Ogled polne verzije : E je ze kdo to mogoce probal?
Nisem še zasledil, da bi kdo kaj o tejle zadevi govoru, pa me zanima a je že kdo to poiskusil (barvanje napisa na pnevmatikah?
povezava je spodaj
in kako je to kaj zgledalo? a je bilo :ok ali :thumbsdown ?
http://www.avtomobilizem.com/modules/articles/?art_id=37[/url]
Moje mnenje je, da to paše kkšnim terencem (terencem ne SUV) in pa klasičnim ameriškim muscle-cars, pr ostalih pa bol tko...čudn.
Moje mnenje je, da to paše kkšnim terencem (terencem ne SUV) in pa klasičnim ameriškim muscle-cars, pr ostalih pa bol tko...čudn.
Istega mnenja. :ok2
Martin ///M
27.2.2004, 14:50
čist odvisn od avta pa od gum, da nimaš naprimer SAVA RAPIDEKS R2 155/80/13 :laugh :laugh :laugh pa da pol SAVA RAPIDEKS pol pise tko z belim :rofl
recimo na tisi gumi k si dal link je kr zgledal ker eagle F1 je vsaj dobra guma, pa bl niskopresecna je ampak vseen se mi zdi da je to bl za na kaksne honde al pa kej ne pa za elegantnega bimmerja :ok2
čist odvisn od avta pa od gum, da nimaš naprimer SAVA RAPIDEKS R2 155/80/13 :laugh :laugh :laugh pa da pol SAVA RAPIDEKS pol pise tko z belim :rofl
ha, ha, ha :laugh :-D :)
jst se strinjam z zgoraj napisanim! pa na kkšnem motorju tut hudo zgleda! si predstavlate 7ko k ma to pobarvan? ne? jst tut ne :ok
Al pa une stare yugo-gume pol pa z belim poudariš OBELIĆEVO ! :-D :laugh
Martin ///M
27.2.2004, 15:15
a niso mel yugoti tud une TIGAR gume :laugh so tko trde, jih je mel kolega gor pa smo sli cez ovink ene 50km/h pa je tko skripal da si mislu da gres 300 :crazy drugac je pa cez un ovink vsaka babica ene 70km/h pelala :ok2
Pod Yugo gume sem mislil izdelava iz rajnke jugoslavije
:laugh :laugh :crazy :ok
Jaz imel tako pobarvano na Yugotu (Michelin in Firestone). Barval sem z navadno barvo in je šlo hitro dol, pa še barva je razpokala. Mene to spomne na moje tunige Yugota pri 17ih z 700 Sit/dan proračunom. Danes ne bi tega risal gor niti na Yugota.
Aja, sm pa to enkrat vidu na eni stari Merc E klasi, pa je mel michelin z belo napisano pa une grrrde trokrake feltne :crazy
NOT a pretty sight.
Lega Veljo ti bom pobarval gume z kredo ko boš spal ,o raspletu bom porocal :napaka
PS;brez zamere je moj MLAJSI brat BMW 4 EVER
No, jaz sem to probal naredit, s tistim svinčnikom za gume barvat. Niti ni bilo slabo (ne me zdaj mlatit :ok2 ). Je pa šlo hitro dol - če nisi pazil, se je takoj zbrisalo. Pa še porumenelo je.
Videl sem že na kar nekaj avtomobilih to pobarvano.
Moje mnenje: zadeva paše samo na avtomobile, ki so relativno športno nastrojeni torej kvečemu na serijo 3. Ostali BMW-ji so preveč limuzinski, da bi jim pasalo kaj takega
Jest se na serijo 3 nebi tega dal!
No ja sej mogoce bi zgledal ql na ksni u iber u podn pa spedenani trojki z 19" pa da bi recimo pobarval samo 9000 ali F1! :-D
Moje mnenje pa je naslednje...
parmanentni marker:
+
dober izgled
vodotesen
-
nanos-ogromno časa
natančnost
robniki - torej ko parkiraš in vidiš da se je tvoj trud zbrisal :frown
upam da se bo na sliki kaj videlo :) :)
lp
http://www.mobisux.com/tabla/showgarage.php?Cat=&User=21036&what=online
"Barvanje" gum ni ravno po mojem okusu! :confused
Hehe, kolega je z Edigsom na Punteku pobarval gume.
:barf
No, ampak Punteka je to kar polepšalo ;)
Tauru5, imava enaka platišča :ok
Zame najlepše feltne za E36.
Ja ja lahko zelo sportne lahko pa tudi zelo elegantne! :laugh
:blush men pa glih tele feltne sploh ne potegnejo... :blackeye
Tudi po mojem okusu ravno niso! :frown
Sej so kr dobre, samo či bodo finance dopuščale si bom nabavo 17-ke, pa nov lonec bo treba gor dat.....
Ta platišča eni občudujejo, drugi pljuvajo :ok2
Meni so OK, dokler so ravna. To je edino pomembno.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.