Ogled polne verzije : Srečanje/izlet MINI Challenge Salzburgring 29.9-2.10
Dragi minijaši, drage minijašinje
Tudi letos bo potekala dirka MINI Challenge na dirkališču Salzburgring 29.septembra- 2. oktobra, kar smo s kolegi iz Avstrije ponovno izkoristili za organizacijo odličnega MINI dogodka. Poleg že tako ali tako zanimivega dogajanja na samem dirkališču smo organizirali 2 dnevni program, ki vključuje:
- Fanpackage (vstopnina na dirkališče za cel vikend, vstopnina na tribuno in do garaž dirkalnih MINIjev, MINI Challenge kapa + torbica)
- Parkiranje na notranjem parkirišču dirkališča (rezerviran samo za MINIje)
- Ca. 15 minutna vožna po drikališču (1x sobota, 1x nedelja)
- Roadbook
- 2 vodena izleta po Salzburški pokrajini
- večerna zabava
Po 3 mesečnem pogajanju z glavnimi organizatorji MINI Challenge-a glede vstopnine nam je uspelo iztržiti ceno 38€ za cel vikend.
Trenutno število udeležencev na »naši« izvedbi srečanja je 30 avstrijskih MINIjašev in MINIjašinj. Drugače se pričakuje na ringu tudi letos več 100 MINIjev iz vse Evrope.
Moj predlog je, da bi se šlo v Salzburg v soboto zjutraj saj bi tako potrebovali samo 1 nočitev. Zaenkrat imamo za naše srečanje rezerviranih 15 dvoposteljnih sob v hotelu Alpenblick (26€ po osebi/2 posteljna soba z zajtrkom) dokler jih ne zasedejo naši udeleženci.
Za tiste, ki srečanja še ne poznajo lahko dodam, da sva bila leta 2004 dva minijaša iz SLO na srečanju in je bilo odlično doživetje. Nekaj slik najdete na naši klubski strani pod temo slike.
Kdo je zainteresiran, z besedo na dan
Lp,
Anže
AC SCHNITZER
26.8.2006, 21:51
Ti pa pikec (Andrej)? Mogoče se vama še jst pridružim :ok2
- Fanpackage (vstopnina na dirkališče za cel vikend, vstopnina na tribuno in do garaž dirkalnih MINIjev, MINI Challenge kapa + torbica)
- Parkiranje na notranjem parkirišču dirkališča (rezerviran samo za MINIje)
- Ca. 15 minutna vožna po drikališču (1x sobota, 1x nedelja)
- Roadbook
- 2 vodena izleta po Salzburški pokrajini
- večerna zabava
A je vse to všteto za 38€?
Super
Zaenkrat smo pol že 4 avti iz slo :)
BM3W
Fisher
minicoo
Mirek
BigBoSS
Pikec
minicoo- kontaktiraj me zarad nočitve da se zmenmo in neki rezerviramo ker bo na dan dogodga cel salzburg skor sigurno fejst zaseden.
Lp
Sej a ni ponovad na takih prireditvah kampiranje aktualno?
Jest bi se vam pridružil!
Bojim se samo da bi bilo pri kampiranju mraz. No ja sej pa kozarcek rujnega vec in je to to. :ok2
Stvar je taka- pred 2 leti je bilo v salzburgu pod 10 stopinj, padal je dež da je blo noro. Na prelazu Katschberg je snežilo. Tko da kampiranje definitivno za moje pojme odpade. Lani je blo pa sončno in čez dan 25 stopinj vendar so klub temu noči po vsej verjetnosti zelo hladne.
Sem poslal mail managerju hotela- sporočite mi kdo želi sobo in za koliko oseb in bom probal zrihtat da bomo vsi pod isto streho.
Lp,
Anže
Verjetno bo tudi Savinjska banda zraven :laugh
Minimum zwei komaden :metalc
Mmmm!!!!!!!!!!! Zanimiva reč!!!! :ok Se morem z ženo posvetovat :damn Sporočim kakšen bo odgovor!
Zdaj se je izkazalo sledeče- dogajanje na dirkališču bo samo še v petek in soboto :napaka To pomeni, da nebi rabili nočitve- razen seveda če želite spoznat Salzburg in se udeležit v nedeljo lepega izleta po Salzburških prelazih. Predvidevam, da bo v petek trening v soboto pa kvalifikacije in dirka. Zadnje 2 leti je bilo vedno tako, da je bil trening v petek, v soboto kvalifikacije in 1 dirka, v nedeljo še 2 dirka. Res ne vem kaj majo za ene organizatorje- tkole so definitivno zafrknili dogajanje- res škoda.
Takoj ko izvem več podrobnosti vam javim.
Lp,
Anže
Torej se gre v petek in soboto. V cem je zdaj problem, razen tega da je treba en dan prej iti?
Vecina vas je pa itak studentov, tako da ste sploh fraj vse dni. :laugh
Ja no če je pa tko pol pa ni pene :ok2 Sem mislu da maste nekateri v petkih še puno posla in da bi lahk šli šele v soboto. Se že dogovarjam za sobe- hotel kjer sem nameraval je žal že poln sem pa našel nekaj enako dobrega če ne bolšega :ok Čakam samo še na ceno, naj bi bila pa enaka.
Lp
minicoo- kontaktiraj me zarad nočitve da se zmenmo in neki rezerviramo ker bo na dan dogodga cel salzburg skor sigurno fejst zaseden.
Lp
minicoo ne rabi počitka on lahko skoz na hard :drink
Sem dobil končno časovni razpored dogajanja na dirkališču- lahk vam povem da bo zelo zanimivo- bodo celo slovenski dirkači imeli dirko. Uglavnem predlagam, da se gre gor v soboto saj bo sobota in nedelja bolj zanimiva kot petek in sobota.
V petek bo samo prosti trening ob 14:20, kvalifikacije 17:30.
V soboto bo prva dirka 10:25, ob 11:45 bomo dobili priložnost vožnje po dirkališču, 14:00 bo 2. dirka, ob 17:00 bodo možne taxi vožnje po dirkališču z MINI Challenge MINIji.
V nedeljo bo ob 12:20 ponovno dirkališče prosto za nas MINIjaše, ta dan bodo tudi potekale taxi vožnje z dirkalnimi miniji ob 10:30, žal dirke MINI Challenge na ta dan ne bo več. Bo pa potekalo cel kup drugih dirk.
Če kdo želi celotno listo dogajanja na dirkališču mu jo rade volje pošljem po mailu.
Lp,
Anže
Zanimivo, lahko gremo.
Ne upaš :-D
Vsi resni interesenti za Salzburg se mi prosim javite na mail: anze@mini-club.org da bom naročil karte ter probal rezervirat vsem sobe v enaki zgradbi, da ne bomo porazgubljeni po celem Salzburgu.
Sporočite mi tudi, kdo vse želi majico srečanja- bo koštala ene par € dodatno.
Lp,
Anže
Vsi interesenti za tole srečanje mi res potrdite na mail vašo udeležbo, da sporočim organizatorjem število kart in jim nakažem denar, ker me že ornk gnjavijo.
Lp,
Anže
:wave
Majice pa ne rabim.
Toni zate vem da si mož beseda :ok
Kaj je pa z ostalimi????
Lp
Bi bilo dobro, da poves kdaj bo dokoncna odlocitev.
O tem smo ze govorili, pa je bila vmes ze sprememba. Ne da se vsem 20 krat dogovarjat.
Povej ko bo zadnjic.
Drugace se bom drzal pa Mirekove ideje in je to to.
LP
Jupi zdej spet mam internet (kks power). Drugače pa odštevam dneve do 29.9.
Lp
Če prav razumem gremo v soboto zjutraj in se vračamo v nedeljo zvečer.
Če bo pa prenočišče problem (Salzburg je sicer poln majhnih privatnih hotelčkov) se pa zapelje par deset km stran pa se bo sigurno kaj našlo.
Pa še spalko in odejo za vsak slučaj. :-D
Fisher moj namen ni stalno starih stvari pogrevat in se vedno spet isto dogovarjat :) temveč samo dobit vaše 100% potrdilo udeležbe, da naročim potrebne karte in da se mi pove, kdo želi sobo v Salzburgu in kakšno sobo, da bomo zaarali in nas bo res čakala, da se ne bomo še s tem obremenjevali.
Šlo se bo pa tako kot sprva predvideno v soboto zjutraj in v nedeljo zvečer nazaj. :ok
Vsak naj mi prosim sporoči na mail število kart zase ter za njegove morebitne sopotnike/co ter če želi sobo in kakšno sobo (enoposteljno, dvoposteljno, troposteljno :laugh ) ter če želi majico za spomin (se plača posebaj).
Lp,
Anže
mene stej zraven z majico vred :ok2
Kaj je z ostalimi?
Počasi si bom premislil ker se razen 3 ostali ne morjo razjasnit. Karte in majico vam bom zrihtal kot sem obljubil za spanje si boste pa morali sami poiskat- sam tudi še nisem našel prostega penziona oz. postelje.
Kdor mi bo do ju3 ob 12 javil za karto mu jo bom priskrbel, ostali si jo boste pa morali priskrbeti sami ker sam ne maram nategovat prijateljev in me avstrijci že ornk priganjajo.
2 dnevni paket za:
BM3W
Fisher
Mirek
Majica:
Fisher L
Lp
Vzemi L, bo prisla prav. :)
Sem popravil na L :ok
Lp,
Anže
Za vas 3 bom karte danes naročil, žal sam po vsej verjetnosti ne bom mogel iti v Salzburg, ker mi bodo drug teden razreševali glede faksa in bom moral bit prisoten pa še na sodišče v Idrijo moram :damn Če mi bo uspelo se vam bom pridružil samo za enkrat bolj slabo kaže.
Lp,
Anže
Shit, ja no ce lahko karte zrihtas bi prosili, drugace bomo pa ze.
LP
Karte bom zrihtal kot obljubljeno. Vam bom vse sporočil na koga se obrnit itd. No saj mogoče mi pa rata ker bi res rad šel gor samo kaj češ faks in razni obiski na sodišču majo žal prednost :damn
Lp,
Anže
Bojo.
Dajte mi sam sporočit če bo šel še kdo z vami ker paket velja za eno osebo in avto, ostale osebe morjo baje plačat vstopnico na dirkališče ki je pa ceneje alpa pač cel paket če želi met tiste MINI stvari.
Lp,
Anže
Trenutno je v spilu itak varianta trije v enem avtu. :-D
To je to.
Se beremo v ned zvecer.
LP
Upam, da ste se imeli fajn ter da je vse klapalo kot načrtovano. Fisher avto bi pa lahko pustil pri meni v mojstrani ne da ti je stal pred štacuno :ok2
Sedaj pa veselo na delo in napište poročilo k mi je močno žal da nisem mogel zraven.
Lp,
Anže
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.