Ogled polne verzije : kakšna predelava je to???????
[ :confused :confused :jok :jok ljudje imam en velik problem. kupil sem bmw 520i 24V. in zdej je nastal problem. namreč avto ne gre več kot bi moral it. poraba je večja. vroč zelo težko vžge. pa povrh tega da je menda predelava bila narejena v nemčiji. pa noben ne ve katera firma je to delala. a ve kdo,kdo vse to dela. vem da schnitzer,alpina ampak kako jih prepoznat. tak da zdaj ne vem kje dele nabavit. pa še to imel sem ga na testerju mi je pokazal kurbenwellesensor da je fuč. res je fuč ampak kje ga naj dobim.
amortizeri in vzmeti zgledajo dost večji tak da če se ne motim bi to lahko bilo M.ne vem. Računalnik je od siemensa.
prosim če mi zna kdo odgovorit ker izgublam potrplenje :crazy :crazy
Uf, si pa mal premal povedal. Tunerjev je ko listja in trave. Če bi mel Alpino bi vedel, ker potem v prometni ne piše BMW ampak Alpina, ker Alpina velja za proizvajalca vozil ne tunerja.
vidiš nastane problem. kdo bi to vedel kaj je. npr. kako spoznaš schnitzerja
Mogoče če jim pošlješ številko šasije, jo morjo met v svojih računalnikih, če je bil tam rihtan. Drgač majo pa pomoje vsi tunerji kje kkšne posebne tablce pod motornim pokrovom. A na mašini pa nič ne piše, ponavadi na pokrovu ventilov (al kako se reče tistmu).
Sej ni nujno da je bil tuner.Jaz sem napr. svojega sam predelal pa nisem tuner.Mal se na mopede spoznam to je pa tud vse. :-D :laugh :beer
Sej ni nujno da je bil tuner.Jaz sem napr. svojega sam predelal pa nisem tuner.Mal se na mopede spoznam to je pa tud vse. :-D :laugh :beer
hehe a imas pol masino od apn6 notr(šestaka)
:laugh :laugh :ok2 :-D :ok
problem je to da ne prepoznam predelave niti ne vem kako zgleda katera predelava. v glavnem računalnik je od siemensa in ima kontra priključek kot navadni e34. se pravi ležišče pri pinih je zrcalno od originalnega. če kdo ve kdo uporablja rečunalnike siemens za predalavo. zdi se mi da je celotna instalacija druga.
in še to kaj je bimmer?
problem je to da ne prepoznam predelave niti ne vem kako zgleda katera predelava. v glavnem računalnik je od siemensa in ima kontra priključek kot navadni e34. se pravi ležišče pri pinih je zrcalno od originalnega. če kdo ve kdo uporablja rečunalnike siemens za predalavo. zdi se mi da je celotna instalacija druga.
in še to kaj je bimmer?
bimmer= bmw :ok :cool
Bimmer = avtomobil znamke BMW
Bemmer = motorno kolo znamke BMW
Gre za ameriško "ljubkovalno" poimenovanje!
Glede tvoje predelave pa: mogoče bi blo bolje če prilepiš kakšno slikc, lažje je prepoznat predelavo slikovno kot opisno!
hehe a imas pol masino od apn6 notr(šestaka)
:laugh :laugh :ok2 :-D :ok
Itak stari. Šestak vrti k ta velik. :-D :laugh
Bemmer = motorno kolo znamke BMW
Mislim, da se napiše Beemer. :ok
Zanimivo kok naivnežev je na tem svetu!
Kdo ti je pa zagotovil, da je predelava narejena!?
A mogoče nisi pomislil, da so te nategnil?
Najlažje je reči, da je avto predelan naprimer, najbolj pogosta izjava:
IMAM ČIP NAREJEN PRI SCHNITZERJU, PA M podvozje,pa + 20kW,bla blabla!! Pa čeprav še sam dobro ne ve kdo je schnitzer, kaj dela, kje je,....In potem se sprašuje, kje se vidi, da je bila predelava narejena, ker je avto popolnoma serijski.
Takih in podobnih nakladačev je prepolno naokoli.
Aja pa še to:
Nekateri 520i med letom 91-92 so imeli serijsko siemensovo elektroniko!!
Tako, da lahko impulzgeber normalno kupiš pri prodajalcu nadomestnih delov.
Tko da, fantje ne ga srat preveč s predelavami!
Pa brez zamere, pa še velik srečnih km z BMW.
:ok2 :laugh :-D :crazy :ok2 :ok2
Ja vse več je oglasov kao avto ma:športni sedeži,predelava razni tunerji,M podvozjem itd,pa prideš avto pogledat pa sam razne nalepke in seveda nobenih potrdil o predelavi ,da o podvozju sploh neve kašno je izgovor je vedno mi je prejšnji lastnik tako povedal :ok2
Moj prijatelj iz Žetal zmeraj reče:
Domoče je domoče, küpljeno ne vela nüč.
Pol se je pa svojga golfa lotu predelat. Tko na brzakisa.
Moj prijatelj iz Žetal zmeraj reče:
Domoče je domoče, küpljeno ne vela nüč.
Pol se je pa svojga golfa lotu predelat. Tko na brzakisa.
pa ta golf se vedno stoji v garazi ??:laugh
al mu je montiral od avtomatika masino gor... :crazy :cool
Tok ga je fajn predelal, da si je stoenko kupil , da se lohk okol vozi. :-D :beer
ja se mi je kr zdelo:))
kaj si pa ti sploh menjal na tvojem mirkotu??
Zamenjal sem čip pa predelal Air intake.Kat sem snel pa sesalni čas sem mal prej nastavil.Enostavno vendar učinkovito in na meji normale.Vse kar je več je kupovanje delov
kje pa cip dobil???
pa za kok $$$
kaj pa izpusni plini na tehnicnem???
Menjava čipa 100 evrov .
Pa kakšen pregled izpušnih plinov?? :-D :laugh
odgovor glede m podvozja. pridem na servis prosim ležaj za amortizer mi ponuja navadnega pa ni ta pravi, pa mi ponudi od M-a. pa to je to bre. tolk okrog M-podvozja. pa da te lahko vsak nategne.
zakaj pa nimajo pravega impulzgebera na servisu. tolk okrog impulgebera. :blackeye :blackeye :-D :)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.