Ogled polne verzije : P: Sedeži za E30, E34, E36 in E39 - akcija 50% popusta*!
Takole. Zaradi prostorskih problemov (moral sem izpraznit stiri garaze, ki sem jih imel v najemu) sem prisiljen v razprodajo nekaterih rezervnih delov, ki sem jih sicer hranil za "hude case", zdaj pa te moznosti nimam vec. Najbolj problematicni so ravno sedezi, ker zavzamejo najvec prostora, zato bom akcijo zacel z njimi. Ideja je sledeca: naprodaj imam 10 kompletov sedezev. Najraje bi videl da nekdo pride in odpelje vse skupaj, zato jih v tem primeru dam za polovicno ceno. Lahko pa se zmenimo tudi za nakup posameznega kompleta, vendar v tem primeru velja polna cena. Posamezni artikli in cene so sledece:
1. Komplet sportnih sedezev + tapet za E39 v temni violet barvi. Cena: 70.000 SIT.
2. Komplet sportnih sedezev + tapet za E30 v temno sivi barvi. Cena: 40.000 SIT
3. Komplet sedezev + tapet za E34 v svetlo sivi barvi. Cena: 30.000 SIT
4. Sprednja sportna sedeza z elektricnim pomikom za E34, potrebna tapeciranja. Cena: 30.000 SIT
5. Komplet sedezev za E36 compact v temno sivi barvi. Cena: 30.000 SIT
6. Sprednja sedeza za E36 limuzino v svetlo rjavi barvi. Cena: 20.000 SIT
7. Sprednja sedeza za E34 (24V model - od letnika 90 naprej) v temno sivi barvi. Cena: 20.000 SIT
8. Sprednja sedeza za E34 (12V model - do letnika 90) v temno sivi barvi. Cena: 20.000 SIT
9. Sprednja sedeza za E30 v temno sivi barvi. Cena: 20.000 SIT
10. Sprednja sedeza za E39 v crni barvi. Cena: 20.000 SIT
Ponudba je torej sledeca: ce je kaksen ponudnik (lahko vas je tudi vec hkrati, meni je vazno le da se odpelje vse naenkrat in to cimprej), ki bi odpeljal vse skupaj, jih dam za pol cene, torej namesto za 300.000 SIT za 150.000 SIT, kar se mi zdi vec kot ugodno.
Slik nimam, sedezi so vecinoma zelo lepo ohranjeni, dodatne informacije dobite na tel.: 041/342-672 :wave
Predlagam, da se javimo kar po vrsti, in upam da se nas bo zagrebilo dovolj :ok2
Po ceni s popustom bi tele vzel jaz:
4. Sprednja sportna sedeza z elektricnim pomikom za E34, potrebna tapeciranja. Cena: 30.000 SIT :ok2
Zadnja klopca z naslonjalom E30 če imaš bi vzel s sedeži (športi , 2x nastavitev) za E30 :ok
Samo voznikovega?
lp
Zadnja klopca z naslonjalom E30 če imaš bi vzel s sedeži (športi , 2x nastavitev) za E30 :ok
Ce je zadnja klop z naslonjalom potem vzamem komplet, Vlakci ti pa lahko dobis mojo zadnjo klop z naslonjalom :ok2
So sedezi za 2 ali 4 vratnega?
Pozdrav!
Sem ogledal sedeže za:
4. Sprednja sportna sedeza z elektricnim pomikom za E34, potrebna tapeciranja. Cena: 30.000 SIT
Za vse ki se boste zanimal prpravite se. Sovoznikov sedež je še pogojno ok in tud tko na hitr električna instalacija deluje.
Voznikov sedež je pa konkretno zvit od nesreče.
Kar pomeni:
- zvite jeklene noge ki pridejo na sanke - vse 4
- zvite bočne opore na sedalnem delu sedeža
- strgano blago na sedalnem delu sedeža in na levi bočni opori - tud pena mal načeta
- manjkajo komandna stikala za nastavljanje sedežev
- elektrika je v kratkem stiku - sprobali pri Erjavcu v Podutiku - ko priklopiš štrom sam letijo iskre :napaka
Pa da ne bote mislili da je to spodaj sam konektor za + in - pomoje če potegneš vse kable ven s spodnjega dela sedeža jih maš za kakih 5 metrov v dolžino - seveda mislim 5 metrov šopov kablov - pa ene 4 konektorji so gor.
Moje mnenje če nimate v sorodu štromarja, kleparja in tapecirarja bodo tile sedeži nor strošek - zato se tud nisem odloču zanje. Mislim pa da je prav, da ljudje vejo kak je na stvari, da ne hodjo zadeve gledat, če niso pripravljeni še kakih 200 - 300 EUR vložit na sedeže.
Predvsem jerry brez zamere - veš da nisem pisal neresnic.
LP D.
PA malo drago a ne :confused
Da ne pozabim na gotovino je cena 20.000 sit. Ampak glede na stanje se vseeno nisem odločil.
Villeneuve
7.9.2006, 19:09
Takole. Zaradi prostorskih problemov (moral sem izpraznit stiri garaze, ki sem jih imel v najemu) sem prisiljen v razprodajo nekaterih rezervnih delov, ki sem jih sicer hranil za "hude case", zdaj pa te moznosti nimam vec. Najbolj problematicni so ravno sedezi, ker zavzamejo najvec prostora, zato bom akcijo zacel z njimi. Ideja je sledeca: naprodaj imam 10 kompletov sedezev. Najraje bi videl da nekdo pride in odpelje vse skupaj, zato jih v tem primeru dam za polovicno ceno. Lahko pa se zmenimo tudi za nakup posameznega kompleta, vendar v tem primeru velja polna cena. Posamezni artikli in cene so sledece:
1. Komplet sportnih sedezev + tapet za E39 v temni violet barvi. Cena: 70.000 SIT.
2. Komplet sportnih sedezev + tapet za E30 v temno sivi barvi. Cena: 40.000 SIT
6. Sprednja sedeza za E36 limuzino v svetlo rjavi barvi. Cena: 20.000 SIT
7. Sprednja sedeza za E34 (24V model - od letnika 90 naprej) v temno sivi barvi. Cena: 20.000 SIT
8. Sprednja sedeza za E34 (12V model - do letnika 90) v temno sivi barvi. Cena: 20.000 SIT
9. Sprednja sedeza za E30 v temno sivi barvi. Cena: 20.000 SIT
10. Sprednja sedeza za E39 v crni barvi. Cena: 20.000 SIT
Ponudba je torej sledeca: ce je kaksen ponudnik (lahko vas je tudi vec hkrati, meni je vazno le da se odpelje vse naenkrat in to cimprej), ki bi odpeljal vse skupaj, jih dam za pol cene, torej namesto za 300.000 SIT za 150.000 SIT, kar se mi zdi vec kot ugodno.
Slik nimam, sedezi so vecinoma zelo lepo ohranjeni, dodatne informacije dobite na tel.: 041/342-672 :wave
Dej kej novga povej! :hihi
a kdo kej ve... a te športni za E30 so še, al jih je že kdo nabavil?? najboljše da kr Jerryja pokličem ne...
neke stranske plastike falijo na njih pa zadnja klop je mal nacufana
@V8-BMW, res hvala za informacijo o sedežih! :ok
Vecina je lepo ohranjenih (by Jerry)... potem pa izves, da pri vsakih nekaj manjka, je strgano, zvito... :rofl Jerry Standard :laugh
Extreme, nove sedeze gres lahko kupit k AA. Ce bos imel sreco, bos dobil sportne z elektricnim pomikom morda celo ze za 1000 - 2000 EUR. Moji stanejo 20k SIT in cena je primerna ohranjenosti, tako kot vedno.
Sicer sem pa pravkar prisel iz pocitnic in sem spet dosegljiv na mobitel, kjer sprejemam vsa dodatna vprasanja :)
Predvsem jerry brez zamere - veš da nisem pisal neresnic.
Ni problema. Saj bi ze jaz napisal vse na dolgo in siroko (kaj, kako, zakaj in zakaj ne) kot sem to pocel vcasih, pa zal nimam vec casa, zato raje povem po telefonu. Hvala za podroben opis.
Samo voznikovega?
lp
Zal prodajam samo komplet, lahko se edino zmeniva za malo popusta pri ceni. Dam ti jih recimo za 20k SIT.
Cena in ohranjenost prvega seta (saj je usnje)??
Cena in ohranjenost prvega seta (saj je usnje)??
Mislis sportne sedeze za E39? Ja, pozabil sem napisat da so usnjeni. Ohranjenost je brezhibna, razen voznikovega ki je malenkost razpokan, tako kot so vsi. Niso novi, so pa lepi. Ne vem kako bi drugace povedal da me spet ne bo kdo :blackeye
Dam jih za res zelo ugodno ceno (sploh ker so SPORTNI) 60k SIT :ok
Damjan-doc
7.9.2006, 22:05
Športne za e30 še imaš??
Športne za e30 še imaš??
Ja.
Za športne E30 sem se javil prvi na spisek in se JUTRI do 16h po GSM zmenim za prevzem (ure ko sem prišel iz dela je prepozna za klicarit na dom). Sem že zmenjen za pot v LJ za ta vikend tako da me nebi kdo zaj*bal ! !
Damjan-doc
8.9.2006, 00:33
kakšen spisek???kdor prej pride prej melje.
Daj neme zafrknit. Sem takoj ko je dal oglas, napisal ponudbo in ga klical pa ni bil dosegljiv, pol je šel na dopust, zdaj ko je prišel in se hočem zmenit z prevzem pa mi bo nekdo pred nosom kupil sedeže.
mal oftopic, sam Jerry, a maš kakšne dobro ohranjene sp.amortizerje za prodat(e34 520i)......pliz :beer
če ne,se bom sfrederbu tk kot ta na sliki(avatar) :evillaugh
Daj neme zafrknit. Sem takoj ko je dal oglas, napisal ponudbo in ga klical pa ni bil dosegljiv, pol je šel na dopust, zdaj ko je prišel in se hočem zmenit z prevzem pa mi bo nekdo pred nosom kupil sedeže.
mislm da če ga na mobi pokličeš pa se zmenš da jih prideš vzet, da bo tok fer da ne bo vmes drugemu prodal.
@vlakci: OK, jutri se oglasi, sicer jih dam Damjanu :ok
@zeciry: Zal nimam... me je pa strah :strah
Jerry, a za E36 coupe kakšna notranjost ti pa ne leži doma? :-D
Jerry, a za E36 coupe kakšna notranjost ti pa ne leži doma? :-D
Nep :blackeye
Vsi sedezi razen tistih za E39 so se vedno naprodaj :)
kaj pol za e30 ni noben vzel??
kaj pol za e30 ni noben vzel??
Zaenkrat se ne :)
zakaj pa noben ni vzel? ker če so bolj bogi (baje da nekaj fali), potem me ne zanimajo... ali je razlog kje drugje?
Osama Bin BMW
17.9.2006, 11:53
MATER TELE CENE PA SO!jz sem kupu usnjene sedeže brez praske ki imajo memory,el.pomik,gretje,napihljivost za hrbet za voznika plus zadnji ogrevani za 30.000!! :eek v črni barvi-pa ni razprodaja
Evropske!!!!! :laugh :laugh :laugh
Osama Bin BMW
17.9.2006, 12:09
ja ja!res da gre vse gor,sam ne pa rabljeni deli no!jz prodajam sedeže od M5 z zadnjo klopjo za 10.000 sit-brez tapet.zadnja klop je navadna. :) so pa v sivi barvi.treba je pa samo prednja tepicirat.
ja ja!res da gre vse gor,sam ne pa rabljeni deli no!jz prodajam sedeže od M5 z zadnjo klopjo za 10.000 sit-brez tapet.zadnja klop je navadna. :) so pa v sivi barvi.treba je pa samo prednja tepicirat.
Evo maš zasebno. :)
zakaj pa noben ni vzel? ker če so bolj bogi (baje da nekaj fali), potem me ne zanimajo... ali je razlog kje drugje?
Zadnjega interesenta je motilo da je levi del naslona voznikovega sedeza za kak cm ali dva bolj nazaj kot desni, ocitno je okvir malenkost skrivljen. To ni pri taksni starosti sedezev nic presenetljivega, saj so drugace v dobrem stanju (voznikov recimo ni nic bolj poseden od sovoznikovega, kar je sicer zelo pogosto), poleg tega na ta racun se spustim ceno za 5.000 SIT, kar je toliko kot bi stalo popravilo, ali pa jih dam jaz popravit na svoje stroske :)
MATER TELE CENE PA SO!jz sem kupu usnjene sedeže brez praske ki imajo memory,el.pomik,gretje,napihljivost za hrbet za voznika plus zadnji ogrevani za 30.000!! :eek v črni barvi-pa ni razprodaja
Ce imas sreco jih lahko dobis tudi zastonj... si imel pac sreco, me veseli :ok
Nimam nic proti temu da jih das tako poceni (to je res napol zastonj), samo prosil bi te da za to drugic odpres svojo temo. Prostora je na forumu vec kot dovolj in ni razloga da bi svojo ponudbo objavljal v moji temi, razen ce mi ne zelis pokvarit posla kar pa ne verjamem ;)
Mi zrihtaš usnjene(najraje črne ali sive) športne za e39 ročno nastavljive za 50000sit?
Oz. prednje športne iz blaga od l.99 naprej za e39?
Se nekaj za tiste ki se pritozujete nad cenami: to so pac NASTAVLJENE cene in nikjer ne pise, da so zabetonirane. Na zacetku pac poskusim dobit toliko kot nastavim ceno, ce se roba ne proda, cena pade. Znizanje je toliko vecje kot je slabse stanje oziroma ohranjenost in na koncu se vse proda za neko trzno vrednost ki je skoraj vedno manjsa od nastavljene, tako da res nimate razloga za razburjanje :)
Osama Bin BMW
20.9.2006, 16:37
sej ni tok hudo no.jaz sem sam napisu da je men osebno to drago-glede na to v kakšnem stanju so.jaz jih pač prodajam zato ker se mi doma valajo.je pa res da jih ne dam pod 10.000. :frown pa noben ti posla ne požera jerry-brez skrbi. :ok lp
Osama, ni panike :beer
Sedezi so kot receno se vedno na razpolago ce koga zanima... kot receno mozen tudi dodaten popust :navijacica
Sedezi za E30 in E39 so prodani, za E34 in E36 pa so se na razpolago... po dogovoru zelo ugodno :wave
Tole je se ostalo. Nova ponudba z novimi nizjimi cenami:
Komplet pod stevilko 4: 60 eur
Komplet pod stevilko 5: 80 eur (sprednja dva paseta tudi v E36 coupe)
Komplet pod stevilko 7: 40 eur
Komplet pod stevilko 8: 40 eur
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.