Ogled polne verzije : Feltne na rob???? :-)
Če koga zanima kako bi njegov jekleni konjiček zgledat z "malo" večjimi felgami na rob in s črtami čez avto:
:eek2 :eek2 :eek2
http://www.grafex.si/razno/bmwcrte2.jpg
Sorry, ampak doticni poseg bi moral biti ze z ustavo prepovedan!
Feltne pa so primerne edino za na kak kombajn. :laugh
Martin ///M
2.3.2004, 00:09
vazn da ma crte to je prec 20 konjev vec :uhoh
:beer
Po moje tole čudo v živo sploh ni švoh :metalc
A je to sam naredu, al mu je kdo pomagu? :ironija
Tipičen primer ABARTH-BMW ali kako lahko popacaš lepoto !!! :napaka :jok :napaka
K una reklama k so mu z unim strojem k črte na cesti riše, šli čez Jaguar E-Type.
vazn da ma crte to je prec 20 konjev vec :uhoh
:ok2 :ok2 :laugh :laugh :-D :-D :crazy :crazy
BTW, drugače pa so meni vsake felge z robom všeč - ampak ne takšne kot te!! :crazy
Sorry, ampak doticni poseg bi moral biti ze z ustavo prepovedan!
Lastniku pa razmnoževanje! :ok2
:-D :-D :-D
Cist mem ta E36, men je prou nagravzn :barf a ne vejo da se crte dajejo na razne "rice" produkte!!! :-D
:-D :-D :-D
Cist mem ta E36, men je prou nagravzn :barf a ne vejo da se crte dajejo na razne "rice" produkte!!! :-D
No na kakšno Cobro ali Viperja čist pašejo.
No ja to se strinjam, to so tolk eksoticni pa sportni avti in ne vidis jih vsak dan, da jim pase!
Sicer si pa skor vsak predstavlja Cobro s crtami! :)
http://194.109.245.185/cobra/image/cobra/big/cobra101.jpg
:mljask :mljask :mljask :mljask :mljask Zelo tih avto.......................................................dokler ga ne prižgeš. :ok
To je mel VDO enkrat reklamo v revijah:
Kaj se sliši lepše kot Cobra v predoru...
:mljask
...VDO Dayton sistemi.
:)
Men ne bo nikol jasno, kaj more bit s clovekom narobe, da ti gre na avto obest take feltne in zraven se 5cm preozke gume... :crazy vem, da imajo nemci zakon, da tekalna povrsina gume ne sme gledati iz blatnika, ampak tole je men za bruhat... veckrat citam nemske tuning revije in tam je normalen pojav, da ima skoraj vsak zrihtan avto to ogabno kombinacijo siroka feltna+ "dve stevilki" preozka guma... tuning my ass :barf Na zadnji gumi se lepo vidi to blesarijo... :blackeye Unih dveh crt sploh ne bom komentiral... :blackeye :blackeye
Martin ///M
2.3.2004, 23:17
sam poglejte kekca(lastnika) :pimp :rofl :hihi
Presiroke feltne na preozkih feltnah so res lepota posebne vrste... :confused
Da ne omenjam barve felten, podobne je nabil tisti, ki je naredil E30 350i, vse super, za piko na i pa feltne, ki cisto ubijejo avto... :confused :napaka
Ja ja to so Nemci, pri njih je vse mogoče, tudi nemogoče... :)
Cobra - zelo tih avto.......................................................dokler ga ne prižgeš. :ok
:ok2 :laugh
Ampak je popolnoma res! :ok
Cobra - zelo tih avto.......................................................dokler ga ne prižgeš. :ok
:ok2 :laugh
Ampak je popolnoma res! :ok
No, morem priznat, da sem samo Clarksona citiral. :ok
Za moje pojme je uničil avto..... Takim neb smel BMWjev prodajat :crazy
Presiroke feltne na preozkih feltnah so res lepota posebne vrste...
:laugh a se ti od jeze roke tresejo... :laugh Zihr si mislil" preozke gume na presirokih feltnah..." :blah
Za moje pojme je uničil avto..... Takim neb smel BMWjev prodajat :crazy
Bi mu ga mogl zaplent in na njegove stroške predelat v originalno stanje! :ok
bemfapower
6.3.2004, 17:01
ta tip nam dela sramoto!!! :ok2
men so pa taksne felne z robom lepe...no te na sliki so res mimo sploh pa ona crta...
no coment :crazy
heh, ne me postran gledat.....moja punca prav vsem bemflam serije 3x, da so čefurski avti. nekako me to sploh ne preseneča, ko vidiš tako fotko si res mislš :napaka
heh, ne me postran gledat.....moja punca prav vsem bemflam serije 3x, da so čefurski avti. nekako me to sploh ne preseneča, ko vidiš tako fotko si res mislš :napaka
Boš moral punco naučiti lepše govorit o BMWjih serije 3. :ok2
:ok
sej nism mislu sam serije 3. mislu sm e34, e36......sej zdj pred mano se že normalno obnaša, sam še vedno kj čudnga prbije :damn :ok
Ampak to je res, kakor pravi oracle.
Folk res govori, če maš E30, E34... si čefur, črnogorski mafijec...
Kr neki.
Prej sm imel E30 coupe, full lep srebrn ampak nekater folk je mislu da je notr en čefur! :crazy :damn :crazy
Nič nimam proti južnjakom amoak tole me pa jezi.
Če voziš BMW si čapac!
Me prav zanima kaj si če voziš Yugo!?!
Kr neki.
Prej sm imel E30 coupe, full lep srebrn ampak nekater folk je mislu da je notr en čefur! :crazy :damn :crazy
Če voziš BMW si čapac!
Kr neki.
Če voziš BMW si čapac!
Martin ///M
15.3.2004, 17:41
socijalc :laugh :laugh :laugh
Martin ///M
15.3.2004, 17:41
socijalc :laugh :laugh :laugh brez zamere joke, je pa res da men folk dostkrat rece da mam cifurski voz, pa kaj cmo,...
Zanimiv da men to noben ne reče :evil :evil
Jaz sem to zaenkrat slisal edino iz ust Oraclove prikolice in njene prijateljice! :frown Upam, da jih je ze naucil manir! :-D
Jaz sem to zaenkrat slisal edino iz ust Oraclove prikolice in njene prijateljice! :frown Upam, da jih je ze naucil manir! :-D
Kje sem pa jaz bil takrat?? :blackeye
Prevec delas! :laugh
Kok je to fajn d vsaj en opaz.
Moji šefi niso tega mnenja :laugh :laugh :laugh :laugh :ok :ok
Ti samo ne veš, kaj se za tvojim hrbtom govori. :damn :damn :frown
Ti samo ne veš, kaj se za tvojim hrbtom govori. :damn :damn :frown
U ......kaka ritka...... :laugh :laugh
BM3W: Kaj je tako huuudo? Kaj bo sele, ko bo crn M5 pred bajto... :laugh
Pero: :laugh :beer
:rofl :rofl :rofl http://www.place4bass.com/forum/images/smiles//var05.gifhttp://www.place4bass.com/forum/images/smiles/p-bounce.gifhttp://www.place4bass.com/forum/images/smiles/r-bounce.gifhttp://www.place4bass.com/forum/images/smiles/rd-bounce.gif
:blabla => :nono => :blabla => :blackeye => :jok => :evil => :blush => :king => :ladysman
:ironija
:blabla => :nono => :blabla => :blackeye => :jok => :evil => :blush => :king => :ladysman
Kako bi tolmačil te znakce?
Nemoj da pričaš gluposti pošto češ dobit šljive pa če da plačeš.Idi do đavola crvenog i ako misliš da si car možeš da me poljubiš u .........
Brez zamere gospodje to je bil samo trenutni navdih.
Ne morem iz svoje kože :laugh :laugh :beer :beer
Kako bi tolmačil te znakce?
Nemoj da pričaš gluposti pošto češ dobit šljive pa če da plačeš.Idi do đavola crvenog i ako misliš da si car možeš da me poljubiš u .........
Brez zamere gospodje to je bil samo trenutni navdih.
Ne morem iz svoje kože :laugh :laugh :beer :beer
:ok2 :ok2 :ok2 :ok2 :ok2 :ok2 :ok2 :ok2 :ok2 :ok2 :ok2
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.