Ogled polne verzije : MINI srečanje, sobota 2.september 2006
Malce pozno je tole, ampak vseeno...govoril sem z dvema MINIjasema in porodila se je misel o jutrisnjem srecanju. Vas je kaj zainteresiranih? Odpeljali bi kaksen ne prav dolg krog (recimo v rangu cca 100 km) in se vmes mogoce tudi ustavili na kaksno kosilo.
jest sem za če nas bo mal več, samo hit povejte da vem planirat.
Lp
Men pa ta ciro ne disi. To pomeni da bomo spet v lj oz okolici.
Pa ostali?
Mirek, Marcipan, Miha...?
marcipan1
21.8.2006, 23:26
sori, ni posibl, sem buzi
donALESIO
22.8.2006, 16:44
kaj če bi pa kako srečanje minikluba nardili? Bi bil že čas.
samo 2.9. (športne igre ZM); 9.9. (polimaraton), 16.9. (abraham), 23.9. (skok na morje z kolesom), mi pač nene odgovarja :)
Vse kar je pa po tistem datumu, pa je cool :) :napaka
minimania
22.8.2006, 17:18
en vikend v septebru potem?
donALESIO
22.8.2006, 20:32
oktobru ja :)
Bom v naslednjih dneh odprl svojo temo z več podatki- no, da zaenkrat vidim kolk je kaj interesa- kdo bi šel na MINI Challenge na Salzburgring 31.9-1.10? Srečanje bi bilo 2dnevno se pravi da bi v Salzburgu prespali iz sobote na nedeljo.
Definitivno bo čas da naredimo počasi klubsko srečanje. Ker je september tudi pri meni in pri nekaterih ostalih minijaših ki jih poznam zelo zaseden tudi predlagam oktober.
Lp,
Anže
marcipan1
22.8.2006, 23:17
a nima oktobra AA neki v planu ??
Danes sva se s Tonijem malce menila za sobotno srecanje. Ce bo interes, se dobimo v soboto, 2. 9. 2006 ob 10h malce pred Kamnikom, in sicer (blizu Sitar pnevmatik centra) pri lokalu Krokodil (ali nekaj podobnega - naj me kdo popravi, ce sem napacno napisal).
Odpravili bi se proti Vranskem in se nato na Trojanah po potrebi ustavili na kaksen krof. Nato bi nadaljevali proti Izlakam in naprej:
- bodisi mimo Zagorja in Litije do Lj.
- bodisi mimo Moravč in Domžal do Lj.
Na pamet receno bi naredili nekje okrog 100 km.
Na koliko MINIjev lahko racunamo?
Lp :)
Zaenkrat torej:
- Joey
- BM3W
- Mirek
- Minimania
- Zanet
Po potrebi se sevada za zainteresirane trasa lahko podaljša, da ne bo imel kod občutka, da se je prišel samo obrnit.
Upam, da mi rata. Fora je da bo ta vikend v Portorožu velik spektakel: Formula 1 na vodi. Bo cel kup bogatih šejkov in njihovih hitrih dirkalnih čolnov tako, da bo mislim zelo veliko za videt.
Lp
donALESIO
23.8.2006, 22:43
oktobra nardimo, eno vlko fešto, septembra še je prehitro :)
http://www.grossglockner.com
Vse ostalo bom tokrat stel za obracanje. :cool
Kaj pa novi MINIjasi oz. MINIjasinje, kaj zanimanja?
minimania
24.8.2006, 17:55
Itak,pridem
Fisher
Grossglockner je dobra ideja samo je turca kar dolga tko da bolj odpade kot sobotni izlet. Drugač je pa vprašanje če ni že cesta zasnežena kj tako vreme :napaka
Lp
načeloma sem za ...... da se malo spoznamo......
lp
Big: Nobenemu ne pravim, da mora kam iti. Sem samo povedal svoje mnenje.
Pac teh kafetkanj sem se malo navelical. Vzemi na znanje, da sem v tisti klapi, ki se najveckrat dobi. Saj ni nic narobe s tem a enkrat bi sel rad na eno lepo furo cez kak prelaz. Magarej samo cez vrsic. Od semaforja do semaforja se mi ne da vec. :ok2
minimania
25.8.2006, 19:41
Tega od semaforja imamo ze čez teden dovolj,kam potem gremo,kaj pa Kras?
Kras je odlicna izbira v bistvu. :ok2
Sem tudi zato, da se gre nekam v smeri primorske. Itak mamo še od spomladi odprto tole turco, ki jo takrat nismo izpeljali zaradi deževnega vremena :ok
Lp
Vedno se gre v smeri primorske. Lahko bi nadaljevali proti Ilirski Bistrici.
Jaz sem dal cisto drugo smer kot je primorska. :-D
No, verjetno tudi jaz pridem :beer Končno, da pokažem svojega MINI-ja :ok2 Razen, če ne pride vmes kaj nepredvidljivega :damn , kot razpad vztrajnika!!!! :crazy
Lp vsem, evo sm se vrnil z morja, lahko naredimo srečanje ampak ta vikend mene sigurno ni, ker bo v portorožu zanimivo. Lp
Potem lahko naredimo srecanje v Portorozu oz na obali.
:)
Imam idejo....... se dobimo kje na krasu in glede na to, da je veliko ljudi v soboto v portorožu, se zapeljemo do portoroža ane... :ok2
Eni bojo že v portorožu, drugi se pa prpeljejo(mo) po stari cesti (še prej pa malo mimo štanjela, pa kakšna pršutarna (lokev)....itd). Malo si ogledamo water formulo + spoznamo se (nekateri)......
lp
žane
donALESIO
28.8.2006, 14:48
Bad mene ni!
fisher: ne iz lj, ampak kras mi je zelo všeč: je kej za pogledat pa dobre ceste so :driver
Sem tudi za to, da štartamo zjutraj iz LJ proti krasu in nato nadaljujemo pot proti portorožu. Parking upam da bom lahko v portorožu zrihtal v marini ker bo po vsej verjetnosti drugje vse zabito.
Torej, kdaj in kje predlagate da se dobimo?
Lp,
Anže
No ker je želja iti na obalo sta bili predlagani dve trasi:
Trasa A
Zbor v LJ. na parkirišču na Dolgem mostu ob 10.00
Odtod poteka vožnja po trasi Ig -> Iška vas -> Rakitna -> Cerknica ->
Postojna -> Pivka -> Ilirska Bistrica -> Podgrad -> Kozina -> Črni Kal -> Kubed -> Gračišče -> Sv. Anton -> Pomjan -> Šmarje -> Korte -> Portorož
Trasa B
Ljubljana -> Ig -> Iška vas -> Rakitna -> Cerknica -> grad Snežnik -> Ilirska Bistrica -> Podgrad -> Kozina -> Črni Kal -> Kubed -> Gračišče -> Sv. Anton -> Pomjan -> Šmarje -> Korte -> Portorož
Če ima kdo kak drug predlog z besedo na dan.
Trasa C
Ljubljana -> Logatec -> Žiri -> Cerkno -> Idrija -> Godovič -> Ajdovščina -> Štanjel -> Sežana -> Divača -> Kozina -> Črni Kal -> Kubed -> Gračišče -> Sv. Anton -> Pomjan -> Šmarje -> Korte -> Portorož
Če hočete nujno skoz ilirsko pa pojdimo enkrat v to smer- vam pa povem da tista cesta ni v ne vem kako dobre stanju, ovinki so tudi bolj blagi tako, da ni ne vem kake zabave. Sem se peljal po tej cesti pred enim mesecem ko sem šel na Hrvaško in nisem bil nič kaj navdušen- ene par ovinkov čist zahrbtnih, da sem letel kar lepo po šrek :napaka Po cesti čez Podgrad sem se tudi peljal takrat ko sem se vračal iz Hrvaške in je bila tudi polna lukenj, da ne govorim o nevihti- toliko vode, kamenja in vej na cesti nisem še v življenju doživel :napaka
BM3W- ti ki maš vse te slovenske ceste v malem prstu, daj prosim izdelaj še en predlog čez kras do Portoroža- bo za moje pojme zabavnejše. Lahko se pa ustavimo na Štanjelu ki je tudi zanimiv za goled.
Lp
BM3W ej tale zadnja turca bo super- mi misli bereš :ok2 :beer
Kdor je napisal prvo objavo v tej temi naj prosim odpre anketo- možnost A, B in C- bo najbolj pregledno in najhitreje.
Lp
Zdaj pa mislim, da bo ena moznost zagotovo v redu :-D
Malce glasujmo, pa bomo videli, katera ima najvec pristasev. Ce bo pa izenaceno...potem ala organizator izbere :)
Upam, da se vidimo v cim vecjem stevilu.
D:
Ljubljana-godovic-col-ng-miren-komen-dutovlje-sezana-divaca-crnikal-obala.................. :grin
Miha zagotovo ve o cem govorim. Pa Miran tudi! :)
LP
Kdaj se pa v portorožu formula začne?
drugač je pa trasa c :mljask
lp
Jaz pridem 99% :beer . Sem pa glas oddal na C. :metalc Aja pa žena bo tut zraven, tko da bom lahko kej :drink JUHUHU :napaka
Se vidimo na obali, le zborno mesto in cas bi prosil da sporocite.
LP
jaz pa moja greva..... pol ob 10.00?
donALESIO
29.8.2006, 15:10
Kdo vse pride?
Zaenkrat naj bi prišli:
BigBoSS
BM3W
Fisher
Joey
minimania
Mirek
želvak
Zanet
Wolf (sovoznik) ?
Ja jst se joinam vec kasno na obali, ce se gre po vasih trasah.
Oz mogoce kje na crnem kalu ce se bo casovno ujelo.
LP
Men nebo ratal ta vikend :jok , se pa ogrevam za avstrijo :beer
Salzburg bo zakon :ok2 :beer
Torej družba, se vidimo jutri ob 10ih! :ok
Zdej pa hitr avto pucat.....
Hvala enako, naj se Liquid Yellow posveti :ok2
Lp
Kje se pol dobimo ob 10h?? :beer Pri Kamniku ali na Dolgem mostu?
Mislim, da je meeting place dolgi most..
Se vidimo v čimvečjem številu! :ok2
@Želvak
Dolgi most 10:00 - gremo po trasi C :ok
Lp
Jest sm že doma. :ok2
Naredu sm 30,2 km in za to pokuru dva toasta s puranom. Povprečna hitrist le 22 km/h ker se pač skozi mesto ne da tok divjat, da o neprestanem kršenju CPP-ja sploh ne govorim.
LP
No pa je zakljuceno (verjamem, da nekateri se fino nalivajo). :)
Srecanje je bilo tipicno s tipicnim zakljuckom, razlika je bila le v dolzini kroga in upravicenju slovesa traktorjev. In sicer: Nekateri so si za popestritev popoldneva izbrali gozdno makedamsko pot. :) Anja: Baje imas slike, cakamo. :laugh
Drugace pa tipicno. Tempo tako kot ponavadi, zakljucek pa tudi. Eden se je odcepil na cilju in sel nalivat, ostala sva spet samo tipicna plavca.
Nekateri so (ze spet? :laugh ) predcasno odsli, drugi so spet imeli obveznosti zvecer. :ok2
Skratka bilo je super in upam na cimprejsno ponovitev.
Upam tudi, da se ideja, ki sem jo ze predlagal v tej temi izvede. Samo tam, ce bi hoteli prevoziti v enem dnevu, bi bilo potrebno manj bluzenja. :) :) :)
PS: Ker smo zaradi traktroskih uzitkov in prebilnega kofetkanja zamudili colne, je jutri ponoven odhod. Dva od minijasev letiva z motorji dol, ce kdo zeli iti zraven....
Eh gremo spat, jutri je nov dan in ponovno kurjenje gum cez kras...
LP
Torej ste se vredu imeli? Klk vas je blo?
Na hitr z glave 7 lohk pa sem falil. :)
Je blo kr OK ja.....eno boljsih srecanj ,kar se same voznje in vzdusja tice.
Vsi nasmejani, no skoraj vsi. :-D
No, bilo nas je 8 :ok2 Šest nas je štartalo iz LJ dva sta se nam pa pridružila še pri Novi Gorici :-D Bilo je super! Bom poslal še link do slik, samo, da jih naložim ali pa jih bom poslal Bigu. :)
Aja vsi, ki ste šli iz LJ, preglejte, če imaste kakšnega KLOPA!!!!!!!!!!!!! :damn , Jaz sem imel enega!! Očitno sem ga dobil tam, kjer smo se zgubili. :confused [/url]
Evo link do par slikic iz srečanja!!! :metalc
http://www.moj-album.com/album/4756403/
Nekateri so si za popestritev popoldneva izbrali gozdno makedamsko pot.
Smo vsaj naredili dobro delo in jo malo zgladili. Vsaj midva z Miranom.
Moja naslednja modifikacija.
http://www.northamericanmotoring.com/gallery/data/500/15804DSCN0126s.JPG
Super srecanje :)
Khm, samo tistemu makedamu bi se mogoce lahko izognili. Sicer pa je tule se nekaj mojih slik.
Zbor na Dolgem mostu:
http://img164.imageshack.us/img164/5623/p9020025rap2.jpg
Tule smo razmisljali s pomocjo zemljevida in nekaterih lokalcev kako priti do kraja Lokve (hmm...zgornja ali spodnja pot...):
http://img164.imageshack.us/img164/7910/p9020029rwz6.jpg
Se en posvet (od tu naprej potem makedam; izkazalo se je, da je spodnja pot prava):
http://img164.imageshack.us/img164/9673/p9020030rth3.jpg
In se na poznem kosilu v Sezani:
http://img164.imageshack.us/img164/5830/p9020033rls7.jpg
Lp :)
Pozdrav,kul smo se mel,kako je blo pa na obali?
Voznik Minija s reg. LJ-C1 00X naj se zamisli o svojih dejanjih na cesti.
Voznik Minija s reg. LJ-C1 00X naj se zamisli o svojih dejanjih na cesti.
Izjava ne sodi v to temo, ker MINIja s to registracijo ni bilo med nami.
Ravnokar sva prišla domov.....
Srečanje je bilo :ok (razen gozdnih radosti).
Klopa sreči nimava, sva pa danes končno uspela pogledat čolne Class 1..... :-D
Vsi celi in zdravi? (razen želvaka) :laugh
Lep delovni teden želim vsem .....
lp
žane
minimania: lep sončen dan, zmaga plovila spirit of norway, večerno mučenje na ac proti lj :jok
si že namestil spednji grill?
Napisi se domaci naslov in telefonsko. :crazy
Morda pa pride prav tudi stevilka cevljev. :napaka
Kakšna dejanja !!! Res pa je, da sem na poti v Portorož srečal veliko dobrih voznikov, ki kampirajo na levem pasu. Lp
dobri vozniki, al dobri avtomobili?
Kakšna dejanja !!! Res pa je, da sem na poti v Portorož srečal veliko dobrih voznikov, ki kampirajo na levem pasu. Lp
Stric, tvoja prehitevanja po desni naj ti bodo v ponos.
(ali res misliš, da vsi na desnem ne morejo voziti hitreje).
Na Lomu si pa šel na postajališče (da nebi - se mi je mudilo)
zanet
Sem namestil in hudo zgleda,še šrte dodamo in spoiler pa bo,kolega je rekel,da ni bilo bol kaj videt dol,baje ni bilo vredno niti pol cene karte,a drzi?
Ja meni tudi ni bila dirka vredna 9 jurjev.
A smo se z motorji znajdli in smo prav lepo videli tudi za ceno 0 sit. Ce temu pristejem odlicno druzbo z odlicnim izletom je ocena 10. :)
LP
ja če si plačal ni bilo vredno......
Še moj zenf :ok
Blo je super, odlična družba, kot je že Fisher napisal smo bili tokrat res vsi odlične volje s celodnevnim nasmeškom na obrazu. Makadam je bil mal gadn- sem pa res tudi sam ene parkrat moral pajsnit spodnji strut brace, ker je malo zvit :napaka
Drugače je bilo pa izgleda da že v naprej določeno, da bo nekdo moral imet na avtu udarjen odbijač- ko se k sreči ni izšlo med nama z želvakom za praskico kakršne koli oblike sem imel smolo v Portorožu, kjer mi je nekdo na parkingu zapeljal spredaj v odbijač- po vsej verjetnosti z vlečno kljuko :napaka
Z belega križa se je dalo dirko kar fajn videt.
@Roberth
Če ti kar koli o vožnji določene osebe ni všeč se zmeni z njim po mailu- se pa podpišem pod izjavo minicoo-ja da rajš začnite razni počasneži, ki se plazite po levem pasu in ovirate celoten promet hitrejših vozil oz. tistih, ki ne šparamo bencina malo brzdati in raje upočasnite vašo vožnjo še za dodatnih 10km/h in se vozite po desnem pasu.
Lp,
Anže
A smo se z motorji znajdli in smo prav lepo videli tudi za ceno 0 sit. Ce temu pristejem odlicno druzbo z odlicnim izletom je ocena 10.
K tem 0 sit se prišteje tudi popraskan skuter in vdrtina na avtu :crazy
Evo Big, to je pa USODA!! :crazy Hm, bog si ga vedi kaj šele mene čaka? :damn
Aja pozabil sem še omenit tisto s samomorilskim otrokom na kolesu, ki bi lahko usodno končal na odbijaču Mireka :napaka Res ne vem zakaj so teli MINIji tak magnet za raznorazne oblike ljudi, stvari, živali... :ok2
Lp,
Big
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.