaj časa testiral z FF pa poročam.
Sam ze precej casa uporabljam FF, pa se nikdar nisem imel tezav s tem.
Se težava pojavi vsakič ko zaprete FF ali samo ko po nekaj urah spet pridete na forum? Napišite več podatkov, da bo lažje ugotovit, kaj povzroča težavo.
Se težava pojavi vsakič ko zaprete FF ali samo ko po nekaj urah spet pridete na forum? Napišite več podatkov, da bo lažje ugotovit, kaj povzroča težavo.
Meni se problem pojavlja vsakič ko zaprem FF :blackeye
Meni se problem pojavlja vsakič ko zaprem FF :blackeye
Potem je kriva kakšna nastavitev v FF.
Uporabljam FF 1.5.0.6 in imam pri Clear Private Data označeno vse, razen Cookies. Pri nastavitvah za Cookies imam nastavljeno "Allow sites to set Cookies" in "Keep Cookies: until they expire".
men se je pa dogajal ko sem prišel po nekaj časa nazaj
sam nevem odkar nimam routerja je mir
Router nima nobene veze. Mora bit kaksno nakljucje.
Drugace pa je moznost za tezave se ena. FF omogoca shranjevanje usernameov in passwordov na dva nacina: plaintext in enkriptano. Sam imam nastavljeno (jasno) na enkriptano, ce pa je nastavljeno na plaintext, pa je mozno, da noce spravit gesla.
Imam dva ruterja, ampak z ruterjem ni problema. V explorerju mi deluje bp, v FFju nagaja. Bom malce pogledal nastavitve. Našel sem v nastavitvah zadevo, kjer so shranjena gesla in je ta med njimi, pa še vedno nič. Kje se nastavijo kukiji za strani. Aja, dogaga pa semi vsakič ko zaprej FFja.
LP
Sam imam nastavljeno takole, kot je prikazano na spodnjih slikah pa dela vse tako kot mora.
http://freeweb.siol.net/tomzl/options.gif
http://freeweb.siol.net/tomzl/clear.gif
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.